We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (7)

Ok pap, men....

Hvordan logger man ind via android app?
(jeg vil dele indkøbsliste på tværs af styresystemer (android / iphone)

Genialt

Både app og hjemmeside er ikke mindre end genialt, det eneste minus er at det ikke var mig som kom på ideen. ;o)

Bruger app'en flere gange om ugen til indkøbsseddel og lige tjekke priser i andre butikker, hvis jeg lige falder over noget mens vi handler.!

Kenneth Madsen found this review useful

eTilbudsavis

Jeg mangler størst besparelse mulighed.

De havde noget der virkede, men så har de lavet om på det flere gange, normalt laver man noget bedre, end den seneste updatering har ødelagt alle de gode ting, man kunne før. Fx. procent tilbud, men også søgefunktion er nu ubrugelig, den kan finde en masse ord, men der er ikke nogle tilbud på det jeg søger.

Update: 30/8-2012
Skal dog lige siges, at det er det eneste tilbudsavis sted, hvor man kan dele et tilbud, hurtigt og let.

Og de er da også meget flinke til at svare tilbage, selvom de sikkert har travlt med at forbedre siden. (Er stadig den bedste side, selvom de har fjernet noget jeg brugte hele tiden)

Update 7/9
De har fået deres indkøbsfunktion igen, fortjener en stjerne...

Reply from eTilbudsavis

Hej Claus

Det var noget af en rose fra en ellers glad bruger, som talte om samarbejde m.v. med os?? ;-)

Som jeg nævnte pr. email, er vi i gang med at kigge på de ting, som du efterspørger (største besparelser), men har valgt at prioritere lidt anderledes ifht. anden funktionalitet, som pt. er meget efterspurgt ifht. generel feedback.

Søgefunktionen har ikke ændret sig siden hjemmesiden skiftede design. Prøv at tøm dine cookies m.v. og forsøg igen. Hvis du stadig oplever problemer, så skriv endelig til os.

Fortsat god aften! :-)

Mvh
Christian, eTilbudsavis

Jubii!

Hvor jeg dog elsker nutiden! Vi har nu fået en nej tak til fellow er på vores postkasse det kan vi takke etilbudsavis for. I har lige gjort ostil et bedre menneske :) vi har etilbudsavis som app på vores iPad, iPhone og smartphone og ville ik kunne undvære det . Der er præcis de reklamer vi har behov for og mere til.

God hjemmeside

Hjemmeside med de reklamer jeg skal bruge!

• Aalborg, DK
  • 3 Reviews

Farvel papir...

Suveræn service. har sagt farvel til papirsudgaven, da dette er en fantastisk App til Ipad.
Ydermere er det fantastisk med en søgefunktion, hvor man kan søge på en vare på tilbud, nær dig (via GPS funktion)...Genialt.

Gør min hverdag lettere!

eTilbudsavis hjælper min familie og jeg i hverdagen. Skal vi på indkøb men har glemt at tjekke tilbuds aviserne, så er eTilbudsavis App'en altid i min lomme, så vi lig kan tjekke hvor vi kan få vores indkøb billigst og bedst. Elsker idéen og konceptet!

Forsæt det gode arbejde!