We are hiring!

Review company
  • Reviews (1)
Easynails

Overpriser og ingen kundeloyalitet

Jeg bestilte en tid hos Easynails til en Deluxe Pedicure, hvor jeg havde spurgt ind til prisen over tilf., da der ikke fremgår priser på hjemmesiden www.easynails.dk . En kvindelig medarbejder oplyste at prisen var 445 kr. i alt inklusiv neglelak.

Under behandlingen blev jeg spurgt om jeg ønskede noget forstærkende på neglene. Jeg spurgte ind til om det varede længere tid og om prisen var den samme. Den ansatte svar var ja og jeg tog selvfølgelig imod, da jeg tænkte at det var godt for min negle. Da jeg var færdig og skulle betale var prisen ikke 445 kr. men pludselig 840 kr, hvilket er det dobbelte af hvad jeg blev informeret om. Jeg følte mig snydt og dårligt behandlet, da jeg oven i købet fik at vide af ejeren at det var gele jeg har fået på min neglene og det kan ikke fjerens med mindre jeg kom ned til Dem og betalte 295. kr. Jeg informerede ejeren om at jeg ikke vil jeg ikke acceptere pga at hans ansat ikke havde oplyst mig korrekt om hvad jeg havde fået og undlod at fortælle mig den rigtige pris. Han beklagede og det eneste jeg kunne få, var et gavekor på 100 kr. Det kan jeg egentlig bruge til noget, da jeg aldrig har lyst til at sætte mine ben i den virksomhed igen.

Hos Easynails er der ingen kundeloyalitet, sans for service eller god oplysning til kunderne. Ligeledes betaler man overpriser, da man hos anerkendte Spa og Welness steder kan få det billigere end det jeg endte med at give. Jeg vil advarer om easynails til Jer derude, så I kan undgå at blive dårlig behandlet

Is Easynails your company?