We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (7)
Egeart

Personligt, ukompliceret og billigt.

Jørgen fra egeart lavede de kønneste vielsesringeringe, præcis som vi gerne ville have dem. Hele processen var dejligt ukompliceret. Vi sendte vores idé og hvilke størrelser ringene skulle være og fik så nogle voksmodeller retur. Vi godkendte dem og sendte dem tilbage til Jørgen, der så lavede dem i det ønskede materiale. Korrespondencen foregik alene via mail og det hele var meget ukompliceret.

Vi sammenlignede vores ringe med en nogenlunde ekvivalent fra et "kendt" mærke - vi fik en hel personlig ring til omkring 1/2 - 2/3 af prisen på "designerringene".

Egeart er som godt internetkøbmandsskab bør være. Kundeminded, fleksibelt og ukompliceret. Vi kommer til at bruge ham til andre smykker en anden gang. En hel klar anbefaling!

Anne og Niclas

Kan varmt anbefales!

Helt igennem god oplevelse. God dialog igennem forløbet, og det endelige resultat er perfekt!

Imponerende!

Vi har netop modtaget vores vielsesringe fra Ege Art, udført af Jørgen Busk.
Ikke alene blev vores ringe sendt MEGET hurtigt efter vi bestilte dem, men hele processen og den service vi fik, var en fantastisk oplevelse.
Ringene er fuldstændigt så smukke som vi havde forestillet os, og vi har absolut intet dårligt at finde med hele oplevelsen.
Vi er meget imponerede over den hurtige kontakt, udførelse og ikke mindst den meget venlige vejledning vi fik.

Vi kan varmt anbefale Ege Art til andre!

Mvh. Dennis og Emilie

Egeart

Fantastisk håndarbejde og imponerende service!

Vi fik lavet et sæt vielses-ringe af Jørgen fra Egeart og gennem hele processen har vi haft en behagelig og hurtig dialog om hvad vores tanker var med ringene og om hvordan de skulle se ud, samt hvad vores budget var. Vores filosofi var at ringene ikke skulle koste kassen, men stadig håndlavede og Jørgen har nu leveret et sæt ualmindelige smukke ringe til en yderst imponerende pris. Jeg vil til hver en tid anbefale Egeart hvis man vil have et unikt og smukt smykke der er til at betale samtidigt med at man får en enestående høj service i forløbet.

Gør drøm til virkelighed

Der var hurtig svar på vores spørgsmål, og om hvad der kunne lade sig gøre. Der var god og hurtigt service.

Vi modtog ringene hurtigt efter bestilling, og fik gode råd med på vejen om hvordan vi skal bevare vores ringe, så de holder længe.

De er meget smukkere end vi havde forestillet os :)

Så vi kan ikke give Egeart mindre end 5 stjerner

Fuld tilfredshed:-)

Egeart laver virkeligt flotte smykker, og giver en fantastisk mulighed for at lade ens egen kreativitet være en del af processen. Vi har netop fået vores vielsesringe på fingrene og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet.

Mads & Laila

Is Egeart your company?