[REPLY]
Vidio Netto er stabil log levere den vare man bestiller. Deres dvd'er er billige og i god kvalitet! Vidio netto levere varen hurtigt!
Det er noget af det dåliste jeg har oplevet de sælger vare de ikke har og nå der gået noget tid og man ringer og rykker får man at vide at de ikke har varen og de først skal ha dem hjem men de film de har lover de at´sende samme dag men da jeg så syndes der gået for lang tid efter de skulle være her ryker jeg igen får så en anden historie at de film som de hade ikke var der aligevæl det virker en smule plat
Kim Skammelsen found this review useful
Jeg bestilte min dvd mandag.. Allerede tirsdag formiddag lå dvd’en i min postkasse.. Imponerende!
Fair nok de skriver at der går 3-7 dage før de kan skaffe filmen, nu er der gået 10 dage(weekend ikke regnet med) stadig ikke hørt noget fra dem, helt klart sidste gang jeg bestiller derfra.
Jeg bestilte en film Søndag eftermiddag, Mandag morgen havde jeg den med posten. Det er virkelig god betjening, kan kun anbefales. Iøvrigt er der også altid høflig betjening i butikken.
Ved bestilling eftermiddag kl ca. 14.30 afleverede posten ved min dør pakken dagen efter kl. ca.0915. Det kan ikke gøres bedre. Firmaets varelager er stort og let at orientere sig i. Bemærk også det store udvalg af brugte film. her er der penge at spare. Hermed min varme anbefaling. EM
Der er super service med lyn levering, jeg bestilte lørdag sen aften og søndag efter er pakken sendt :)
01.08.12, kl. 09.44: Bestiller
01.08.12, kl. 16.33: Pakken afsendt til mig
02.08.12: Pakken i min postkasse
DET er sgu hurtigt...:o)
(I er dog dyrere end andre steder - hele 60 kr. for samme film i forhold til konkurrenten, men det er jo jeres held at jeg først opdagede det bagefter...:o) - men kunne I ikke tjekke priser ud, så I ikke ligger så højt i forhold til? Ellers er det bare super)
Igennem de senere år, har jeg ofte, via nettet, handlet hos DVD-City. Altid hurtig, og ubeklagelig levering. Der er mange gode tilbud at hente, så jeg har været ovenud tilfreds.
Peter Gross, 2300 København S
Førhen købte jeg film fra mange forskellige steder, men efter jeg har opdaget DvdCity, kigger jeg altid der først. De har virkelig meget at vælge imellem, og jeg går næsten aldrig forgæves. Jeg har tit ledt efter ældre udenlandske film og serier, som jeg ikke har kunnet finde andet steds, men inde på DvdCity har jeg fundet dem :-) Det eneste minus er den lidt dyre porto, men jeg synes, det bliver opvejet af de meget billige priser, hvis man køber brugte film, som jeg ynder at gøre, man får meget mere ud af pengene. Alt i alt et virkelig godt sted at handle !
Jeg fik hvad jeg bestilte, og endda ret hurtigt! Men jeg synes ikke det er rimeligt at betale 39,95 for fragt, når der kun er 16 kroner på kuverten.
Bruger den engang imellem og har købt gode film derinde.
Der er intet galt med kvaliteten, den er i top, men lidt dyrere end andre.
Mig Selv found this review useful
altid god behandling giver besked på køb og afsendelse perfekt
Henning Jørgensen
Bestilte mine vare en søndag, og havde de allerede om mandagen, ingen problemmer super service, hvis man endelig skulle sige noget negativt så er det at de tjener lidt ekstra på porto. Men det ofre man gerne på den super service.
Jeg havde købt en brugt dvd med fejl. Jeg sendte en mail, hvori jeg spurgte, hvad jeg skulle stille op med det. Et par timer senere får jeg en mail: En pakke er afsendt til dig. Og et par dage efter dukker et nyt eksemplar op. Bare supergod service!!
Brian Ladefoged M found this review useful
Jege havde oprindeligt bestilt min Rowan Atkinson dvd hos en anden leverandør, men efter et halvt år var den endnu ikke kommet.
Leverandøren var dog flink at linke til DVDCity hvor jeg bestilte den.
Jeg fik min dvd allerede dagen efter at jeg havde bestilt den. Det var super service!!!!
Har haft en super god oplevelse. Bestilte to film hvoraf den ene kom og havde et defekt cover i hjørnet og indeni var "push"-knappen itu og havde lavet en ridse i selve dvd'en. En ny blev straks sendt. God god oplevelse.
Jeg bestiller en Ny DVD, men får en brugt.
Jeg kan anvende den brugte, den fejler ikke noget. men er jo så blevet krævet for meget for den via Dankort.
Jeg skriver en mail, bliver ringet op, spurgt om jeg ønsker at bytte DVD'en eller få det for meget betalte beløb retur. Jeg vælger at beholde DVD'en. Pengen er retur i banken 6 timer efter.
Fin håndtering.
Det er første gang jeg har handlet ved DVD city, men kan kun sige, at jeg er særdeles tilfreds. Ikke nok med, at jeg fik min pakke dagen efter jeg bestilte den, DVD City kører også et tilbud hvor man kan få en gratis DVD/BluRay film med oven i handlen, GRATIS! Se det er da en god service.
Jeg synes servicen er og var het i top og hurtig levering,så har kun godt at sige om dette og vil anbefale dette til andre.
Har bestilt hos DVD City op til flere gange før, altid har jeg fået min vare leveret, hurtigt og med rigtig god service! Der er også godt DVD udvalg som passer til alle personer. Jeg kan trygt anbefale DVD City til andre :)
Jeg bestilte en dvd-boks, fra dvdcity. Hurtig levering, men da jeg åbnede boksen var dvdhylsteret gået i stykker. Gik ind og fik den byttet ganske nemt. Ingen problemer.
Bestilte mandag klokken 16.30 og pakken blev sendt samme dag. Sæt Porto 10-15kr ned og det blir 5 stjerner.
Jeg tjekker tit denne side for film, og de har dem stort set altid og så til billige priser. Der har altid været god service hvis der har været et problem.. de kan varmt anbefales.
Har brugt DVDCITY flere gange, uden problemer. Men så købte jeg et box sæt til ca 900.00 kr (TV serie). Ca hver 3 episode kunne ikke ses, og jeg ville derfor gerne have en ny. De holdt mig hen i 4 måneder, jeg måtte selv ringe ca 3 gange til dem, de lyver til mig (!) og til sidst vil de ikke bytte mit køb alligevel (det havde de ellers først lovet).
Jeg fik dog pengene tilbage, men skulle selv betale returporto. Det er da dårlig kunde service. De fortalte til sidst, at hvis min vare havde været billigere ville de gerne have byttet den.
Hvorfor skulle dette forløb være så besværligt?
Min aktuelle handel via nettet var helt ukompliceret. I betragtning af at produktet ikke var lagervere, gik det ret hurtigt med at få det frem.
Det jeg har modtaget har jeg været tilfreds med, ikke en finger at sætte.
hurtig levering og super service.
jeg anbefaler jer til dem jeg kender.
bestilte 4 dvd er søndag eftermiddag og modtog dem med posten mandag formiddag.super godt ,den bedste service fra et firma med kæmpe udvalg af film og musik. det er første gang jeg har handlet hos dvdcity men bestemt ikke sidste gang. kan varmt anbefales.
Fordi varen blev afsendt få timer efter min bestilling ,det kalder jeg superservice,ikke første gang det er sket efter jeg har handlet hos dvdcity,og så er udvalget stort og bredt indenfor de fleste genrer,så en klar anbefaling herfra.
Ang. fragten: Mon så ikke det er Post Danmark man skal skælde ud?
Dejligt hurtigt og MEGET NEMT. Jeg har aldrig prøvet SÅ hurtig levering ( Den kom dagen efter ) I PERFEKT indpakning.
Det hele er bare i orden. Jeg vil i fremtiden benytte mig af denne butik :-)