[REPLY]
Nemt, gennemskueligt, og hurtig ekspedition.
Jeg bestilte i starten af januar en voks på hjemmesiden, som jeg efter 1½ ugen stadig ikke havde fået. Da jeg skrev en mail til dem sent om aftenen fik jeg svaret næste morgen, om at de ville kigge på det. Det viste sig at jeg havde glemt at skrive mit vejnummer på adressen, og at de så var kommet til at markere pakken som afsendt så den var blevet glemt.
Alt dette fik jeg at vide dagen efter de sendte mig den første mail, med et opkald og jeg fik pakken dagen efter.
Super kundeservice som kunne løse mine problemer.
Ordrenummer #100035952
Jeg bestiller mine varer søndag ved middagstid og får varerne allerede mandag - det er da hurtigt. Tak for hurtig levering.
Ordrenummer #100036175 - Jeg søgte og fandt det ønskede produkt billigst her og oveni fik jeg et ekstra hår produkt. Rigtig god hjemmeside, som dog gik i hak engang imellem
Holder altid hvad i lover mht levering. Nem og overskuelig hjemmeside, og billige priser.
Ordre nummer: #100036135
Det er ikke ofte jeg handler på nettet men nøden bragte mig til det og endnu bedre er det at I havde det jeg søgte, samt at I er sikre at handle med hvilket også borger endda meget højt som netforretning.
Bestil søndag aften og Modtaget tirsdag. FLOT og HURTIGT
Fandt mit hårprodukt fra Joico, som næsten ingen har, hos e-voks, og endda billigt!
Ordrenummer #100035989
det var den første side jeg kom ind på efter en søgning på google - det viste sig så at være den billigste og hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at betjene!
#100035892
Det går hurtigt. Sendte samme dag. Ordrenr 100035877
Ikke det store at nævne. Det er gået efter bogen.
Ordrenummer #100035835
Jeg anbefaler E-voks til enhver.
Ordrenummer: 100035768
Levering dagen efter på min bopæl. Alt perfekt, kan klartr anbefales. Handler helt sikeret her næste gamg også
Venligst Michael Holstebro
En hjemmeside som gør det hurtigt og enkelt at bestille. Et Extra lille plus når der hos e-voks følger en gratis ting med, føles som om man får lidt mere for pengene! Har allerede anbefalet e-voks til veninderne.
Kh Lene Hansen
(Ordrer nummer. 100035466)
jeg er rigtig tilfreds med jeres priser og levering ! :)
good job !
Jeg har lige bestilt nogle julegaver på e-voks, og er meget positiv over hele deres ordrebehandling og opdreopfølgning.
Ligeledes har de et super udvalg og rigtig mange gode produkter, så på trods af at deres hjemmeside godt kan se lidt rodet og "discount" agtig ud, så kan jeg klart anbefale dem
Gitte (ordre 100035479)
Overskuelig hjemmeside med stort og varieret udvalg - til meget konkurrencedygtige priser.
Hurtig og god service - med informationer pr. mail om alt det praktiske.
Kan kun anbefales.
Søger du hår produkter, var E-voks det billigste sted jeg kunne finde på nette og det sted der var det største udvalg.
Jeg glæder mig til at modtage mine pprodukter, og hvis servicen skal holde, vil jeg modtage det i morgen. 2 dage efter bestillingen..
Jeg har aldrig benyttet mig af evoks.dk før, men det er absolut ikke sidste gang efter denne gode oplevelse. Min kollega og jeg bestilte Sunspa produkter, oveni købet de billigste jeg kunne finde på internettet, og VUPTI, dagen efter lå de klar på vores kontor. Det bliver ikke bedre og mere effektivt. Jeg glæder mig over at sådanne kompetente virksomheder stadig findes ude i cyberspace.
Tak for hurtig og god service !
Keep it comin'
Har købt en julegave ved e-voks og det er en af mange gange jeg har købt gave på nettet. Men ved dem, har det været en hurtig og nem oplevelse. Og så har de været gode til at kommunikere pr mail, når handlen er i hus, ved at blive pakket og sendt afsted. Ren fornøjelse.. Hilsen Lajla
Der var ikke noget i vejen med produkterne. Men fik en mail om at de var på vej, men det dukkede ikke op. Efter kontakt til firmaet indrømmede de at der var sket en fejl og at produkterne ikke var afsendt men ville blive det med det samme. Så leveringen var ikke lige så god ;-)
Jeg bestilte shampoo, balsam og voks Søndag ved 14 tiden, og modtog det Tirsdag formiddag kl. 9.30 - Så trods snestorm og deslige overholdes alligevel leveringstiden på 1-2 hverdage. Ydermere var de de billigste man kunne handle med på nettet, og jeg er bestemt tilfreds med prisen!
Det er fandme god stil og jeg er en super tilfreds kunde der gladeligt handler hos e-voks igen!
Ordrenummer: #100035076
Jeg har været super tilfreds med min oplevelse, dog får de ikke fuldthus da informationen på hjemmesiden var lidt mangelfuld hvor jeg var nødsaget til at skrive ind og afvente en dag med bestillingen da jeg skulle vide om man havde 14 dages returret på varen da det er til en julegave.. det burde man have stående på hjemmesiden i denne tid.
men alt i alt.. bestilte pakken og wupti så modtager jeg den dagen efter.
hurtigt og smertefrit uden nogle former for problemer.
man kan sq ikke få det nemmere..
Bestilte torsdag formiddag, modtog varerne fredag middag, hurtigere kan det ikke gøres. Varerne levede helt op til mine forventninger, handler helt sikkert her igen.
Hvad mere kan man ønske sig af en internet butik end et stort udvalg, god service, fair priser og hurtig levering? Alt dette besidde e-voks så hvorfor handle andre steder. :)
Ordrenummer #100034970
En hjemmeside hvor man fandt det man ønskede uden problemer. Lovede hurtig levering - som også holdt!
Alt i alt en positiv oplevelse at handle hos E Voks.
Det var en meget positiv oplevelse at handle med E-Voks. Venlig og hurtig behandling. Det er ikke sidste gang jeg handler hos E-Voks og vil også med glæde anbefale firmaet til venner.
Kan ikke sige andet end at det fungerede helt perfekt - fik 2 gange glattejern inkl. Varmespray i går aftes - julegaver til mine døtre - tror det bliver et hit ;).. Og prisen var rigtig fin. Kan kun anbefale.
Det er en rigtig fin butik med en rimelige stort udvalg og til rigtig fine priser. :)
det kan ikke blive nemmere at handle - hjemmesiden er nem at finde rundt på - fornuftige priser og lyn hurtig levering...hvem gider snart at gå i butikker? ikke jeg :-)
Jeg synes det var nemt og smertefrit at handle med e voks...! Der var en hurtig levering og så var det billigt....! Jeg er super tilfreds....!!! :)
Har købt glattejern og diverse småting ved e-voks. Bestilte den ene dag og to dage senere havde jeg mine varer, som var pænt pakket ind i beskyttet emballage.
Jeg har købt den forkerte vare. Kundeservice var meget hurtigt med at hjælpe med annullering. Var super tilfreds med deres behandling. :)
jeg havde virkelig brug for en nyt glattejern, og gik derfor på jagt på nettet efter det rigtig sted købe det. Fandt E voks hvor jeg fandt mit ønske glattejern, og tilmeld med en varmbeskyttende spray med i prisen. Jeg var meget glad. Jeg bestilte min vare lørdag aften, og allerede mandag eftermiddag modtog jeg mit nye glattejern med posten, og pakken var super fint pakket så der ikke kunne ske skader under transport. Jeg er meget tilfreds til den service jeg har modtaget ved E voks og det er mit hår os :P Så det er ikke sidste gang jeg handler hos dem!
Nu er det ved at være mange, mange år siden jeg købte noget hos E-voks.
Jeg stoppede ikke fordi at virksomheden ikke levede op til mine forventninger, tværtimod. (Som jeg huskede det fik man små stykker slik med i sin pakke. Nice touch).
Jeg fik bare efter en for nylig dårlig oplevelse med Just-eat lyst til at dele denne historie.
Anyway.. For en del år siden da jeg var bosat hos mine forældre, bestilte jeg 4 bøtter ID-voks. Ordren løb op i noget jeg mener var 300 kr.
Jeg bestilte en mandag, med 2-3 dages leveringstid. Torsdag aften havde jeg stadigvæk ikke modtaget min pakke.
På dette tidspunkt skrev jeg en mail til E-voks og forhørte mig omkring min pakke.
De vendte tilbage dagen efter (fredag) og fortalte mig at ifølge deres oplysninger havde Post Danmark mærket den som "afleveret". Jeg blev bedt om at tjekke postkassen for pakke-sedlen en gang mere, hvilket jeg gjorde. Den var der ikke.
Jeg skrev tilbage at pakken altså ikke var blevet leveret. E-Voks's svar tilbage til mig var om jeg ville gøre dem den tjeneste at vente til mandag, og hvis pakken ikke var kommet der, så villle de sende en ny kvit og frit.
Søndag eftermiddag da jeg kom hjem kiggede jeg lidt trist på postkassen. Så kiggede jeg ned på den kasse vi havde til reklamer. Åbnede den, og der lå min pakke. Den havde ligget der i flere dage (vi tømte sjælendt den kasse).
Pakken var blevet sendt som et brev, og der var derfor ikke behov for underskrift. Post Danmarks løsning var derfor at smide den i den ulåste reklame kasse.
Jeg vente tilbage til E-voks og forklarede at det var "my bad".
.. Jeg syntes det vigtigt at pointere her: De ville sende en helt ny gratis. Uden spørgsmål.
Se, TDC og Just-Eat det er sådan man skal behandle sine kunder. 300 Kr. kan gøre en stor forskel på en 17 årigs økonomi, og det kan gøre en stor forskel på hvordan hans Trustpilot score ender ud flere år efter.
Min eneste klage er at de aldrig svarede tilbage på min undskyldning (:
Ordre 100034244
Lynhurtig forsendelse, god indpakning og god pris
ordre nr.100034243
Altid en fornøjelse at hande på e-voks
Meget, meget fin og hurtig ekspedition, er virkelig imponeret!
Mvh Annette Mikkelsen
Ordeenr:100034262
Det er billigt og meget nemt at købe hos e-voks. Det er overskueligt og man mister ikke tålmodigheden når man shopper og så er de effektive i forsendelsen.
Rigtig gode priser, levring og kundeservice.
Har handlet der mange gange og vil fortsat gøre det.
super hurtig ekspediering af ordre stort udvalg og rimelige priser