We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4,540)

God handel

Det var en god handel hurtig levering kan ikke være meget bedre

Som forventet :o)

Pakken kom til den tid den skulle, og forsendelsen var helt i orden.
Jeg kunne godt have brugt bedre søge muligheder, da jeg skulle vælge mit produkt. - Jeg skulle bruge en laptop med min. i3 processor, gerne SSD kort - det kunne have været fint at søge på det eller noget i den retning...
Men vil absolut godt handle ved Dustin igen, og anbefaler jer gerne!

anbefalelsesværdig

Pakken kom dagen efter bestilling. Ingen problemer.

Fås ikke bedre

Jeg har handlet flere gange ved Dustin og deres service er noget af det bedste jeg har oplevet med en internetbutik, det er som at være i en rigtig butik. Man bestiller en vare og få dage efter kommer pakken hvis varen så ikke lige svare til det man forventede kontakter man dem bare og sender varen retur efter anvisning uden bøvl og ballade.
Jeg har købt en del fotoudstyr ved Dustin og det er alt sammen kommet helt frem og jeg vil ikke tøve med at købe andre produkter ved dem og jeg anbefaler dem gerne til venner og bekendte det er en rigtig god forretning.

Hilsen Rumle
Odense

www.dustinhome.dk

Gode priser, Lidt sløv levering samt information

Ingen tvivl om at jeg fandt min vare billigst hos jer, men I lever ikke helt op til "1 hverdags leveringstid for lagervarer til Sjælland"...
Jeg bestilte min vare i søndags og har først fået den i dag torsdag, og jeg bor lige i udkanten at København.
Det undrer mig også at I ikke sender en opfølgende mail om at min vare er afleveret (eller i dette tilfælde forsøgt afleveret). Opdagede det kun fordi jeg tjekkede track&trace (som desuden først virkede i dag, hvilket jeg ikke forstår).

Ellers godt arbejde. Vil gerne handle hos jer igen.

www.dustinhome.dk

hurtig levering,produktet levede op til alle forventningerne og mere til.

jeg fandt en computer som jeg købte på Dustinhome. min bestilling kom hurtigt og produktet var over alle forventninger. og oplevede ingen fejl eller mangler omkring min bestilling. derfor vil jeg helt klar anbefale andre til at handle på Dustinhome.

www.dustinhome.dk

Let, overskueligt og god kundeservice

Jeg havde placeret en ordre, som jeg gerne ville have supplerende varer på. Derfor skrev jeg, og allerede et par timer senere var der svar. Kundeservice kunne desværre ikke opdatere en allerede afgivet/betalt ordre, men slettede den for mig, så jeg kunne placere en ny med alle varerne på.

Varen dukkede op til aftalt tid og er som forventet. Fin service!

Det blir ikke bedre

Super service. Chattede med en der havde forstand på varen. Bestilte og betalte og bum næste dag var posten der med pakken. Så blir det sku ikke bedre

www.dustinhome.dk

Kan varmt sige at Dustinhome holder hvad de lover

Super god info og super god levering glæder mig til næste køb ved dem :) kan kun sige godt om dem :)

www.dustinhome.dk

Fik min walkmann på få dage og er meget tilfreds.

Har fået en walkmann gennem Dustin og er ret tilfreds med et godt køb og hurtig levering.

Hurtigt og nemt

Jeg fik min Garmin tilledning på et par dage til den bedste pris, og er meget tilfreds.

Et rigtig godt Sony Memory kort

Den SONY MEMORY STICK PRO-HG DUO HX 8GB som i sendte mig var rigtig god og der er også en god service man får hos jer.

Hilsen Kjeld

God levering

Hurtig levering intet problem overhovedet. Kom endda hurtigere end forventet.

• Tappernøje, DK
  • 3 Reviews

Defekt GPS - lang ombytningstid

Modtog en defekt GPS. Returnerede den og fik af vide at der ville gå 1,5 uge inden jeg modtog en anden, da den skulle forbi Sverige og de ikke kunne sende en anden før at de havde modtaget og testet den defekte. Derudover valgte jeg Klarna delbetaling over 6 mrd. Efter at have set kontant i går er jeg heller ikke vild med det valg - og jeg forstår ikke hvordan man kan have Klarna som betalingsmulighed på sin hjemmeside, nå de behandler kunderne så dårligt.

Per Ammekilde found this review useful

Reply from www.dustinhome.dk

Kære kunde.

Beklager, at du har modtaget et defekt produkt. Vi bestræber os på at afslutte ombytninger hurtigst muligt. Det er korrekt, at det tager ca. 7-10 dage at effektuere en ombytning, da varen skal modtages i vores reklamationsafdeling først.

Mht. valget af Klarna, så har vi valgt dem som betalingspartner ved afbetaling og fakturabetaling, da de leverer et godt produkt til den rigtige pris. Derudover leverer de en god løsning overfor kunden, da godkendelsesproces mv. er utrolig simpel.

Vi har mange tusinde tilfredse kunder, der har betalt via Klarnas betalingsløsninger gennem tiden, hvorfor vi ikke kan nikke genkendende til den kritik de har modtaget.

Skulle du mod forventning opleve udfordringer med din Klarna betaling, hører vi gerne fra dig.

Dustin kundeservice

OK OK OK

Min ordre kom som lovet! Så kan man kun være glad!

www.dustinhome.dk

Virkelig hurtig ekspedition :0)

Jeg bestilte søndag aften, og vupti tirsdag havde posten min pakke med

Hurtigt og Nemt

Fra jeg bestilte til det var sendt gik der kun to timer.. så det var super dejligt

www.dustinhome.dk

Skulle bruge lidt specielt udstyr, og fandt det efter god vejledning hos Dustinhome. Svarede hurtigt på alle forespørgsler både via mail og Tlf.
som sagt - god service.

www.dustinhome.dk

Altid hurtig levering (og god service ved reklamation)

Har handlet mange gange hos Dustin og altid haft postive oplevelser. Varerne kommer altid som lovet, og den ene gang jeg har haft reklamation (Dell skærm!) blev reklamationen behandlet hurtigt og effektivt.

notebook

min notebook kom dagen efter jeg bestilte.. hurtigt og effektivt

hurtig levering- fejlfrivare.

det er første gang jeg har købt hos dustinhome, så jeg var lidt spændt på hvordan det ville gå.
det var en god og meget positiv handel.+++

Alt ok - 100 % tilfreds

Fin hjemmeside og nem bestilling.
Varer modtaget som lovet og i solid indpakning.
Handler også her en anden gang.

www.dustinhome.dk

Headset gik i stykker efter et par måneder. Dustin sendte pakkeseddel, så det var gratis at returnere headsettet og et helt nyt headset kom tilbage. Rigtig skønt :-)

www.dustinhome.dk

God service og hurtig svar på kundeservice

De er flinke, og priserne er fornuftige. Tingene bliver sendt som skrevet. Alt kører som det skal.

God og tilgængelig service

Der var laaang leveringstid på min nye bærbare pc, men jeg blev opdateret på lev.dato og kunne hele tiden komme i kontakt med Dustin for nærmere info. De hjalp også med at udpege øvrige pc'er med lign spec hvis jeg ikke kunne vente. I sidste ende kom den bærbare et par dage før den estimerede lev.dato. Det var super service og den bedste pris på markedet!

Perfekt

Den service nivå som Dustin vidhåller är med ett ord, perfekt.

Lækkert

handlet der flere gange og hver gang har jeg fået det jeg bestilte hurtigt og til aftalte pris

www.dustinhome.dk

Problemfri handel og hurtig levering

Dustin home havde et godt tilbud på den vare jeg ville have, og da jeg har gode erfaringer fra tidligere, var der ikke nogen tøven med at handle med dem.

God og hurtig service.

Det er svært at skrive en anmeldelse, da jeg har købt min vare gennem jeres hjemmeside, men siden var da til at finde rundt i :o)))

Det gik bare så hurtigt

Efter at have fået varen anbefalet af en ven skyndte jeg mig at bestille og næste dag var den der. Det var bare super

www.dustinhome.dk

En forhandler jeg vender tilbage til

Jeg foretog mit første køb hos Dustin i nov. 2009 og så, for en uge siden, mit foreløbig seneste køb, en mindre ting denne gang – en ”TRUST BLUETOOTH 4.0 USB ADAPTER” til et par hundrede kroner alt inkl., men jeg har også tidligere handlet enkelte varer til langt højere priser (f.eks. en LG 30” monitor til knapt kr. 9.000,-), så det er afgjort et sted jeg har tillid til.

For seneste køb modtog jeg ordrebekræftelsen få min. efter bestillingen, kl. 17:55, og den endelige besked om afsendelse af varen kl. 10:02 dagen efter. Varen var lagervare og den lovede leveringstid på 1-2 dage var således overholdt.

Jeg har, 7-9-13, endnu aldrig haft problemer med indkøbte varer fra Dustin, så min anmeldelse gælder af gode grunde kun selve købsoplevelsen, der efter min ydmyge mening, ikke kan gøres bedre.

Super oplevelse......med noget malurt

Min oplevelse med Dustin.dk har været rigtig positiv, men dog med noget malurt.
Prisen på varen blev i privatkunde sektionen vist uden moms, hvorved varen jo fremstod væsentlig billigere end tilsvarende netbutikker. Dette stod på i flere dage.
Fejlen var ligeledes at finde på pricerunner, hvorfra jeg fandt firmaet oprindeligt.
Fejlen betød at jeg om formiddagen tjekkede prisen, som var lav men havde da ikke tid til at lave handlen. Da jeg så efter middag ville lave handlen, ja så var varen steget til den, tilsyneladende, korrekte højere pris. Surt show ;)
Men bortset fra denne detalje, endte jeg alligevel med at bestille varen hos Dustin.dk da prisen stadig var billigere end tilsvarende netbutikker. Selve oplevelsen omkring handlen er der ikke en finger at sætte på, alt forløb perfekt :)
Så jeg er sikker på jeg vender tilbage som kunde :)

Bare i orden

Ja det var som det skulle , vare lidt længer end det plejer , men det havde de oplyst på
deres hjemmeside

www.dustinhome.dk

Expedit og til at stole på. Alting var særdeles tilfredsstillende

Du kan trygt handle med Dustin, selvom de ikke er billigst er de til gengæld til at stole på.

Skod fima

Dette firma sige man for de ting man bestiller i en fart, men det er fup da det slet ikke passer, så jeg aldrig mere købe noget mere fra dette fusker fima

Per Ammekilde found this review useful