We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (20)

Smerte

Jeg har altid haft problemer og gule tænder, og jeg var derfor enormt optimistisk omkring, at der kunne ske en lille forskel.
Men det første sæt jeg modtog var et 103 luxus tandblegningssæt.
Det var umuligt at bruge, da det gav ekstreme jag i mit tandkød. Det var så smertefuldt, at jeg på ingen måder kunne gennemføre behandlingen.
Jeg prøvede at få mine penge tilbage, men det synes envywhite ikke var deres ansvar.
Envywhite besluttede så at sende mig omkring 3 mL (nok til meget få behandlinger) af deres nonperoxid behandling fordi jeg skrev en dårlig anmeldelse. Den var en del bedre (ingen smerte - kun ubehag), men hvor jeg ikke kunne se noget resultat.
Nu har jeg så været hos tandlægen, der kunne konstatere enormt slid på mine tænder som følge af behandlingen. Hold jer væk! Jeg fortryder det dybt, eftersom mine tænder nu lider under det.

Envywhite.dk

Hurtig ekspedition, godt produkt. (103 Luxus Tandblegningssæt 299,-)

Jeg modtog tandblegnings sættet allerede dagen efter jeg havde bestilt det. Alt var som beskrevet på hjemmesiden. Det er en nem og overskuelig hjemmeside.

Ang. produktet så var det nemt at forme skinnen rundt om tænderne i overmunden, men grundet lidt skæve tænder var det lidt besværligt for skinnen til undermunden. Men med lidt snilde og en saks til de høje kanter, var den i vinkel.

Jeg startede med tænder mellem 4 og 5 på tandkortet, blegede med gel på 35% én gang og er nu et sted mellem 3 og 4. Jeg kan klart se en forskel, men der skal en gang eller 2 mere til før jeg er tilfreds med resultatet.

Ang. selve blegningen, så havde jeg forventet at det ville være meget ubehageligt og gøre ondt, men det var ikke så slemt. Det prikker og stikker lidt i tandkødet, men det er bestemt til at holde ud. Det var dog lidt besværligt med al det overskydende mundvand man producerer. Jeg opgav køkkenrullen og sad til sidst med hovedet over en tallerken og lod det rende... ikke særlig charmerende, men det handlede jo kun om en halv time, så skidt med det.

Lige efter blegningen havde jeg nogle meget hvide render på tænderne og tandkødet i kanten af tandkødet, men det forsvandt heldigvis efter et par timer.

Jeg syntes at der umiddelbart er for lidt mineralgel med i pakken, da jeg allerede efter en behandling har brugt næsten halvdelen og jeg vil tro der er til 10-15 blegninger i blegegelen.

Jeg vil klart anbefale andre at bruge envywhite.dk!

Overskueligt website

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Har handlet her et par gange, og kommer meget gerne igen :)

KANON SERVICE!!

Leveringen var kanon hurtig og jeg har efterfølgende haft kontakt til virsomheden. Det er længe siden jeg har fået så god service!!

PRØV DET!

Hjemmetandblegning er ofte kritiseret for ikke at skulle virke, men det blev gjort til skamme med dette produkt. Mine tænder er bare blevet kridhvide, efter at have været helt gule. Nu holder jeg bare farven ved lige, ved at tage en tandblegning med 35% hver 2. uge. Jeg kan varmt anbefale folk at smøre gelen ud på tænderne, evt. vha. en vatpind, for derefter at sætte tandskinnen på. Så undgår man at få gelen på tandkødet, hvilket virkelig gør ondt. Gør man dette, har man et produkt, man bliver utrolig glad for!

Genialt Produkt ;-)

For år tilbage var jeg så uheldig at slå min fortand ud som nu er erstattet af en stifttand.
Desværre kunne man som tiden gik, se at at de andre tænder i min mund blev mere og mere gule i forhold til stiftanden.
Det bervirkede at jeg begyndte en intensiv søgning på nettet for at finde et produkt der kunne afhjælpe problemet.
Det var her at jeg stødte på Envywhite som i mine øgne sælger det mest GENIALE tandblegningsprodukt til dags dato.
Allerede efter 2 behandlinger med en 35% opløsning er mine tænder lige så flotte og hvide som stifttanden.
Skønt at man ikke længere skammer sig over at blotte sine bisser ;-)
Mvh. Frank M

Envywhite.dk

Bestilte i går en Rosebud til min kæreste. Modtog den i dag og hun er glad.

Envywhite.dk

Har handlet hos dette sted en del gange, og jeg er fint tilfreds med deres service :o)

hurtig betjening

hurtig betjening ,nem hjemmeside. hat intet at klage over.

Eight Hour Cream

Jeg er super tilfreds med deres service. Købte en Elizabeth Arden eight hour cream skin protectant om dagen og modtag pakken dagen efter. Varen lever fuldt ud til mine forventninger, og handler helt sikket her igen :)

kys kys

Envywhite.dk

Godt produkt og god kundeservice

Envywhite har dejlig hurtig levering (1-2 dage efter bestilling) og har været i kontakt med god og hjælpsom kundeservice/support via mailen.
Bestilte først 22% opløsningen, men da jeg ikke syntes, at det ''gav nok'' på mine tænder, fik jeg 35% opløsning - og så skete noget. Efter at have brugt blegemidlet et par gange med et par dages mellemrum er tænderne nu blevet et par toner hvidere (og renere) at se på. Skønt! - Så nu kan der bare smiles der'ud'af :-D

Fantastisk

Jeg købte sættet til 199 kr med 22 % - og allerede efter 1 gang kunne jeg se forskel - og efter 3 omgange var de som jeg gerne ville have dem.. Og det skal siges at mine tænder var nikotin/kaffe gule.. Og jeg har over halvanden sprøjte tilbage, så der er til lang lang tid :-D
Kan helt sikkert anbefales :-)
Og har ingen bibirkninger oplevet..

Envywhite.dk

Jeg er så tilfreds med denne side. Det er billig og man modtager sin vare rigtig hurtig. Og dette er anden gang jeg handler her og vil absolut blive ved med det.
Og til sidst så vil jeg bare sige at Rosebud Savle er i mit hus et vidunder middel. Bruger det til mit lille barns røde numse og det er fantastisk..

Envywhite

Er DYBT imponeret over hvor effektiv Envywhite er!!!!
Har købt den stærke udgave 35 %, og har prøvet 4 gange. Mine tænder er tydeligt meget hvidere end de længe har været. Og har knap brugt 1/2 sprøjte.
Så der er til mange gange endnu.
Hurtig levering osse.
Eneste ulempe endnu er , smagen...puha, og så kan det altså mærkes på tandkødet at det er stærke sager, så man skal nok føle sig frem og holde pauser af og til.

+++++

fik hvidere tænder end hvad jeg nogensinde har haft før til min søns barnedåb og nu hvor jeg lige har siddet og kigget billederne igennem er jeg glad for at jeg blegede mine tænder, det ser virkelig godt ud på foto.

leveringstiden var lidt længere end forventet på 3-4 dage, men da jeg skrev ind til dem var de hurtige til at svare, og tror måske også at post danmark havde en finger med i spillet ift. den lidt længere leveringstid, men en fin forretning med rigtige mennesker bag skærmen :o)

Skønt skønt

Envywhite er også på Trust Pilot hvilket giver god anledning til at jeg kan rate dem. Så var jeg lige inde for at købe tandblegning som jeg altid har gjort her og så viser det sig at de også har fået Rosebud, min top favorite læbepomade og så endda til 59 kroner!! Det er næsten halv pris.

Jeg har lavet tre kategorier indenfor hvad jeg vurderer et site ud fra:

1. levering = hurtig levering og godt indpakket
2. produktet = det bedste jeg har prøvet indenfor tandblegning
3. servicen = ved ikke noget om deres serviceniveau, fordi har aldrig oplevet spørgsmål eller andet i forbindelse med mit køb her.

GOOD MONEY VALUE - Bedste og billigste

Hej Alle sammen,

Jeg har gennem en årrække bleget mine tænder med hjemmeblegning og jeg har altid holdt mig til den samme forhandler, men efter at have søgt efter tandblegning på google fandt jeg ud af at priserne var helt anderledes end hvad jeg plejede at give.

Jeg købte så et sæt 35% som jeg plejer hos www.envywhite.dk da de var de billigste i forhold til hvor meget man fik og jeg tænkte at nu hvor jeg alligevel skulle prøve noget nyt kunne jeg ligeså godt prøve de billigste for at se om det var det samme -DET VAR DET! -Følte faktisk at produktet var endnu mere effektivt end det jeg havde brugt før.

Du får virkelig meget for pengene(10 mililiter sprøjte)

Jeg vil uden tvivl vende tilbage som kunde..

Mvh
Tina

Det virker

Efter en del forsendelses problemer fra Post Danmarks side, deres evige problem med at levere post til kunderne.

Fik jeg mit produkt, og har nu brugt det 2 gange og kan tydeligt se forskel på mine tænder.! :o)
Det er den milde udgave jeg har købt, for at se om jeg kunne tåle det hvilket jeg kan.
Men næste gang bliver det den et nummer stærkere, for 45 min gange 2 er lige langtid nok.

Super produkt!

Jeg købte et tandblegningssæt hos Envywhite.dk for 199 kr. Efter at havde prøvet det nogle gange må jeg sige at det har virket godt! Har fået hvidere tænder, og det virker som lovet!

Mvh Peter

Fantastisk service

Hej

Jeg købte et tandblegningssæt fra Envywhite.dk her i maj 2009. Jeg bestilte kl 18 om aften, og modtog pakken allerede dagen efter. Hurtig levering!

Men nok om det, har prøvet at blege mine tænder med envywhites produkt, og jeg må sige at jeg er blevet utrolig overrasket.. kan se en stor forskel fra mine cola tænder til nu. Ens tænder bliver ikke lige som dem på TV, men har fået over 5 kommentarer fra folk. Hvor flot og naturligt det ser ud. så jeg kan varmt anbefale Envywhite.dk

Fantastisk god service
Super godt produkt

Derfor giver jeg 5 stjerne!!!