[REPLY]
Jeg bestilte 7 varer hos E-tech til en samlet pris af lidt over 1000kr i lørdags det var fint pga. Gratis fragt og alt gik godt indtil idag hvor jeg modtog pakken der manglede nemlig en vare som kostede 250kr og der var ikke nogen forklaring på manglen hverken i kassen eller på mail.?
Jeg har købt herfra før på en søndag, så sendte de den først om tirsdagen, hvorfor ikke om mandagen? Det er lidt for dårligt syntes jeg. Nu har jeg igen for lidt siden købt noget, igen skal jeg vente en mere dag på at de kan sende pakken, jeg ved ikke engang om de gør det imorgen (tirsdag), lidt træls når man går og glæder sig til at pakken kommer, men ellers er det en super god butik med massere af tilbud og gode våben! VH Sebastian.
Jeg vil bare sige mange tak til E-Tech for utrolig god service. De gjorde langt mere end de behøvede - og det betød rigtig meget for os. Vi havde købt softguns til begge vores drenge, men da de nåede frem var der en defekt på den ene. Lillebror blev selvfølgelig meget ked af det, da han så bare kunne kigge på storebror der var i fuld gang med sit gevær. Og det er jo det man frygter, når man køber ting på nettet. Men da vi næste dag kontaktede E-Tech og forklarede om problemet sendte de med det samme et nyt gevær (endda inden vi havde returneret det defekte), så der kun gik to dage fra skuffelsen til drengen havde et nyt gevær i hånden. Det er bare sådan det skal være at handle på nettet! Tusind tak for den gode service. Vi vil bestemt handle hos jer igen.
Mange hilsner
S. Stausholm
Alexander Arentoft Juhl found this review useful
Jeg er fra Norge og jeg lurer på hva tid airsoften er hos meg? Tar det lang tid og sende airsofts til norge?
Takk for svar! :)
det er en fantastisk hjemmeside for en hver jeg har tænkt at købe mini uzi,en og en lille håndpistol til 80 kr (ikke så meget for en pistol) men der magler atlså nogle videoer på youtube jeg ved godt at der er videoer på youtube men sådan nogle lige som kimsbix hvor man kan se hvordan de virker og forklarer hvordan man gør det og det og sådan :) ellers en skide god hjemmeside det må jeg sgu sige pisse god:):):):):) og hvad koster det for at få det hjem det kan i godt skrive hvad det koster hvis det ikke er over 1500 det er lidt dårligt det kan i godt gører noget ved :-/ og jeg har også tænkt mig at købe M4A1 Colt til 1398 kr og når man nu skriver på google skal den komme på første for at det skal være den billigste hjemmeside i hele danmark
Generelt er alt, og ja jeg mener alt, dyere på denne hjemmeside. Hvis man sammenligner med de fleste andre, er prisen her mellem 10 og 30 % højere.
Derudover, vil ejg pointere at der under kommunikation med indehaveren af denne hjemmeside, generelt var et nedladende toneleje. Da han blev konkronteren med flere utilfredsheder, blev der svaret tilbage med dårlige undskyldninger, og de fleste af dem vedrørende hjemmesidens medarbejdere. I sig selv er dette ikke negativt, men nu hænger verdenen engang sådan sammen at man kan tjekke hvem der arbejder for e-tach.dk, og det er der kun én person der gør. nemlig indehaveren! Ergo, er der kommet med dårlige, og falske, undkyldninger.
Ydermere er de/han langsomme til at svare tilbage (omkring 2-3 uger). Langt størstedelen af deres produkter er udsolgte, og de får dem tilsyneladende aldrig hjem.
Samtidig er beskrivelsen af deres produkter aldrig særligt tilfredstillende, og jeg blev selv nødtsaget til at finde informationer andre steder på nettet.
Så alt i alt, bliv væk fra denne hjemmeside, og pris dig lykkelig hvis du ikke er blevet taget ved næsen under din handel!
P.S. Nu er jeg sikker på at der vil komme en lang kommentar fra indehaveren (det har alle andre med en negativ kommentar fået), og jeg beder jer ignorere denne, da det er et direkte ufrugtbart forsøg på at ændre den holdning, i burde sidde med efter at have læst kritiken af hjemmesiden.
Har købt en hel del softguns hos e-tech. Altid hurtig og effektiv levering, og god service.
Kan kun andbefales, helt klart den bedste softgun butik i landet.
Alexander Arentoft Juhl found this review useful
E Tech er en af de bedste jeg kender, igår købte jeg en Softgun til 1599 kr. og så kom den 23 timer efter, det er noget af det bedste jeg kender.
Alt løb helt problemfrit, og jeg fik mit skulderhylster lige til tiden! Priserne er også lige i øjet, og jeg vil med glæde handle her igen.
Bestilte en CQB M4A1, 5000 BIO kugler og en bærerem.
Dagen efter fik jeg en e-mail om, at varene var afsendt, og næste dag havde jeg det hele i ny tilstand.
De gør som de lover til en billig pris. Kan godt anbefales!
Har lige modtaget et luftgevær, hvilket jeg købte/bestilte igår.
Jeg indrømmer at jeg i starten var lidt bange for at handle der, for tingene virkede næsten ALT for billige. Har set på luftgeværer mange steder, men det billigste jeg har set (før e-tech) vat et gevær til 800 kr (på tilbud)
Så finder jeg e-tech og ser at de har flere geværer til fast pris under 500 kr... Det var lidt af et chock! Men tog chancen, bestilte et gevær og blev alt andet end skuffet. Til en pris af ca 250 kr havde jeg forventet et mindre gevær, måske af en form for plastik ell lign... Men det gevær jeg fik ind af døren her i morges var tungt, solidt og af træ/stål.
Kan kun anbefale siden... Det er i alt fald ikke sidste gang at jeg selv har handlet der :)
Rigtig god online butik med stort udvalg a ting. Hurtig og god levering =D
5 Stjerner
Jeg synes det er en lille smule mystisk at hver gang jeg ringer til E-TECH så kommer jeg til telefonsvarer?
Og for 4 uger siden sendte jeg min pistol til repearation og jeg har ikke fået den endnu og de lovede jeg ville få den til for 2 uger siden
Jeg har selv købt op til flere varer inde på E-TECH, og hver gang har jeg haft fuld tilfredshed med varen. En enkelt gang var der problemer med et magasin til mit våben, men jeg skrev til E-TECH om problemet og 2-3 dage senere havde jeg fået nyt magasin, og havde ikke behøvet at indlevere mit gamle.
E-TECH kan varmt anbefales:)
Alexander Arentoft Juhl found this review useful
For det første gik der kun 1 dag fra bestillingen til jeg kunne hente pakken.. SUPER! For det andet er det kina gevær jeg har købt fuldstændig sindsygt! det skyder igennem alt!
Bestilte et luftgevær og hagl og skydekasse.
Geværet stod på hjemmesiden som værende på lager. Det var det imidlertidig ikke. Blev dog lovet en ny leveringsdato som blev overholdt.
Alt var som forventet og pakket godt ind.
Glimrende.!
Hvor bliver mine ting af? :o De var på lager så de skulle være der inden for to dage? :(
e-tech er en fed side havde bestilt 2 pistoler og 2 geværer, dagen efter var de sendt med gls. nemt, billigt og sikkert sted at handle (har ikke skrevet eller snakket med dem)
det eneste jeg kan sige om e-tech er at det er mega fedt de sægler så billigt og har et kæmpe udvalg
jeg køber noget også stå der at de der hat købt dette har også købt detter har også købe jeg da også det men det passer bare ikke til hinanden..
Så ringer jeg til dem og får at vide det kan de ikke forstå det er aldrig sket før..
Men kunne i ikke oplyse lidt nærmer hvad der passer til denne soft-gun så istedet for at sætte en masse op som ikke passer sammen..
Nej det kan de ikke for de kan slet ikke forstå dette for ikke sket før..
Nej men nu er det sket også hva..
Ja de forstår stadig ikke for det er ikke sket før..
Det er det eneste som de kan svare det er ikke sket før så de fatter ikke dette..
Tilbød mig penge.. ja men først skulle jeg skrive et brev også og forklare dig det jeg lige havde fortalt dig i telefonen og det kunne du ikke forstå at man kunne tage fejl ind på jeres side..
istedet for kunne du bare sige du kan bare sende retur så skal du nok sende penge.. nej i vil have en lang forklaring på hvad der er sket og hvorfor jeg bestilte denne vare.. du kunne bare have taget imod og sendt mig mine penge igen men nej det skal jo skrives og forklares inden..
Ja det passe jo ikke.. og det siger du nu..
Så det er jo påstad mod påstand..
Vi kommer jo ikke længer her så jeg har min mening om dette og min handel med Jer..
Jeg suntes du skulle holde dig til sandheden.. Jeg fik at vid da jeg ringede til Jer at jeg skulle skrive et brev og forklare det igen til dig da du ikke kunne fatte hvad jeg sagde i telefonen.. Jeg fik bare at vid det var ikke sket før fire gange af dig.. du sagde bare det samme igen og igen.. Du er en venstre mand kan jeg forstå.. din butik kører som landet gør ned af i stor fart..
Og syntes du skulle holde dig til fakta..
Jeg synes service er noget af det vigtigste i en forretning. Og ja de er hurtigere hos E-tech, men de virker på ingen måde begejstret i butikken. Retter sagt er de meget umotiveret i mine øjne. Man kan købe adskillige varer fra softgun til modelbyggeri, men man kan simpelthen ikke snakke med dem, fordi de altid virker så depressive.
Carsten Petersen Onkel Carlsberg found this review useful
Super god hjemmeside med fede våben og lign. Super kvalitet, det eneste der går mig på er at jeg bestilte et våben for 2 dage siden hvor leveringstiden var 1-2 dage og har endnu ikke set mit våben.
Carsten Petersen Onkel Carlsberg found this review useful
jeg kan godt lig denne hjemme side fordi den er sej og jeg har kigget på en AK 47 og den var nice
Jeg har nu handlet for 7500+ hos E-tech og har INTET at udsætte på dem overhovedet.
Jeg købte en gas desert eagle GBB som gik i stykker ret hurtigt, og sendte den ind, snakkede med RMA via Email, og 3 dage senere havde jeg en helt ny DE i hånden, 2 thumbs up :D
Endnu et klart plus er at man kan få leveret gratis ved køb over 1500 :D
Alexander Arentoft Juhl found this review useful
Har handlet der mange gange nu! - Det er bare et godt sted. Havde for førstegang et problem med at få det sendt fordi at det ene produkt var udsolgt, men det stod der ikke på siden :/. Det problem er føst fint hved at jeg bestilte noget andet, da jeg ikke gad og vente :)
Det bliver snakket meget om at der er mange internet snydere, men det er der IKKE tale om her. Dette er seriøst, og det er bare dejligt.
kh.
Mads
Alexander Arentoft Juhl found this review useful
det bliver nok til endnu en handel en dag.
Købte luftgevær med tilbehør og har oplevet en fin service omkring ændring af bestilling.
Websiden er overskuelig og med en fin kontofunktion og skulle jeg pege på en mangel så er det, at der ikke findes flere varekategorier i webshoppen da det er rart at handle på den måde.
Hej jeg har snart brugt de 8000kr i deres online butik på softguns og udstyr . Tingene kommer altid til tiden deres hjemme side er op til date så leverings tider altid passer .man kan altid få fat på dem over mail og telefon .har aldrig oplevet noget der har skulle været bytte. siger ikke det ikke kan ske. men jeg har aldrig oplevet det . De har mange våben til godt priser og nogen gode tilbud . mod to fx min nye co2 uzi i dag der var sat ned med 150kr og den skyder som en drøm =)
Alexander Arentoft Juhl found this review useful
de har nogle super priser, og stort udvalg. men de er godt nok langsomme til at svare på e-mails. jeg har ventet helt op til 2 timer for at de fik svaret, men det er da altid noget at de svarer.
andreas, Carsten Petersen Onkel Carlsberg and Alexander Arentoft Juhl found this review useful
hej jeg har lige købt en co2 pistol softgun. Den er mega fed og skyder rigtigt godt. Fed hjemme side og god service vil helt klart anbefalde den. Den er meget bedre end Splatter/hardballshoppen synes jeg.
andreas found this review useful
hej e-tech. jeg er en lidt ny kunde hos jer. jeg har købt en masse softguns hos jer, her for den seneste uge og jeg er simpelthen blevet helt bidt af det. jeg synes at det er den beste web site med softguns jeg har set før og så er våbne hos jer meget billige god kvalitet og man varene til tiden, og det er super fedt. det enste øv der er ved det er at man ikke kan få denne her Softgun pistol (Cybergun Colt Delta Gold Cup Chrome HPA
[180205]) for den er nok en af de fedeste pistoler man kan få. men jeg ville høre om i den nærmeste fremtid fik den som elektrisk pistol. den skulle stadig væk skyde lige så hårdt og alt det andet men bare være i el :D. det ville være det beste og jeg ville også købe den!!!
men til andre. man finder ikke en bedre hjemmeside. den er for nice!!!! :)