We are hiring!

Reply from e-conomic international a/s

[DATE]

Most recent review
Review company
  • Reviews (12)

Rigtigt godt system

Skiftede fra Mamut til Economic for tre måneder siden.
Jeg er SUPERGLAD for systemet og bogføring er nu næsten blevet en leg.
Jeg er teknik-nørd, så det er ellers ikke noget der ligger lige for!

Når jeg ikke giver economic mere end fire stjerner skyldes det, at deres Iphone APP desværre ikke fungerer.
De hævder godt nok, at det er på trapperne, men jeg kan se på nettet, at de også sagde det for et år siden.
Nå, glem det - jeg er stadig super tilfreds :-)

2 år uden bøvl!

Har nu haft systemet i næsten 2 år. Har ikke haft de store udfordringer med systemet da rigtig meget information og anvendelsestip findes på både deres hjemmeside og Youtube.
Har i dag for første gang skulle have fat i chatsupporten - fik en super service. Han kunne desværre ikke hjælpe så jeg ringede op og fik omgående svar. Så nu kan jeg sende mine første faktura af uden problemer.
Anbefaler KLART e-conomic.

Skal kun have minus.....

Et system som konstant er nede, hvilket er pisse irriterende....
Virksomheder som er afhængig af systemet hver dag, taber dagligt kunder.

Firmaet har kæmpe overskud hvert år, kan man læse i firmaets årsregnskaber ifølge erhvervs- og selvskabsstyrelsen, så brug nogle af alle de penge til at lave et system som virker.

Reply from E Conomic

Hej Hans,

Vi forstår godt du er frustreret, hvis det er dit indtryk at e-conomic konstant er nede. Det er vi dog ikke helt enige i at det er.

Vi har i de sidste weekender kørt planlagt vedligeholdelse, men på trods af at vi varslede, at det kunne betyde en kort nedetid, forblev e-conomic online under hele forløbet.

Vi skal dog beklage, at vi i løbet af mandag d. 22. oktober havde en kort nedetidsperiode grundet en netværksfejl. Og så har vi netop i dag haft 2 minutters nedetid, da vi ved en præventiv manøvre skiftede datacenter for at sikre stabil drift.

Det til trods ligger vores oppetid på 99,9%, hvilket vi ikke mener er det samme som, at e-conomic konstant er nede.

Oplever du mere nedetid end hvad vi har beskrevet herover, så tag fat i os. Så undersøger vi meget gerne om der er noget specifikt ved din aftale der kan være skyld i det.

Mvh. e-conomic
E Conomic

Du kan blive tvunget til at købe opgraderinger

Jeg faldt for at alt var inkluderet og priserne var gennemsigtige da jeg valgte e-conomics. Programmet fungerer sådan set også fint, MEN jeg blev noget overrasket over man SKAL tilkøbe lagerstyring, for at kunne behandle flere fakturaer på én gang. Der føler jeg mig lidt bondefanget. Jeg har en webshop med mange ordrer, som bliver overføært automatisk til e-conomics. Jeg skal klikke ind på hver eneste ordre og vælge "opgrader til faktura", og "bogfør", samt vælge om den blot skal bogføres eller om den samtidig skal sendes til kunden. Dette gøres for samtlige ordrer. Funktionen med at sætte flueben og så gøre det for 30 ordrer ad gangen (eller mere) kræver altså man tilkøber (eller lejer) lagerstyring (som jeg *intet* ellers har at bruge til.
Jeg mener afgjort at effiktiv behandling af ordrerne burde være helt standard. Det kan i gøre bedre, e-conomic. (ikke at i ikke har fået chancen).

Reply from E Conomic

Hej Tommy

Vi vil godt give dig ret i, at det kan være ret omfattende at skulle opgradere ordrer til fakturaer enkeltvis. Du kan sagtens behandle flere fakturaer på én gang i vores grundmodul, men ikke opgradere flere ordrer på samme tid. Der skal man rigtig nok bruge vores lagerstyringsmodul.

Men du skriver, at du bruger en webshop sammen med e-conomic. Der burde du have mulighed for at få din webshop-udvikleren til at sætte det op via vores API sådan, at dine ordrer i webshoppen bliver oprettet i e-conomic som igangværende fakturaer i stedet for ordrer.

På den måde kan du undgå det omfattende arbejde, idet dine ordrer så allerede er oprettet som fakturaer. Dernæst skal du så kun tage stilling til, om du vil maile til dine kunder, eller om salget bare skal være registreret i systemet.

Det kan forhåbentlig hjælpe dig lidt på vej. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Rigtig glædelig jul (og beklager det lidt langsomme svar).

Hilsen e-conomic
E Conomic

Super funktionsrigt og stadig super let at anvende i dagligdagen

Jeg anvender e-conomic til at føre regnskab og fakturerer for flere virksomheder og har kun godt at sige om det.

- Let anvendeligt, samtidig med et det indeholder alle de funktioner som du skal bruge

- Super dejligt at have alt online, så man kan arbejde uanset hvor man er

- Super app til mobilen

Jeg har kun positiv at sige om e-conomic og kan varmt anbefale det til alle.

E Conomic

Tilsyneladende et spændende produkt. Men hvordan med datasikkerheden ?

Jeg har kikket positivt på produktet (online regnskab)...Var ved at vælge det, da det så super godt ud med funktioner og pris.

Kikkede så på deres hjemmeside omkring datasikkerhed. Her fandt jeg intet om hvordan ens kunde- og regnskabsdata er sikrede. Det jeg fandt var nogle buzzwords som ikke rigtig siger noget.

Jeg mailede dem med spørgsmålet om mine data ligger krypterede på deres diske. Alternativt hvem / hvor mange af deres medarbejdere der har adgang til mine kunde/regnskabsdata. Gerne også hvordan disse mennesker eventuelt er certificeret eller auditeret af myndighederne. Eller i det mindste underlagt en revisors tavshedspligt...

Svaret var at : ”Det var hemmeligt hvordan de gjorde interne, og at de havde tillid til deres medarbejdere”.

Det har jeg så valgt at tolke som at de ikke gør noget for, at sikre mine data når de først ligger på deres server. Jeg venter lidt med at kaste mine kunde/regnskabsdata ud i en "sky"

Jesper P found this review useful

Tilfreds.

Godt stykke arbejdsværktøj.
har nu brugt systemet i ca. 1 år.
og har mit kasseapp. der kalder op og sammenarbejder med systemmet, er virkelig tilfreds.
Godt Arbejde !

E Conomic

Webbaseret regnskabsprogram - nemt at anvende

Brugervenligt regnskabsprogram til overkommelig pris med god support og integrationsmuligheder.

Medelby ApS
Lis

Godt og hurtigt

Nemt at komme i gang og altid ved hånden.

Fantastisk online regnskabsprogram

Jeg har brugt e-conomic i mange år og har altid været tilfreds både med produkt, support mv..

Ganske enkelt perfekt

Det bedste online økonomi system til dato. Vi bruger det selv har sparer penge på revisor.