We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (131)

kunne være bedre

Jeg har handlet flere gange på Esprit.dk , de fleste gange var der ingen problemer, men det er sket et par gange at man kan bestille varer som så viser sig at være udsolgt?????? det får man IKKE besked om før at bestillingen er sendt, ret irriterende når noget skal være et sæt!! det er nu 3. gang dette er sket.
Har lige opdaget at en af varerne er blevet sat 150 kr ned, mens pakken er på vej :(

Miss Del Nasi found this review useful

Absolut favorit netbutik

Her handler jeg UTROLIG meget, super nemt da porto er gratis og returnering ligeså. Absolut min favorit net-tøjbutik

God kvalitet

nem forsendelse og retursystem.

Vi har brugt Esprit.dk både til eget forbrug, men også til gaver, og det har virket rigtigt godt.
Tøjet er af god kvalitet og der er et godt udvalg på siden.
Siden fungerer rigtigt godt med gode billeder, film, vinkler, farvevalg mv.
Samt er den godt inddelt i katagorier, så det er nemt at finde det, man søger!

Esprit

Varernes størrelser stemmer med det der står på hjemmesiden og man kan returnere gratis. Fantastisk! De kommer frem til tiden.

Gratis levering/returnering

Rigtig god web-shop med et kæmpeudvalg. Levering er gratis og det samme er returnering (ovenikøbet får man en returlabel), hvilket gør det meget nemmere at bestille tøjet hjem og prøve i ro og mag.

• København, DK
  • 1 Review

ESPRIT butik dårlig kundeservice

Jeg har lige haft en rigtig dårlig oplevelse med ESPRIT, faktisk har jeg aldrig oplevet en så dårlig kundeservice i en butik. De vil ikke tage en julegave retur deres bytteperiode er kun til den 7 januar, heller ikke hvis man købte nogle af deres andre ting, og hende chefen der stod og sagde det til ekspedienten fremlagde det som det ikke var deres problem men hvis de vil have kunder er det da deres problem. Jeg var i H og M bagefter de byttede glad med det samme. For fremtiden vælger jeg H og M jeg klager normalt aldrig men sådan en service når man har bon og det hele vil jeg simpelthen ikke betale for!

Pålidelige

Har handlet et par gange hos Esprit på nettet og har fået mine varer uden problemer, dog har det taget en dag eller to mere at få mine varer end lovet.
De har en funktion når man bestiller der hjælper med at fortælle om den angivne størrelse er stor/tilpas/lille i forhold til ellers, hvilket har været en god hjælp, når man som mig ligger lidt mellem flere størrelser.
Deres rabatter er ikke svimlende og kunne godt skrues lidt op...

Esprit

Dyrt og kvaliteten halter efter!

Ja.. de har da meget "fedt tøj", stort udvalg og flotte butikker - Hvilket så også forklare den absurd høje pris, kontra kvalitet, som man skal smide for tøjet.

Har flere gange oplevet at BUKSER?!(forstå det dem der kan) ..er krøbet i længden??? efter et par (helt alm.) ture i vaskemaskinen?(og vi taler om så meget som en Str. 34 krymper til Str. 32?!) ...noget jeg endnu har tilgode at oplevet med ALLE ANDRE mærker jeg ellers har tøj fra!

Professionelt

har handlet hos esprit de sidste 4-5 år. God kundeservice, gode produkter og ingen problemer ved returnering. Super!

Alt fungere bare

Vi har handlet i mange år hos esprit og det fungere bare super.

En af de gode ting ved deres leveringer er helt klart at der ligger en returseddel ved hver levering, så man nemt kan sende retur hvis det ikke lige passer osv. Derudover er der en returlabel med så det også er gratis at sende retur. Det er god service.

De er fruens fortrukne webshop.

Esprit

Jeg bestilte 4 ting fra deres hjemmeside, som alle var på tilbud til ret billige penge.
Fik hurtigt en mail om at tingene var sendt, men at den ene ting dog var udsolgt (forklaringen var at der var en person som havde siddet og bestilt samtidig som mig og havde godkendt bestillingen før mig).

Det er enormt god service at der er gratis levering, samt returnering :) Man kan bestille varerne hjem og prøve dem og så sende dem tilbage man ikke vil have.

Desuden kan man betale pr. regning, hvilket betyder at man betaler for det man vil have, når man har modtaget og prøvet tøjet :)

Det eneste minus var at der gik lidt lang tis før jeg fik mine varer, men det var nok mere post dk, end eprit.

god butik

gode vare, hurtig levering. tøj af rigtig god kvalitet

Esprit

Gratis levering og returnering og lækkert tøj

Esprit.dk kan varmt anbefales, tøjet er lige så lækkert som i butikkerne. Det er dejlig god service med gratis levering og returnering.

Esprit

Fin side - havde dog problemer med lager/levering

Købte en kjole fra Esprit i sommers - var rigtig glad for deres store sortiment og havde masser af gode valgmuligheder.
Jeg skulle bruge en hvid kjole til min studenteruge, og det havde Esprit masser af. Jeg var lidt sent ude, men har stor erfaring med internet handel og plejer sagtens at kunne nå det. Jeg bestilte derfor kjolen i forhåbningen om levering på 1-3 dage. Men da jeg så havde bestilt og betalt, kunne jeg læse ud fra bekræftelsesmailen, at der pga. travlhed var længere leveringstid på tøjet. Det betød jeg ikke nåede at få min kjole til den dag jeg blev student. Det var træls, og var lidt træt af jeg ikke fik det af vide før jeg købte kjolen.
Jeg fik kjolen nogle dage efter jeg blev student, og blev selvfølgelig rigtig glad for den. Men ville have været meget mere tilfreds hvis der havde været mere tydeligt info omkring den længere leveringstid.

Perfekt

Jeg handler tit hos Esprit. Mest af alt fordi deres levering af varer intet koster. Oveni det koster det heller ikke noget at sende en varer tilbage, det er der allerede betalt for på forhånd af Esprit.

Det betyder enormt meget, når der kan være tvivl mht. størrelsen på tøj osv.

Ingen ulemper ved at handle online således.

Esprit

God side med masser af info

Siden viser tøjet i mange positioner og farver, med ekstra information om pasform, mulighed for sortering på størrelser, og et stort udvalg.

Mulighed for hjælp til at finde den rigtige kjole eller jeans i gode pasformsguides.

Gratis fragt ved køb over 200 kr er dejligt, ligeledes er retur mærkaten, så man ikke skal omkring post kontoret og stå i kø. God indpakning, der kan bruges ved returnering.

Bedste tøjbutik

Det er det bedste sted at købe tøj på nettet, som jeg kender. Gratis fragt, god kvalitet, gratis returnering og nem måde at betale på. Hvis jeg skal finde noget der kunne være bedre, ville det være, en deltaljeret samlet oversigt over gamle bestillinger og de flinke mennesker i kundeservicen kunne tale dansk (de taler engelsk).

Esprit

Ingen fejl og god service

Hvis alle web shops fulgte Esprit fremgangsmåde ville mange fysiske forretninger gå konkurs. Forsendelse, pris, information, returlabel og kundeklub fungerer som det skal. Svarhastighed er høj. For første gang i årevis som web kunde har jeg haft oplevelse at intet bør forbedres ved forretningen. Det er yderst sjældent, og flot gjort af Esprit. Der viser at ikke blot kan du vitterlig købe tøj på nettet, det er også let og risikofrit.

Nemt

Det er nemt at handle Esprit på nettet og uden ekstra omkostninger hvis man fortryder eller skal bytte....
Virkelig god service

Grimt tøj

Men det er vel bare mig der har en anden stil...

Esprit

Handler næsten ikke andre steder!

Jeg har handlet på esprit.dk de sidste 2-3 år og har kun gode erfaringer med servicen og ikke mindst tøjet.

Super idé med gratis levering og returnering. Der bliver helt klart bestilt mere, når man ikke skal tænke på portoen :).

Stort udvalg og inspirerende side.

super webbutik

tøjet bliver flot præsenteret og vist i detalje på siden. Har handlet med dem flere gange og alt er bare gået som forventet. Tøj i god kvalitet og butik som opdatere deres medlemmer og giver godt tilbud :-)

Som det skal være

Rigtig godt webshop, god side hvad angår det at se og få et indtryk af tøjet. Pænt tøj til gode priser. Der gik 6 dage fra bestilling til levering og tøjet holdte hvad det lovede hvad angik størrelse, udseende og kvalitet. God oplevelse

Fantastisk webshop

Jeg har handlet i Esprits webshop rigtig mange gange. God overskuelighed, smart at man kan sortere på størrelser, fragtfri levering, fragtfri returnering, betal kun for det tøj du beholder. Der er intet at betænke sig på. Bedre webshop for tøj findes simpelthen ikke

Esprit

Altid levet op til mine forventninger

Esprit er en super hjemmeside - måden de viser tøjet på er det bedste jeg har set til dato, og hertil skal siges, at jeg har stort set snart har set alle netbutikker med modetøj.
På Esprit.dk for man virkelig syn for sagen, tøjet sidder som vist og detalje visningen af tøjet er helt i top.
Leveringstiden er også helt forrygende i top.
Kvaliteten af produkterne går godt i spænd med kvaliteten af deres hjemmeside - stor ros til dem

Fordelagtig online shopping

Jeg kan kun anbefale Esprits online shop med gratis fragt og fri returret. På den måde kan man bestille det tøj man ønsker at prøve i forskellige størrelser og blot returnere det man ikke vil beholde uden at det er forbundet med ekstra udgifter .
Nemt og bekvemt :-)

Jeg har indtil videre kun gode erfaringer med produktet.

Esprit

God kvalitet - til overkommelig pris

Fører altid moderne og klassisk tøj. Til dig der gerne vil tage dig godt ud uden at være prangende. Pandang til mændens Ice-man

Nem og overskuelig!

Gratis forsendelse OG returforsendelse gør det bare SÅ meget nemmere at handle på nettet.

Fin indpakning og gode kvalitetsprodukter!

Hilsen en trofast kunde :)

Esprit

Reklamation afvist i døren (Købmagergade 48)

Jeg købte et par Esprit bukser for et par dage siden, som var sat ned fra 699,- til 279,-
Jeg forventede at jeg havde købt et par bukser af kvalitet.
Jeg købte bevidst et par, som er et nummer mindre end jeg plejer og de sat pænt stramt på mig, da jeg ved efter 25 års erfaring med cowboybuser, at cowboy-stof giver sig. De sad godt, da jeg prøvede dem. Efter kun to dages brug, er bukserne nu så udvidede i ryggen at de ganske enkelt glider af mig. Desuden er der flere huller i stoffet.
Jeg kom ind i forretningen på Købmagergade 48 i København for at reklamere over bukserne, men da lederen af butikken hørte, at det var en reklamation, mødte hun mig straks med dom og anklage i blikket og ikke ét eneste smil eller nogen som helst form for service - (eller blot lidt venlighed!!!) og afviste omgående min reklamation med ordet fejlkøb! Det var ikke et fejlkøb. Jeg kan godt lide modellen af bukserne. Det var en reklamation og det blev der ikke lyttet til. Lederen af butikken dømte mig omgående med ordet fejlkøb og dermed fralægger forretningen sig ethvert ansvar! Det er så ubehøvlet og frækt, så jeg har slet ikke lyst til at sætte mine ben i nogen som helst Esprit-forretning eller til at anbefale Esprit til mine venner, arbejdskolleger eller familie. Jeg har aldrig oplevet sådan en optræden før nogle steder.
Esprit er ikke hvad det har været, sorry to say! Føtex er langt bedre.

Rigtig god butik

bruger butikken ca. 1 gang om måneden og er rigtig godt tilfreds. Eneste ting der trækker lidt ned er leveringstiden,der godt kan være ret lang.

Lækkert tøj

Jeg har handlet flere gange på Esprits webshop og er rigtig glad for det tøj jeg har købt. Det er som regel rigtig god kvalitet og pasform.
Det er også super, at man får gratis fragt ved køb over 200,- og gratis returnering.
To kritik punkter er, at jeg synes priserne er for høje i betragtning af at tøjet ikke er mere unikt, end det er. Og så er det rigtig skidt, at det er meget svært at komme i kontakt med virksomheden, hvis man har spørgsmål til sin ordre.

Esprit

Helt i top Overskueligt i ALLE henseender ...

Dejligt man først betaler når man har modtaget varene. Og skønt man helt omkostningsfrit og enkelt kan returnere de vare man ikke ønsker.l
Har du penge tilgode, er de MEGET hurtigt tilbage på din konto!

Maj-Britt A-L found this review useful

Min favorit online-shop

Nemt at finde rundt, altid overblik over nye ting - fedt at man kan returnere uden ekstra omkostninger!!

God service...

Gode varer, til ok priser og fin kvalitet...
specielt ved tilbud på webshoppen er der penge at spare...

der går typisk de 5 dage inden varerne kommer.. så de 3-5 dage er vel ok oplyst... kan se at lageret er placeret i tyskland.. så nok grunden til de ekstra dages levering..

har handlet de sidste 2-3 år hos Esprit webshop.. med mellemrum.. og har altid fået gods behandling... og et stort plus er gratis fragt, samt gratis retur fragt hvis varen ikke lige svarer til end forventning..

mange plusser herfra :-)

INGEN service - bedøm selv

on 11-05-2011 15:32 Jeg bestiller min vare
to 12-05-2011 18:49 Jeg modtager min bekræftigelse
ma 16-05-2011 12:33 Jeg sender en ordreforespørgsel
(De skriver i en automail, er der er svar inden for 24 timer)
sø 22-05-2011 14:13 Jeg beder dem slette min ordre, Da jeg ikke har modtaget svar.
ma 23-05-2011 19:24 De skriver at Min ordre er sendt og derfor ikke kan slettes. Pakken ankom 23-05-2011

INTET svar, fra 16-05-2011 12:33 til 23-05-2011 19:24
(7 dage og næsten 7 timer, med lovet 24 timers svar)

Skuffende oplevelse :-(

Nemt og hurtigt

Bestilte en super flot kjole i den "middel-dyre-klasse". Den levede fuldt ud op til billeder og størrelse (den er dog ikke vasket endnu). Bestilte lørdag aften og modtog den tirsdag.

Super service at man kan sende sine varer retur, hvis de ikke lever op til forventningerne eller størrelsen ikke passer.

Min kjole skal ikke retur - jeg venter blot på en kommende festlig lejlighed til at tage den på!!!

www.esprit.dk

Super lækker hjemmeside - meget overskuelig med flere skarpe fotos + zoom-funktion og evt video for hvert enkelt vare.

Der kommer meget ofte nyheder og der er altid masser af flotte varer på udsalg.

Hurtig ekspedition - samt gratis fragt og returnering

Kan absolut anbefales!

Is Esprit your company?