[REPLY]
Jeg kan se at mange er utilfredse med Euromaster andre steder i landet! Men efter en rigtig god oplevelse hos Euromaster Hobro, så anbefaler jeg dette værksted :)
Jeg skulle have skiftet tandrem og alt dertilhørende som vandpumpe, ventilatorremme og kølervæske, det kunne jeg få gjort hos dem til 1.500.- mens jeg andre steder skulle betale helt op til 3.500.- for nøjagtigt det samme!
Jeg aflevere bilen og siger at mine forbremser larmer når jeg bremser, og spørger om de ikke ville tjekke det, og jeg havde nye skiver og klodser til at ligge på bagsædet hvis det blev nødvendigt. Det skulle de nok lige kigge på. Efter 1½ time ringer de tilbage og siger at tandrem mm. nu er skiftet, men de kunne ikke se noget på bremserne og ville nu tage en prøvetur i bilen, UDEN MERPRIS!
Det kalder jeg super god service! Der er 3 års garanti på reservedele og udført arbejde.
Euromaster Hobro bliver også det næste værksted når der skal laves noget igen :)
Har netop købt og fået monteret vinterdæk hos Euromaster i Herlev. Super vejledning og service til den bedste pris. Hurtig og professionel montering. De bedste anbefalinger!
Jeg er normalt ikke let at dupere, men når jeg møder en mekaniker, der er ud over det sædvanlige, skal det anerkendes. Aftalte olieskift på euromaster kbh. Jeg vil have den fine olie på, og regnede med at skulle bøde næsten 1.000 kr. for de knapt 6 liter 5:30 olie, der kan være på min mazda 6, stationcar, 2007. Møder op og fortæller mekanikeren, jeg egentlig er lidt usikker på, om det var en god bil, jeg købte brugt for et år siden og nu skal jeg til norge i vinterferien. Han fortæller, han kan lave et stort service eftersyn på stedet til kampagnepris. Vi aftaler, og bottom line: Serviceeftersyn, hvor han gennemgår bilen med mig. Det tager over 2 timer, og han fortæller engageret hele vejen igennem. Regningen bliver på 1.600 kr., olien bliver selvfølgelig skiftet, bremserne bliver skilt og smurt (der skulle bankes lidt, for et par af dem var ved at sætte sig fast) der bliver fyldt det på, der mangler af kølervæske mv, et par defekte positionslys bliver skiftet osv. Jeg spørger ham, om der mon er rustproblemer, for det er et kendetegn ved den her mazdatype. Neej, bilen er faktisk i rigtig god stand, der er undervognsbehandlet, men det er et stykke tid siden, og det næste der er at gøre ved bilen, er få det gjort igen, fx. til sommer, og viser mig et par steder, hvor der er lidt rust. Jeg har ikke en gammel klassekammerat i nærheden, som er mekaniker, og når jeg tilfældigt møder en mekaniker, der er 100 % troværdig, skal det anerkendes ! Og så til den pris ! Maksimum point.
Første gang blev sommerdæk trykket i deres opbevaring i Hillerød. Næste gang købte vi nye Michelin vinterdæk og efter montering og sporing, blev de slidt ned på indersiden på en enkelt sæson.
Jeg skulle have skiftet fra sommer til vinterdæk. Jeg kom ind til tiden, fik hurtigt byttet hjulene men det ene vinterdæk var fladt. Hjulet af igen, luft i og ind i vandkarret for at se hvor punkteringen var. Hjulet var ikke punkteret men en afballanceringsklods var sat på fælgen på en sådan måde at der sivede en lille smule luft ud! Af med klodsen, ny afbalancering og på med hjulet og det kostede ikke ekstra!!! Det er da god service eller hvad?
Jeg er den LYKKELIGE ejer af en Skoda Fabia 1,9 tdi fra 2006.
Denne har nu kørt 240.000 og skulle have et stort service med tandrem, ny styrekugle, og nye lygter til nummerpladen + lidt andet sjov.
Jeg fik en pris på mail, og efter lidt specificeringer og tilrettelser fik jeg en fast pris på 6.850,- Helt ok pris når Skoda skulle have lidt over 10.000,- for samme omgang.
Dagen oprinder hvor service skal laves, bilen indleveres ved åbningstid, og efter et par timer blev jeg ringet op med den besked at mine bagerste bremser var meget tæt på at være slidt ned, og den ene kaliber var utæt. Vi lavede en aftale om at han ikke lagde timeløn på, og at jeg kun skulle give 1450,- for nye dele.
Ca. en halv time før fyraften ringede de fra værkstedet at bilen var klar til afhentning.
Desværre bemærkede jeg dagen efter at bremsepedalen skulle trædes meget langt ned før den bremsede bilen, og håndbremsen skulle trækkes meget højt før den tog ved.
Dette påtalte jeg for værkføreren, som gav mig en ny tid så hurtigt som det passede mig.
Jeg har nu lige hentet bilen, og fik den besked at den ombytningskaliber de havde monteret første gang, var defekt og de derfor havde skiftet den igen. Nu er bilen som forventet, og de havde lagt en lille gave til ungerne, på forsædet for ulejligheden med 2. besøg.
Super service! Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der!
Ps. Hvis jeg skal nævne en enkelt lille ting der trækker ned, så er det at de ikke tilbyder hente/bringe service eller lånebiler.
Nu arbejder jeg heldigvis tæt på, så jeg har ingen problemer, men det ville trække voldsomt ned, hvis jeg havde haft langt til værkstedet.
Efter at have fået skiftet til sommerdæk hos Euromaster sydhavnen, gik der en uge og så var hjulene ved at falde af på motorvejen. Efter en taxitur videre til destinationen, en regning fra falck og efterfølgende værkstedsregning var svaret fra Euromaster at det da var mit ansvar at få hjulene efterspændt da det står med småt et eller andet sted på min opbevaringsseddel for dækkene. Jeg var ikke bekendt med det faktum og de havde aldrig fortalt mig om det så med mindre du er mekaniker eller ved alt om biler så vil jeg ikke anbefale dig at bruge dem. Magen til arrogance skal man vist lede længe efter. Vh en ex. euromasterkunde, der finder et nyt værksted!
Jeg fik skiftet forbremser + kaliber ved euro master i Randers
og syntes helt bestemt det var den bedste service jeg har fået i mine 4 år, 5 biler og 2 motorcykler, som ejer af køre tøjer, de gjorde det tjept skønt delene skulle leveres fra ftz og bilen var klar samme dag selv om han ikke var helt sikker på det kunne nås pga ferie travlhed. De spiller bare max nu. Det kunne sikkert godt gøre billigere, men de 4500kr for bremser på min bmw synes jeg nu ikke var så galt. Jeg måtte så et smut forbi igen fordi min bagbremser nu sagde en underlig lyd, det tjekkede de og i stedet for bare at erklære dem døde, sagde de at jeg bare skulle huske at bruge min håndbremse en gang imellem og ja dette har så virket.
Tak for super service.
Havde aftalt at få lavet bagbremser hos euromaster i Aalborg. De lover at ringe inden de laver noget, hvis den forhåndsaftalte pris på 2500,- overskrides. Da de ringer HAR de allerede lavet bremserne, og prisen er så pludselig blevet over 800,- dyrere end aftalt.
Vi skriver til dem mhp. nedslag i prisen, da vi havde et tilbud på samme reparation hos Quikpot til 2500, men de svarer bare at de HAR informeret os i telefonen og at de ringede INDEN de lavede det, hvilket IKKE passer. Så alt i alt dybt utilfredsstillende og absolut ikke et firma der kan anbefales at bruge.
Jeg kørte til min mekaniker i Nyborg, der er medlem af Euromaster. Der skulle mere kølervæske på.
De undersøger bilen, der er en Opel Astra fra 1993, som har kørt under 100.000 km.
Efter undersøgelse af bilen ringede værkstedet og sagde, at toppakningen var gået, og det ville koste 10.000 kr. at få repareret.
Det synes jeg, var dyrt, så jeg fik vurderet bilen hos en anden mekaniker, som fandt ud af, at problemet var, at jeg havde kørt for mange små ture. De havde givet kondensvand i olien. Efter en lang køretur var problemet løst.
Henning Jensen
Lars Hansen found this review useful
Jeg skulle have nye gode sommer dæk og havde efter mange testlæsninger fundet frem til nogle Continental dæk der skulle være super gode.
Jeg forsøgte forgæves at kontakte Euromaster i Hillerød på tlf. i et par dage for at få en tid.
(Euromaster blev valgt da jeg kunne få en rabat på 10%)
Jeg skulle i Bauhause og Euromaster ligger lige ved siden af, så jeg kører selvfølgelig ind for at få en tid til dæk skifte.
Der var ingen kø eller en telefon der ringede hele tiden, så jeg undrede mig selvfølgelig lidt over jeg ikke kunne komme igennem da jeg forgæves havde forsøgt at ringe dem op i flere dage.
Hvorfor kommer jeg til at tænke på TDC ;-)
Nå, men jeg fik endelig en imødekommende og høflig betjening, oplyste mit dæk ønske, men fik at vide jeg hellere skulle vælge Michelin som var mindst lige så gode og meget billigere, da Euromaster var stor importør af deres dæk
Jeg tror selvfølgelig på ærlighed og det bedste i alle jeg møder, desværre, så jeg siger selvfølgelig ok og afleverer de gamle dæk og får en aftale om at de ville være klar dagen efter, tidspunktet ville de ringe om.
Super service - alt blev ordnet, regningen betalt og jeg var glad - lige ind til en kollega fortalte hvad han havde givet for montering af de nøjagtigt samme dæk på sin varebil !
Hans dæk var over 1.000,-kr billigere, købt hos Dækonline og det var - demontering af gamle dæk, nye monteret og afbalanceret og så havde jeg jo oven i købet fået 10% rabat.
Jeg kontaktede selvfølgelig Euromaster og sagde jeg ønskede at afleverer 4 nye dæk tilbage som jeg ville bestille hos Dækonline og så få refunderet differencen på dækkene, men selvfølgelig stadig betale for deres montage m.m.
Det var bare fuldstændigt umuligt at få den ellers flinke sælger til at forstå hvad det drejede sig om, at han selv havde fortalt mig, at de var de absolut billigste med Michelin dæk, men at det jo ikke var rigtigt og så sagde han oven i købet : At vi kan slet ikke konkurrere med Dækonline ???
Jeg måtte bare opgive til sidst, det var jo som at stå og snakke til en dør og jeg må indrømme, at jeg, ellers fredelige menneske der tror på det bedste i mine medmennesker, efterhånden var blevet så vred og hidsig over min oplevelse, af at føle mig godt fuppet og taget ved næsen, at det var klogest at gå min vej.
De fik en chance for at udvise god service og goodwill, men valgte at få en rigtig dårlig omtale og da jeg er ansat i et meget stort firma, har det jo allerede haft rigtigt store konsekvenser for dem, jeg har selvfølgelig sendt en mail om denne oplevelse, til mine over 10.000 kollegaer som jo får 10% i rabat og som kender 10.000 venner, som kender 10.000 som kender --- og jeg ved at rigtigt mange allerede har valgt at bestille deres dæk hos http://www.daekonline.dk/daek.html og sådan er det jo ... man har jo heldigvis - altid et valg.
Og jeg har valgt : Aldrig mere Euromaster ;-)
Svar til Carsten:
Hej Carsten
Tak for dit "svar". Kan absolut ikke genkende din udlægning af historien, hvor jeg bliver indirekte anklaget for at lyve om sagens forløb som jeg har beskrevet i et tidligere indlæg "Latterlig kundeservice". Du skriver at biltypen var ny i DK på det tidspunkt. Bilen er en Fiat 500 og var på det tidspunkt ganske almindelig i gadebilledet.
Visse virksomheder forstår at bruge de sociale medier til et levere fremragende kundeservice, mens andre desværre ikke formår det. At det skal tage næsten to år før I tager til genmæle (og så endda med et lunkent svar) fortæller vist meget om Euromaster. Og pga. det lunkne svar har jeg nu også valgt at skifte fra Euromaster. Tænk, hvis du ikke havde svaret, så havde jeg fortsat brugt Euromaster. You win some, you loose some.
Chr.
"Kære Christian
Det er jo efterhånden et stykke tid siden, at du skrev om din oplevelse med Euromaster i den hårde vinter i 2010, men da jeg først for nyligt er blevet opmærksom på hændelsen, så får du først et svar nu.
Jeg har gravet lidt i sagen, og har et par ekstra facetter af historien, som jeg synes det er væsentligt at tilføje. Lad mig dog starte med at sige, at det er rigtig træls at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos Euromaster, og jeg beklager meget, at du ikke har mødt forståelse for din situation og dit problem.
Den bilmodel du havde bestilt stålfælge til, var på det tidspunkt ganske ny i Danmark, og krævede specialbolte, som skulle bestilles. Du havde vist misforstået og troet at boltene der sad på dine alufælge også kunne bruges på stålfælge, og havde derfor sagt til centeret, at du havde bolte. Desværre kan aluminiumsbolte ikke bruges på stålfælge – og deraf misforståelsen om boltene. Normalt har vi naturligvis bolte på værkstedet, og det er rigtig ærgerligt at vores personale ikke havde fanget denne fejl.
Årsagen til at centeret bad dig om at komme forbi centeret for at få en status på om dine bolte var ankommet, i stedet for bare at bede dig ringe, havde en meget praktisk årsag. Det tidspunkt hvor du skulle have skiftet dine dæk, faldt sammen med de meget voldsomme snefald der kom i slutningen af november 2010 – og på det tidspunkt ville hele Danmark gerne have sat vinterdæk på med det samme. Det betød at vores telefoner var rødglødende og at det var meget svært at komme igennem til vores centre – derfor opfordrede centerpersonalet dig til at komme forbi centeret personligt, da de vidste du ville få svært ved at få kontakt til os. Denne voldsomme travlhed har ganske givet også været årsagen bag de manglende tilbagemeldinger på dine mails – det beklager vi meget, jeg har fuld forståelse for at din situation var meget frustrerende.
Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker mit svar uddybet.
Euromaster
Carsten Kure
Marketingchef
Tlf. 87282828
Jeg beder om at få et tilbud på vinterdæk og fælge i butikken. Efter en del ventetid i en kedeligt og lille ventelokale - får jeg en meget uhøflig betjening. Først af en ung mekaniker og senere en "mester".
Mester siger, at det kan leveres om to uger!!!
Jeg går igen. Og jeg føler at de griner af mig bag min ryg. Var åbenbart ikke interesseret i flere kunder. De trænger vist til et kunde- og service-kursus de to mekanikere.
Heldigvis lige over på den anden side (Graham Bells vej) ligger [name removed] - og har får jeg en høflig betjening og et godt tilbud som jeg tager imod.
Bemærk også at Euromaster giver 10% i rabat til FDM-kunder, LO-plus, Forbrugsforeningen og andre - som andre kunder betaler for.
Vil gerne på det varmeste anbefale euromaster på Jens Grøns Vej i Vejle for en god service, hurtig betjening og en fornuftig pris på montering og afbalancering af dæk til min MC.
Jeg har brug euromaster 2 gange og nu er det slut. De er så uærlige og ureele som nogen kan være. 1 gang skulle jeg have lavet bremser og da jeg fik bilen bremsede den skævt. Deres kommentar var jeg jo kun havde bedt om at få skiftet skiver og det var tromlen der var istykker. De kunne da ringe og sige det istedet for jeg skulle spilde penge på skiver når de ikke fejlede noget. Kunne man så få rabat fordi de havde "glemt" at ringe. Nej det kan man ikke fuld pris og en undskyldning. Den kan jeg bare ikke købe meget for i brugsen.
2 gang spurgte jeg på dæk. Jo de havde ikke nogen på lager og kunne ikke lige sige hvornår de kom hjem. Det er meget useriøst så jeg fandt et andet sted efter at have ventet 14 dage på dæk.
Man kan også blive for stor efter min mening