[REPLY]
Men ærgeligt at den kobler en af og ikke kan huske brugeren.
Vanskelig at komme på selv når man har betalt.
Platformen er god og overskuelig med masser af investorrelevant indhold - desværre er "Debatforum" uden reel kontrol og ofte præget af en skøn blanding af "gammelt nag" og selviscenesættelse - en kedelig tendens som er videreført til en sandsynligvis velment "skrivekonkurrence"! Derfor gives kun 2 stjerner i den samlede bedømmelse!
Men der er næsten daglige problemer med at jeg bliver logget af og at det derefter er svært/umuligt at logge på igen. Men når man så forsøger på et senere tidspunkt, så kan systemet igen huske id og password! Årsag til næsten daglig irritation.
EuroInvestors porteføljestyring er stedet, hvor man med en overskuelig indsats kan overvåge sine porteføljer, også hvis de er fordelt på flere depoter og flere banker.
Det nye modul Cockpit indeholder fantastisk flotte grafer, der i sig selv er en nydelse.
Generelt super tilfreds bruger af EuroInvestor gennem mange år.
Fik tilbudt 3 måneders Realtid med bud/udbud til 0,- kr. som julegave - det var dejligt. I forbindelse med udløb -ud på kr. 703,- for 1 års forlængelse af "level 2" 5 bud og udbudspriser i Realtid.
Dette kan mit Pengeinstitut gøre billigere. Men prisen kan nok ikke forhandles?
Jeg er helt på det rene med at jeg med min PLUSpakke får "level 1" altså 1 bud/udbud i Realtid - "level 2" med 5 bud/udbudspriser m. 15 mins forsinkelse indeholdt i min PLUSPAKKE.
Alt hvad jeg spurgte om fik jeg svar på, havde lavet en stor fejl.
Man får mange gode verktøy som konkurentene tar mye betalt for. Selv om dette verktøyet også er litt oververdi er det det beste jag har funnet når man smmenligner pris/verktøy.
Enkle og oversiktlige sider. Lett å manøvre i sidene, næyaktige kurser. Moderne, skikkelige analyser, m.m.
Meget fint og nøjagtigt overblik over egen portefølje med mulighed for at registrere egne køb, inkl. angivelse af konkrete købsomkostninger og udbytter.
Anbefalinger for aktier, der dog anvender trend og for svingende aktiekurser skifter en del.
Enkelte skønhedsfejl, som dog tages op med det samme af Euroinvestor help desk.
Jeg er rigtig glad for Euroinvestor, der fuldt ud dækker mit behov for at følge aktiemarkedet
Generelt set fungerer EI udemærket. Portefølje manager er OK. Det er ikke på EI at man skal søge nyheder omkring finans. Ofte er nyhederne flere timer gamle og man føler sig således ofte på bagkant med virksomhedsspecifikke nyheder. Altid bøvl i forbindelse med opdateringer af siden og generelt for lidt udvikling af web-site.
jeg er daytrader med delvis fast lange positioner - jeg nyder godt at at deltage i diskussionerne der kører da der udveksles mange gode informationer hvis man er så heldig at havne i den rigtig aktie.
De tekniske værktøjer er ligeledes ganske gode og jeg anvender dem selv når jeg handler.
alt i alt det hele værd og jeg er allerede pænt oppe for den første måned så jeg klager ikke over noget :)
Et super godt site, intuitivt at bruge, mange gode og nyttige features, der er super godt organiseret. Jeg bruger sitet hver dag!
Har ind imellem indtryk af, at kapaciteten er for ringe, hvilket bevirker, at det i perioder kan være vanskeligt at blive logget ind på de ønskede sider.
Jeg har tidligere været ret irriteret over det lave, noget folkelige niveau på debatsiderne, men det er blevet væsentligt bedre, efter at EI har fået strammet op.
Et godt redskab til at finde rundt i det financielle univers. Nemt at bevæge sig i.
Det er let at overskue aktierne. De fleste gange er artiklerne gode og læsebar, nogle gange passer
Overskrifterne ikke helt til artiklerne samt nogle gange giver sætningerne ikke mening.
Det virker og let overskueligt, præcis med de informationer som er vigtigst...
Jeg synes det er interessandt at følge med i aktige verdenen og læse kommentarer fra Euroinvestor og på debat siden.
Jeg har været medlem af Euroinvestor i mange år. Siden fungerer bedre og bedre og der er kommet flere funktioner til.
Debatten, som jeg var meget glad for, er ikke af samme kvalitet mere. Der er desværre en del støj og uvedkommende fnidder. Og knap så mange seriøse indlæg. Jeg håber det kommer igen.
Det er nemt og enkelt at forlænge sit abonnement og tilkøbe ydelser.
Uvidenhed præger artikler, anbefalinger mv. - ofte kan artikler formidlet samme dag være direkte modstridende.
For ikke ret mange penge, får man et rigtigt godt aktieanalyse værktøj, som på flere punkter kan gøre det ud for det de professionelle dealere bruger og som er langt dyrere. Kan varmt anbefales !
Gode features, som omregning til valuta-funktion og sammenligning med diverse index, så man kan se om en given aktie er en outperformer.
Portefølje delen er dog det bedste da det giver et hurtigt overblik over alle sine aktier og man kan derved få et overblik over hvad man bør foretage sig.
Dog ville jeg håbe de gad rette de fejl man skriver der er. Ofte skriver de tilbage at fejlen er rettet og når man så tester det er fejlen der stadig.
To eksempeler på fejl er at sammenligning med index ikke virker, eller at f.eksl valuta-konvertering fra £Pund til anden valuta ikke virker på aktier i f.eks FTSE100
Euroinvestor giver mig et daglige overblik på en udmærket og brugbar måde, jeg kan ikke undvære Euroinvestor, og prisen 1,10 kr pr dag vælter ikke læsset hvis man bare gerne vil følge lidt med.
Jeg er glad for at bruge EuroInvestor til at følge kurser, debat og nyheder om aktier, og jeg anbefaler det meget gerne.
Jeg har uploaded informationerne om mine papirer, og så behøver jeg ikke at logge på min bank for at se både udviklinger i kurser og værdier.
EuroInvestor har desuden det måske mest aktive debat-forum og her kan man være sikker på at få en mening, en analyse og en kommentar med på sine ideer og handler.
Når jeg stiller nogle spørgsmål, kommer der altid et uddybende svar og det kommer hurtigt.
Jeg bruger Euroinvestor hver dag. Navnlig i forbindelse med aktieinvesteringer er Euronvestor en uundværlig faktor med analyser, aktuelle vurderinger og statistikker.
Utrolig dårlig/manglende nyhedsdel ved udenlandske aktier og mangel på vurderingsværktøjer såsom analytiker-rating, nøgletal inkl. udbyttestørrelse eller regnskabstal. Kig hellere gratis ind hos Google Finance eller Yahoo...
Jeg har også konto hos SAXO bank og kan få deres analyse dér gratis...
Når det tager >6 måneder at få tilføjet en firmabeskrivelse (sendt i færdig form til rette vedkommende) - så er det bare ikke godt nok...........beskrivelsen er i skrivende stund endnu ikke lagt ud på siden.
Jeg selv var med til at skabe ProInvestor Sverige, men må sige at I på Euroinvestor gør et godt stykke arbejde for at nå i mål med helhedsoplevelsen.
Godt og overskueligt forum med en masse gode features !
Godt gået..
MP
Euroinvestor er en god hjemmeside til at få styr på sine investeringer, og mange gode værktøjer til dette :-)