We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (33)
EuroAds Group

Solid partner som er til at regne med

Jeg har nu været hos EuroAds i snart 4 år og har ikke andet end positive ord om denne affiliatepartner. Vi var for ikke længe siden ude i noget hvor en annoncør nægtede at betale til dem og de kunne dermed ikke udbetale pengene til mig som partnere. Men EuroAds trådte ind og tog tabet for at være fair overfor mig og min trafik.
Jeg er ikke en af deres største partnere men fik stadig en super og fair behandling og det får jeg den dag i dag.

Kan kun anbefale!

EuroAds er et must hvis man gerne vil tjene penge på affiliate kampagner.

Kan ikke være nemmere

EuroAds er super simpelt at bruge og de udbetaler altid til tiden. De er seriøse og har kampagner der egner sig til alle sider. Det her kan alle finde ud af og kan bruges både af private og erhverv. En god måde at tjene ekstra på hvis man har lidt besøgende på sin side.

Efficient and smooth expertise

I´ve come to count Euroads on good campaigns, excellent work ethic, and overall expertise in email marketing.

Excellent!

Very well organized company. I've been working with them in all scandinvian countries since 2011.
They always pay on time. It's a pleasure working with the professional team and the platform is easy to use. they have lots of campaigns and thanks to good commissions they are competitive on the market.
Finally, I highly recommend EuroAds!

Super netværk

Jeg har brugt Euroads lige siden de startede, og de har altid udbetalt til tiden og været til at snakke med.
Kan kun anbefales.

EuroAds Group

Jeg har kun et ord at sige om Euroads nemlig - Perfekt - Vi har altid modtaget vores penge til tiden og der kommer hele tiden nye kampagner som lever op til forventningerne. Hvis du ikke allerede bruger dem, så er det på tide du ansøger :)

EuroAds Group

Betaler til tiden, men sletter mange leads

Har arbejdet med Euroads i flere forskellige sammenhæng.

De betaler altid til tiden, det er rart. Det er dog mindre rart at de næsten altid sletter nogle af de leads der er lavet i løbet af måneden.

Her er ikke tale om at der snydes fra partners side, men simpelthen fordi annoncører beder Euroads om at slette leads. Det bliver lidt et problem, da man aldrig helt kan regne med hvad der bliver udbetalt fra Euroads.

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse. Det er korrekt at vi nogle gange er nødt til at slette leads på nogle bestemte kampagner og det er også korrekt at vi ikke gøre det medmindre annoncørerne har en god grund til dette.

Vi er dog langt fra den eneste affiliate netværk der sletter leads.

Eksempelvis kan der være brugere som køber en rejse via et link til en af vores eksklusive rejsekampagner, for at annullere ordren efter 2-3 dage.

Denne lead vil i først omgang blive tilskrevet Publishernes konto hos os.
Typisk vil annoncørerne dog komme med en såkaldt "sletteliste" henne mod slutningen af måneden. Dette vil betyde at vi bliver nødsaget til at fjerne den kommission der er genereret på den lead der senere blev annulleret.

Det er netop derfor vi har en udbetaling til Publisherne på 45 dage.

Noget helt andet kan være annoncørernes manglende teknisk setup, der gøre live-levering af leads umuligt. Dette er desværre også med til at ens indtægt svinger en smule.

Det har dog meget sjældent været til stor gene for vores Publishere, fordi det sker i en meget begrænset omfang.

Alt andet lige, kan man konstater at det ikke er optimalt med slettede leads men det man kalder for markedsvilkårene.

De fleste Publishere som beskæftiger sig med Affiliate Marketing er også klar over denne risiko og plejer at tage det med i regnestykket.

Vi håber at besvarelsen kan være med til at belyse emnet.

Seriøs partner

Jeg har arbejdet sammen med Euroads i mere end et år, og har været yderst tilfreds med samarbejdet.

Samarbejdet er kun vokset siden vi begyndte, både fordi de har en række af de bedste kampagner, men også fordi kommunikationen har fungeret upåklageligt, og betalingen altid er faldet til tiden.

EuroAds Group

God og nem side, dog lange svartider!

Jeg har været publisher siden 2011, og er fuldt ud tilfreds.
Dog -selvom jeg har fået opgaverne løst, har der været lange ventetider både på fora og email. Sendte en mail i sidste uge, men intet er sket. Håber i vil bruge mere tid på det ihvertfald.

Tillykke med det flotte årsresultat forresten :-)

Rigtig god vind, jeg vil blive ved med at bruge jer, men håber i får det ordnet snart :-)!
_________________________________________________
Opdatering.
Jeg har nu prøvet at ringe til Euroads en del gange de seneste to dage. Til en Steffen. Enten bliver der lagt på eller smidt over til telefonsvaren. Så indtil jeg får svar (HVilket jeg håber, da jeg mangler ca. 2000kr i leads, så vil jeg kun give dem 2 stjerner.)
Håber i vil svare her eller telefonen, så skal jeg nok ændre min rating.
_____________________________________________
OPDATERING 2
Har nu fået det løst, og fået mine leads. Tak for god ro og orden Euroads. Svartiderne var dog lidt tvivlsomme, da det tog næsten 1,5 uge, men i får 4 stjerner og håber i tilfredse! Det kan være det ender med 5 stjerner en dag :-)!

Anders Madsen found this review useful

Great service!

I have been working with EuroAds since February 2012 and my experience with this company is very good. Since our corporation our developments/activity in the Scandinavian countries has been growing fast. This is mostly cause of the easy working platform, the good campaigns and definitely the (FAST!) help you get when it’s necessary (shout out to you guys:)) . If you want to develop in Scandinavian countries, I highly recommend EuroAds!

Great level of professionalism

I've been working with Euroads.dk from January 2012 and have nothing to complain about, the platform is very practical and intuitive, the team is always ready to answer your questions and help if necessary, the results are good and payments on time, no communication or technical problems so far. Maybe the construction of htmls could be more accurate to help mailers as me, but in general, very well structured company.

Mange års professionelt arbejde

Jeg har efterhånden arbejdet sammen med Euro Ads igennem 7 år, og jeg er altid blevet mødt af professionelle og hjælpsomme kontaktpersoner. Penge udbetales til tiden og uden det store bøvl.

Et andet plus er, at de flere gange har forhørt sig om forslag til nye tiltag hos "os" - samarbejdspartnerne.

Thumbs up herfra.

Fremragende netværk

Euroads har et af de bedste og bredeste udvalg af kampagner i Norden - som samtidigt er i et godt og brugevenligt system.

Der er god gennemsigtighed over kampagner, hvilket giver bedst mulighed for at væle de ønskede kampagner.

Udover et stort udvalg er der fremragende service og punktlighed i betalinger.
Kan varmt anbefales

EuroAds Group

God service, bredt udvalg.

Vi har arbejdet sammen med Euroads siden 2010, og har altid være meget tilfredse med samarbejdet.

Euroads har et bredt udvalg af kampagner i et godt og brugevenligt system. Der er god gennemsigtighed som gør det nemmere som annoncør at vælge de kampagner med god performance.

Professionelt netværk

EuroAds store fordel i branchen er klart deres store udvalg af kampagner i hele Skandinavien, hvilket helt naturligt gør dem til en vigtig samarbejdspartner. Desuden har EuroAds gode priser på deres kampagner og giver god personlig service i alle lande, hvilket har gjort samarbejdet til en win-win forretning.

God service!

Mine erfaringer med euroads er gode. Specielt kunderservicen har jeg været glad for. Der var opstået et problem i forbindelse med et lead fra min hjemmeside, som jeg vidste havde fundet sted og kunne dokumentere havde ført til salg.
Klikket fremgik også af oversigten, men ikke at det havde ført til salg. Jeg kontaktede kunderservice, der var hurtige til at svare og som gik videre med sagen hos udbyderen. Over en periode på ca. 1 måned forsøgte euroads, at komme frem til en løsning, men da udbyderen sagde, at de havde udbetalt beløbet for det salg til et andet sted og der ikke var udsyn til nogen løsning, så valgte euroads at kompensere mig med gavekort der havde tilsvarende værdi på 400 kr. Kunderservicen er efter min mening helt i top!

EuroAds Group

Euroads: the transparency platform with really good campaigns

I have been working with Euroads to develop my activity on Scandinavians countries. It's a great design platform, all is really easily to handle.
Their Teams have always been reactives and proactives.
Moreover the payments are always made on time on the entire production you made during the past month. This point is really important doesn't it? :)
If your company plan is to develop your activity on Scandinavians countries I can highly recommend you to start working with this company.

EuroAds Group

Et professionelt firma & God service!

Jeg har for kort tid siden været til møde hos euroads, og jeg blev rigtig overrasket over hvor en respektfuld og god velkomst jeg fik, er fuldt ud tilfreds med at være deres partner og derfor vil jeg fortsætte med at udstede kampagner for dem.

Keep Up The Good Work Euroads! :-)

Rigtig god service.

I starten var jeg slet ikke klar over, at jeg kunne tjene penge via Euroads.dk. Men da jeg blev ringet op af en deres medarbejdere, så fik han hurtig sat mig ind i tingene, og derefter fløj pengene ind på min konto.
Jeg synes Euroads kører med en rigtig god og ikke mindst personlig service!
Senere på ugen skal sågar mødes med medarbejderen, som jeg er tilknyttet.

Jeg sætter stor pris på, at der bliver taget så god hånd om en.

Jeg savner dog nogle flere klik kampagner ;)
Thumbs up!

Dejligt Nemt Og Super Service

Må sige EuroAds gør det NEMT for en, at få en reklameindtægt på sin side. Deres service er i overklassen - spørger man om noget, er der svar HURTIGT. Shayan i deres support er en sand éner ! - Super rart med den slags mennesker. Det samme gælder Steffen Tang.

Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er, der af og til pludselig forsvinder leads fra ens konto og altid uden forklaring - det er eneste minus, men også en ommer.

Solidt netværk

I min optik er EuroAds et seriøst netværk med styr på tingene.

Partnerudbetalinger kommer rettidigt, systemet er let at anvende og der er hurtigt svar når jeg har spørgsmål.

Kampagneudvalget er oftest stort, men da vi ikke markedsfører survey's, er der - for vores vedkommende - lidt for meget fokus på disse. Men det er jo smag og behag.

Kan roligt anbefale EuroAds til andre!

Professionelt & Ligetil

Jeg er super tilfreds med EuroAds.

Har for ikke så længe siden været til møde hos Euroads, og jeg må sige, jeg blev godt tilfreds med den betjening og imødekommelse jeg fik, jeg blev informeret om hvordan jeg gjorde min indtjening bedre osv.

Betaling faldt plads på dagen den blev lovet & det er jeg godt tilfreds med.

Min ærlige mening

Euroads er fantastisk!
Det er super nemt at tjene penge med Euroads, også yder de en fantastisk service! Jeg kan klart anbefale Shayan, fordi han yder super support til hver en tid!
De udbetaler også altid pengene til tiden!

Perfekt.

EuroAds kan man stole på - de SENDER altid pengene d. 15.

Deres support er blevet meget bedre - de svarer altid indenfor 1-2 hverdage.

Siden sommeren har de fået mange gode kampagner.

Håber de fortsætter i samme stil :-)

Stabilt annoncenetværk

Stabilt og godt annoncenetværk med et godt varieret udbud af kampagner og betaler altid til tiden.

EuroAds Group

Professionelt og stabilt netværk - et af de bedste

Jeg har altid modtaget professionel og kompetent behandling og rådgivning af Euroads, og de har et stort udvalg af kampagner. De betaler til tiden, og er i det hele taget en meget professionel og stabil partner - en af de bedste i Danmark, hvis du spørger mig.

Misforståelse af euroads?

Jeg forstår overhovedet ikke de dårlige kommentarer og stjerner. Jeg har brugt Euroads til mange af mine side, og syntes de har rigtig god serivice og gode kampager.

Man modtager sin betaling som de lover, dog tager det lang tid før de har udbetalinger.

Professionel aktør på markedet

Euroads er et af de marketinghuse / affiliate netværk, der tilbyder flest forskellige kampagner i Skandinavien. Og det for rigtig mange af de kendte brands. I hvert land bliver du mødt af en partner manager, der hjælper med tips til at optimere din indtjening. De har et overskueligt system, som der konstant udvikles på, så det er blandt de bedste på markedet.

Euroads har en professionel tilgang til tingene, hvor nye løsninger og tilgange udvikles for og i samarbejde med kunder og partnere. Altsammen under hensyntagen til slutbrugeren. Euroads sikrer stor gennemsigtig - både i forhold til kunde, partner og slutbruger.

Den sidste stjerne opnår Euroads, hvis prisniveauet hæves en smule.

Godt affiliate netværk

Euroads er et af de bedste affiliate netværk i Danmark. Du får altid dine optjente penge til tiden. Behandler du dem fair får du samme behandling selv. Så alt i alt et godt firma, de har fået 4 stjener herfra, den sidste stjerne mangler fordi deres system lige mangler det sidste angående tracking og godt kunne tænke mig disse ting fikset hurtigere for at kunne få max ud af at køre deres kampagner. Men et firma man kan stole på, og med i den bedste ende indenfor affiliate netværk.
Fortsæt det gode arbejde ;-)

Betaler til tiden,

De betaler til tiden, rigtig godt.

Jeg giver 4 stjerner, da jeg skrev til dem for 1-2 uger siden om hvad reward/cashback er og har stadig ikke fået svar. Derfor trækker det ned.

- Har stadig ikke fået svar, efter 1 måned og nogle uger.

Hej Blerim

Vi plejer at besvare alle henvendelser inden for et par dage, så der er noget der tyder på at din mail er gået tabt på den ene eller anden måde. Kunne du evt. prøve at sende den igen til info@euroads.dk?

• Søborg, DK
  • 1 Review

Tjent over 1000 kr. på en dag

også fjerner de bare pengene og kan ikke logge ind mere...

Anders Madsen found this review useful

Hej TN

Uden at vi behøver gå i detaljer, så kan vi vel godt blive enige om at det ikke var helt fine metoder du brugte til at "tjene" 1000 kr. Årsagen kan du finde i den mail der blev sendt til dig tidligere i dag.

Overholder du ikke vores betingelser og misbruger vores kampagner, så kan vi naturligvis ikke fortsætte samarbejdet.

EuroAds Group

Euroads snød mig for 2.000 kroner.

Jeg har optjent 2.000 kroner via. euroads på mine hjemmesider, nu viser det sig at euroads "mener" at der var tale om fusk, hvilket der ikke er.

Nu har jeg skrevet mails frem og tilbage med dem i noget tid, og når jeg beder dem om at komme med nogle konkrete beviser på, at der er tale om fusk, så har personen ingen.

Rigtig rigtig dårlig service.

Kan slet ikke anbefales overhovedet!

Hej Emil

Efter vi bedte dig om at rette dine hjemmesider til så de efterlevede vores retningslinjer for afvikling af kampagner, fandt vi stadig eksempler på det modsatte. Vi sendte dig tilmed et link til den side hvor dette foregik.

Retningslinjerne gælder for alle som vil afvikle vores kampagner og er til for at efterleve god markedsføringsskik og Facebooks betingelser.

Vores forretning er afhængig af at den tillid som vi viser vores partnere ikke bliver misbrugt, så når dette sker så reagerer vi konsekvent. Men vi lukker ikke partnere uden grund.

Rigtig godt netværk

Er fuldt tilfreds med euroads, de levere pengene til tiden og der er fede reklamer som passer til en hver hjemmeside eller anden web applikation.