We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (9)

Epson, nej tak!

Blækpatronerne holder ikke længe, så det er alt for dyrt at anvende Epson.
Jeg har også skrevet til Epson, men ikke fået noget respons.

Epson

Fin service med live chat

Manglede software og driver til min printer, og da jeg ikke har CD drev krævede det hjælp online.

Det er lidt (for) svært at finde software og driver til win8 selv, men de skal have ros for at være tilgængelige på chatten.

Epson

Uacceptabel oplevelse - ingen bekræftelse og ingen leveringstid

Jeg troede aldrig jeg ville få brug for at skrive en så negativ anmeldelse på Trustpilot.
Dette firma overholder ikke Forbrugerombudsmandens regler eftersom de ikke bekræfter ordren og ikke meddeler en forventet leveringstid. Først når man rykker for varen får man en tilbagemelding, som blot meddeler at man ikke ved hvornår varen kan leveres. Ved telefonsamtale hvor jeg spørger efter en bekræftelse med leveringstid, får jeg at vide at sådan een sender de ikke. Man kan bestille en vare, og så leveres den når den er på lager. WOW ! Mon det bliver i år ? Jeg har naturligvis annulleret min bestilling og skal nu afvente en bekræftelse på at den er annulleret.
Her forsøger jeg ikke at handle igen.

aldrig mere epson

alle farver skal købes selvom man kun ønsker sorte kopier
Så heller HP Epson er bondefangere

EPSON - aldrig mere!

Har en WP4535, som bliver ved med at drille. Installationen skulle gennemføres adskellige gange før end jeg kunne skrive noget ud. Derefter klatter den; og den har periodisk - men ofte - den fejl, at den pludselig stopper udskriften og skal genstartes.
At fotoudskriften er elendig kan jeg dog leve med.

PRINTER

Vedrørende garanti hos Epson
Det er 2. gang med samme fejl, og Epson mener
Citat :
Det er desværre korrekt at garantien gælder fra købet af den originale printer. Det vil sige at garantien ikke bliver nulstillet hvis man får printeren ombyttet under garantien.
D. 11/10-12
Kommer lige med en tilføjelse, fik lige pludselig en mail fra en servicemedarbejder, der havde fået lov til at sende mig en ny printer, , efter en lille mdrs tid fik jeg en ny, men den siger samme fejl som de to andre, så nu vil jeg glemme alt om den og købe mig en nu, men aldrig mere en epson..

Epson

Køber aldrig Epson igen...

0 STJERNER FRA MIG TIL EPSON.
Epson Stylus SX130 er det værste lort jeg nogensinde har haft og vil aldrig købe et Epson produkt igen.
Printeren fungere cirka hver 10 gang og maskinen kan ikke bare "stå" stille i 10 dage uden at du så skal rense dyserne, hvilket koster dig en halv blækpatron. Blækpatronerne koster stort set det samme som en ny printer - fuldstændig ude af proportioner. Vil ALDRIG anbefale nogen at købe Epson.

Peter and Peter found this review useful

Epson

Epson trådløs printer og canner

Der er dorlig service jeg må vente ca 14 dage på at få en ombytnings og skal selv samle den hvis jeg nu kan så det syntes jeg er for dorligt når den er helt ny at de IKKE bare sender en ny i en fart og så laver farveren om den blå bliver til gul når den scanner bidler da faverne skulle skiftes sad den blå fast så den var marget svær at få ud men den villle ikke godkænde den ny blå farve så jeg venter stadig på at få en ny printer på anden uge
hilsen leif

LAtterligt service

bliver smidt frem og tilbage mellem kundeservice og deres support - 5 gange.
Vil bare høre hvorfor mit bestilte fotopapir ikke er kommet i løbet af 10 dage. Samt hvor man ikke kan købe ink til 2880 på deres web.

Virkelig dårlig service

Is Epson your company?