[REPLY]
Det holder ikke. Jeg bestilte et par skibriller, som skulle have været en julegave. De er ikke kommet her halvanden måned efter jul og jeg har selv skullet blive ved med at spørge til bestillingen. Til sidst fik jeg at vide, at det var gået galt med bestillingen og at løsningen var at bestille på ny. Nej, vel?
Det tager sin tid at handle med Edel Optik, så hvis man har travlt med at få varene, er det nok ikke denne forretning man skal vælge. Men jeg sparede over 1000 kr på et par solbriller, og de var værd at vente på, så det bliver et thumbs up herfra.
Jeg bestilte mine briller d. 14 november, og fik af vide at jeg ville modtage dem inden for 1-2 uger. Men efter, der var gået 2 uger, tog jeg selv kontakt til dem, og fik så af vide, at forsendelsen er blevet forsinket, og jeg ville kunne regne med modtage dem igen d. 16. januar.
Jeg har så taget kontakt til dem igen i slutningen af januar, og fik så af vide, at jeg kunne forvente at få dem inden februar. Men de har så skrevet, at der går yderligere 3 uger.....
Jeg har altså ventet 2,5 måned nu... Det er simpelthen helt uacceptabelt.
Jeg undrede mig over jeg ikke havde modtaget pakken, da jeg kunne se den var afsendt. Var faktisk lidt irriteret over jeg ikke havde modtaget pakken, da jeg skulle bruge den som fødselsdagsgave. Jeg havde sat mig til computeren for at se om jeg kunne se hvor pakken befandt sig, indtil min nabo 2 huse længere henne kom og sagde der var afleveret en pakke til mig hos dem.
Tænker hvad hvis hun ikke var kommet med pakken???
På pakken var mit navn og adresse meget utydelig, kunne faktiisk ikke se hvilken adresse der stod.
Har nu modtaget de bestilte solbriller :)
Jeg bestilte et brillestel den 10. jan., og jeg har netop (25. jan.) modtaget en standard mail om, at de bliver forsinket - på endnu ubestemt tid.
Jeg har fået lavet glas lokalt og venter bare på stellet. Havde jeg fået besked om denne langsomme levering for 1 til 2 uger siden, ville jeg nok have købt et andet sted på nettet, hvor stellet kostede lidt mere, men var på lager til omgående levering.
Nu har jeg ventet så længe, at jeg bliver hængende. Om dette er en god idé vides ikke endnu.
Modtog stellet den 19. feb. Sendt til mig, af Edel Optics, hurtigt efter modtagelsen fra Italien. Alt 100% i orden. Vil sikkert handle her igen, men ikke i sidste øjeblik m.m.
D. 7. januar afgav jeg bestilling på et brillestel til fin pris og modtag en ordentlig ordrebekræftelse samme dag.
D. 8. januar modtager jeg bestillingsnummer og følgende ordlyd:
"Vi udleverer artiklerne til dig formentligt senest den 23. jan. 2013. "
- Fint, Jeg booker tid hos optiker til at få sat glas i brillestellet d. 24., tænkte jeg.
D. 22. januar modtager jeg følgende mail:
"Vi beklager meget, at vi ikke har udleveret din bestilling E-DK13-132129 af den 7. jan. 2013, som meddelt, inden 23. jan. 2013."
Først efter kontakt fra min side om, hvornår levering så vil finde sted får jeg svaret (dog prompte): "Vi kan tidligst forsende om to uger."
- Idet jeg i sagens natur har brug for briller og ikke kan vente i evigheder, valgte jeg at annulere ordren.
Jeg mistænker ikke Edel Optics for at handle i ond tro.
Min kritik er mere generel; hvis fordelen ved online handel udelukkende er lavere pris på "bekostning/trade-off" på - i dette tilfælde - service/leveringstid og kommunikation herom, vil flere webshops gå en grum tid i møde med dårlige anmeldelser.
At have lang leveringstid er en ting; ikke at overholde den oplyste leveringstid er straks værre - her bryder man tillidsforholdet.
Integrer dog Jeres webshop med Jeres ERP-system, og vis leveringstiden på selve produktsiden!
Viel Glück!
Jeg bestilte min julegave 7. dec, et par solbriller
Jeg blev fik diverse kvitteringer og blev oplyst at i værste fald ville brillerne ankomme den 26. dec... Lidt lang ventetid, men ok det var et ok tilbud.
Jeg fik en mail den 22. dec, hvor det oplystes at der var problemer med underleverandøren.
Igen den 27. dec oplystes, at der vil gå yderligere 12-14 døgn samt om jeg ville annulere mit køb.
Grunden til 2 stjerner og ikke 1 stjerne var:
Sælger havde på intet tidspunkt trukket penge fra min konto.
Havde sendt oplysningsmails undervejs og selv på eget initiativ spurgt om jeg ønskede at annulere min handel
Jeg kan absolut kun anbefale Edel-Optics, Købte et par gucci solbriller til konen og havde dem 2 dage efter....
Utilfreds med kvaliteten af brillefarven på websiden.
I beskrivelsen stod der, at glassene var grå, men det viste sig at være en smule lilla i virkeligheden på mine nye Ray-Ban.
Man får ikke mulighed for at vælge brillefarven. Den tager det klikkede lillebitte billed, som den valgte brillefarve. Jeg blev ihvertfald usikker, efter jeg havde afsendt ordren, så jeg måtte efterfølgende maile til Edel-Optics for at være helt sikker. Det første svar jeg fik var blot en kopi af min ordrebekræftelse, som jeg allerede havde fået, og den beskrev heller ikke farven på solbrillen. Efter jeg rykkede fik jeg endelig svar på, at farven var OK. Hvilket så heller ikke viste sig at være helt korrekt.
Jeg er godt tilfreds kunne dog godt ha tænkt mig at min pakke var kommet lidt hurtiger
Jeg bestilte mine solbriller og fik selvfølgelig bekræftelse med dato for hvornår jeg ville modtage dem. jeg havde et par spørgsmål mht. leveringstiden hvilke jeg spurgte ind til. jeg fik - meget hurtigt - et svar hvorfor leveringstiden trak ud. Sådan er det. Men inden jeg fik set mig om, blev mine lækre solbriller leveret med UPS.
Fantisk hurtigt og dejlig service.
Bestilte en tirsdag, efter at have talt med deres kundeservice først, der fortalte hvad der var på lager, og hvad der skulle hjem fra Italien først, det ville tage 14 dage, så jeg tog nogle der var på lager og fredag var solbrillerne her.
Kan kun anbefale at handle her. Solbrillerne kom fra Hamburg, og i forhold til hvor jeg bor er det gået stærkere end PostDanmark.
Har nu haft CHF 500 tilgode hos Edel-optik i over et år og hver gang med tror der sker noget får men en ny email med deres standard svar, at har man ikke hørt fra dem indenfor 3 uger, skal man kontakte dem igen. Når man så gør det (igen, igen, igen) kan de ikke huske hele sagen og bede igen om de sammen informationer. Har ingen ide om hvordan jeg kommer videre i sagen - kan selvfølge få en advokat på, men helt ærligt - hvor er det langt ude!!! VILLE IKKE ANBEFALE DETTE FIRMA TIL MIN VÆRSTE FJENDE.
Havde været verden rundt efter de briller!
De var her og alt gik som det skulle....
Vi var meget spændte op brillerne, som vi havde bestilt på nettet. Brillerne var til vores barnebarn, som først havde været hos øjenlægen for at få lavet en undersøgelse. Vi havde derfor de helt rigtige værdier, som vi kunne bestille glassene efter. Stellet prøvede vi hos vores lokale optiker, så det havde vi også navnet på. Ved at bestille det hele hos Edel Optics sparede vi ca. 1000 kr.
Brillerne blev leveret til døren uden omkostninger.
Vi kan varmt anbefale at købe der.
Tilfredse kunder fra Odense.
var ikke helt tilfres , efter at jeg bestilt mine briller fik jeg selvfølgelig min ordre via mail.
men ikke nogen track and trace mail. prøvede at ringe på deres kunde tlf. men det virkede ikk. . fik først en mail med track and trace efter at jeg havde kontaktet dem via mail.
brillerne er fede og perfekft
Jeg har gennem længere tid ledt efter et bestemt par solbriller og fandt dem hos Edel-Optics.
Det var fantasktisk nemt og meget smidigt at bestille og betale for varen og jeg havde dem dagen efter bestillingen.
Kun ros over hele linien!
Bestilte solbriller mandag aften, modtog brillerne onsdag eftermiddag, efter mindre end 48 timer :-)
Mange tak for den gode service. Brillerne er super flotte og så blev de leveret før den lovede tid.
Hér handler jeg gerne igen :O)
Fik præcist det jeg havde bestilt, billigste pris og hurtig levering
Leveringstiden er lidt lang men den iformation får man med det samme inden man bestiller, men de overholdt den inden for den periode. fint og smertefrit handle.
Jeg bestilte mine Ray-Bans hos EO, og fik dem dagen efter. Hurtig levering og god kundeservice via mails. Havde problemer med Paypal, som efter vejledning blev ændret ved hjælp af deres kundeservice.
Kan godt anbefale Edel-optics, super nemt og hurtig levering...
Kæmpe udvalg, masser af kendte brands. Rigtig gode priser. Der blev skrevet i ordrebekræftigelsen at levering ville tage ca. 10 dage, min sol briller kom efter 4 dage. Kan kun anbefales!!
Bestilte et par solbriller fra oakley til billige penge. De blev leveret hurtigt. Leveringen foregik gennem ups, hvilket var rigtigt let og simpelt. Absolut intet at kunne klage over :)
Jeg købte et par Ray-Ban solbriller til næsten det halve af hvad jeg skulle give i butikkerne. De var fragtfrie og jeg fik dem super hurtigt :)
Vi bestilte vores Ray Ban briller i torsdag, og de kom allerede med posten mandagen. Vi er meget tilfredse med varen og er glade for, at de kom så hurtigt
Fik pakken en uge før tid. Hurtigt og billige priser.
Super god pris.
Hej med jer!
Jeg kan varmt anbefale Edel optic! Idet min erfaring med sitet har været meget positiv. Jeg oplever, at prisen er i bund og leveringen, går , som nævnt i overskriften, meget hurtig.
Susanne Maria Lamhaue
Bestilte mine briller mandag fromiddag, og modtog dem dagen efter, tirsdag, kl. 11.30 ca. Det er hvad jeg vil kalde LYNhurtig levering. Kan klart anbefales!
Jeg bestilte et par Persol 714 solbriller i juli.
Ordren blev i første omgang annulleret, og købsbeløbet tilbageført til min konto.
Derudover fik jeg en rabatkode på 5% ved køb af en anden vare hos Edel Optics.
Det viste sig imidlertid til, at der var lang ventetid (fem uger) på brillerne fra leverandørens side, hvilket kunne bekræftes af Profil Optik, som har ENEFORHANDLING af Persol i Danmark (mere om det senere).
Efter en kort mail-korrespondance indvilligede Edel Optics i at genbestille varen - med forbehold for ovennævnte leveringstid.
Jeg har netop modtaget solbrillerne, (som efter min mening er perfekte!).
Brillerne blev leveret af UPS med en fragttid på en dag.
Jeg modtog et track & trace-link i forbindelse med afsendelsen af ordren.
Profil Optik, der som tidligere nævnt har eneforhandling af Persol mærket sælger brillerne til vejl. ca. kr.1800,- (såvidt jeg husker).
Prisen hos Edel Optics (incl. de 5% rabat) blev kr. 1090,-
Dvs. en besparelse på ca. kr.710,-
Da ventetiden skyldes leverandøren, har her ikke været nogen forringelse i forhold til at købe varen hos Profil Optik, som desværre ikke har noget særligt stort udvalg af Persol briller i deres forretninger.
Det er netop klaret op efter en dag med regn; det tager jeg som en hentydning, og vil afslutte min bedømmelse med anbefalinger herfra! - Og gå udenfor og afprøve mine 714'ere.
"The site" når du handler kvalitets solbriller. Vil aldrig bruge andre sites.
Bestilte Oakley Jawbone, det var det billigste sted jeg kunne finde dem, men der gik en måned før jeg bestilte dem til jeg fik dem så er slet ikke tilfreds så ved ikke om jeg kunne finde på at bestille noget her inde igen.
Det er super nemt ... Det tog ca.10 dage ... Levering til døren .. Og de hæver først på dit kort når De har sendt varen ... Du får en mail hvor du kan følge forsendelsen hos UPS.
Fandt de absolut billigste Ray-Ban solbriller på nettet hes Edel Optics. God webshop, meget fin kommunikation med sælger under forløbet, men en anelse langsom forsendelse. Men det vidste jeg, og havde det ok med, da jeg gerne ville vente noget tid på at få produktet pga. den lave pris. Vil klart anbefale butikken til andre.