[REPLY]
De bestilte varer kom efter tre dage og da jeg gjorde opmærksom på at en "ting" var forkert (pr mail) fik jeg svar dagen efter at der var sendt en rigtig som jeg havde dagen efter igen med returseddel og en undskyldning om en lagerfejl hvilket jo kan ske for os alle men blev løst professionelt
Elvvs er hurtige til at levere varerne, og deres udvalg er godt dækkende. Som en ekstra fordel kan du benytte deres prisgaranti, hvis du har set en vare billigere i en anden netbutik. Det kræver bare et link, og så er det den laveste pris der gælder hos Elvvs.
jeg har købt meget hos dem og har altid fået det jeg bestilte inden for 1 -3 dage, jeg kan varmt anbefale dem.
Dog tog leveringen en dag længere end forventet. Bestilling før kl. 14 - levering næste dag! Det holdt ikke denne gang.
Jeg bestilte 2 Nordlux Mini Down spots, hvor El/Vvs havde de bedste priser når man tog levering med. Jeg fik en bekræftelse af at ordren var modtaget, men ingen opdateringer omkring at den var blevet afsendt. Jeg modtog mine spots en uge efter bestilling.
Under montering af spots faldt ledningen af, da den åbenbart ikke var forbundet særlig godt (Nok mere en fejl hos Nordlux end El/Vvs). Jeg var nødt til at få ledningen loddet fast igen, hvor efter begge spots var nemme at montere og virkede uden problemer.
Elvvs har alt hvad du skal bruge af el og priser er ok, i forhold til prisen ved en aut. el-installatør.
HVIS DET ER I RESTORDRE; BØR DE GIVE EN BESKED OM DET. DER STÅR PÅ DERES HJEMME SIDE AT DET ER LAGERVARER. 1 TIL 3 DAGE.
En handel lige efter bogen, sådan skal det være hver gang man
handler på nettet
Jeg har bestildt d. 20/3 da jeg skulle bruge varerne til på (d. 28/3). Men har endnu intet set. Har rykket via mail og pr. tlf og de ville ringe tilbage, men har stadig intet hørt.
Hvorfor giver man ikke besked, når I reklamerer med hurtig levering. Samtidig fungerer Jeres forespørgsel på ordre ikke, da I ikke vender tilbage
Købte et skumringsrelæ hos elvvs.dk, men opdagede efter returrets-perioden, at der ikke var indbygget ur i relæet.
Selv om de 14 dages returret var udløbet, fik jeg lov at returnere varen alligevel. Fandt desuden varen en smule billigere et andet sted og benyttede mig af elvvs' Prismatch, hvorefter elvvs.dk straks rettede deres pris ned.
Det er da en utrolig god service !!!!
God brugervenlig hjemme side, god kundeservice. Alt i alt en god sted at handle. Deres prismatch fungere rigtig godt. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Flot side, nem at bruge, fint udvalg - og så er de hurtige til at trække pengene. Desværre så stopper historien der, det er en uge siden jeg bestilte 4 varer fra siden og har intet hørt. Jeg har mailet dem men ikke fået svar, jeg har ringet til dem og fik at vide at de lige måtte ringe tilbage, men det gjorde de aldrig.
BETAL IKKE FØR I HAR VARERNE I HÅNDEN!
Bestilte nogle kabelkanaler tirsdag aften, og fik onsdag formiddag en mail med faktura, hvor der stod "leveres fra grossist".
Jeg havde valgt levering med Post Danmark (der kan kun vælges Post Danmark eller afhentning i Karise ved bestilling), så stor var min overraskelse da jeg i dag blev ringet op af en fragtmand fra DSV - han var på vej! Jeg var så på arbejde, så vi aftalte at han leverede dem til en nabo - og fem minutter efter ringede han igen, at så var den klaret!
Æren for valget af fragtmand tilfalder nok grossisten, men jeg anser det som om at elvvs.dk har et rigtig godt samarbejde med dem.
Bestilte downlights i søndags - de kom allerede tirsdag formiddag :-)
Altid godt med hurtig levering, og gode priser.
Bestilte to blæsere, fik en ordrebekræftelse på mail og intet andet. Pengene blev trukket fra min konto samme dag! Der gik 14 dage - ingen blæsere! Jeg kontaktede firmaet og bad om en forklaring - Pakken var gået tabt.
De sender en ny, hvorefter jeg modtager et brev fra Danske Fragtmænd om at jeg skal afhente en pakke på deres fragtcenter 10 km væk - jeg havde valgt Postdanmark ved bestilling.
Sidst men ikke mindst, man modtager ingen faktura - den skal man åbenbart ringe og bede om! Her handler jeg ikke igen !
Naomi Berge Macdonald found this review useful
bestilte radiatorventiler på nettet hos EL/VVS om torsdagen - og med en leveringstid på 1-2 dage forventede jeg at få min ordre senest om mandagen. Beløbet var trukket om fredagen - så jeg gik ud fra at min ordre var afsendt, da Internetvirksomheder ikke må trække beløbet før varen er afsendt. Ved flere henvendelser til pr mail / telefon blev der om mandagen lovet at man ville ringe tilbage. Dette skete ikke. Om tirsdagen fik jeg en medarbejder i røret som sagde at pakken var afsendt fra en anden leverandør og at den var blevet væk - og det kunne EL/VVS jo ikke gøre noget ved. Min anke er her JO - det er EL/VVS jeg handler med og så er det deres ansvar at sørge for at varen leveres til aftalt tid, det kan aldring være andres ansvar end den jeg har foretaget min handel med.
Til info modtog jeg pakken om onsdagen uden at høre mere fra EL/VVS - som nok her burde have fulgt op på leveringen og ringet at der var problemer.
Dårlig service !!
Naomi Berge Macdonald found this review useful
Jeg skulle bruge en reservedel til mit alarmsystem, som jeg ikke har købt hos ELVVS. De hjalp mig med at finde frem til et produkt som jeg fik tilsendt med en 14 dages faktura, og med option om tilbagesendelse, hvis jeg ikke kunne bruge produktet. Det viste sig at være en forkert del, men jeg modtog en returkuvert og en kreditnota på beløbet, og sendte varen retur. Super service og meget behagelig kundeservice. Kan varmt anbefales. De gør rigtigt meget for at hjælpe én videre. Tak!
Stort udvalg. Let at navigere i hjemmesiden. Helt klart gode priser - med prisgaranti! Og så super god, personlig service; hurtige tilbagemeldinger og frisk ekspedition.
Dejligt at der er rigtige mennesker i bagbutikken, som man kan få i tale. Her handler jeg gerne igen.
Jeg har kun positivt at sige om Netsalg El & VVV ApS - både hvad angår priser, kundeservice og reklamation. Jeg købte en ventilator sidste efterår, og da motoren for nyligt stod af, fik vi den ombyttet uden problemer og uden beregning. Kommunikationen med kundeservice undervejs i forløbet var god, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. Vil varmt anbefale andre at handle hos dem.
Har handlet ved elvvs et par gange efterhånden og er meget tilfreds..både med deres service og deres match prisen...Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der
Jeg er ikke nået længere end til at bestille, hvor jeg får ordrebekræftelsen.
I den står der:
Hvis der konstateres transportskader, skal henvendelsen ske til fragtleverandøren.
Det er lidt (meget) noget vrøvl.
Transportklager skal ALTID komme fra afsenderen.
Det er normal praksis alle andre.
Også for fragtfirmaet, han vil have det skal komme fra afsender.
Det synes jeg giver en indikation af, at de ikke vil hjælpe mig ved problemer.
Allerede fra start.
Det tyder ikke så godt for fremtiden, hvis der skulle opstå et problem med forsendelsen.
Der kommer en bedømmelse mere efter handlen er afsluttet.
EDIT:
Ordren er ankommet uden problemer.
Så en evt. problemløsning er jo så ikke aktuel/afprøvet.
Jeg holder stadig på, at forsendelsesproblemer skal klares fra afsender.
Derudover fik jeg ingen mail om at ordren var afsendt, eller trackingnummer.
Så manglende levering ville jeg nok opdage "for sent"
Fragtfirmaet har nemmere ved at spore en fejl, jo hurtigere de får meldingen.
Så har chaufføren en chance for at huske noget. :)
Jeg vil heller ikke kunne fejlmelde noget, eftersom jeg ikke har hverken fragtnummer eller Tracknummer eller andet.
Men ellers OK at bestille, betale o.s.v. og varen dukkede op i ordentlig tid.
Så alt i alt et OK sted at handle.
Jeg vil ikke have problemer med at handle der igen.
Har handlet der en del gange, og bestilte varer er hurtigt dukket op på adressen.
Prisniveauet er gennemsnitlig, med mange ting der er meget billige, men også mange ting der er vildt dyre, så altså ret gennemsnitlig.
Info om ordre er helt på forventet niveau, og har desuden mailet om gode råd til noget belysning, hvor der hurtigt var svar, som vejledte til den endelige handel.
Fik en rigtig god service og de bedste priser. Så kan det ikke blive meget bedre
Opdatering:
Produktet vi modtog fungerede ud af æsken ikke som forventet. Det kan elvvs.dk ikke klandres for, men deres service niveau er derimod imponerende. Hurtig og direkte håndtering af problemstillingen, nu afventer jeg fragtmanden. Tak til Nicki!
-----
Det eneste jeg har at udsætte på denne ellers ganske fine butik er manglende afsendelsesbekræftelse. Det havde givet den 5. stjerne uden tøven.
Bestilte en masse kontakter og rammer, jeg gjorde endda opmærksom på deres prisgaranti i forhold til anden netside og dagen efter havde jeg det hele, og elvvs havde iberegnet prisgarantien og fratrukket yderligere 5%.
God og hurtig service.
Kanon god service og meget gode priser..
Har bestilt mange matrialer her fra i løbet af de sidste par år. og aldrig har jeg oplevet noget negativt.
Jeg bestilte engang nogle spots i forkert farve. og kontaktede dem så snart jeg åbnede pakken og det gik op for mig.
Det var intet problem, jeg sendte dem bare retur og de sendte nogle nye i en anden farve.
Stort tak til Nicki Gylling fra Elvvs for den gode service og behandling :)
5/5
Super hurtig levering - super hurtig service på chatten og ikke mindst, fantastisk personlig sevice -- det var der mange der kunne lære af! Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Tak for det
Okay priser og udvalg. Levering i en postgang. Informationsniveau ikke højt. Hverken afsendelsesbekræftelse eller tracking nummer. Men pakken kom i en postgang. Så okay.
Jeg bestilte og fik hurtigt leveret - alt som det skulle være. Desværre passede enheden ikke og på baggrund af en klar returpolitik kunne jeg returnere og fik hurtigt krediteret igen. Betalte så kun for leveringen. Det var bare en god og problemfri oplevelse. August 2011
Jeg bruger dem og er tilfreds. God hjemmeside med nem genbestilling, hvilket er godt når jeg som vicevært skal bruge de samme pærer og dermed let kan finde ud af hvad jeg bestilte sidste gang og så bestille det samme igen.