[REPLY]
På anbefaling fra flere venner, skulle Espegærde Flytteforretning stå sin prøve omkring vor flytning. På en meget fyldelstgørende hjemmeside, kunne vi i forvejen læse om betingelserne fra firmaet. Bilen ankommer til aftalt tid, og efter en kort gennemgang af opgaverne, starter flytningen meget proffesionelt, og møbler m.m. transoprteret sikkert til bestemmelsesstedet. Hurtigt og hjælpsomt ved afleveringen. En rimelig pris som skrevet og aftalt. Vi kan varmt anbefal Espergærde Flytteforretning.
Effektivt og vil klart anbefale til andre
Virkelig en god oplevelse. På under 2 timer - incl. ½ times kørsel - havde vi tømt det ene hus og fyldt det nye. Super professionelle, ansvarsbevidste og flinke flyttefolk. Kan ABSOLUT anbefales til alle der har deres egen dele kært.
Ikke kun meget professionelt, men også en udstrakt imødekommenhed, hvis man har behov for et tjek eller godt råd, næsten uanset tid på døgnet, og altid med et smil. For os var det en uhyre rimelig betaling, for en brugervenlig service, under total sikre forhold, og vi har ikke forsømt at videregive vore gode oplevelser til familie og venner, hvoraf nogle allerede har de samme positive erfaringer med en næsten venskabelig forretningsforbindelse
Kære Lars.
Har fået dig anbefalet af flere af mine venner, der har sagt godt for dig,og jeg må sande at de havde ret. Alt har fungeret, flyttekasserne kom 1 mdr. før prisen vi talte lidt om forinden passede. Aldrig har jeg oplevet så positive flyttefolk ingen sure miner, selv et gammelt klædeskab der stod i min nye lejlighed smed i til storskrald for mig hvilket ville have givet mig mange hovedbrud at finde ud af at komme af med. Ja, jeg kan ikke rose dit firma nok og den geist i lægger for dagen, så det var en rigtig god oplevelse, du har jo en forståelse af at det at flytte jo ikke kun er at flytte møbler, men sjælen skal jo også med.
Jette Nielsen.
Super samspil mellem firmaet og os som "flyttere".
Vi havde fra venner og familie, hørt rosende omtale af Espergærde Flytteforretning og Lars Staudal. Lars er en yderst behagelig mand, der lige fra 1. samtale kom med gode råd og fantastisk vejledning. Han er bund solid og giver en dejlig følelse af at være en meget dygtig "håndværker", der holder ord og er præcis mht. aftaler om levering af flyttekasser og selve flytningen.
Lars og hans ansatte Thomas kom som lovet til tiden og overraskede os ,ved at klare hele flytningen af alt indbo alene. De skilte skabe mv. der ikke kunne komme ind eller ud og til stor glæde samlede de også tingene igen helt perfekt.
Fantastisk oplevelse af dygtige fagfolk, der tog hensyn til alt. Intet blev skadet og alt blev sat på den plads vi ønskede det nye sted.
De var hurtige og holdt slet ikke pauser, end ikke da de blev budt på drikkevarer.
Vi lavede slet intet selv under selve flytningen, ud over at dirrigere møbler mv. på plads.
Prisen for flytningen var så lav, at den faktisk svarede til under det halve af, hvad vi havde regnet med.
Vi fortæller stadig andre om flytningen og er stadig lige begejstrede for den behandling og oplevelse vi fik.
En stor tak til Lars og personale for den store hjælp og behagelige måde at være på.
Gitte & Steen Handlos
Vi har benyttet Espergærde Flytteforretning flere gange og har altid været mere end tilfreds, ikke kun med prisen, men også service og ikke mindst den respektfulde behandling af vores indbo ved både flytning & opbevaring. Vi kommer helt sikkert til at bruge Espergærde Flytteforretning i fremtiden!
Vores hus blev flyttet til opbevaring hurtigt, effektivt og omhyggeligt af et par meget flinke flyttemænd. Har kun godt at sige om min oplevelse med Espergærde Flytteforretning.
Flytning var hurtig, effektiv, behagelig og uden nogen former for setbacks. Flyttede fra 3. Sal i København plus 2 loftsrum til villa i Nordsjælland på 6 timer. Intet er smadret. Intet er ridset. Selv skrivebordet fik de sjongleret op over altanen. De holdt ingen pauser, selvom det havde været yderst ok. De var søde og venlige. Vi er meget tilfredse og imponerede over, hvor legende let, det kan gøres. De får vores varmeste anbefalinger. De bedste hilsner Lisa og Niels
Jeg fik en rigtig god fornemmelse af Espergærde Flytteforretning allerede da jeg ringede for at booke flytningen. Lars forklarede mig om betingelserne, sagde at det var ok hvis jeg lige ville tænke en ekstra gang inden jeg bookede og virkede i det hele taget som en, der ikke ønskede at gøre forretning med folk, der bagefter føler sig snydt.
De lejede flyttekasser blev leveret som aftalt en månedstid inden flytningen og var i supergod kraftig kvalitet. Jeg kan anbefale dem.
Men der hvor Espergærde Flytteforretning virkede strålede var i forbindelse med selve flytningen. Jeg havde været syg i tre dage inden og var kommet bagud med pakningen. Men på selve dagen strøg Lars og hans medhjælper ind med kæmpe overblik og overskud. Der var ikke den mindste smule sure miner over hvor ukoordineret jeg var, men bare smil og hjælpsomhed. De hjalp med at få pakket det sidste og fik læsset bilen på rekordfart og fik det læsset af igen lige så hurtigt, uden at stresse det mindste. Og behøver jeg sige at intet fik den mindste skramme? Det er udelukkende deres fortjeneste at flytningen ikke blev et mareridt.
Og så hjalp de i øvrigt også med at skille mit kæmpe klædeskab af, fik båret de enorme glasdøre sikkert ned og fik samlet det hele igen, lige så godt som firmaet der satte skabet op i sin tid.
Og regningen? Den var både rimelig og hver en krone værd.
Jeg har ikke andet end overvældende ros til Espergærde Flytteforretning og kan kun anbefale dem til andre.
Danmarks bedste flyttefirma - intet mindre. Alle aftaler overholdes - alle forhold man ikke selv tænker over bliver rejst og løst. Flytning sker til tiden, professionelt og skånsomt. Yderst omgængelige mennesker. Prisen er fair. Vi kan uden forbehold anbefale dette flyttefirma.
meget professionel
go service
ingen ubehalige ekstra regninger
venlig betjening
meget pålidelig.
Kan kun sige det er den bedste service jeg længe har mødt. Havde en af de dage hvor alt bare ikke var som det skulle være og stod nu med et parti Vinduer & døre som bare skulle inde døres.
Fik fat i Espergærde Flytteforretning og kunne slappe helt af. Jeg skulle bare komme forbi ringe på port klokken når jeg skulle ind med varerne. Super service og fik vinduer & døre stillet indenfor vinteren over til nogle helt vildt fine priser. Så kan kun anbefalede at alle bruger dem hvis opbevaring er en tillidssag.
Espergærde Flytteforretning kan jeg absolut anbefale, vi har netop flyttet bolig med Deres hjælp.
Utrolig venlig og positiv tilgang til tingene, lige fra første kontakt.
Jeg var lidt skepsis overfor at de kun flyttede på timepriser, men det blev hurtigt gjort til skamme, da vi har sparet adskillige tusinde kroner i forhold til de tilbud vi har indhentet på samme flytning.
Punktlig, imødekommende & god service. Vil helt sikkert bruge jer igen
Alle aftaler blev afholdt, pris, tidspunkter og hurtig udflytning.
Kommer til tiden. Super effektive. Passer godt på tingende. Flinke og venlige.
Og regningen er ABSOLUT rimelig.
Kan helt sikkert anbefales.
Kasserne kom til tiden, flyttefolkene kom til tiden, intet gik i stykker under flytningen. Flyttefolkene knoklede og var rigtig effektive, hjalp med mere end de behøvede, og var venlige og glade selvom de skulle slæbe!!! Kan varmt anbefales.
Vi har haft en meget positiv oplevelse af flyttefirmaet.
Skal du bruce et flyttefirma, siger du... Så skal du bruge ESPERGÆRDE FLYTTEFORRETNING. De ved sku hvordan de skal behandle dit indbo og dig som kunde.
Flytning er en svær størrelse. Det var en befrielse at overlade dette til hurtige og venlige mennesker som fik selv de besværlige ting på plads.
Vi kan kun anbefale EFF.
Vores oplevelse er utrolig positiv. De har styr på tingene, de er effektive og går igang med det samme. De er meget venlige og hyggelige, og kan klart anbefales.
Da vi skulle vælge flyttefirma i forbindelse med vores netop overståede flytning, fik vi forskellige tilbud. Vi synes at flere af dem med faste priser var i overkanten, men var lidt nervøse ved at tage et firma som kun arbejdede på timebasis og samtidig ikke sendte en bekræftelse på den aftalte flytning, af hensyn til minimering af´vore omkostninger. Vores skepsis opstod nok også da nogle af vore nære venner lige havde haft en meget dårlig oplevelse med et flyttefirma. ALT ALT ALT blev gjort til skamme, ihvertfald med valget af Lars og hans flyttefirma Espergærde Flytteforretning. De leverede de flyttekasser vi havde aftalt til tiden, de kom den dag vi havde aftalt, til tiden, de flyttede uden nogen pauser (de fik det tilbudt:-)), alt vort indbo på lige over 4 timer, 110m2, og det hele klappede. Der var ingen problemer i at få dem til at flytte lidt rundt i det nye hus selvom de allerede havde fået besked på at sætte tingene et sted, så flyttede de dem bare hvis vi spurgte. Det var en god, ja rigtig god oplevelse og vi kan kun anbefale Lars og Espergærde Flytteforretning til alle, det fungerer, og ja så var det forresten HALV PRIS i forhold til dem med fast pris.
Espergærde Flytteforretning var bare super professionelle.
Espergæde flytteforretning kan helt klart anbefales.
kan anbefale Espergærde Flytteforretning til alle uden forbehold. De er effektive, venlige, påpasselige med tingene og jeg vil til enhver tid bruge dem til en flytning.
Man går ikke galt i byen ved at booke Espergærde Flytteforretning og får uden tvivl en nemmere flytning.
Fik leveret flyttekasser i rigtig god kvalitet, til en pris jeg ikke kunne gøre billigere ved at købe dem, og tilmed slap man for besværet ved at skulle ud og købe samt opbevare dem bagefter- og flyttekasser er altså ret så uhåndterbare.
fik opbevaret mine ting til en god og fair pris og kan nu ringe når jeg får min nye lejlighed, så bliver mine møbler afleveret og flyttekasserne afhentet når jeg har tømt dem.....nemmere kan det vel ikke gøres.
Espergærde Flytteforretning kan kun anbefales.
De levere en super service, hurtige, påpasselige, ved hvad de laver.
Jeg har brugt dem nogle gange nu inden for de sidste 15 år, og ville bruge dem igen hvis jeg skal flytte.
To rigtig veloplagte flyttemænd flyttede hurtigt og effektivt mine møbler både frem og tilbage uden problemer for mig. Det var en positiv oplevelse og flyttefirmaet kan varmt anbefales til andre.
Vi havde en ualmindelig god flytning med Espergærde flytteforretning. De var hurtige og effektive og der var bare styr på det
Fik anbefalet Espergærde flytteforening fra en kammerat og de levede i den grad op til forventningerne. De var venlige, hurtige og yderst hjælpsomme...
Brugte Espergærde Flytteforretning til lokal flytning i Espergærde. Har kun ros til de 2 meget søde, venlige og imødekommende flyttefolk. Flytningen foregik uhyre effektiv uden problemer og til en pris langt under mine forventninger. Kan kun anbefale Espergærde Flytteforretning :-)
Hos Espergærde Flytteforretning taler Lars lige ud af posen. Man ved hvad der aftales og man ved at Lars overholder sin del af aftalen. Klar tale :-)
Der er respekt for opgaven og forståelse for at kunderne jo altså kun flytter uhyre sjældent - så vi skal lige guides.
Sidste gang var for 5 år siden for vores vedkommende - der brugte vi også Espergærde Flytteforretning - og det gør vi også næste gang.
Lars og Thomas gjorde som sædvanligt et godt stykke arbejde.
Alt gik som smurt. Ankomst til tiden, de knoklede løs og når man så skal betale, bliver man overrasket, hvor billigt det stadig er :-)
Kan kun anbefale Espergærde Flytteforretning, professionelt fra start til slut.
Og så er de hyggelige at snakke med i løbet af flytningen ;-)
Takker for denne gang.
Jeg har været meget glad for den måde flytningen foregik på. De kom præcist til aftalt tid. De var begge to meget omhyggelige med mine ting, de var meget effektive , hurtige og samtidig venlige og smilende.
Espergærde Flytteforretning overholdte alle aftaler og passede godt på vores ting. Hele flytningen var en super oplevelse og blev overstået hurtigere og billigere end ventet!
Jeg kan ikke anbefale Espergærde flytteforretning nok, de var utrolige flinke og satte en ære i at flytte ordentligt med omhu og respekt for de ting der skulle flyttes, der blev heller ikke givet op, selvom at pladsen var beskeden og skabet var samlet. Ikke en skramme på hverken møbler eller trappeopgang. Mange tak. Vil til en hver tid bruge og anbefale firmaet igen.
Jeg vil til enhver tid anbefale Espergærde Flytteforretning - kan man bruge andre?
De overholder hvad de lover, de tager timebetaling, bruger ikke tid på at komme og give tilbud. De kommer med flyttekasserne, når de har andre flytninger, det er effektivt.
De fik mine store møbler ind i min nye lejlighed igennem vinduer. Hvad der så ud til at være umuligt, var muligt med Espergærde Flytteforretning.
Tak til Lars og Thomas.
Mvh.
Mette
Jeg oplevede Espergærde flyttefirma som effektivt, troværdigt og billigt. Og så var de flinke og høflige og behandlede vores ting rigtig pænt. Jeg anbefaler gerne firmaet!