We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (430)

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg til gode priser

Hurtigt, nemt og med rabat. Flotte varer pakket godt ind. Kommer helt sikkert igen.

Review by confirmed purchaser

Super godt - betænkt dig ikke

Fra bestilling til modtagelse af varen - problemfrit - super god ekspedition.

Review by confirmed purchaser

Fint udvalg, stort faktisk, fin service og så er dert rart med en lille gave

Man kan blive ved med at finde noget men ikke har set før.
Dog er auktionen lidt kedelig.

Wow god serves (:

Jeg elsker den måde jeres hjemmeside køre på jeg elsker den hurtig måde tinge kommer frem på det rigtig fedt at i er så hurtige to kun 1 dag så var den pakket og sendt afsted og dagen efter kunne jeg hente den og jeg er glad for i reageret så hurtig på min mail som i gjorde og i fandt en løsning så jeg ikke skulle så langt efter en pakke det rigtig dejligt (: Tak for en rigtig god handle hos jer og jeg vil frem over gerne købe hos jer igen (:

www.dubuy.dk

Super service og hurtig levering

Bestilte en gave til min søn. Blev leveret som ønsket på dagen. Super søde at snakke med i telefonen. Intet var umuligt.

Super!

Rigtig god oplevelse - i min ordre viste det sig at en vare var udsolgt; ca. 15 min efter jeg havde bestilt blev jeg ringet op af en medarbejder der fortalte hvad jeg alternativt kunne få og hvordan jeg lige ordnede det rent praktisk med betaling og bestilling. Ca 10 min herefter fik jeg en mail om at mine varer var sent.

Review by confirmed purchaser

OK - men skade på et af de modtagne krydderriglas

Vedr. faktura nr. 117793.
Jeg har købt 2 stk. varenummer 14169, krydderriglas 0,30 l. og 12 stk. varenummer 14180, krydderriglas 0,10 l..
Jeg er godt tilfreds med glassene, bortset fra 1. stk. nr. 14169, krydderriglas 0,30 l., hvor der ved modtagelsen mangler en flig af glaslåget. Jeg kan ikke finde fligen i emballagen eller i papkassen.
Derudover er jeg tilftreds med hurtig forsendelse og øvrige forhold omkring købet.
Hører jeg fra jer, eller skal jeg ringe til kundeservice om den manglende glasflig?

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering.

Jeg vil anbefale Dubuy til alle jeg kender. Jeg bestilte en tirsdag og allerede onsdag kunne jeg afhente mine varer. Dejligt med et pålideligt firma der holder hvad de lover.

god service LYNHURTIG levering

Jeg har habdlet ved DuBuy før - og jeg kommer helt sikkert igen. Det er nemt at søge på hjemmesiden, det er nemt at bestille og betale - og så er der lynhurtig levering.
Denne side anbefales 100%

Fin hjemmeside

En rigtig god side jeg har ikke noget dårligt at sife om den :)

Nemt og hurtig levering

Bestilt og afsendt samme dag. Modtaget varen dagen efter. Hurtigere kan det vidst ikke gøres

Hurtig præcis levering.

Stort udvalg, nem bestilling.
Leverance som ønsket, levering som lovet (dagen efter bestilling).
God opfølgning på mail for ordre, betaling og forsendelse.
Nethandel er kommet for at blive!
P.s. God idé med uret der viser antal timer til bestillings-deadline.

Review by confirmed purchaser

super service - jeg vender helt sikkert tilbage!

Super hurtig ekspedition, fantastisk sød kundeservice, som rettede op på en fejl jeg havde lavet - og varerne kom alligevel dagen efter jeg havde afgivet min bestilling, sådan skal det gøres! Stor tak fra en meget tilfreds kunde

God og hurtig service

Super god service og hurtig levering. Jeg bestilte to varer lørdag og fik dem leveret allerede tirsdag. Kan kun anbefale Dubuy.dk

Review by confirmed purchaser

Fint, nemt og hurtig levering

Brugervenlig og jeg modtog varene hurtigt

hurtig levering

Dubuy overholdt leveringstiderne der var foreskrevet på hjemmesiden. var som den eneste der kunne levere med det samme, andre leverandører havde 10-28 dages levering.
en god oplevelse og rigtig god service, kan varmt anbefales

super godt

Super nemt, god service. Dejligt at muligheden for selv at hente tapen er der. Sød og imøde kommende betjening ved afhentning. Kan varmt anbefales.

Lynende hurtighed!

Jeg havde knapt nok nået at bestille magnetbogstaverne inden jeg stod med dem i hånden. Meget hurtig ekspedition!!!!

Service

Søde ansatte, meget hjælpsomme.... Kanon service...

Fin betjening

Bestilling og levering helt OK

Review by confirmed purchaser

Dårligt jeg aldrig modtog ekstra gave som lovet.

Ved bestillingen var der i kurven fri porto og ekstra gave af værdi 149 kr, da der på det tidspunkt blev reklameret med det ved køb over 1000 kr. Fik den frie porto, men aldrig modtaget gaven trods rykket.

Reply from www.dubuy.dk

Hej Bettina
Vi er selvfølgelig meget kede af den ene stjerne du har givet os.
Vi har været ved at kigge på din ordre, og du har faktisk kun købt for 962, 15 kr., da du fik ekstra rabat. Det er altså ikke nok til fragtfri og en gratis gave.
Vi har sågar sendt ordren fragtfrit, selvom du egentlig manglede at købe for 38,- kr.Jeg synes derfor at vi har ydet en god service, både med en god rabat og fragtfri levering.

Virkelig godt

Hurtig levering, varer som lovet, en rigtig god oplevelse. Kan anbefales på det varmeste.

Super hurtig levering

Hjemmesiden er meget brugervenlig, og det er super let at bestille varer. Du kan få sendt pakker til din arbejdsplads. Der sendes løbende informationsmails om pakkens status. Jeg fik min vare dagen efter, at jeg havde bestilt den. Varen var godt pakket ind, og emballagen var ubrudt og varen tydeligvis ny. Jeg er meget meget tilfreds.

Hurtig og sikker service

Jeg har aldrig oplevet en så hurtig ekspedition før, især den hurtige besvarelse af min forespørgsel om varen var helt utolig. Det føltes som om der sad en og bare ventede på mig. Hurtig levering og god service for hvornår pakken kan hentes.
Man sidder tilbage med en god fornemmelse.

• Ølstykke, DK
  • 6 Reviews

Fedt Fedt Fedt

Bestilte i går, modtaget i dag. Alt i den fineste orden. Og total fede vare, her handler jeg igen.

Bestemt at anbefale!

Synes der er utrolig mange lækre produkter på siden og det er bestemt ikke sidste gang jeg lurer her. Det er nemt at navigere rundt på siden - dejlig overskuelig!
Og så lover de hurtig levering, hvis man bestiller inden kl. .... Jeg tænkte ja ja! Men havde min pakke næste dag - vildt! Og dejligt når man er lidt utålmodig anlagt ift at få tingene ind i hjemmet ;)

Enkel bestilling - hurtig levering

Jeg føler mig godt serviceret af Dubuy, idet bestilling af varer er enkel og levering hurtig. Kan anbefales!

Review by confirmed purchaser

Problemfri og hurtig levering af skønne varer!

Jeg er super godt tilfreds med min handel med Dubuy, og handler der snart igen :-)
mvh. Dorthe

Super hurtig levering!

Meget overrasket over hurtig ekspedition og levering!

Review by confirmed purchaser

Mange praler med levering næste dag, men her skete det.

Hurtig levering :)

Nem og brugervenlig hjemmeside:)

Review by confirmed purchaser

Fint produkt og hurtig handel

Super fint produkt og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Det billigste sted at handle men det gjorde bestemt ikke servicen mindre god! Hurtig levering og flot pakket ind :-) handler bestemt her igen!!!

Misvisende information om produkterne

Under "knagerække" købte jeg et produkt og modtog kun én knag på trods af at produkterne var inde under "Knagerække". i ordet indgår "række" så man må jo antage at det er mere end blot 1? :D
Derudover var knagen for stor til at noget overhovedet kunne hænge på den. De små stropper der er på grydelapper, viskestykker etc kan simpelthen ikke komme over knagen så produktet var fuldstændigt et fejlkøb. Ubrugelig butik, er min erfaring.
tak.

Reply from www.dubuy.dk

Hej Thomas
Vi er selvfølgelig rigtig kede af at du ikke er tilfreds med din handel, og at du kun giver os en stjerne.
Jeg har dog været inde og kigge på den knage du har bestilt, og der står faktisk "DOCK KNAGE" - og altså ikke knagerække. Det fremgår også af teksten at der er tale om en knage. I teksten står der bl.a. at det er "KNAGEN i det lyse træ" - der er tale om.
Alle vores knager befinder sig under kategorien KNAGERÆKKER, hvilket vi også mener er det rigtige, da vi ikke har en særlig kategori "KNAG", og da det jo fremgår af teksten om der er tale om knagerækker, enkelte knager eller for den sags skyld stumtjenere.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og god levering. Meget fin service.

Kan varmt anbefale at handle der.

Kvik, hurtig betjening.

Men jeg har nok et lille hjertesuk til Dubuy. Jeg synes måske nok at når jeg køber en knagrække med hylde til næsten 900kr. så burde der også være skruer med til ophæng, så jeg ikke skulle ud og købe skruer, samt have dem malet hvide så de passede til hylden.