[REPLY]
Jag har beställt varor och betald extra för snabb leverans , nu 4 dagar efter beställningen är inte ens skickad . Hur en webbutik med sådana usla leveranstider kan ens existera år 2012 ? Jag får varorna snabbare från utländska butiker utan att jag behöver betala något extra för det. Jag är väldigt irriterad och besviken.
Det var mitt sista köp hos dem.
Har handlat till och från, från Ellos i många år.
Allt brukar funka bra men kvaliten på kläderna varierar tyvärr. Numera håller jag mig mest till de mer kända märkena som tex esprit, som ofta säljs till bra pris.
Bra rabatterbjudande överlag, särskilt när man tex får 50% på valfri vara, synd dock att väldigt många produkter numera är märkta med "ej rabatt"
De har erbjudanden med riktigt bra rabatt och ett brett utbud av produkter i olika prisklasser. Jag är mycket nöjd med den här sidan.
De leverer ikke til den lovede tid, ikke engang efter at de er blevet rykket. Til gengæld er de ikke sen til at sende spørgeskemaer.
I deres kvitteringsmail, fremgår det at man under "mine sider" på sitet" kan finde "søg pakke". Det har de i givet fald gemt godt og grundigt.
Æv
Er rigtig glad for at handle tøj og sko hos Ellos. Mange dejlige varer og gode priser samt rigtig fine rabatmuligheder.
Tycker verkligen att Ellos har "ryckt" upp sig, men skulle mer än gärna vilja se lite mera udda märken hos Ellos. Då blir det ett bredare utbud.
Jätte nöjd med kläderna, behöver ej återsända, storlek är som den ska, snabb leverans
Har alltid varit nöjd med ellos men nu för tiden har dom (om möjligt) blivit än bättre & ännu snabbare på att leverera varor =) Ett stort + ....
gillar ellos,kommer från hemstaden min så men inte bara det som är bra utan att ellos står för bra kvalite på kläder,snygga sådana,service aktigt,helt enkelt fint och bra,ellos är självklarhet för mig oh min familj,fin fint
Tyvärr så har Ellos ganska många produkter av undermålig kvalitet. Det har därför förekommit en hel del reklamationer. Det är aldrig några problem och samtliga reklamtioner har gått igenom.
Ellos är ofta suveränt skickliga på att hålla tider och att skicka rätt!
Som de flesta E-handel företag har dom gratis frakt och gratis retur, men om man inte blev nöjd med varan och ville returnera utan ny vara, så fick man betala frakt + någon form av dold avgift! Detta står säkert i det finstilta, men inte ens jag läser det finstilta. Skriver företaget gratis frakt och gratis retur, så ska man inte bli straffad för att varan inte levde upp till sina förväntningar.
Ja vad ska man säga att Ellos är inget företag som man ska handla i. Ellos är ett rasist företag. Jag har blivet nekad att handla på Ellos dom har utsatt mig för diskreminering på grund av att jag har utlänsk härkomst. Så har man utlänsk härkomst så ska man inte handla hos Ellos för dom tar inte emot sådana kunder som har utlänsk härkomst. För dom tar bara emot svenska kunder. Rasist företag är vad Ellos är.
Massa röriga och krångliga erbjudanden, särskilt om du vill skicka tillbaks en vara som du köpt med ett erbjudande, ..som regnar över en.
För stort.. men massa internetbutiker samlade under namnet Ellos.
NÄ, var bättre förr.. när Ellos var Ellos.
Tycker att Ellos har gått från klarhet till klarhet den senaste tiden. De har mycket märkeskläder för de som tycker att det är viktigt samtidigt som de även har bra baskläder till bra priser! Dessutom har de ofta olika former av erbjudanden och rabatter som lockar till köp utifrån att varorna blir betydligt billigare. Då kan man passa på att köpa den snygga tunikan eller jackan som man tittat på en längre tid men tyckt att den varit för dyr;)
Meget af deres tøj mister formen efter brug et par gange, men det er jo billigt.
Janne Eriksson found this review useful