We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (197)

Rigtig fin service.....

Bestilte et par briller hos dem d. 10/5-13, fik leveret d. 16/5-13 og alt var som aftalt. Så alt i alt en fin oplevelse som var som den bør være fra en nethandel :-)

Produkt OK men...

levering var lidt noget rod med USP der pludselig dukkede op uden vi havde fået en melding om den eksakte leveringsdag, så vi kunne være hjemme. Så lidt besværligt med at skifte til ny leveringsdato og leveringstidspunkt krævede at man var hjemme fra kl. 8 - 19... Men solbrillerne er bare i orden

Lovet 1-2 ugers leveringstid, 1½ måned efter ingen solbriller

Jeg fandt nogle fede solbriller, som jeg bestilte. Der stod og står stadig, at der er en forventet leveringstid på 1-2 uger. Da jeg havde gennemført bestillingen, fik jeg at vide at de ville afsende solbrillerne inden månedens udgang (hvilket vil sige over 2 uger). Da måneden udløb, og jeg stadig ikke havde fået mine solbriller, skrev de og sagde at de havde haft problemer med deres leverandør og beklagede at de ikke havde kunne sende dem inden månedens udgang. Der var intet omkring forventet tid, bare at de ville kontakte mig så snart der var nyt. Jeg har efterfølgende forhørt mig om der var noget nyt, og jeg fik en gang svar om at der intet var nyt. Jeg spurgte igen til min ordre og fik intet svar. Svar fik jeg først da jeg skrev til dem, at jeg ville annullere min ordre. Intet vi beklager, kun standard mail om at ordren var annulleret og mine penge ville blive frigivet inden for 4 uger.

Meget utilfreds og skuffet med deres levering, som ikke lever op til det de lovede og stadig lover og utilfreds med servicen oveni.

Perfekt handel

Alt har fungeret, hurtige svar og afsendelse

Super

Handel trygt ved dem !!!! Det er verdensklasse

Super god købsoplevelse

Let og gennemskuelig hjemmeside. Modtog allerede min Persol solbriller 2 dage jeg havde lavet bestlllingen online. Fik brillerne leveret med UPS.
Ingen problemer med betaling. En sikker hjemmeside som jeg varmt kan anfale til andre.

Review by confirmed purchaser

Perfekt fra bestilling til levering

Alt forløb perfekt - lige fra bestilling til levering og returnering af solbrille der ikke passede - alt var bare super nemt og der var god service at hente i processen omkring tilbageleveringen af den ene solbrille.

Review by confirmed purchaser

God service, men lang ventetid.

Jeg er rigtig tilfreds med mit køb, men jeg synes der gik lidt for lang tid inden jeg havde varen i hus.

Perfekt

God kundeservice hurtig levering og ikke mindst fantastisk pris...;0)
Jeg sparede 900kr på et par oakley briller

kanon

Det tog ca to uger for mine solbriller at nå frem. Men det var hele ventetiden værd!
sikker levering og gode priser!!

Review by confirmed purchaser

Edel Optics holder hvad de lover - ovenikøbet til den billigste pris

Fantastisk service - keep up the good Work!

Jeg handler helt klart hos jer igen

Review by confirmed purchaser

god og overskuelig hjemmeside. Super info vedr. levering

Jeg vil klart anbefale edel-optics hvis nogen i min bekendtskab skal bruge briller

Nemt og billigt

Problemfrit - skønt!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og gode priser!

Mine solbriller blev leveret efter 2 dage fra da jeg havde bestilt dem og jeg kunne følge dem hele vejen. Kan varmt anbefale dem!

De reddede den op på 4 stjerner

Opdatering, med god kundeservice og mine fede solbriller, har jeg ændret det til 4 stjerner.
Dejligt at efter min "klage" at de tog sig til til at ringe til mig for at forklare situationen
Dog med et ønske om en smule bedre information når en vare en disponible, lidt svært at gætte sig frem til at det er i Italien og ikke i Tyskland at den er disponible.

Reply from Edeloptics GmbH

Hej Kenneth!
At varen er disponibel refererer til status i Italien hos manufaktören. Vores leveransetider er estimerede da vi er helt avhängige av manufaktören om det ikke er direkte lagrende her i Hamburg.
Mvh Edel-Optics-Team

Virkelig god

Jeg blev virkelig overrasket positivt over både priserne og hvor hurtigt varen blev sendt til mig.

Kvalitet til tiden

Jeg fik mine Persol solbriller tirsdag morgen efter bestilling søndag eftermiddag. Da de var sendt afsted fra Hamburg, gik der præcis 24 timer før de blev leveret med UPS på min adresse. Kan anbefales.

Review by confirmed purchaser

Godt, sikkert og hurtigt!

Mine briller blev sendt afsted samme dag som jeg bestilte dem og de var fremme dagen efter!
Den eneste hage er, at det etui som fulgte med er pissegrimt! Havde håbet på et simpelt sort eller brunt. Man kan vel finde et andet etui!
Ellers helt fint! Meget overrasket over hvor hurtigt, det gik!

Super betjening

Tak for god betjening....Er sååå glad for mine fine Rayban

Med venlig hilse
Karin Blok

Review by confirmed purchaser

Bedre levering end lovet og 100% original brille.

Købte rayban solbriller. Inden bestilling stod der levering: 4-6 uger som jeg accepterer. Men efter bare 2 dage fik jeg en mail om at brillerne sendes med UPS. Grundet påske gik der samlet 8 dage fra bestilling til levering. Hvis der ikke var påske kunne jeg have modtaget pakken efter 4 dage. Det er ikke nogle kopibriller det leveres. Det er 100% original. Så hjemmesiden kan anbefales. Edel Optics er i top. Køber med garanti igen hos Edel Optics.

HURTIG EKSPEDITION.

Bestilte mine solbriller lørdag, og den følgende fredag modtog jeg pakken. Dèt må siges at være hurtig og effektiv ekspedition. Positivt overrasket. Vil ikke tøve med at bestille noget fra firmaet en anden gang, og kan anbefale firmaet. :)

Imponerende

Fik meie Persol solbriller leveret før lovet, og pengene hævet efter lovet, kan kun anbefale Edel-Optics

Sperb

God kommunikation fra start til slut

Review by confirmed purchaser

god priser. holder hvad de lover

billige priser men lang leveringstid så derfor ikke 5 stjerner. varen blev leveret på den sidste dag - som lovet - men efter 3 uger.

Superservice!

God behandling og nemt at returnere hvis man vil have et andet par briller!

Nemt og sikkert

Alt var nemt og ingen problemer. God Info undervejs.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Bestilte min solbriller om tirsdagen og fik dem 1 uge efter. Kunne hele tiden følge med i hvor langt de var i processen. God service, billige priser og hurtig levering. Handler 100% der inde igen.

Review by confirmed purchaser

Perfekt forløb med bestilling, betaling og levering.

Perfekt forløb med bestilling, betaling og levering.

Rigtig god oplevelse

Sparede 1400 kr på stellet i forhold til dansk butikspris. Blev leveret på ca 1 uge. Det har været en super god oplevelse at handle hos Edel-Optics, og jeg handler der meget gerne igen

Review by confirmed purchaser

Express hurtig levering !

Sindssyg hurtig levering . Bestilte mandag og havde dem tirsdag! Enddog gratis levering selvom jeg kun købte for kr 800!! Anbefaler siden til alle

Fantastisk hurtig levering

Jeg bestilte et par solbriller i frokostpausen tirsdag. Onsdag inden frokost ringede en fyr fra UPS og spurgte hvor han måtte lægge pakken da der ikke var nogen hjemme. Det er da fantastisk hurtigt ;0)

Review by confirmed purchaser

Kan kun anbefales. sparede penge, fik bekræftelse med det samme og senere et tracking nr.
Pakken kom dagen efter og levede helt op til det jeg forventede.

Ok købsoplevelse

Detaljeret side med mange muligheder. Ok købsoplevelse, men lidt lang leveringstid. Sidst nævnte var dog oplyst forinden.

Review by confirmed purchaser

Gode priser, hurtig service.

Super service, anden gang jeg handler ved Edel

Review by confirmed purchaser

Super kvalitetsprodukt til en rigtig god pris, dog med lidt leveringstid.

Oakley solbriller - top kvalitet, til en super god pris. Leveringstid , lidt ud over de 14-21 dage som lovet. Men alt i alt en dod handel.

Billigt og nemt

Gode priser, god service og professionelt

Hurtig og fin service

Jeg bestilte et par solbriller kl. 17 en torsdag og fik en bekræftelse på min bestilling allerede samme aften med en besked om, at mine solbriller formentlig ville blive leveret senest fjorten dage efter. Jeg væbnede mig derfor med tålmodighed, men efter bare seks dage modtog jeg en e-mail om at min pakke var blevet afsendt. Og så sparede jeg endda 450kr ift. butiksprisen i Danmark.

Alt efter bogen.

Varen superfin, og leveringen indenfor det oplyste interval!