[REPLY]
Jeg fik en super god behandling ,da jeg ringede jeg havde nogle spørgsmål og Søren var så sød og hjælpsom .Dagen efter kom varen og ja jeg er bare glad og tilfreds
Som tidligere, når jeg har handlet hos Europlay er det super service, og pakken tror jeg kom dagen efter, senest 2 dage efter, jeg havde bestilt..
Top service.
Jamen, svært at brokke sig... Fandt det jeg søgte på sekunder - bestilte og fik beskræftigelse med det samme! Næste morgen nærmest før jeg stod op - bum, ny mail - ordren er afsendt - og det var den.. Postmand Per kom dagen efter, glad som mig med en fin pakke fra Europlay. Super effektivt!
Skulle bruge en boksepude og kontaktede Europlay for at høre mere om puden. Firmaet undersøgte mulighederne for at tage noget af vægten af puden mens jeg var i telefonen og kunne komme med uddybende forklaringer om ophæng etc.
Hurtig levering efter det aftalte.
Det er første gang jeg benytter Europlay, og min oplevelse er kun positiv, de har formået at skabe en vis form for troværdig i form af information, rådgivning og hurtig ekspidition. Jeg vil helt sikkert anbefale Europlay til venner, familie og mingenerelle omgangskreds.
Det var en behagelig oplevelse at det gik så hurtigt med at få sendt det man havde bestilt tak
God hjemmeside, hurtig respons og hurtig leverence (2 dage). Den rigtige vare blev leveret uden irriterende ombytning. Har derfor ingen erfarring med reklamation. Også fint man kan reducere leveringsomkostningerne ved at vælge GLS frem for Post Danmark.
Jeg har handlet her flere gange, og vil gøre det igen!
God oplevelse fra første klik!
Knægten skulle have en gave. En boksebold og 2 handsker var valget. Bestilte hos EuroPlay, samme dag en bekræftelse på, at betaling og ordre var modtaget. Samme dag dæleme også en bekræftelse på, at varen var afsendt. Dagen efter kunne den hentes. Ingen problemer med denne handel.
Varens kvalitet var ikke overdrevet , tværtimod var det virkelig kvalitet og solidt så super super
Bestilte varen om onsdagen og skulle bruge den fredag. Hjemmesiden var utrolig nem at finde rundt på, og bestillingen gik nemt igennem.
Ringede efter afgivelse af ordre for en sikkerheds skyld for at høre, om varen kunne nå at komme frem. Det lovede de og allerede torsdag havde jeg den.
hurtig ekspedition varen svarede til forventningerne god service.
En meget overskuelig hjemmeside.Et nemt og perfekt forløb. Vi er meget tilfredse.
Jeg bestilte varen sidst på dagen, og havde den allerede næste dag. Det er da hurtig ekspedition.
Jeg ringede til Europlay for at forhøre mig om et fodboldmål. God information, der supplerede hjemmesiden. Blev leveret som lovet. Og barnebarnet, hun er glad for sit nye fodboldmål med øvelsesdug!
Ringede først for at høre om de kunne love varen ville være fremme næste dag.
Stod i min carport som aftalt inden jeg selv var stået
Alt var perfekt. Jeg bestilte varen lidt op af dagen den ene dag og modtog det den næste dag, bedre kan det ikke blive.
Fik min vare med det samme og den er lige som den skal være.
Jeg vil klart anbefale virksomheden
Var meget imponeret af at jeg modtog pakken så hurtigt.
Det var nemt at handle på Europlay, og det som de lovede blev overholdt.
Alt var perfekt, og leveret som lovet.
Mvh Jan Jacobsen
Enkelt at købe på hjemmesiden, og løbehjulet blev leveret allerede næste dag.
Det hele fungerede fint fra start til slut :-)
Har nu handlet med EUROPLAY af flere omgange samt haft en enkelt deffekt. Ingenting at udsætte på hverken bestilling, produkter eller levering. Den ene deffekt blev imødekommet med det samme & en ny del blev sendt uden beregning. Men HUSK at forblive skarpe på priser & udvalg. Der mange om budet.