[REPLY]
Jeg bestilte igår kl. 14.55, og idag kl. 7.25 stod posten foran min dør med pakken :)
Inden jeg bestilte fik jeg en super service af Kenneth via chatfunktionen på siden, hvor han matchede prisen på en vare jeg havde fundet billigere på en anden hjemmeside. Efter at have lagt den første ordre var der en vare jeg havde fortrudt at jeg ikke havde købt, så skrev igen via chatten om jeg kunne nå at få den med. Igen hurtigt svar fra Kenneth, som oplyste at jeg blot kunne lave en ny bestilling så ville han sende ordrene samlet og selvfølgelig ikke opkræve porto - det er helt igennem god service :)
Det er anden gang jeg handler på siden, og anden gang jeg er fuldt ud tilfreds!
Tak for en god oplevelse - jeg kommer igen ;)
Jeg bestilte igår formiddag og fik allerede pakken her til morgen.
Var ret overrasket da jeg mødte på arbejde og pakken allerede var ankommet.
Høj fem for den ihvertfald.
Jeg bestilte varen online - nemt og hurtigt at gå til - og varen blev leveret næste dag! Top karakter hele vejen rundt!
Bestilte onsdag kl. 14.00 og allerede næste morgen kl. 9.00 blev pakket leveret.
Undervejs kunne jeg følge pakken via track and trace, så alt funger perfekt.
Tak for kanon service, absolut ikke sidste gang jeg hander hos dubuy.dk
Det er enormt nemt at handle på Dubuy.dk og der bliver givet en god service, hvis man har yderligere spørgsmål. Super nemt at bestille via hjemmesiden og varerne er klar til afhentning/levering med det samme.
Bestiller varen en dag, og dagen efter er den modtaget
Vores gamle Karlson ur gik i stykker under flytning , vi fik hurtig et nyt via Dubay
Jeg synes rigtig godt om mit køb herinde, idet leverance er så hurtig om at komme frem. I sammenligning med Zalando, som oftest er forsinket op til flere uger, er det befriende at alting går hurtigere herinde.
Jeg har handlet 3 gange hos Dubuy. Alle tre gange har været gode oplevelser og de har et godt sortiment med mange originale og sjove indretningsløsninger.
Jeg har kun positivt at sige :0) hurtig service, gode produkter. Jeg er fuldt tilfreds :0)
Har absolut intet at udsætte her.. alle handler som jeg har foretaget via dubuy.dk er gået smertefrit og helt efter foreskrifterne.
Mit seneste køb overraskede mig dog lidt fordi jeg ikke lige vidste at knagerækken skulle klisteres op på væggen (den beskrivelse kunne have været nyttig for andre) men var egentlig ret glad for det, i og med at jeg er en klaphat til at bore med en maskine.. så Tak Dubuy.. ikke første og absolut heller sidste gang jeg handler her :)
Dejligt stort udvalg.
Handler meget på nettet, og må sige at bedre service og levering fåes ikke andre steder, de er helt i top!
Overskuelig hjemmeside, dag til dag levering, høfligt personale og fornuftige priser!
Helt klart 5 stjerner herfra..
Dubuy er i ordets positive betydning som et arabisk gademarked, - fyldt med fantastiske finurligheder, sjove påfund - kombineret med stilrene klassikere.
Et sandt slaraffenland med god service
Rigtig lækre varer og super god og hurtig ekspedering :)
Jeg bestilte et ur til min væg som jeg fik to dage efter bestillingen. Jeg havde ikke fået ændret min adresse inde på min konto og måtte derfor ringe ind og bede dem sende det til min rigtige adresse. Der var fuld forståelige og modtog kort tid efter en mail, hvorpå de havde ændret min adresse :) Fantastisk service!!
Jeg har handlet hos dubuy rigtig mange gange efterhånden, og der er aldrig en finger at sætte på noget.
Dagen efter min bestilling modtog jeg min vare. Jeg kunne følge leverancen på nettet hele vejen:-) Det er super!
Har fået super god og hurtig service hos Dubuy, hurtig levering og absolut fejlfri varer.
Perfekt!
Jeg bestilte knagerækker for 600 kr. Og jeg havde så håbet at få mine varer efter 1-3 dage som lovet på hjemmesiden. Efter 10 dage uden at have hørt noget tog jeg selv kontakt til Dubuy. Her fik jeg at vide at mine varer var udsolgt og der ville gå yderligere 6 dage før de fik varene hjem. Det til trods for at der intet stod på hjemmesiden at varerne pt. var udsolgt. Ok , fejl kan ske. Men det er uholdbart at jeg efter 10 dage selv skal kontakte Dubuy for at få det at vide. Det havde reddet alt hvis de bare havde givet skrive til mig, at der var sket en fejl.
Jeg forventede så at kunne få mine varer efter 7-8 dage efter min opfølgning. Men nej. Jeg har idag fået mine varer 12 dage efter min henvendelse, så den samlede leveringstid løber op i hele 22 dage. Det uden at få en eneste orientering, mail eller beklagelse fra Dubuy.dk. Det dårlig stil, og dårlig service. Det eneste som redder det lidt, er at pengene i det mindste ikke blev trukket før varen var afsendt.
Efter lidt problemer med ændring af adresse, kontaktede jeg Dubuy telefonisk. Der var ingen ventetid og der var en meget lydhør person i røret. Bestilte i går - får det i dag :-)
Det var nemt at bestille - det gik som "død og helvede" med leveringen - så hurtigt at jeg aldrig fik brugt t&t før det var fremme - og indholdet svarede til forventningerne og prisen.
Hvad kan jeg sige - god oplevelse!
Ringede da jeg ikke var sikker om jeg kunne nå at få de ting jeg gerne ville give i gave. Men intet problem, tingene var klar til athentning en time senere i deres Show-Room i Ikast.
Købte noge ting, hvoraf enkelte var i rest. Bliver ringet op indenfor 20 min., og vi finder en anden løsning. Og jeg modtager som lovet varerne dagen efter.
Jeg bestilte en vase, som ved ankomsten var skadet. Da jeg mailer dem går der 15 min. og jeg har et svar med en løsning. Ny vase - jeg skal bare lige sende nogle billeder af vasen samt emballage.
Nogle dage efter modtager jeg den nye vase med beskeden om, jeg kan beholde den anden eller smide den ud. Effektivt og lækkert jeg ikke skulle bøvle med hvad der, efter min mening, var deres problem - at de havde sendt en defekt vase/en vase der var gået itu i fragten. Oplever ofte det bliver mit problem, hvis en vare er defekt og at jeg skal bruge tid på at pakke ind igen, gå på posthuset osv., så det var skønt at opleve et firma der gjorde det nemt for mig.
Super hurtig og effektiv ordrebehandling og levering. God og hurtig respons fra kundeservice.
Bestiller i går kl. 15.57 kl.6.30 Banker det på min dør.....0) 1 stk pakker.
SUPER SUPER god service.
Upåklagelig service og meget hurtig levering
Har ikke noget at udsætte..
Nem at handle med og hurtig levering.