We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (14)

Gode produkter

Bestilte flere gange hos dem uden problemer.
Anbefales :)

Godt tilfreds

Jeg har bestilt herfra flere gange og har været meget godt tilfreds. Har aldrig haft problemer med at opsige abonnement. De har mange gode varer. Men de er desværre lidt dyre at abebonemere på synes jeg

Kan Ikke Melde Sig UD!!

Jeg annullerede mit abonnement så mange gange, og de ​​stadig sendte mig pakker. Jeg var væk i flere måneder og nu er der 3 pakker og tonsvis af regninger fra www.efi.dk. De har modtaget mine mange aflysninger, men fortsatte med at sende deres produkt. Produktet var fint nok men.....Pas på! Når du abonnerer, kan du aldrig fravælge! Believe me when I say that I will tell everyone I know not to order from this company!!

Maria Wellendorph found this review useful

Anbefales ikke

Som nævnt er priserne hos efi ikke noget at råbe hurra for, og det er irriterende, at man skal abbonnere og ikke kan betale for de enkelte ting man nu har lyst til at købe. Når man betaler står der, at man betaler for ekspedition - skal man simpelthen betale ekstra for at blive "ekspedieret" af en medarbejder? Det er da ret mærkværdigt.

Maria Wellendorph found this review useful

Elendig kunde service .

De sender varer man ikke har bestilt og når man sender det retur skal man betale Porto . Møg firma . Gå langt uden om dem !!!!!!

EFI

Rigtig godt produkt, men....

Der er ikke nogen tvivl om, at intuition er en rigtig god skraber, særlig for piger som mig, der ALTID får røde barberknopper og ekstrem tør hud efter barbering, men der er lige et par ting, som trækker ned.

1. prisen er lige lovlig pebret, og én forsendelse holder ikke så længe, som de påstår. Sæben smelter noget hurtigere en "lovet".

2. Har abonneret på intuition er mere end et år, og man burde i hver 2.-3. forsendelse vedlægge et nyt håndtag og vægholder m. sugekop. De holder jo ikke evigt, og den er ikke lavet af stål, men plastik, så hvis de lige skal have den ekstra stjerne, så skal der jævnligt udskiftes holdere.

Men alt i alt en fantastisk produkt.

Super barbering med Wilkinson Sword - Quattro Titanium

Har gennem årene prøvet en den del dyre mærkevare barbersystemer som fås i forretningerne. Jeg har imidlertid aldrig været helt tilfreds med disse. Prisen for bladene er efter min mening endvidere skyhøje og kvaliteten på barberingen er utilfredsstillende.

Jeg prøvede så for et par år siden barbersystemet Wilkinson Sword - Quattro Titanium hos EFI.

Det var en særdeles positiv overraskelse at prøve dette barbersystem. Perfekt barbering hver gang. Ingen hudirritation. Nærmest uopslidelige barberblade. Afmelder hver anden sending af blade, da de holder meget længe.

Endelig et kvalitets barbersystem som som ikke koster en mindre formue i barberblade i tide og utide.

Jeg kan ubetinget anbefale dette produkt fra EFI. Det er bedre end alt andet jeg har prøvet på markedet.

Super!

Har altid været super tilfreds med intuition-skraber og service er også rigtig god. Har meldt mig fra flere gange, når jeg har nok skrabere. Ikke noget problem!

Barberblade og skraber

Her er der heller ikke problemer med noget som helst, har prøvet to gange med en skraber der ville tabe en vigtig ting for at kunne virke og fik en helt ny og meget bedre skraber uden beregning, en med trimmer i den anden ende, havde for nylig problemer med to pakker blade som tabte en blå mærkning efter to til fire gange brug og fortalte EFI om det og nu får jeg to pakker nye uden beregning, ingen slinger her og jeg har handlet her meget længe, flere år og skal ikke handle andre steder.

Godt produkt, great service

Jeg har abonneret på Intuition igennem en længere periode. Jeg har mange problemer med min hud i forbindelse med shaving, og Intuition hjalp rigtig meget.
Jeg bestilte nemt gennem en folder fra et blad. Fik nogle få rykkere på et tidspunkt hvor min økonomi var røget ned i minus, men fik bare lavet en aftale og fik stadig mine Intuition-blokke.
Da min hud efter noget tid også begyndte at reagerer negativt ved brug af Intuition, afbestilte jeg ganske simpelt mit abonnement på hjemmesiden og ringede ind til kundeservice, hvor jeg fik lavet en aftale om at sende nogle blokke tilbage. Jeg ville egentlig bare have dækket min seneste regning, men fik oveni også en check med posten på 250kr.
Havde ingen problemer med dem på noget tidspunkt, og penge tilbage ved udmeldelse.. Jah.. kan man være andet end tilfreds :)
Vil helt klart anbefale dem til andre i fremtiden. Især Intuition.

ET GLIMRENDE VALG.

Jeg har modtaget en forsendelse fra efi.dk indeholdene en fint Wilkinson barber system til forsendelsespris kr. 39,00. Herpå er jeg blevet medlem, og har herpå mulighed for at få tilsendt klinger efter eget behov og til en overkommelig pris, hvs. 8 klinger for knabt kr.200,00 incl. forsendelse! Til sammenligning koster
Gillette´s 4 klinger kr. 139,00 hos Fakta!
Wilkinson udgaven er et professionelt smukt og velfungerende design -serdeles velegnet til begge køn!
Kundeservice fungerer som det bør og skal - derfor tildeles efi.dk 5 stjerner!

Fin idé

Jeg har for mange år siden haft prøvet deres abo service på barber"grej" og det virkede upåklageligt , man kunne sagtens springe en forsendelse over og til sidst var det nemt helt at melde sig fra.

Jeg havde så sent som i for et par måneder siden også modtaget deres "gratis" tilbud efter at have set en annonce på nettet og kan igen kun anbefale det. Mod porto på 39 kr modtog jeg en gratis skraber , en refil samt en dåse baberskum. Desværre er mærket Wilkinson ikke så kendt i DK , vi mener bestemt det er BEDRE end Gillette , jeg valgte derfor at springe fra indenfor de angivne 14 dage efter modtagelsen da vi ikke var interesseret og de 2 pakker hver 2. måned ikke passer for os. Min mand er en af dem der godt kan lide at lade skægget gro i perioder.

Nu har jeg dog stadigvæk en super shaver som vi kan købe billige refill til ved behov når vi er over den tyske grænse og skummet holder også stadigvæk.

Den 5- stjerne kommer ikke med her fordi vi ikke kunne bruge tidshorisonten på deres abonnement - men vi anbefaler klart til andre som barberer sig hver dag eller mere end et par gange om ugen.

Denne anmeldelse er lavet med min mand :-) Derfor "Vi" :-)

Bjarne Hansen found this review useful

EFI

Bondefangeri af værste skuffe...!

Min datter kom på et tidspunkt til at hoppe på deres reklame med gratis skraber og kun betale 39kr i porto. Vi læste selvfølgelig det med småt ang. abonnement. Vi ringede så og meldte os ud, men får nu stadig idag flere breve, pakker og fakturaer ind af døren.. Har ringet til dem igen og de skriver de ikke har modtaget nogen opsigelse. Men ok, hvorfor får vi så andre varer lige pludselig? Sikke forretningsmetoder.. har efterfølgende snakket med flere andre og set andre på nettet blive udsat for det samme.. ;(

Tina and Uffe Sjøgren found this review useful

EFI

Gratis shaver, uden behov for abonnement

Man kan få gratis prøver på alt muligt, kun mod betaling af porto.
Jeg bestilte en gratis shaver derinde og fik en gratis barberskum med, kun mod betaling af porto 40,-.
Hvis man ikke vil abonnere skal man bare give besked inden for 14 dage.
Der gik dog lidt længere end forventet med forsendingen derfor "kun" 4 stjerner :-)

Is EFI your company?