We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (260)

Ingen problemer

Hurtig levering, fint pakket, ingen problemer.

Problemfri handel

Købte bare en enkelt kondensator. Modtog varen i fin kvalitet. Hurtigt og let.
Jeg kunne godt ønske en bedre struktureret Webside. Har først lige opdaget at man også kan købe reserveremme og pickup-nåle til pladespillere hos jer.

Review by confirmed purchaser

Absolut god service. Ingen ting at klage over.

Jeg bestilte en popnittetang tirsdag ved middagstid, og fik den leveret onsdag.
Prisen var rigtig god for et godt stykke værktøj.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og effektiv ekspedition af min ordre

Det er dejligt at modtage den bestilte vare i løbet af få dage efter bestillingen

Review by confirmed purchaser

Et godt sted at købe elektronik.

Jeg vil anbefale Elextra.dk som en god shop. Det eneste som jeg ville ønske var at jeg kunne have valgt at få sendt de komponenter jeg bestilte som brev forsendelse. Fragten kostede mere end varene!

Review by confirmed purchaser

Hurtig, præcis og god behandling

Kan kun anbefale ELEXTRA.dk, det var en meget positiv oplevelse, nem hjemmeside, overskuelig betalings side samt hurtig levering, ville have givet den sidste stjerne, men da det viser sig at 2 af pærene ikke virker nu og de ikke vil sende 2 nye uden betaling, får de ikke den sidste

Review by confirmed purchaser

et godt sted at købe ting

det er nemt at orde ting og man for besked når ting eller varen er kom til det sted, man vil afhent det.

Super godt

Hele ordren leveret til tiden.

Spørgsmål vedrørende ordren besvaret hurtigt fra kundeservice.

Handler snart igen.

God handel

Ingen problemer overhovedet

Perfekt

Snab leverans, alt ok

Review by confirmed purchaser

God service i butikken ved afhentning

Oldschool :D

Har handlet hos dem siden jeg var en drenge i 70erne
og Brinch er old scool, men har alt det man lige står og mangler
til divs projecter.

Eneste der trækker lidt ned er deres leveringspriser på varen,
hvis man fx bare skal ha et par dioder, koster det 100kr
at få dem sendt, hvilket ikke er i orden.

Men ellers har de aldrig skuffet mig med selv det mindste.

Hej Henrik,

Tak for din feedback. Bemærk dog at du ikke behøver at vælge den dyre PostDanmark forsendelse. Hos os er det noget billigere at vælge GLS. F.eks. GLS pakkeshop til kr. 60 inkl. moms.

Brinck er blevet en del af ELEXTRA kæden og undergår derfor en del modernisering. Et af de nye tiltag er at du kan bestille online og vælge GRATIS afhentning hos Brinck. Dermed kommer du helt uden om forsendelsesgebyret.

mvh/Kundeservice

Problemløs bestilling
Problemløs kommunikation
Fint pakkede varer

Dyrt og besværligt

Leveringsomkostningerne er for store når man ikke får varen leveret på adressen,
men skal køre 9 km. i bil for at hente varen
Vh Ole Søndergaard

Hej Ole,

Hos os koster det kr. 60,- inkl. moms at få leveret en 0-5 kg. pakke til en GLS pakkeshop. Men bemærk venligst at du selv vælger leveringsmåde.
Ønsker du pakken sendet hjem til dig kan du i stedet vælge 'GLS privatpakke'. Det koster 10 kr mere når GLS skal bringe pakken hjem til din addresse, men du slipper til gengæld for køreturen.

mvh/kundeservice

Fin service

Fin hjemmeside og hurtig levering.

MEGET DÅRLIG SERVICE

HOLDER IKKE HVAD DE LOVER ANG. LEVERING OG TILBAGEBETALING
NU SKRIVER KUNDESERVICE SÅ DETTE:

Hej Kristian,

Du bestilte den afklippede metervare d. 26/2 kl. 17.26. Vi afsendte din ordre d. 28/2 kl. 11.50 (hvor du modtog en faktura e-mail advis on at din pakke var afsendt fra vores hovedlager). Du havde valgt leveringsmåde: "selvafhentning i Kbh." og din pakke ankom planmæssigt til afhentningsbutikken (Brinck Elektronik) d. 29/2. Vi mener således at vi har på denne ordre har overholdt hvad vi lover angående levering. Vil du præcisere nærmere hvad du mener?

Angående tilbagebetaling. Her gælder naturligvis 14 dages fortrydelsesret. Hvis du returnere varen til os så kreditererer vi naturligvis og tilbagebetaler ordrebeløbet til dig. Returvareblanketten finder du her: https://www.elextra.dk/websider/returvareblanket.pdf

Vi er kede at at du hængder os ud i den offentlige gabestok på denne måde. Ikke mindst fordi vi finder din kritik helt ubegrundet.

mvh/
Kundeservice
DET PASSER IKKE HVAD I SKRIVER
JEG VAR I BRINK (KBH.) FOR AT HENTE MIN VARE (LEDNING) DEN 1/3-13
DER FORTALTE DE MIG AT VAREN FØRST VILLE KOMME D.2/3-13
DA JEG HAR KØRT 25 KM. FOR AT HENTE VAREN BLEV JEG LIDT SMÅ SUR SÅ JEG RINGEDE TIL JERES HOVEDKONTOR
DA JEG HAVDE FORKLARET HAM JEG SNAKKEDE MED HVAD PROBLEMET VAR SAGDE HAN AT HVIS JEG IKKE HAVDE VÆRET SUR DA JEG RINGEDE VILLE ALT GÅ MEGET NEMMERE
HVAD F..... ER DET FOR EN BESKED AT GIVE TIL EN KUNDE???
JEG SAGDE TIL HAM AT HAN IKKE SKULLE BESTEMME MIT HUMØR OG AT DET VAR JERES SKYLD AT MIT HUMØR VAR ØDELAGT OG AT HAN BARE SKULLE SÆTTE PENGENE TILBAGE PÅ MIN KONTO DA JEG IKKE VILLE HANDLE MED JER MERE DET LOVEDE HAN AT GØRE DET VAR D. 2/3-13 OG JEG HAR STADIGVÆK IKKE FÅET MINE PENGE TILBAGE OG VAREN ER IKKE AFHENTET
SÅ JEG MENER IKKE JEG STILLER JER I OFFENLIG GABESTOK UDEN GRUND
SÅ JEG STÅR VED DET JEG HAR SKREVET!!!

KRISTIAN

STOP NU DA JEG BESTILTE PÅ JERES HJEMMESIDE STOD DER 2 DAGE OG IKKE 4
DET ER DA OGSÅ DÅRLIG SERVICE AT DER GÅR 4 DAGE PÅ EN VARE DER ER PÅ LAGER
ALLE ANDRE KAN KLARE DET PÅ 1-2 DAGE SELV RS. SOM SENDER FRA LONDON
JEG KAN KUN SIGE TIL FOLK HANDLE IKKE HER!!!!!!!!!!!!!
DER ER MANGE ANDRE DER SÆLGER ELEKTRONIK

Hej Kristian,

Du bestilte den afklippede metervare d. 26/2 kl. 17.26. Vi afsendte din ordre d. 28/2 kl. 11.50 (hvor du modtog en faktura e-mail advis om at din pakke var afsendt fra vores hovedlager). Du havde valgt gratis leveringsmåde: "Selvafhentning i Kbh." og din pakke ankom planmæssigt til afhentningsbutikken (Brinck Elektronik) d. 1/2. Vi mener således at vi på denne ordre har overholdt hvad vi lover angående levering. Det vi lover er at pakken kan afhentes i afhentningsbutikken "2 dage efter fakturadato". Det står klart skrevet både i netbutikken og på den faktura som du modtog pr. mail d. 28/2 (som du åbenbart ikke læste).

Du begik den fejl at du troppede op inde hos Brinck Elektronik, for at afhente din pakke, FØR fragtmanden kom for at aflevere den. Derfor kunne de i sagens natur ikke udlevere din vare til dig. Selv om du ikke har været venlig overfor os kan vi skam godt være både venlig og hjælpsom overfor dig. Derfor har vi idag foranledinget, at Brinck Elektronik sender dine varer retur til os, for dig. Vi krediterer og tilbagebetaler varebeløbet på de små 50 kr. så snart at varen kommer retur til os.

Men konklussionen fra vores side er helt klar. Du er unfair! At du ikke vil anerkende, at vi TYDELIGT har skrevet (både i netbutikken og i din pdf-fakturamail) at varen kan afhentes "2 dage efter fakturadato" - det kan vi ikke acceptere. Du kunne i det mindste indrømme at du har overset denne vigtige information og at du dermed selv er årsag til at køre forgæves efter pakken.

mvh/Kundeservice

Fungerer perfekt

Hurtig kontakt - OK vejledning i mit valg af enhed.
Kvik forsendelse.

SUPER!!

Det er ikke 1. gang vi handler her - og heller ikke sidste.

Nemt at bruge, hurtig levering. Varer er pakket GODT ind og alt forløber som det skal!!

En flot service

Dav. Det var enflot service, jeg fik fra jer. mit T-led til BNC, fin betjening, bestilte stikket i afdelingen, fik det i Aalborg afdelingen efter 2 dage uden ekstra omkostninger.
Mange tak.
Jørgen Ib.

Hurtig og effektivt

Bredt udvalg af specialprodukter. God hjemmeside

vauv

vauvvauvvauv

Som aftalt

Huetig og regulær handel. Kan anbefales

Kanon

Jeg har aldrig fået noget, fra nettet så hurtigt, og det bestilte var bare kanon. Tak til Elextra.

Hurtig & effektiv

Varen blev leveret hurtigt og effektivt - super online shop!

Review by confirmed purchaser

Holder hvad de har lovet.

Elextra.dk har hurtig levering, kl. 7.15 dagen efter bestilling. Varer var som forventet. Kvik og hurtig service

Ingen problemer

Rettidig levering og varen er OK.

Nemt og uden leveringskoster

Det er fantastisk nemt at købe på nettet, når jeg har tid, og så kan jeg selv hente pakken, når jeg er i byen et par dage senere (og derved undgå leveringsgebyr).

Review by confirmed purchaser

Delivery to their own store took them a very long time.

My order took 1 week to be delivered to their shop close to nørreport. So not even to my house.

Thats just to long, and not what they promised.

Reply from ELEXTRA.dk v/Helmholt Elektronik A/S

Free shipping to our local shops, is not as fast as direct (paid for) delivery to your address. The reason is that we don't ship goods every day to our shops. Our Copenhagen shop (Brinck) receives 2 weekly shipments of goods from our central warehouse. This is the reason why you experienced a 3 work-day delivery time.
If you need a fast day-to-day delivery, then pls. select GLS or PostDanmark delivery directly to your address.

Our webshop actually did inform you that you should expect 2 extra days of delivery time, when choosing shop pickup service!

vkr/
Customer support

Review by confirmed purchaser

Der var ingen problemer, alt forløb glat

Hurtig og præcis levering

Fin service og speedy levering. Great to do bussiness with!

Review by confirmed purchaser

Altid en fornøjelse at handle her.

God service og hurtig levering. Tak

Perfekt sted at handle

hurtigt,nemt og i orden

Modtog vare hurtigt efter bestilling, og har ingen problemer haft !

Leverer som aftalt

Jeg fik oplyst, at der var leveringstid på ca. 14 dage på mine varer. De blev leveret inden for den aftalte tid og jeg fik besked om forløbet af forsendelsen undervejs, så alt gik efter planen. De leverede varer leved også op til forventningen

Review by confirmed purchaser

Fik alle varer men måske vente længe

Vi har lige fået leveret en række netværkstilbehør.

Varen er som forventet, men leveringstiden ar meget lang - 1½ måned. Det er ikke så meget det at vi skulle vente, mere at leveringsdatoen gentagende gange blev flyttet uden vi fik besked.

Hej Morten,

Du afgav ordren d. 14/12 og vi afsendte varerne d. 9/1. Du må derfor huske forkert når du anfører, at du måtte vente i 1½ måned. Men hvis du læser din e-mail ordrebekræftelse (eller den ordrebekræftelse som du fik op på din skærm efter afsluttet køb) så vil du se, at du er blevet oplyst om, at du kan logge ind i netbutikken og se din ordrestatus under 'Kundeservice'-'Igangværende ordrer'. Der ville det tydeligt fremgå at én af de 6 ordrelinjer som du havde bestilt var i restordre og først kunne leveres i begyndelsen af januar. Du ville også dér kunne læse at du altid kan kontakte os og få slettet - eller reguleret ordreantallet ned - på den ordreline som er årsag til udsat levering. Dermed kunne vi nemt have sendt din justerede ordre afsted allerede mandag d. 17/12, hvis du måtte have ønsket det.

Der gik faktuelt 26 dage før vi afsendte din ordre. Det er naturligvis også lang tid, men vær dog opmærksom på, at der kun har været 13 arbejdsdage i dette tidsrum. Derudover havde vores leverandør helt lukket mellem jul og nytår og vores transportør befragtede heller ingen varer i dagene mellem jul og nytår. Antallet af "almindelige" hverdage i dette tidsrum var således kun 10. Mange postordrer har været berørt af forlængede leveringstider hen over julen i år.

Mvh/
Kundeservice

Hurtigt og nemt

Nemt og hurtigt.
Handler der gerne igen

Perfekt

Der kan du roligt handle

Review by confirmed purchaser

Hurtigt nemt og god service

Dem kan du roligt købe hos, det er et seriøst og super firma