We are hiring!

Review company
  • Reviews (53)

super

Hurtig levering, billigt.
God service fra vognmanden.

Hurtigt og effektivt

Jeg har nu handlet to gange ved Easy-stone.dk, og endnu en gang gik ordren smertefrit. Nem bestilling af de ønskede varer og lynhurtig levering. Belægningsstenene blev sat i haven som ønsket.
Perfekt. :-)

easy-stone.dk

Super hurtig levering, enestående service

Stod og skulle bruge belægningssten akut - 2 timer efter personalet havde ekspederet min ordre stod en venlig mand ved min kantsten med Fliser. Stenene var oveni købet de billigste jeg kunne finde på nettet! Fem stjerner fra mig!

easy-stone.dk

God og effektiv bestilling og leverance

Fungerer rigtig fint.
Prisen er konkurancedygtig og produkter af høj kvalitet fra anerkendt leverandør.'

Returnering af emballage (paller) bør kunne gøres bedre ved mulighed for returnering til den leverende betonvare-fabrik.

Når behovet opstår igen, vil jeg helt sikkeret benytte mig af Easy-stone

easy-stone.dk

Kanon hjemmeside med gode priser!

Jeg købte 42 kvm2 sten til indkørsel, der skulle leveres på en bestemt dag. Alt forløb 100% i orden, også selv da jeg kontaktede for at ændre leveringsplacering efterfølgende på mail.
Chaufføren var utrolig flink og hjælpsom, køb her kan varmt anbefales. Jeg handler her når vi skal lægge flere fliser næste år.

super

Billig og hurtig levering,trods specielle leverings ønsker.Kan varmt anbefales

easy-stone.dk

Rene linjer hele vejen igennem

hvis Easy-stone siger det, så passer det. Sød og hjælpsom hele vejen igennem mit projekt, levering til tiden, venlig chauffør, jeg kunne blive ved. Kan varmt anbefale at købe belægning hos Easy-stone ;)

perfekt og hurtig levering

lynhurtig levering og på det rigtige sted denne gang

Review by confirmed purchaser

God service, god prisetikke. Ikke sidste gang jeg handler her

easy-stone.dk

Super service og gode priser

Kan varmt anbefale easy-stone. Havde fundet de sten jeg skulle bruge til en rigtig god pris, men skulle også bruge nogle plantesten i sort, som ikke lige var på hjemmesiden. Sendte en forespørgsel på mail og svaret kom fantastisk hurtigt. Da plantestenene ikke var på hjemmesiden kunne jeg bestille dem via mail, mens resten af bestillingen blev lavet på hjemmesiden. Varerne blev leveret samlet og inden for den aftalte leveringstid. Blev endda spurgt om det hastede med levering for så ville de prøve at levere det hurtigere. Det havde jeg nu ikke brug for, men synes det er god service at spørge om det. Alt i alt en SUPER oplevelse.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og korrekt handel, fliser i top!

Fik en super hurtig behandling, Line hos Easyjet Stone har behandlet vores ordre til ug x og slange : o). Fliserne opfylder det vi forventede, og der var super nemt selv at afhente dem i Hedehusene. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.

Review by confirmed purchaser

Super service og dk's billigste priser.

Kan ikke sætte en finger på noget, fra bestilling til modtagelse var der ingen problemer.

Review by confirmed purchaser

Hard work.....but easy stone!

God pris og god levering

Bedste pris OG top service - og telefonen bevares

Jeg skulle bruge 107m2 fliser med 1.5 dags varsel, og ingen havde en lavere pris, så selvfølgelig ringede jeg først for at se om de kunne leveres.
"Det kan vi sagtens nå", var svaret. Og alle varer leveret perfekt til tiden.

I øvrigt: Udmærket hjemmeside

Review by confirmed purchaser

Hurtig, venlig og behjælpelig betjening på telefon og ved lev. :-)

Hurtig, venlig og behjælpelig betjening på telefon og ved lev. :-)

fremragende

virkelig god behandling, både i telefonen og af chaufføren der kom med stenene

God service, hurtig levering

Havde behov for en hurtig levering og ringede til easy-stone.dk for at høre om de kunne nå at levere stenene. Det kunne de og tilmed til den billigste pris og leveringen skete præcis som aftalt. Er meget tilfreds med mit køb.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk service og hurtig levering

Vi bestilte sten hos easy-Stone og da vi søgte sten der ikke fremgik af hjemmesiden, tog vi skriftlig kontakt. Vi blev mødt af venlighed og professionalisme (en sælger der hedder Line) - samtidig med at de var markedets billigste på produktet (bondesten). Jeg køber aldrig sten andre steder.

Ydermere, så kom stenene dagen efter vi bestilte da vi ønskede hurtig levering.

Super let

Fin og enkel bestilling. God information, og feedback hvis det ønskes

Levering før tiden

Kan varmt anbefales, super levering, og før tiden. Varen svarede fuldt ud til forventningerne.
Mvh. Flemming

Review by confirmed purchaser

Venlig rådgivning og hurtig levering

Dog er jeg skuffet over fugesandet - dette indeholder for mange "store" sten som ikke kan komme ned i revnerne, jeg have forventet mere ren strandsand.

Hej Niels.

Fugesand indeholder sten op til 4 mm i kornstørrelse fordi det skal kunne anvendes til belægninger med trafiklast, f. eks. indkørsler. Fint-, enskornet materiale har kun ringe evne til at overføre kræfter så der kommer nemt forskydninger i belægninger med fint fugesand.
Sammensætningen af Fugesandet er derfor helt bevidst, for at sikre stærke og tætte fuger, og overholder gældende vejledninger og normer.

Karsten Johansen, teknisk assistent - easy-stone.dk team

lever op til navnet!!

De er utrolig behjælplig og overholder aftaler. stenene er i super kvalitet. Det bliver et +++++ her fra :)

Meget god service

Bestilte over nettet 55 m3 sten som jeg helst skulle bruge i weekenden. Leveringsfristen var på senest 5. arbejdsdag hvilket var en mandag og jeg skulle gerne bruge dem med start fredagen inden. Jeg ringede om torsdagen for at høre om de kunne bringe dem ud om fredagen. Easystone ringede tilbage 5 minutter senere og meddelte at de kom i løbet af fredagen :)

Hurtig og perfekt ekspedition

Virker meget professionel og levering i løbet af få dage

Meget hjælpsomme

Perfekt samarbejde, utrolig flexsibele

Dårlig oplevelse

Efter en god start med nem og overskuelig hjemmeside - endte min bestilling med at blive annulleret, da vognmanden nægtede at køre ned at vores vej. Dette selv om jeg har skrevet, at det var et kolonihaveområde fliserne skulle leveres i.

Jeg forstår ikke, hvorfor man fra firmaets side ikke kan tage hensyn til, at alle ikke bor i et område med masser af plads.

Hej Niels.

Først og fremmest er vi er rigtig kede af den oplevelse, du har haft. Da det er tunge produkter, vi forhandler, er vi også nødt til at bruge dertil svarende lastbiler. Vejen ned til dit kolinihavehus var ufremkommelig og med fare for at få ødelagt vores lastbiler og vejen, hvilket vi ikke ville risikere.

God oplevelse

Efter 3 dage stod belægningsstenen på gårdspladsen . Fin service

perfekt

hurtig og korrekt levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig, billig og en god kundeservice

Absolut den hurtigste levering og en god serviceoplevelse gør at jeg kan anbefale easystone.dk

Fin service.

Bestilte 75 m2 Paris belægningssten, men fik kun 62 m2. Det var dog bare et opkald til Easy-stone, og resten blev hurtigt leveret.

Godt hurtigt og billigt

Jeg bestilte nogle sten til en havemur. Der var en leverings tid på 5 dage men allerede efter 3 dage var de leveret.
Så det var hurtigt, samtidig var det også billigt.
Så jeg kan kun anbefale andre at handle med easy-stone.

fin aflevering

Vi modtog stenene meget hurtigt, og det var vi glade for. Chaufføren ringede i forvejen. Alt ialt en god oplevelse. Håber det blir lige så godt, når vi skal afklevere pallerne. Er iøvrigt lidt groft, at vi skal betale 150kr og kun får 125kr tilbage, Hvorfor egentlig det?

Hej Sven Larsen

Tak for de rosende ord. Depositummet på pallerne (hvilket er normalt i vores branche) skyldes stor slidtage og reperationer der forekommer grundet den store vægt.

Review by confirmed purchaser

varen leveret til tiden, af meget flink vognmand som gav god service ved at sætte stenene helt ind i vores have. Kan godt anbefales

Review by confirmed purchaser

God service og levering til tiden

Alt ok med ordre og levering - så intet at udsætte

Review by confirmed purchaser

Alt som aftalt og hurtig levering

2 dage efter min bestilling var sten leveret, og sat på det sted jeg havde ønsket. Da en del af fliserne havde nogle mærker blev de uden problemer hentet og ombyttet næste dag. Jeg vil virkelig anbefale andre at handle her.

Nemt og hurtigt. Kan anbefales