We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (28)
Ekspres Bank

må håbe at teleselskaberne får øjnene op

Man må da håbe at teleselskaberne får øjnene op for at de kommer til at miste mange flere kunder i fremtiden. Når det skal køres i gennem ekspres bank først. Men man kan jo altid bruge finanskrisen som undskyldning. . Lidt ligesom danskebank som kun gider at beskæftige sig med de rige

Ekspres Bank

LØB LANGT LANGT LANGT VÆK!

fik i dag afslag på et lån på sølle 10.000kr. da jeg ikke har modtaget min nyte sygesikrings kort efter min flytning. helt ærligt hvis det handler om at dokumentere hvem jeg er så har jeg jo utallige med muligheder(pas,kørekort m.m.) for at dokumentere hvem jeg er og så kender i åbenbart ikke begræbet om billedet id, news flash. der er intet foto på et sygesikringskort!

så syntes i skulle stramme op på jeres regler, når man kan dokumentere hvem man er med sit pas/kørekort og papirer om man er i en adresse flytning!

men alt dette afspejles jo også af jeres super gode rating her på siden!

blev gjord til grin !!!

Havde ansøgt lån igennem elgiganten. Fik mail om det var gået igennem .. men det var det så ikke alligevel fandt jeg ud af da jeg skulle hente mine ting i elgiganten :( føj siger jeg bare !!!!
Ringer til ekspres bank og vil have en forklaring, bliver der mødt af en ung pige der åbenbart finder det meget morsomt . .

Høje renter, men

Udemærket service.

Fik et lån hurtigt uden problemer. Afviklede og lukkede lånet også uden problemer.

Men modtager nu jævnligt lånebeviser på forskellige beløb. Jeg skal bare skrive under og så står pengene på min konto efter 2 dage. Rigtig rigtig skidt forretningsstil og alt alt for fristende for svage sjæle. Her ryger de dog direkte i skraldespanden, men bryder mig ikke om at få det ind af døren :-(

Ekspres Bank

Afslag på køb hos Telmore, selvom betingelserne opfyldes.

I fortjener 0/5 stjerner for det her:

Her i dag ville jeg købe en HTC One igennem Telmore.dk, jeg fik reserveret en og Telmore var klar til at sende den til mig, det eneste de manglede var en låne godkendelse fra Ekspres Bank, som jeg var overbevist om at jeg nok skulle blive godkendt til, da jeg hverken er registeret i RKI, altid betaler mine regninger til tiden, og tjener nok til at jeg sagtens ville kunne afdrage en telefon over 1 år.

Meeeeeen. Ekspres Bank afviste mig, og min ordre blev annulleret hos Telmore, takke være det her firma. Ikke nok med at min glæde over bogstavlig talt at stå med min drømme telefon i hænderne, blev ændre til kæmpe skuffelse, så sørgerede Ekspres Bank også lige for at Telmore mistede en kunde.

Jeg kan læse at jeg ikke er den eneste hos Telmore der har oplevet det problem, så sikke en køn samarbejdspartner Telmore har. Det som pisser mig mest af, er at det er så åbenlyst tydeligt at se, at afslaget kommer fra en computer. Fra jeg sende min ansøgning til jeg fik et afslag, der gik der ikke engang 10 sekunder, og du skal sgu ikke komme og fortælle mig, at en medarbejder hos Ekspres Bank på under 10 sekunder kan nå følgende:

1. Åbne ansøgningen
2. Læse ansøgningen
3. Trykke på afslag

En anden ting der også pisser mig af, er at de ikke vil give en begrundelse for afslaget, fordi de har de ikke pligt til. Undskyld mig men hvad bilder i jer ind, det er mine oplysninger jeg sender til jer, og det er MIG i afviser så jeg har sgu da ret til at få en begrundelse for HVORFOR i afviser mig?

Jeg har skulle høre på at: "Vi har ikke pligt til at begrunde vores afslag, fordi vi er en bank", den køber jeg bare ikke, min egen bank har ret til at give mig en begrundelse ved afslag, og bemærk jeg sagde BANK, eftersom i også er en bank, så vil jeg bestemt mene at i har lige så meget ret til det.

Jeg vil rigtig gerne have en begrundelse for mit afslag, især når det eneste økonomiske spørgsmål i stillede mig var:

Tjener du over 5000 kr. før skat om måneden? Ja gu gør jeg da så.
Hvordan er i på baggrund af denne oplysning nået frem til, at jeg skal afvises?

Hvis en medarbejder fra Ekspres Bank læser dette her, så vil jeg sætte pris på et opkald eller en mail, hvor i begrunder jeres afslag. Samtidig så har jeg anbefalet Telmore, at de i fremtiden skal prøve at søge nye veje, da det åbenbart er vigtigere for Ekspres Bank, at forhindre Telmore i at få så mange kunder som muligt, end at have et godt samarbejde med dem.

Mvh.
En meget skuffet, frustreret og uforstående Telmore kunde
Ulrik Ulmer

latterlig firma

Har været kunde hos dem før uden problemer, jeg kigge ind på mit konto og kunne se de vil give mig et lån på 18.000kr, jeg skulle bare skrive under. Dagen efter kom et tilbud hos elgiganten hvor man kan låne rentefri igennem ekspres bank. Jeg vil kun bruge 7.000kr og søgte så fordi de har jo allerede givet mig lov til at låne 18.000kr. men fik afslag fra dem på de 7.000kr, lidt latterlig når de dagen før har givet mig lov til at låne 18.000 kr som jeg ikke engang har søgt om. Har ingen bil lån eller andre forbrugerslån og når alt er betalt har jeg et rådigheds beløb langt over 10.000kr. De gider ikke svare på mine spørgsmål, latterlig firma

Virkelig dårlige

Afviser uden grund, jeg har en god indtægt og er ikke registeret nogen steder.

Telmore mister endnu en kunde pga. Ekspres Bank

Som andre herinde har skrevet, kunne jeg heller ikke blive kreditkodkendt af Ekspres Bank, selvom jeg arbejder som IT-konsulent og tjener fint og har gjort det i 12 år. Jeg har købt flere telefoner gennem telmore og har 3 abonnementer. Surt at en underleverandør skal ødelægge et godt samarbejde. Jeg skal bruge en ny telefon nu, og 3 har lige godkendt mig, så jeg kommer ikke til at overveje ret længe, at jeg skal skifte teleselskab.

Penge ud af vinduet!

Hold dig langt væk fra EB. De går ikke af vejen for at omgå retskendelser, og du ender med større gæld end du startede med.

Ingen problemer - tilfreds kunde

Ingen problemer overhovedet. Overhold låneaftalen og betal dine afdrag til tiden - så slipper du for bøvlet!

Venlig og hurtig kundeservice - der også svarer om lørdagen og som regel indenfor 12-24 timer, ofte kortere.

Er fint tilfreds, trods ÅOP og adm.omkostningerne til betaling via BS.

Ekspres Bank

Så må man pludselig ikke købe hos Telmore mere

Jeg ville her den anden dag købe ny telefon hos Telmore, og som jeg PLEJER så køber jeg telefonen på afbetaling - men nej nej, nu har Telmore en aftale med Express Bank og så må man pludselig ikke det mere. Ikke engang selvom jeg tjener mere end 5000 kr,, ingen bil har (hvilket jo giver ekstra penge til mig selv om måneden) og hvad deres kriterier eller var.

Står ikke i RKI, jeg betaler mine regninger til tiden osv osv.

Har aldrig været udsat for sådan noget før og jeg syntes faktisk det er en fornærmelse! Nu skifter jeg så bare selskab istedet for, så øv for Telmore og øv for Exspress bank.

Kenan Dudic found this review useful

ganske enkelt elendigt.

Jeg har ville købe en telefon på afbetaling på telmore.dk hvilket i sin vis godt kunne lade sig gøre. indtil jeg støder ind i ekspress-bank.

jeg er både medlem af A-kasse og har samlet indkomst på over 5.000, har ingen gæld eller noget som helst. bor stadig hjemme og er 21. så problemet er altså ikke om jeg har penge i den forstand.

jeg bliver så afvist. hvilket i sin vis måske er okay, da de nok afviser mig pga min lave alder.

jeg forsørger mig så med min far, som har eget firma og lad os sige penge på kontoen. dette kunne åbenbart heller ikke lade sig gøre.
så ringer jeg ind til ekspress bank og hører om en forklaring. hvilket de naturligvis ikke kunne udtale sig om. "klap til dem" så ringer jeg derefter til telmore og forklare dem situationen. og de nikker genkendende til tingene og oplever det tit, og de har klaget til de øverste chefer ifølge service medarbejderen jeg snakkede med. og det egentlig lidt synd da jeg faktisk er glad for Telmore.

jeg vælger så at gå ned i TDC og finder ud af at ekspres bank også finanser lån der. så jeg orker ikke engang at blive ekspederet. jeg forhører mig så rundt omkring og bliver anbefalet bibop.

hvilket jeg også stærkt kan anbefale til andre. det nemt de stiller ikke sikkerhed. og det bedste DE HAR INTET MED EKSPRES BANK AT GØRE.
som sagt bliver alle mine varer handlet steder som ikke har noget at gøre med den bank fremover

Kenan Dudic found this review useful

Ekspres Bank

De er uanstændig og arbejder under det laveste moral kodex der findes.

Hvad fanden er meningen med at sende låne kontrakter ud, det eneste jeg skal gøre er at underskrive, så har jeg 12000 ekstra til julegaver.PIS, Nej så har de tjent 4.090.30 kr på mig. Jeg har IKKE ansøgt eller på anden måde kontaktet,
Ekspres Bank. Jeg har en brille konto ved Louis Nielsen, som igen er hos Ekspres bank. Stop det, det er sgu da at friste svage sjæle, over evne. Men det er sikker også meningen.

LORTE SERVICE!!!!!

Selvom man har god intægt og beløb til rådighed om md og a- kasse osv bliver man afvist!?? Når man så ringer der ind for at høre årsagen til dette, vil de ikke begrunde deres afslag.? Helt ærlig hvad fanden er det for et service de giver, det er fuldstændig tilgrint! Og til sidst for man af vide at det det eneste de kan se at man har fået et ENKELT rykker pga fejl via sin egen bank. Og selvom man har gået ind og betale det "manualt" så hænger man på den ene rykker resten af sit liv eller hvad?????
De er simpelthen tilgrin og noget lorte service, simpelthen UACCEPTABELT.
HOOOOLD JEEER ´VÆÆÆK !!!!!!!

Glem det

Det er ikke besværet værd at udfylde deres låne documenter på deres hjemmeside, selv om du har et højt rådigheds beløb, og et godt og sikkert job så for du stadigvæk nej, sjovt nok når man afsender via deres hjemmeside skrive de at der kan gå op til 2 dage før man for svar da der er meget der skal kikkes igennem.....men i vil opleve i samme sekund som i klikker send kommer der en mail med afslag uden nogen som helst har kikket det igennem så glem det spild af jeres tid.

Ubegribeligt

Igennem Telmore havde jeg bestilt en mobil, som skulle afbetales over 24 måneder gennem et lån fra Ekspresbank. Der sker så det, at når jeg skal til at ansøge om det her famøse lån, bliver jeg afvist uden mulighed for at få at vide hvorfor. Jeg kan dog regne ud, at det må være som konsekvens af, at jeg sagde nej til at jeg tjener min. 5000 kr om måneden og/eller nej til at jeg er medlem af en A-kasse, da jeg aldrig har været registreret som dårlig betaler i RKI. Hvad der dog er mig fuldstænding ubegribeligt er, at der er tale om et lån på ca. 4.500 kr med en afbetaling på 180 kr pr måned. Og det kræver en minimumsindtjening på 5000 kr om måneden, altså mere end det jeg ansøger at låne om! Fair nok, at de efter finanskrisen ikke låner ud til hvem som helst længere, men som hjemmeboende studerende uden arbejde har man ikke en indtjening nær det niveau. Som andre har sagt, det er en virkelig useriøs forretning de har kørende og jeg har kun to råd: hold jer væk fra Ekspresbank og vælg et andet teleselskab end Telmore, hvis I skal have en ny mobiltelefon, i hvert fald indtil de har fundet sig en ny samarbejdspartner.

Ekspres Bank

Expressbank koster andre virksomheder kunder.

Jeg har lavet følgende indlæg her på trustpilot hos Telmore, men da det er Expressbank der er roden til problemet får i den også.

"Hej Telmore

Jeg har nu været kunde i en årrække hos Telmore, og har indtil nu været ganske tilfreds, men der har selvfølgelig heller ingen problemer været. Men nu er jeg så kommet i den situation at jeg skal købe ny tlf. da den gamle gik itu. Jeg forsøger at købe ny via Telmores butik, noget jeg har gjort før, men får besked på, at før det kan lade sig gøre skal jeg kreditvurderes hos ExpressBank da det nu er dem der står for afdragsordningen. Jeg udfylder kreditvurderingsskemaet og forventer at det bare er en rutine sag, da jeg ikke skylder penge væk, jeg står ikke registreret som dårlig betaler nogle steder, og jeg har ca 4000 i rådighedsbeløb om måneden når alt er betalt. (afdraget på telefonen vil koste små 300 om måneden). Men nej, der kommer en hurtig lille mail fra expressbank om at det ikke kan lade sig gøre (og de mener også lige at det skal nævnes at et mindre beløb heller ikke kan være på tale), de uddyber ikke, og skriver endvidere at svaret ikke uddybes ved hverken tlf. eller emailhenvendelse (jeg prøver dog alligevel, selvføligelig uden held). Det betyder at hvis jeg vil forblive kunde hos telmore må jeg enten beholde min defekte telefon, eller købe telefonen kontant uden afdrag (små 5000). Et er at Expressbank ikke vil kreditgodkende mig (hvilket i sig selv er komplet åndsvagt), men at de bare gemmer sig bag en politik om at det ikke uddybes, det er uacceptabelt.

Jeg kontakter efterfølgende Telmores kundeservice for at høre om det her virkeligt kan passe. At de på pga af deres samarbejdspartner skal miste en kunde. Medarbejderen oplyser at sådan er det desværre, men at han nok skal sende klagen videre da jeg ikke er den første kunde der har haft problemer med Expressbank.

Det er derfor også vigtigt for mig at pointere at Telmores kundeservice har aggeret fint og professionelt, de er desvære
bare bundet af en dum aftale.

Nu kan man selvfølgelig sige at det her lang hen ad vejen er Expressbank og ikke Telmore hvor problemet ligger. Men Telmore har valgt at bruge Expressbank som samarbejdspartner, og så smitter det desværre også af på dem når Expressbank træder ved siden af.

Farvel Telmore"

Så tillykke til Expressbank for at gøre så elendigt et stykke arbejde at det koster jeres samarbejdspartnere kunder.

Virkelig en lortebank

Jeg købt et fjernsyn igennem Elgiganten, hvor vi lånt pengene fra EB.

Nu 1 år efter skylder jeg stadig 6500 kroner, på fjernsynet selvom jeg har betalt 500 kroner hver måned. fjernsynet kostet 5000 kroner.

LORTE selskab!
Hold jer væk!

Shiba A found this review useful

ingen problem

betal din ydelse, og det hele køre automatisk, hurtigt svar også.

Sebastian Bjørnen Bryhl found this review useful

Dårligt indtryk

Jeg har lånt hos ekspresbank.dk to gange før og fik tilbudet om et lån på 40.000kr, da jeg ikke havde brug for dem pt dengang valgte jeg at sige nej tak men da jeg skulle låne nu ville de ikke låne mig det beløb.. det skuffer mig og det vil jeg huske i fremtid og informere andre om.

Ekspres Bank

STJÆLER - dine penge, selvom du har betalt gælden ud

Som overskriften antyder, - så har Expresbank netop hævet det månedlige "afdrag", - det til trods der har været langvarig kommunikation om restgælden, - som de ikke ville have, - men jeg mener jeg har RET til at betale min gæld ud, - hvis jeg lyster.

Det, - har nu resulteret i at vi har måtte kontakte vores egen bank, for at få dem til at stoppe svineriet, - og se om de har mulighed for at standse overførslen, så vi ikke mister - de - penge.

SÅ PAS PÅ, - og hold øje med dem, - for de stjæler.

Shiba A found this review useful

Ekspres Bank

Høje renter men meget hurtig service

Har haft et par små lån som gik igennem på ca 15 min pr gang.
lave afdrag
høje renter
fik dog betalt hele lånet betalt ud inden renterne blev alt for store

Sebastian Bjørnen Bryhl found this review useful

Ekspres Bank

det kan blive meget pinligt hvis du er kunde

Jeg har en nær ven som er økonomisk trængt, han har derfor fået lov at bo hos mig og har flyttet sin adresse CO. Nu bliver JEG ringet op af expressbank fordi de vil have fat i ham, de kigger åbenbart ikke på navn men kun adresse hvem der ejer et telefon nummer og så er de ellers iskolde. Det betyder at som kunde hos express bank kan det blive yders pinligt du ved aldrig hvem de kan finde på at kontakte for at få fat på dig. Så vær yderst forsigtig hvis du vælger at blive kunder hos express bank de opfører sig kolde og kyniske

Brian Hansen and Mia Søebjerg Herbst found this review useful

Useriøst

Et useriøst foretagende, der bl.a. i samarbejde med forskellige forretninger tilbyder rente- og gebyrfrie lån.
I mit tilfælde fik jeg 29/11 bevilget et lån til køb af en vare i Elgiganten, men da jeg 6/12 troppede op i den lokale forretning, fik jeg at vide, at Ekspresbank havde trukket lånetilbuddet tilbage.
Da jeg efterfølgende kontaktede Ekspresbank's kundeservice, havde de først intet at sige.
Efter yderligere henvendelser til både dem og Elgiganten, fik jeg 13/12 besked på, at Ekspresbank påstod, at lånetilbuddet var udløbet 4/12, men hvis jeg skyndte mig at køre i Elgiganten igen, kunne jeg godt få lånet alligevel. Samtidig var Elgiganten fortsat i gang med at undersøge sagen, så jeg valgte at spare mine kræfter, da kommunikationen mellem disse 2 virksomheder tydeligvis var ikke-eksisterende.
Da varen skulle bruges til en julegave, var tiden begyndt at skride, og jeg havde derfor allerede dagen før udset mig en tilsvarende vare i en anden butik. Det var Imerco, der også tilbyder rente- og gebyrfrie lån - desværre også gennem Ekspresbank...!
De nægtede mig denne gang lånet, da de jo allerede havde bevilget et lån gennem Elgiganten...?
Jeg havde så kun mulighed for at købe kontant, hvilket jeg gjorde. Jeg valgte at lægge bestillingen hos en forretning, der ikke samarbejder med Ekspresbank, så uden at have andel i miseren mistede Imerco desværre dette salg, alene fordi de samarbejder med Ekspresbank.
Ud over Elgiganten og Imerco samarbejder også Bauhaus med Ekspresbank, og jeg kan kun anbefale alle enten at placere sine køb andre stedet end hos disse 3 forretninger, eller i det mindste betale kontant. At ansøge om disse lån - hvilket i øvrigt er en meget omstændelig proces - kan åbenbart nemt vise sig at være spild af tid.

Svindlere i habitter !

Jeg har stoppet afdragene (suspenderet aftalerne) på mine forbruger-aftaler med Ekspres Bank (EB), på en samlet gæld på omkring 30.000 kr., indtil EB opgør gælden uden ulovlige renter og gebyrer.

Ekspres Banks rente- og gebyr-politik er ulovlig. Desværre er EB i lommen på VKO Inc., Finansrådet, Forbrugerombudsmanden (Fbom) og Finanstilsynet (FT), sådan at svindlerne fra Ekspres Bank hånligt kan afvise krænkede forbrugere og forbrugernes rettigheder i øvrigt.

Svindlen kan ses her under Retslig baggrund i denne FT kendelse, hvor både Fbom og FT svindler med fakta, ved at fordreje lovgivningen og Landsrettens kendelse af 1999.

[external link removed]

Landsrettens kendelse fra 1999 kan i øvrigt læses her: [external link removed]
til sidst i dokumentet, hvoraf det fremgår, at:

Det forbydes i de anvendte vilkår, at forbeholde sig en efter vilkårenes ordlyd ubegrænset ret til ensidigt at ændre renten.

Derudover kan du læse om forbrugernes rettigheder i bogen Aftaler og mellemmænd fra 1997, side 106-108, i erhvervsretslige kompendier om forbrugeraftaler og i denne dom: U.1999.633S.

Hvis Ekspres Bank ikke er nogle svindlere, hvorfor går de så ikke i retten med mig, for at få deres penge ?

Hvis du ønsker at gøre noget ved Ekspres Bank, VKO Inc. og Bank-kartellet, så bør du følge med her på siden og evt. stemme på Enhedslisten den 15. september:

[external link removed]

Jan Ellemose del Pino
Jurist og Aktivt Medlem af Enhedslisten

T. Toft and Shiba A found this review useful

misinformation

En af de ting de reklamerer stort med på hjemmeside er:

"Vi spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til".

Når man så går ind på ansøgningsskemaet, er det allerede i andet punkt at de spørger:

"Til køb af: ________"

som SKAL besvares.

T. Toft found this review useful

Ekspres Bank

Renterne og gebyrene er for høje det kan ikke betale sig...

For høje renter og gebyrer kan ikke betale sig...Jeg har lånt 14000 hos ekspress bank og har siden februar indbetalt lidt under 600kr. Hvis jeg havde lånt de penge af en ven skyldte jeg ingen penge væk i dag til ekspress bank...og jeg skylder dem stadig lidt over 10000...Renter er lidt under 200kr og gebyrer lidt under 50 kr hver mdr...Så kan det virkelig betale sig???

Ekspres Bank

Falsk reklame og lovning om guld og grønne skove

Du møder dem mange steder, når du færdes på nettet med deres tilbud om lån. Nogle gange under et andet navn, men mange af de lån, der tilbydes rundt omkring på nettet, står de bag. På deres hjemmeside kan man indtaste ens indkomst og et par andre oplysninger, og så kan man få svar på hvor mange penge, man måske kan låne. Men det er meget svært at låne penge hos dem.

Jeg er kunde hos dem i forvejen, og har været det i ca 2 år. Jeg har altid overholdt afbetalingen af mit lån. Jeg har fornylig selv hævet raten, så lånet kän komme hurtigere ud af verden. Jeg har lige modtaget et brev fra dem, hvor de tilbyder, at jeg kan søge om at få forhøjet mit lån. Jeg ringede til dem for at ansøge om en forhøjelse, men fik nej, pga at de have strammet reglerne for udlån.

Jeg har, som før nævnt, været kunde hos dem i 2 år, og har overholdt enhver aftale. Jeg ved godt, at landet stadig lider under finanskrise, men jeg synes det er groft, at loyalitet ikke betyder noget i dag. Den bedste garanti man kan få, for at få sine penge tilbage, er da at låne ud til nogen man kender i forvejen, som overholder deres aftaler.

Den eneste grund til, at I får 2 stjerner og ikke kun 1 er, at personen jeg talte med, var sød og venlig.

Til sidst lige en anbefaling til Ekspresbanken: Lav jeres reklamer og hjemmeside om, så de svarer til sandheden. Jeg kender flere, som er har indtastet deres indkomst på jeres hjemmeside, og så er blevet lovet at kunne låne 40.000 kr, og når de så har søgt om 10.000 kr har fået nej. Skriv, at I kun låner penge til dem, som har så mange, at de ikke har behov for at låne, så sårer og skuffer I ikke så mange, som har ladet sig vildlede af jeres reklamer. TAK

René Monberg, Christian Nylander Larsen, T. Toft and Kenan Dudic found this review useful

Is Ekspres Bank your company?