[REPLY]
Jeg bestilte en ny vaskemaskine i weekend'en. Mandag formiddag fik jeg en e-mail om, at den ville blive leveret dagen efter. Dagen efter kom vaskemaskinen, som var placeret under vores halvtag, som jeg havde angivet som en kommentar ved bestillingen. Nem bestilling, god kommunikation og levering som aftalt. Så bliver det ikke meget bedre!
Tak for rigtig god service! Hurtigt svar ang. leveringstidspunktet, gode priser og venlig henvendelse pr. mail med info om, at varen desværre tog 2 dage at levere pga. helligdag! Man kan jo ikke være utilfreds!
Mvh Morten
Varen leveret inden for 24 timer efter afgivelse af ordre.
Mit køb af opvaskemaskine via nettet har været helt tilfredsstillende. Har følt mig tryk m.h.t. betaling og fint informeret under processen. I skrevne
stund hvor levering har fundet sted undrer det mig imidlertid at pengene endnu ikke er trukket på min konto.
Meget kundevenlige medarbejder, super info om, hvornår varen er fremme. Hurtig telefonbetjening og høj faglighed.
Min egen fejl, at jeg ikke gjorde opmærksom på, at jeg boede på 1. sal.
Men et par stærke mænd fik den båret op til min lejlighed.
Jeg kan kun være tilfreds.
Bestilte et fryseskab tirsdag, og fik det onsdag. Det kan ikke gøres bedre!
Vi bestilte en tørretumbler for min mor og den blev leveret som aftalt og endda båret ind i huset. Jeg fik en personlig mail om hvornår den blev leveret, så det var en meget positiv oplevelse. Næste gang vi skal købe noget lign. så kigger vi hos Elsalg igen :-)
Som sagt fikø jeg en god service og hurtig levering. der blev ringet da varen skulle ankomme
Nemt, hurtigt og professionelt og så med fri fragt
Det var hurtigt og nemt at få bestilt. Hurtig levering.
Bestilte Bosch torsdag eftermiddag og fik en opringning tirsdag formiddag med en beklagelse vedr. leverandøren . Onsdag formiddag blev varen leveret så det kan vel ikke være meget bedre . Godt tilfreds ,kommer igen og handler .
jeg bestilte en vaskemasine over nettet fik en mail at den ville blive leveret en dato 2 arbejdsdage efter bestilling og det blev den så jeg er meget tilfreds
- SUPER TILFREDS - KUNNE IKKE BLIVER BEDRE !!!
Venlig, seriøs med et udvalg og de helt rigtibge priser. Vender gerne tilbage til forretning. Han allerede fortalt andre i familien om min positive oplevelsler med forretningen.
Let tilgængelighed på hjemmesiden, hurtig og god leverance .
Virkelig god service og rigtig venlig montør.
Vil helt klart anbefale elsalgaalborg.dk
En virkelig god oplevelse:
Billigt, hurtigt og enkelt.
-Ville ønske at al e-handel foregik sådan!
god service!!!!!!!!!!!!!!
Kan varmt anbefales som troværdig og kundevenlig leverandør
Kristian Heilskov Nielsen found this review useful
Rart med en personlig mail, som orienterede om forventet levering - som blev opfyldt!
Fin handel. Rart at der er nogen firmaer der i forhold til " fri fragt", betragter de danske øer som en del af danmark.
Det viker bare, hurtig levering og god service.
Ingen problemer med at bestille på nettet. Havde telefonisk kontakt vedrørende levering - og alt forløb, som aftalt. Handler gerne der igen.
Blev kontaktet pr. telefon, til de bemærkninger vi havde anført, hvilket var et godt follow up fra firmaet.
Da vi skulle have ny vaskemaskine besøgte vi El salg Aalborgs butik og fik en rigtig god vejledning. Vi ville lige tænke os om, da der var 2 muligheder. Jeg ville dagen efter tage tilbage til butikken, men fik det ikke gjort. I stedet tænkte vi på nettet og konstaterede her, at El Salg faktisk var det billigste og så fik vi vaskemaskinen leveret lige til døren. Det tog kun 2 dage. Super.
Bestilte fredag og havde min fryser mandag middag.. Det bliver vist ikke hurtigere og bedre.
En rigtig god service, til en god pris, og levering dagen efter.
Overskuelig og oplysende hjemmeside, billige priser, hurtig levering og god og venlig service. Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst.
Fin pris, og virkelig fin service - kan kun anbefales
Jeg fik hurtig svar på bestilling og køleskabet blev leveret meget hurtig.