[REPLY]
Det gik flydende, ingen afvigelser fra mine forventninger.
Jeg købte et par proligic xpo max4 waders. Dagen efter modtagelsen skal jeg ud og fiske efter gedder. Da jeg tager dem på, klækker et af spænderne til stropperne og da jeg kommer ud i vandet, er de også utætte midt på maven.
Jeg vælger at tro at det var en mandags model. Da det jo ikke burde være et par discount waders.
Jeg skriver en mail til Effektlageret da jeg kommer hjem kl 16. De lukker kl 17.30.
Kl. 16.30 bliver jeg ringet på. Jeg får byttet dem til et nyt par uden problemer, inc rekvisitions seddel til at sende det andet par retur.
Så det var så absolut en god og hurtig service.
Jeg har handlet der før og kommer til at handle der igen.
mvh Martin.
Super god service. man kan heldigvis bestille over telefonen. Jeg havde en meget dygtig og kompetent medarbejder i telefonen. Han kunne hjælpe og rådgive mig ang vandre sokker og støvler. De bestilte varer kom hurtigt. er yderst tilfreds.
Varen kom 2 dg. efter bestilling og alt var som det skulle være.
Hvis de skulle have 5 stjerner skulle de have gratis retur ret....Det er træls det koster 50 kr at bytte str.
Ringer til butikken lørdag og hører på et sæt waders med støvle, de er ikke hjemme men bestil dem så har vi dem tirsdag og du har dem på onsdag siger Martin - det gør jeg så..
Mandag ringer Butikken og siger de først kan have dem hjemme onsdag pg jeg kan have dem torsdag, damn der skal jeg bruge dem tidlig morgen.
Effektlageret ringer da bare og beder importøren sende dem direkte til mig så de er der onsdag..
Sindssyg god service og det gør at jeg med garanti handler der igen.. Kun plusser herfra
Med deres gode tilbud, service og hurtige levering kan jeg kun anbefale denne virksonhed.
Jeg har bestilt gummistøvler hos Effektlageret og er meget tilfreds med det hele. Kan anbefales.
Jeg vill takke dere for en god og hurtig handel. Dere sotement av fiskeutstyr er bra og har godt utvalg. Også en av di beste på pris:)
Leveransen gikk hurtig, selv til Norge:)
Hurtige svar på stillede spørgsmål og hurtig levering.
Receive the goods ordered in few days. Speedy processing of the order and delivery.
Et ærligt - og ikke mindst, kompetent - svar, er vigtigt, når der er tvivl om et produkt. Det får du her. De har prøvet det selv.
Effektlageret giver en virkelig god betjening af kunderne. Efter telefonisk henvendelse for at sikre at varen kunne nå frem , da det skulle være en fødselsdagsgave, blev jeg ekspederet via telefonen og det ønskede afsendt lige med det samme og var fremme dagen efter. FLOT. Alt har fungeret så fint.
Jeg har uden problemer modtaget en lampeskærm. hurtig levering. Jeg er fuld tilfreds
L:MADSEN
Effektlagerets priser på kvalitetsprodukter,som du har
brug for i din hverdag er svære,at matche for enhver
udbyder af tilsvarende produkter.Jeg blev derfor glædeligt
overrasket efter,at have modtaget min "Puma Tec" folde-
kniv,som er et gennemført kvalitetsprodukt til lav pris !
Jeg havde bestilt 2 dele, hvor den ene var udsolgt. Jeg blev ringet op, for at høre mit ønske om fremsendelse af den ene del nu og eftersendelse af anden del. Begge dele er fremkommet uden forsinkelse og ekspeditionen meget tilfredsstillende.
Kan kun sige at det virker og firmaet er nemt at kontakte....
De har en god hjemmeside. Som er overskuelig og med stort sortiment.
Jeg mangler dog meget en returseddel, så det vil være nemmer at sende retur.. Der står ikke nogle steder hvordan man evt. Får sit tilgodehavende igen. Dette er en stor mangel for et ellers godt firma.
Tak for den behandling, jeg har ikke fortrudt at jeg har handle hus jeg. Mange tak
Fik min bestilling som lovet og til en god pris. Kan varmt anbefale Effektlageret.
hei..
er meget godt fornøyd med rask ekspedering av min ordre.
varene som jeg bestilte hadde jeg i dag 11-5-2013. så det gikk jo litt lang tid.
men det er vell forde at varene har vært til fortolling, men det ble ingenting å fortolle :-)
ha en fin dag. hilsen en fornøy kunde ( are rørvik )
Her er nendelig nogen der gør noget for deres kunder!
Nemt, god service, hjælpsom, professionelt
Har før købt små-ting, men skulle ha en ny spinnestang. fik en go snak og købte en go stang til billig penge, samt et hjul.
Handlen gik som foreskrevet og varen blev leveret som aftalt og til aftalte pris.
Jeg kunne ønske mig en hurtigere leveringstid, men som sagt kom varen indenfor de lovede 5 dage.
Rask og effektiv levering - ingenproblemer med å bestille fra Effektlageret
Jeg bestilte sandalerne søndag og havde dem tirsdag, helt som lovet.
Fin hjemmeside nem og overskuelig, god pris og hurtig levering, hverken første eller sidste gang jeg handler hos Effektlageret
Mandag d. 22 april kl 12.00 bestilte jeg en håndkikkert og et råvildt net, forventet leveringstid var 1-3 dage. Effektlageret valgte derefter at vente nogle dage med at ekspedere ordren og jeg modtog således først varene mandag d. 29 april... Otte dages leveringstid er ikke godt nok, jeg har dog tidligere haft en super oplevelse og derfor de to stjerner i stedet for en.
Opdateret d. 2 maj 2013 (svar på virksomhedens svar): Hej Jacob. Jeg forstår godt du er træt af min bedømmelse, og du har fuldstændig ret, i oplyser tydeligt at leveringstiden er 2-5 dage (Kunne være i skulle indsætte "hverdage" i teksten, så man bliver klar over at man kan komme til at vente 8 dage på levering). Årsagen til at jeg troede det var 1-3 dage er jeg havde bestilt andre vare ved en anden jagtnetbutik på nøjagtigt samme tidspunkt, dem havde jeg allerede dagen efter (Primos skydestok mm.). Et forslag kunne være at ekspedere ordreren hurtigere, og ikke lade bestillingen/pakken ligge i baglokalet i 3 dage inden fragtmanden afhenter den.... Specielt med tanke på at konkurrencen inden for internet handel nok ikke bliver mindre de kommende år ;-) De to stjerner gives for "lavt - en dårlig oplevelse men uden tegn på ond tro" jeg syntes 8 dages levering er en dårlig oplevelse, men jeg tror ikke i bevidst trak levering i langdrag.
Alt fint og bestillingen godt indpakket, samtidig med en hurtig levering. Blev ringet op af deres sælger da jeg havde skrevet et særligt ønske på bestillingen, fint!. Alt i orden herfra og rigtig gode artikler i deres shop, til meget fornuftige priser.