We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,923)

Glimrende

Buketten leveret prompte og med de angivne blomster.

Review by confirmed purchaser

buketten blev leveret som lovet til tiden og var en meget flot mørkerød rose - tak

Jeg kan varmt anbefale Euroflorist Danmark, hvis man ønsker at sende en buket/blomst og modtageren er så langt væk at man ikke selv kan aflevere den.
Tilmed er prisen meget rimelig.
Jeg har nu benyttet det to gange og med stor tilfredshed hver gang.
Tak.

Review by confirmed purchaser

Troværdig, hurtig og nemt!

Euroflorist er den eneste service jeg bruger or at sende blomster til min kæreste da jeg kun har oplevet positive ting. Jeg kan på samme dag sende en rose til Danmark mens jeg er på Cypern hvilket er enestående - det betyder meget for mig at kunne udtrykke min kærlighed til dem jeg elsker med en blomst eller en buket.
Tak Euroflorist for at være troværdig, nem og hurtig med at give min kærlighed videre!

altid total pålidelig

Jeg er fuldstændig sikker på, at det jeg har bestilt også svarer til det der kommer til modtageren

Fuld tilfredshed

Jeg købte en blomst til mors dag, som blev sendt med Euroflorist. Det var dyrt for både blomsten og forsendelse, men det var jo mit valg at benytte dem. Til gengæld fortalte min mor at det var en flot blomst og at den kom på det tidspunkt jeg havde bedt om. Super!

Helt forkert butik.

Jeg troede faktisk i min naivitet, at den buket, jeg så på nettet, var den jeg bestilte. Den buket, der blev sendt, var absolut ikke en, jeg kunne finde på at købe i en butik. Farverne i buketten passede efter min smag overhovedet ikke sammen, der var for få af dem, og modtagerne kunne slet ikke lide den slags blomster, hvilket jeg godt vidste, hvis jeg havde set buketten. Så det er sidste gang, jeg bestiller buket hos jer.

velfungerende service

som udenlandsdansker er det dejligt at kunne sende en lille hilsen hjem til familien
og efter 2 gange at have brugt jer, har det fungeret upåklageligt og blomsterne
har været flotte og friske '
tak
minna israel

Meget flot buket

God service ,prisen var ikke for høj , til sådan en smuk buket

super

nemt at bestille og betale over nettet, de havde nogle problemer med mit valg af farve på båndet, så efter et hurtig opkald fra dem og problemet var klaret til ug. Bukketen var rigtig flot

Review by confirmed purchaser

Dejlige blomster til en dejlig kvinde

Jeg er meget glad for servicen fra jer. Nu bestiller jeg af og til blomster hos jer, og jeg har aldrig oplevet at modtageren er utilfreds med deres buketter, lige meget hvor i landet de bor. Det er nemt og lige at gå til. Tak.

Review by confirmed purchaser

Alt vedr. Leverance, blomster kvalitet osv var som det skulle være. Nemmere/ mindre besværlig hjemmeside end interflora, men et noget mindre udvalg, når det kom til tilbehør som chokolade/vin etc.

Review by confirmed purchaser

Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bestille blomster hos Euroflorist

Fin buket og farverne passede til den viste buket. Jeg får altid et billede af de buketter jeg bestiller, så jeg kan sikre mig, at de lever op til hvad Euroflorist lover.

Quick and efficient service

+ Relatively easy process to choose and purchase, with the ability to write a special message.
+ You can decide to create an account or not.
- You need to remember to sign your message. Else, the receiver might just not know who it is from.
- The email confirmation does not include your message, so if you are in doubt whether you signed or not, you won't see it in the email.

+ Apart from this little inconvenient, the experience is pretty good.

Super

Super hurtig levering, flot og stor buket!

Review by confirmed purchaser

Bestilte en lille buket...

Men betalte dog kr. 150,- + ekspeditionsgebyr.
Blev så skuffet da jeg så den. Det lignede en fra en tankstation til kr, 50,-

Super fleksibel service.

Jeg bestilte en buket til en veninde, der fyldte 50 år. Da jeg opholder mig en del i udlandet, blev jeg først klar over, at hun var flyttet, samme dag som jeg havde bestilt buketten til. Men..... en mail til Euroflorist om morgenen vedrørende rettelsen gav en hurtig returmail om, at adressen var rettet.
Min veninde var meget glad for buketten og har sendt mig et billede af den. Superflot!!
Det er hverken første eller sidste gang, jeg bruger Euroflorist :-)

Okay

Fint modtager var meget tilfreds med blomsterne og chokoladen

supert!

Service og bukkett var toppen!

En meget glad modtager

Alt fungerede og blomsterne nåede frem uden problemer.

1. gang perfekt - 2. gang ikke godt

Den første gang jeg brugte Euroflorist var LIGE i skabet. Det var til mors dag. Fantastisk så glad min mor blev, og hun har efterfølgende fortalt, at hun først smed de sidste ud for få dage siden :-)

2. gang - fiasko. En fødselsdags buket til min bedste veninde! Hun fik leveret buketten kl. 19! Og det siger vel sig selv så

Kommer blomsterne?

Vi vil ikke bruge Euroflorist igen. Vi bestilte mor/barn buket pinselørdag - de kunne så først leveres tirsdag - det kan være hvad det vil. Der kom ingen tak for buketten tirsdag, så vi ringende onsdag aften for at høre, om ikke hun havde fået en buket. Det havde hun ikke og vi skrev straks til Euroflorist på mail - nu næsten et døgn efter at vi klagede, har vi fået besked om, at Euroflorist vil undersøge sagen hurtigst muligt.

Hej Randi og Kurt Rosenbæk,

Tak for jeres kommentar.

Naturligvis skal buketten leveres på den korrekte dag og vi skal beklage der har været forsinkelse i leveringen. Vi kan dog se I har været i kontakt med vores kundeservice og vi håber I er nået frem til en tilfredsstillende løsning.

Review by confirmed purchaser

God service og tilfredsstillende vare

Alt fungerede som forventet.

Review by confirmed purchaser

Flot buket og super levering.

Min mor blev rigtig glad for en meget flot buket og den blev leveret til tiden seiv om jeg var ret sent ude.

Brillant

Levere varen. God service

Flot buket

Min bestilling blev afleveret som aftalt og det var en meget smuk buket, så vil helt sikkert benytte jer igen.

Hurtigt og nemt

En time efter jeg havde gennemført min bestilling fik jeg en SMS fra modtageren med tak for en rigtig flot buket :-)

Betænksomhed og personlig betjening

Jeg ville sende en buket til mine forældre på deres 35 års bryllupsdag. Jeg var ret sent ude med bestillingen nemlig 11.50 på selve dagen for levering. Jeg fandt en buket, der sjovt nok hed Jeanette og flettede betydningen af dette ind i mit personlige kort. Desværre var nogle af lige præcis disse blomster i den pågældende bys blomsterbutik udsolgt (grundet mors dag dagen forinden) og jeg fik en venlig opringning herom. Den opmærksomme medarbejder havde opdaget at jeg havde nævnt bukettens navn i kortet og derfor synes hun det var særlig synd for mig, at buketten nu ikke var en "Jeanette" længere. Jeg fortalte over telefonen hvilke ændringer jeg ønskede i kortet og godkendte nyt blomstervalg. Mine forældre blev glade for buketten der blev leveret af en venlig chauffør. Alt i alt en rigtig kundevenlig oplevelse. Dejligt at der stadig er personlighed og kundeservice selvom man bestiller online.

Review by confirmed purchaser

DÅRLIG i forhold til Norge og Sverige florist.

Kære florist.

Hvorfor er servicen dårligere i Danmark end i Norge og Sverige. ????

I tager det samme for udkørsel, men i Danmark, står der IKKE NOGET OM AT
I KUNNE RINGE FØR LEVERING TIL MODTAGEREN.

Her må man bare håbe på at den ikke bliver stjålet, når I bare stiller den udenfør døren.
Om det ikke bliver bedre, vil jeg bruge floragram i Danmark i fremtiden.

Med hilsen jeg måtte selv ringe til jer for at få at vide om min buket var fremme.

Hilsen en skuffet kunde

Rita Nielsen
28232 Tyringe Sverige

Hej Rita Nielsen,

Tak for din kommentar.

Vi er da kede af at høre du ikke synes om vores service. Det er korrekt vi ikke tilbyder at man ringer før levering. Dette har vi taget væk da vi arbejder på en ny om forbedret service, som kan afsende en SMS til bestilleren med en leveringsbekræftelse. Denne service er dog ikke helt klar endnu, men vil forhåbentligt kunne tilbydes snarest. I mellem tiden er man naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som vil være mere end glade for at kunne hjælpe dig.

Vi kan se at modtageren fik sin buket og vi håber din hilsen skabte glæde.

Fungerer optimalt

Nemt -dejligt at se buketten og de andre gode tips.

Havde meget svært ved at bestille pga IT- nedbrud på bestillingssiden. Så jeg måtte bestille 3 gange før jeg kunne komme til betaling.

Ikke helt i top!

Leveringen fandt sted på mors dag, bestilt med kort varsel - det trækker helt klart op. Blomsterne holdt i næsten en uge og det er også positivt.
Jeg bestilte en buket som hed 'Dejlige liljer', men der var ikke mangler liljer i mellem, lidt skuffende.
Kortet der var med var maskin-skrevet og sådan et som man skal rive af fra den lille følgeseddel som fulgte med. Virkelig skuffende kort og bestemt ikke penge værd!

Hej Torben Hvilsted,

Tak for din kommentar.

Morsdag er en af året mest travle dage for vores florister, så selvom vi naturligvis helst ville kunne levere alles bestilling præcis med de korrekte blomster, er dette desværre ikke muligt. Dette har vi også forsøgt at gøre så tydeligt som muligt - både på ordrebekræftelsen, købsbetingelserne og i tekst omkring selve bestillingen. Selvom buketten ikke helt lignede det bestilte, kan vi love at floristen absolut forsøgte sit bedste.

Det er naturligvis en fejl at du ikke har fået det rigtige kort med. Vi kan se at vores kundeservice allerede har taget kontakt til dig og rettet fejlen.

Vi håber trods alt at modtageren blev glad for din hilsen.

Good service

My friend got her Flowers just the way i asked them to be delivered to...

Review by confirmed purchaser

Helt fin service, ingen problemer.

Helt fin service, ingen problemer.

Hurtigt og effektivt

Skønt at kunne sende blomster til mors dag i sidste øjeblik. Valgte faktisk i første omgang Interflora, men de havde lukket for bestilling på i internettet. Så skønt at kunne nå det alligevel.
Smukke blomster nåede frem til tiden. Alt fungerede uden problemer og nem og overskuelig hjemmeside.

God handel!

Købte en buket og den blev leveret til tiden, på en hensigtsmæssig måde, selvom jeg var sent ude og bestilte aftenen før! Tak for god service.

hurtigt og nemt

er godt tilfreds med måden at bestille på

Fantastisk

Euroflorist leverer som lovet, og blomsterne er intet mindre end fantastiske. Fantastisk smukke, fantastisk langtidsholdbare (1½ uge under skiftende temperaturer og forhold), fantastisk inspirerende.

Review by confirmed purchaser

Flot mors dags buket leveret :)

Jeg sendte en morsdags buket til Esbjerg, og den var rigtig flot og blev overleveret med et smil :) God service som jeg ikke ville fortænke mig i at bruge igen.

Hurtig og sikker

Det er altid lykkedes Euroflorist at sende alle bestillinger til tiden, jeg har brugt dem over ti gange indenfor de sidste to år.

Deres udvalg er dog en smule konservativt, bukketterne er lidt mindre varierede end f.eks. på Interflora, jeg kunne tænke mig lidt mere mod og nytænkning i deres design.

Bea