[REPLY]
Jeg har 2 historier med dette firma, den første er ang. min udlejnings lejlighed, den er her indsat fra tidligere bedømmelse af Energilort.!
Den anden kan i læse ned under den
Aalborg Kommune har lavet mange dumme ting gennem tiden, Nordkraft, musikkens hus, Tivoli og så at sælge ud til Energi Nord.
Mig en gåde at deres ansatte kan se sig selv og deres familie i øjnene, når man er en del af dette firma.!
Arrogant og nedladne ansatte som tydeligvis ikke har forstået hvordan man snakker til andre mennesker, som betaler deres løn.!
Dertil tager de gudhjælpe mig 65 kr. for en flytteopgørelse hvor man selv skal levere alle oplysninger, med andre ord de skal ikke gøre en skid andet end at sende brevet.!!
Og da det er en lejlighed i en pæn stor grundejerforening, er jeg ikke den første(ejer/udlejer) som har fået denne behandling så der vil med støtte fra mange i foreningen blive stillet forslag om vi finder et andet selskab fælles.
Det vil give os en bedre pris og bedst af alt i kan rende og hoppe.!
64 kWh er lige med 273,35 kroner via Energi Skod......
------------------------------------------------------------------
Svar til tidligere respons...
Update i kunne over som allemulige andre steder hvor man betaler et abonnement, lade det være en service især når det er kunden selv som levere oplysningerne.
I er det eneste selskab som kræver dette gebyr, som jeg lige kunne se det med en hurtig gennemgang www.elpristavlen.dk.
Hvilket iøvrigt også viser at i er langt fra med i den billige ende, jeg betalte blandt andet 40,76 øre for sidste måneds el i skal have 46,xx og de selskaber jeg kiggede på skulle sjovt nok også have mindre end jer.
Så nej i er ikke mellem de billigste.!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Den anden historie handler om mit eget hus, hvor de desværre også står for udsendelse af regningerne, ikke at det er bedre her tværtimod her stjæler de penge de ikke er berettiget til.
Så hvis der er andre som har oplevet det samme, kan vi sammen gå til medierne for at få dem til at køre dem igennem maskinen
I forbindelse med de sidste afregninger, har de hver gang uberettigede trukket et gebyr for aflæsning dette til tros for at jeg har aflæst som jeg skulle. Første gang kontaktede jeg dem og de fik fjernet det gebyr , for jeg havde jo netop aflæst som jeg skulle.
Nu er den så gal igen,denne gang trækker de gebyret samtidig med at de laver en tilbagebetaling på 1803,71 kr. det vil sige at mit forbrug er mindre end det jeg havde indbetalt .
Så selv om de har på regningen bekræftet at de har modtaget min indberetning som viser et mindre forbrug, vælger de stadigvæk at forsøge at svindle sig til penge de ikke har krav på....!
Så nu er jeg klar til at gå til Ekstra Bladet med mine historier om Energi Nord, så hvis andre er friske på at gøre det samme så sig til.!
Har sendt denne mail til dem..
---------------------------------------------------
Hej
Jeg kan endnu en gang konstatere at i uberettiget hæver penge på min konto, i forbindelse med alle mine aflæsninger trækker i uberettiget et gebyr for ”skønnet aflæsning” til tros for at jeg aflæser og indtaster det hele som jeg skal via internettet. Hvor der også skete en rettelse sidste aconto indbetaling.
Men denne gang skal det være slut, hvis jeg ikke inden onsdag den 10-12-2012 får mine penge retur bliver mit næste skridt at jeg sender samtlige screenshots fra jeres hjemmeside som bekræfter at jeg har indberettet som jeg skulle, til forbrugerrådet hvilket jeg dog er ret sikker på i skider på. Så jeg sender det også til Ekstra Bladet og samtlige andre medier som vil have det bagefter, for jeg er ret sikker på at de er meget interesseret i at bore lidt i den historie for at se om det er normal forretning fra jeres side at stjæle penge fra kunderne.
I har endda i forbindelse med denne regning lavet en opgørelse hvor i tilbagebetaler 1806,71 kr., noget som aldrig nogen siden ville ske hvis jeg ikke selv havde indberettet vores faktuelle forbrug.
Der står ydermere på min regning at i har registret min aflæsning.!
Så det korte af det lange slip mine penge, eller vi tager den via medierne hvor jeg er sikker på at andre følger trop
Jimmy Sigenstrøm
Kundenr.: 848361
LÆS HER.!!!!
Da Energi Nord har valgt at stjæle mine penge, vil jeg gerne i kontakt med andre som har indrapporteret deres forbrug via Android Tablet og hvor så Energi Nord påstår at man ikke har oplyst ens forbrug.
Hvis vi er flere vil visse medier gerne så et par indslag omkring deres svindel.!!
johnni and Susan Zhong Raheem found this review useful
Energi nord, ja hvem der bare havde sådan en virksomhed, den er fyldt med inkompatible mennesker, min kone og jeg har de sidste 18 år boet i hus, vi er flyttet lidt rundt som andre mennesker, så flytter vi til Gistrup hvor energi nord er leverandør på el, der bliver fastsat en aconto som svare overens med den vi altid har lagt på, så langt så godt, så kommer der en medarbejder ud og skal sætte en ny fjernaflæser måler op, det gør den unge mand og forklar så om fjern aflæsning, 3-4 måneder senere får vi så en efter regning på 19.000kr udover de 15.000 vi har betalt aconto, i første omgang griner jeg lidt fordi jeg ved det er en fejl, det vil jeg så ringe og fortælle energi nord, meget overrasket høre jeg så de mener det, jeg forklar at jeg intet nyt har fået i forhold til de forgangne år så det kan ikke passe, de fortæller at de sender den gamle måler ned og bliver tjekket, samt de vil sætte en ekstra måler op ude hos os, så kan de se om målerne er enige i forbruget, samtidig bliver jeg tilbudt en energi rådgiver, det er alt sammen meget godt, energi rådgiverne som så sidder og overvåger vores forbrug, og tjekker det påstået forbrug siger at vi på ingen måde kan bruge så meget el på så kort tid, det kan tavlen slet ikke trække, han kan se hvornår vi er hjemme og på arbejde og laver mad osv. Han konkludere at der må være tale om en fejl, men energi nord mener at den gamle måler er intakt og den eksterne viser det samme som den nye så vi skal betale, jeg forklar dem hvad deres egen rådgiver har sagt, endvidere gør jeg opmærksom på at det forbrug de lige har målt på ingen måde ligner det forbrug der skulle være forgået i den tid de ikke kunne fjern aflæse deres nye måler, nu bliver det rigtig mafia agtigt, den efterregning vi havde fået havde jeg fået at vide jeg skulle se bort fra så længe der kørte en klage sag, nu mener energi nord så at måleren var intakt, så de sender mig en ny regning plus rykker gebyr, fordi jeg ikke havde betalt til tiden, hvortil jeg siger at de jo sagde at jeg ikke skulle gøre noget når der var en klagesag, nej men målerne var ikke defekt og regningen var til forfald den 10/12 jeg er så ikke i stand til at betale så mange penge på engang, de vil gerne dele den i 3 men nu er der jo en ny aconto som er himmel høj, det nærmer sig 8000 kr jeg skal betale i el, jeg forklar dem at det kan jeg altså ikke, de må dele den i mindre bider, deres reaktion er så at de lukker hvis der ikke bliver betalt, og ydermere vil de gerne lige have 10.000 i depositum, jeg prøver igen at forklar dem at så mange penge har vi ikke, hvad gør energi nord, de lukker da bare for strømmen hvis man ikke gør lige nøjagtigt hvad de befaler, og det skal lige siges at det er bevist at lynnedslag kan ændre på målernes tal, det vil energi nord selvfølgelig ikke erkende, endvidere opfinder de deres egne love, der hedder man hæfter solidarisk i husstandene, ja det gør man hvis alle i husstandene står på lejekontrakten eller købs kontrakten ellers ikke, de kræver rask væk de omtalte depositumer, det kræver faktisk at der er en stærk begrundet mistanke for at forbrugeren ikke kan betale i fremtiden og at man har noget at have den mistanke i, således at den dame i inkasso afdelingen man lige har kaldt kedelige ting ikke kan sidde og blive ondskabsfuld inde ved kaffe bordet, men det blæser energi nord højt og flot på de har jo monopol ligende tilstande, så de kan sagtens bygge store fine byggerier og pynte det med lamper til 12.000 kr stykket og endnu dyrere møbler, det er jo ligemeget de op kræver bare noget mere sender nogle flere rykker gebyrer ud, de kan jo gøre som det passer dem og bruge vores penge som det passer dem, de kan kræve op til 10.000 kr. I depositum uden at skulle betale renter af beløbet, hvis ikke det er en fed fidus så ved jeg nærmest ikke hvad der kunne være det, hvis man kunne vælge energi nord helt fra og jeg mener helt fra så ville de kun have deres egne medarbejdere som kunder fordi det ville være tvang for at kunne blive ansat, de er på første pladsen over inkompetent virksomheds ejere, og ville aldrig overleve hvis de havde den mindste konkurrence, men her i Danmark skal man jo bare leve med at de store kan vade rundt i de små og gøre nøjagtigt som det passer dem, føj for sa... Siger jeg bare
Michael
Jimmy S., Troels Bay and Susan Zhong Raheem found this review useful
Den 19 juli fik jeg (kunde 330053) installeret et solcelleanlæg på 7800KWH, der vil bringe huset elafregning i nul.
El-installatøren monterede en ny elmåler med SIM kort, og fortalte, at el nu kunne fjernaflæses, så årlig rapportering ikke længere skulle finde sted. Den gamle måler blev indleveret til Energinord, og ansøgning til nettoafregning skete også.
Meeen en måned senere fremsendte Energi nord et brev med ønske om måler aflæsning, på den måler de selv havde modtaget en måned tidligere.
Internet eller telefon rapportering om forbrug, kunne ikke rapporteres, da EnergiNord ikke havde oprettet den nye måler i deres system.
Efter 1 måneds drift måtte målerne derfor indberettes telefonisk. (ekstra bøvl/spild af tid for alle parter).
I slutning af september kom så afregningen/opgørelsen for sidste års forbrug. Jeg havde indbetalt 17.000 Kr. aconto og havde brugt for 11.600 Kr.
Får man så pengene tilbage hos Energinord. Nej det gør man ikke, man får 2.290, og resten går til næste års a conto. Min udregning siger derfor:
Sidste år havde elselskabet mine 5.400 Kr elstra at arbejde med, og nu forlanger man 12.000 Kr yderligere for 2012/3.
Den nye måler viser at de første 2 måneder har huset brugt 750 KWH og 1800 KWH er solgt/eksporteret til nettet, dvs. overskud på 1000 KWH.
Lang og bureaukratisk arbejdsprocesser kan fjernes - det giver i hvert fald ikke tilfredse kunder.
Tip: Kig til nabo el leverandør i Frederikshavn, de klarer rapportering af nye målere og solceller på dagsbasis.
Vilkår er nærmest umulige at finde, selvom der står i en tekst på siden at den kan findes ved klikke på et link som står i teksten..
Måske i skulle tage fat i jeres webmaster og bruge nogle mafia metoder overfor ham/hende..
F.eks. som nogle af dem i bruger overfor jeres kunder..
pga jeg meldte mig ind hos elrabatten.dk
Den beslutning har jeg på INTET tidspunkt fortrudt.
Uden at røre en finger, sparer jeg lige nu ca 250 kr om måneden på mit forbrug.
Det er ca 3000 kr sparet om året.
En masse rod med en dårlig udlejer og manglende forståelse fra Energi Nord resulterede i, at jeg til hver en tid havde lavet denne bedømmelse med en 1'er.
Men jeg prøvede ét sidste desperat forsøg og fik til min store overraskelse fat i en super frisk, flink og venlig medarbejder i deres kundeservice - Kristoffer.
Han fik vendt denne dårlige oplevelse og aldrig har jeg oplevet så god kundeservice før.
Ham kunne de andre servicemedarbejdere lære noget af.
De burde alle tage et kursus i hvor vigtig kundetilfredshed er for en virksomhed!
Men lige nu er jeg glad og tilfreds. Det kan hurtigt nå at vende sig, hvis der kommer problemer med min tilbagebetaling af det jeg har betalt for meget.
Jeg er fraflyttet en lejlighed, og Energi Nord har opkrævet for længere tid end jeg egentlig skulle betale. Nu afventer jeg så at modtage det for meget indbetalte med spænding.
Energi Nord = 0 stjerner
Servicemedarbejder Kristoffer = 5 stjerner!
Danmarks dyreste strøm i forhold til servicen.
Energinord har en rigtig dårlig kundeservice,
Fx. opkræver de 100kr hvis du ønsker en regning delt.
Ikke nok med de skyhøje elpriser som de byder kunderne
så misbruger de også sitrationen til at tjene tudsindvis af kroner
for en service som burde være gratis og ikke koster firmaet mange penge men som er en stor fortjeneste.
Har du mulighed for det så købt dit strøm et andet sted!
Kan du ikke betale det skyldige beløb er det bare ærgeligt
Energinord bruger Mafia og Rocker linende metoder til at få deres penge samtidig udsteder de dumme bøder til omgående betaling!
Kan du ikke betale vil Energinord opkræve et endnu støre beløb!
Kunne desværre ikke give mindre end 1 stjerne, det er 5 for mange..
Jimmy S. and Eser Arslan found this review useful
Har haft lidt problemer med jeg er flyttet ind på en ny adresse og at installations nr og måler nr ikke passede på min adresse.
Jeg kontakte energinord pr mail og fik svar allerede dagen efter.
Der var nogle ting der ikke stemte over ens på mig første regning fra dem, jeg kontaktede dem igen pr mail og fik svar allerede samme dag at de havde rettet fejlen og sendt mig en ny regning.
Super kundeservise og super rare medarbejdere at maile sammen med.
For godt et år siden modtog jeg en uforudset regning på 3000 kr. Hvilket fuldstædig kan ødelægge ens økonomi, når man er på kontanthjæp. Jeg tog kontakt til kundeservice med henblik på en betalingsaftale.
De kom med et tilbud på at afbetale omkring 500.- pr. måned. De første 500 skulle falde fem dage, efter aftalen var indgået. Jeg skriver at jeg ikke har mulighed for at afbetale før næste måned, da der er nogle ting der skal laves om i mit budget. Dette ville de ikke acceptere og lukker hurtigt for min strøm, jeg prøver forgæves at forklarer mm. men føler at jeg taler for døve ører. Jeg får at vide at de ikke kan gøre mere, og så må jeg tage kontakt til kommunen hvis jeg vil have hjælp. Efter jeg fik afslag fra kommunen, er der åbenbart ikke noget at gøre. Har nu som psykisk syg boet i min lejlighed, i et år uden strøm. Ingen jul, ingen nytår, ingenting. Tak for det Energi Nord.
Eser Arslan found this review useful
Kunde service er ikke et begreb de bruger, deres forretnings metoder minder om rene mafia metoder.. 1 regning der ikke faldt til tiden for lang tid siden og pludselig ud af den blå luft skal der indbetales stort depositum med 14 dages varsel kort efter sidste regning + aconto er betalt...
Ikke for sjov de bliver kaldt for nordjydsk EL mafia...
1 stjerne er mindst ½ for meget.
Eser Arslan, Sebastian and Jimmy Sigenstrøm found this review useful