[REPLY]
Har intet at udsætte og klart anbefale dem til andre.
Godt gået. Hold nu kadencen
Jeg bestiller 3 vare nr. onsdag aften. fredag kl. 12 havde jeg alle mine varer.
Der er dog et lille minus, fordi de reklamer med fri fragt.
Men det er kun fri fragt, hvis man vil have det leveret i en Gls pakke shop, eller leveret til ens arbejdsplads.
Fri fragt er for mig frit leveret til min adresse.
Men prikken over iét er at der er en retur seddel med. så er det nemt at returnere varen hvis størrelse eller pasform ikke er som man skulle ønske det :-)
Jeg havde længe været på udkig efter en vandrestøvle som jeg kunne bruge hele året rundt, og kom tilfældigvis forbi Eventyrsport i Roskilde.
Her kiggede jeg lidt rundt og fik hjælp af en medarbejder i butikken, en yngre mandlig fyr, som jeg desværre har glemt navnet på.
Han fik hurtigt afdækket mit behov, og fik spurgt ind til hvad jeg reelt havde brug for (og ikke hvad jeg måske lige først for havde tænkt mig). Jeg kom ud fra butikken med et par dejlige nye støvler, som jeg har brugt med stor fornøjelse lige side. Støvlen passer lige til mit behov, og jeg har en dejlig fornemmelse af kvalitet hver gang jeg tager den på.
Rabatten som jeg fik forhandlet mig frem til glæder mig også, og derudover syntes jeg at jeg fremadrettet har fået gode råd og fif med i bagagen til når der fremover skal handles fodtøj.
Tak for et godt køb.
Mvh Thomas, Hundested, DK
Bestilte skaljakke onsdag aften. Torsdag får jeg mail med besked om, at nu er min jakke på vej med Post Danmark – med Track & Trace nr. Alt i alt hurtig og effektiv levering.
Købte et Outwell telt på tilbud, da jeg modtog teltet, viste det sig at det var brugt.
Jeg kørte ud og fik det byttet (det var lettere end besværet med at sende retur og modtage et nyt) til et der ikke var brugt. I kundeservice beklagede man selvfølgelig hændelsen.
Kunne ikke levere jakke bestilt torsdag aften , mandag endnu ikke modtaget nogen Info omkring levering. Ringede 3 gange før de endelig kunne bekræfte af varen ikke fandtes , det er ikke i orden at vente næsten 4 dage på en status på en ordre når de reklamerer med at det afsendes samme dag. På vegne af min samleverske .
Jeg gik ind i min lokale butik, prøvede en Hagløfs Lite Q i str 40, da jeg beder om at prøve den anden støvle, så kan de ikke finde den. De havde kun den højre.
Jeg beder dem så bestille et par str 40 hjem til mig. Det påstår de at de ikke kan og jeg skal bestille dem via webshop.
Det gør jeg så, og afhenter pakken i butikken. Da jeg kommer hjem og åbner så indeholder pakken en støvle str 40 og en støvle str 38.
Så må jeg afsted til butikken, for det er åbenbart den støvle som skulle have været i æsken, som befinder sig i butikken.
I Friluftsland og Spejdersport, der har de ingen problemer med at bestille en vare hjem til kunden, så man kan prøve i butikken inden man køber og undgår den her slags situationer. Fodtøj og tøj skal prøves.
Jeg forstår ikke, at i har råd til at behandle jeres kunder så dårligt.
Nu aner jeg ikke om det er et par støvler som jeg er dus med, for foreløbig har der ikke været andet end renderi frem og tilbage.
Opdatering til min bedømmelse.
Jeg er glad for at direktør/ejer af Eventyrsport har reageret meget hurtigt på min anmeldelse og været yderst behjælpelig. Efterfølgende har man også i butikken ydet mig en god service. Butikken bestilte et andet par hjem til mig dels pga af at parret var "sammenbragt" men også at den ene støvle virkede optisk smallere end den anden fordi gummiet gik lidt længere ind over skindet på den ene end på den anden.
Jeg fik samtidig opdateret min kvittering og fik også en flaske imprægnering uden beregning.
Da man så hurtigt og imødekommende har rettet ind, har jeg opgraderet fra en stjerne til fire. Grunden til at det ikke er fem er fordi det trods alt ikke gik helt problemfrit.
Bestilte to Didriksons flyverdragter på tilbud. Leveret til GLS shop fragtfrit. Ingen problemer. Og det billigste sted at få den vare jeg efterlyste. Kunne sagtens finde på at handle der igen.
A nice shop. Bought there an item I couldn't find in other shops. Delivery was fast and precise.
Jeg har netop købt 3 rygsække og fik i den forbindelse at rigtig god kundeservice.Jeg undrer mig meget over de dårlige oplevelse som enkelte har haft - jeg har kun gode oplevelser og har efterhånden købt lidt af hvert i Eventyr webshoppen.
Den 8/11-2012 bestiller jeg en jakke + tilbehør. Samme dag trækkes pengene. Nu 6 dage senere er jakken endnu ikke modtaget og jeg har heller ikke modtaget en e-mail med trackingnr. på forsendelsen, som de ellers i ordrebekræftelsen skriver de gør. Ordren står også som fuldendt på deres hjemmeside.
Jeg ringer til dem og får fat i en sød pige, som desværre ikke kan se hvad der er gået galt, så hun ringer tilbage ca. 1 time senere og fortæller mig pakken faktisk har ligget på posthuset siden den 9. Jeg har dog ikke modtaget en besked om dette fra Post Danmark. Det det er ikke eventyrsports fejl, men hvis de havde sendt mig det trackingnr. havde jeg for længst selv opdaget problemet og håndteret det.
Mandag i sidste uge bestilte jeg en jakke fra Fjällräven, der var på tilbud. Den ankom med posten onsdag. Da jeg tog den på, var jeg meget i tvivl med størrelsen. Jeg troede, at den måske kunne blive for stor i str. M. Jeg ringer til Eventyrsport fredag eftermiddag og fortæller dem, og jeg godt kunne tænke mig at prøve en str. S. De siger, at min lokale butik ikke har den model på lager i str. S, men at de kan bestille den hjem, så jeg kan prøve den i butikken. Jeg takker pænt ja.
Tirsdag formiddag får jeg et opkald fra Eventyrsport, at de nu har fået den hjem i min lokale butik, og at jeg kan komme og prøve den. Og på trods af, at det altså var en tilbudsvare, jeg købte, var de fuldt forstående for min bekymring, og gav mig endda god vejledning i butikken, da jeg prøvede den i str. S. Jeg kom afsted med str. M, da den egentlig passede bedst. Det var simpelthen fantastisk service!
Her kunne jeg godt tænke mig at handle igen!
Købte en række varer på deres webssite og efter nogle dage hvor intet var sket, modtog jeg en opringning om at en af de varer der stod som lagervarer, pludselig ikke var tilgængelig og jeg skulle vente til næste sending medmindre jeg ville have den i en anden farve. Takkede ja til sidstnævnte, da jeg ikke orkede at vente yderligere på mine bestilte varer. De kom dog frem, men flere af deres ting syntes jeg lidt dyre end andre sites.
Jeg indleverede d. 23.6.12 en softshell til en værdi af 1799,- til reparation af lynlåsen - jakken var mindre end en måned gammel. Det er nu d. 29.7. og jeg har endnu ikke hørt fra dem. Jeg har to gange kontaktet forretningen i Aalborg City Syd, hvor den er købt. Første gange lovede ekspedienten, at de ville ringe tilbage senest dagen efter, hvilket ikke skete. Anden gang fik jeg beskeden, at importøren, som tager sig af reklamationen har haft ferie.
Alt i alt havde det være bedre, at de påtog sig ansvaret over for mig som køber og ikke lægger hele ansvaret på importøren. Det er trods alt hos dem, at jeg har handlet og ikke hos importøren. F.eks. kunne de give mig en ny jakke af samme model, som de stadig har i deres forretning...
Har handler flere gang hos Eventyrsport og kun haft gode oplevelser og perfekte leveringer.
Tilmed indimellem oplevet at få supergode priser på varer der var på vej ud - holder altid øje med siden.
Velfungerende webshop og undrer mig over de dårlige anmeldelser - en enkelt af de mange gange jeg har handlet hos dem fik jeg endog opgraderet mine støvler til en model med bedre indlægsåler.
Kun ros herfra
I magasinet "kano&kajak" annoncerer Eventyrsport med, at man har en Prion kajak på tilbud og den vil være der til og med 30 juni. Den 11. juni er jeg på vej til butikken i Roskilde, men kommer så i tanke om at ringe, for at høre om det er muligt at prøve den. "Vi har ikke den kajak" får jeg at vide. "Vi har ikke plads til så mange kajakmodeller". Det på trods af at Roskilde afdelingen i annoncen med tilbuddet er fremhævet som kajakbutik. Kørte lidt spildte kilometer og det var ikke forretningens skyld at jeg ikke kørte flere.
Jeg har flere gange handlet i butikken i København, og gør det gerne igen. De ansatte ved meget om deres produkter og det giver en stor tryghed som kunde, når man skal vejledes i et lidt overskueligt univers. Webshopper generelt er der tit problemer med - men servicen i butikken kan jeg ikke klandre for noget. Kan kun anbefales!!
Bestilte tre ting fra Eventyrsport. Det tog ca. 10 dage før min ordre kom, da den ene vare skulle skaffes fra en fysisk butik, hvilket er helt ok, jeg fik blot ingen mail om at det var derfor det tog tid, så jeg måtte selv rette henv.
Mine kajakstøvler var så desværre for små, så de skulle sendes retur. Eventyrsport tilbød så at sende et par nye fragtfrit, hvilket er meget fornemt.
Overordnet set er jeg rigtig godt tilfreds med Eventyrsport. De har et virkelig godt sortiment og nogle gode tilbud. Jeg handler klart i både fysisk og netbutik igen.
Fornuftige priser og godt udvalg. Grunden til den 5. stjerne mangler er den lidt langsomme levering. Det tog min ordre 8 dage at ankomme, men der var til gengæld hurtig respons fra kundeservice, ved henvendelse vedr. levering.
Alt i alt en god webshop.
Jeg modtog for nyligt et fødselsdagsnyhedsbrev fra Eventyrsport.dk. Blandt mange af deres såkaldte tilbud var en Haglöft Topo Jakke. Førprisen var sat til 2.499 kr. og med et stor rød "sticker" var der markeret at man sparede 999 kr. når man nu købte jakken til 1500 kr.
Jeg gik via linket i nyhedsbrevet ind på deres hjemmeside og her var nøjagtig det samme tilbud (heldigvis kan man sige) Alt var det samme, førpris på 2499 kr. spar 999 kr sticker og en tilbudspris på 1500 kr.
Jeg valgte at lave en ordre med det samme og bestilte den til afhentning i en af deres butikker i Århus. Jeg kontaktede butikken da jeg så de havde den på lager og de sagde jeg bare kunne komme med det samme. I samme ombæring afbestilte jeg min ordre i deres webshop. Der var jo ingen grund til at vente flere dage på en levering til deres butik når de nu havde den på lager. Jeg kommer ned i butikken, prøver jakken og går glad fra butikken. Da jeg kommer hjem nærlæser jeg min kvittering. Tilbudsprisen er stadig 1500 kr. men af kvitteringen fremgår det at førprisen kun var på 2199 kr. og altså ikke 2499 kr. som der stod på både deres hjemmeside og i deres nyhedsbrev. Dermed har jeg "kun" sparet 699 kr. og ikke de 999 kr. Eventyrsport lovede på både hjemmeside og i nyhedsbrev.
Jeg kontaktede Eventyrsport da jeg ikke var tilfreds med deres vildledende markedsføring og her fik jeg en forklaring der ordret var: "Men det er fordi der er kommet en ny pris på den jakke der hedder 2499,- i år. Sidste år kostede den normalt 2199,-"
Jeg kikkede derfor på prisskiltet på min jakke og her stod der klart og tydeligt 2199 kr. og altså ikke 2499 kr. som Eventyrsport hævder at jakken i år er sat op til. I forhold til vi er i midten af Oktober, så syntes da det er ved at være på tide de får ændret prismærkningen...... Eller det tager jeg tilbage.... vi er vist så tæt på 2012 at det bedre kan betale sig at Eventyrsport venter til januar med at få lavet deres prismærkning rigtigt.
De får 2 stjerner da jeg trods alt har fået jakken til den lovede pris, selvom handlen pludselig ikke var så god som jeg troede da jeg indgik handlen.
-------
31-10-11
Opdatering - jeg har nu henvendt mig i butikken og har fået et afslag på de 300 kr. Jeg valgte at købe et par handsker (til 499). Det er selvfølgelig rart med et afslag i prisen og tak for det til Eventyrsport for denne service. Men mit indlæg handler om vildledende markedsføring og skal fungerer som en advarsel for andre. Så de ved hvad handel de går ind til. Da jeg var i butikken tjekkede jeg om prisen var rettet. Det var den stadig ikke og dermed har Eventyrsport ikke gjort noget som helst ved situationen - folk bliver altså stadig vildledt. Det skal dog siges at jeg var i butikken i sidste uge og derfor skal jeg ikke kunne sige om prisen d.d. er rettet.
Jakob Elbæk Egegaard Pedersen found this review useful
Bestilte en ny jakke hos eventyrsport.dk, de trak pengene og jakken blev "væk" hos posten, så jeg modtog aldrig min jakke. Og pengene er "på vej" tilbage.
Er ked af at jeg ikke læste alle anmeldelserne her på trustpilot.dk før jeg bestilte hos Eventyrsport.dk.
Holder mig fra eventyrsport i fremtiden hvertfald
Foretog via webshoppen en bestilling til afhentning i butik og modtaog straks en bestillingsbekræftelse - varen skulle være klar om 2-4 dage.
Da jeg efter ca. 2 uger ikke havde hørt mere fra Eventyrsport sendte jeg en rykker til webshop - intet svar overhovedet.
Efter yderligere 3 uger, hvor jeg formoder at jeg ikke kommer til at høre noget fra Eventyrsport, får jeg pludselig en opringning: Man har "fundet" min mail og vil ekspedere ordren hvis jeg stadig er interesseret. Jeg giver butikken en chance til og får nogle dage efter besked om at ordren er klar til afhentning.
Da jeg møder op i butikken næste dag, viser det sig dog at man har sendt den forkerte farve, og nu er en oprindelige bestilling udsolgt!
Dårligste oplevelse med online-handel i de ca. 10 år jeg har handlet i danske og udenlandske netbutikker.
Jeg skylder dog at sige at ekspedienterne i butikken på Nørre Voldgade, der var uden skyld i fejlene, var meget søde og hjælpsomme og beklagede mange gange. Bedømmelsen går udelukkende på netbutikken.
Jakob Elbæk Egegaard Pedersen found this review useful
Havde bestilt et telt. Spurgte til ordren efter et par dage og fik en mail om at det var på vej.. Blev efter 1½ uge ringet op, at teltet var udsolgt.. men at man gerne ville sælge mig et mindre. ;-(
Bestilte regntøj i weekenden.
Modtog mandag formiddag en mail om at min vare var afsendt med Track & Trace nummer.
Tirsdag morgen lå varen i min postkasse. God vare til en god pris. Handler gerne her igen.
Jeg har handlet en del i både de fysiske butikker og på webdelen. Deres udvalg i Haglofs og Didriksons er nok det største i landet, og der er tit nogen gode tilbud.
Der har et par gange været knas med lagerstatus på bestillinger, men Eventyrsport har været flinke til at give besked, enten pr. telefon eller e-mail, når det bøvlede. Problemt med lagerstatus hos butikker med blandet fysisk og web-butik er i øvrigt alment forekommende, og Eventyrsport er i mine øjne lidt bedre end gennemsnittet til at håndtere dette.
Muligheden for at bestille på nettet og derefter afhente i butikken er et plus, ligesom man kan betale med Forbrugsforeningen (dog kun i butikken). Det er marginaler, der gør, at Eventyrsport ikke får 5 *. Jeg synes, der mangler nogen deciderede slagtilbud/partivarer til spotpriser i webdelen og evt. video-sekvenser (se f.eks. Simplyhike.co.uk), før de som webbutik kan komme helt op at ringe.
Bestilling mandag aften. Tirsdag modtages mail med track-trace nummer, samt besked om, at varen er sendt og pengene trukket på kortet. Modtager min Arc'teryx Gamma SV om onsdagen. Perfekt. Lækre varer, kompetent personale.
Havde problemer i forhold til reklamation på nogle støvler jeg havde købt og jeg brugte ufattelig meget tid på det og endte med selv at få lavet min støvle for dernæst at få reparationen refunderet. Ikke i orden.
Har flere gange handlet hos toursport både i fysisk butik og på nettet.
Har aldrig oplevet problemer med varer som er gået i stykker eller skulle byttes.
Købte sidste forår nogle vandresko hos toursport, under min break in periode gik de i stykker, jeg skyndte mig ned til toursport aflevere skoene og bad dem fikse dem hurtigt da jeg skulle afsted på 2 måneders ferie nogle få dage senere.
2 Dage senere ringede de fra toursport og sagde skoene ikke kunne fikses og at jeg bare skulle komme i butikken så jeg kunne komme i nogle nye vandre sko til min ferie.
Herligt med hurtig ekspedition og hjælpsomhed.
Jeg søgte en vare der ikke lige var på lager. Butikken skrev til mig at kom dagen efter, og den ville blive lagt til side i mit navn i en uge, så kunne jeg komme og prøve når jeg fik tid, SÅDAN! :-)
Altid venligt personale og god service!
Jeg har handlet mange gange hos Eventyrsport, og har været tilfreds hver gang. Deres leveringssystem fungerer fint, og lagerstatus har passet hver gang. Min eneste anke mod Eventyrsport er priserne på deres produkter, som er alt alt for dyr, ligesom resten af forretningerne der sælger outdoor artikler.
Opdatering:
Efter at have handlet i deres fysiske forretning i Aalborg 3-4 gange det sidste års tid, så må jeg sige at det er mere reglen end undtagelsen at man modtager dårlig service derinde.
Og hvad er problemet?! Når man henvender sig som den eneste person i forretningen, så er ALT andet meget vigtigere for ekspedienterne. At folde en papkasse, at skrive lidt på computeren eller at tale privat med de andre ekspedienter.
Med det prisniveau burde serviceniveauet ligge noget højere!
---
Jeg har ved to lejligheder bestilt varer til afhentning i Nr. Voldgade i KBH. Ved begge lejligheder får jeg en mail om at ordren er pakket og klar til afhentning. Når man så kommer frem, så kan de ikke finde tingene, og har i øvrigt den frækhed at postulere at det er dig der må have misforstået noget. (På trods af at man har mailen liggende derhjemme i mailboxen!)
Nu er det guddødende sket anden gang at jeg har gået forgæves ind i forretningen, og nu har jeg endda fået oplyst at varene LÅ I FORRETNINGEN !
Jeg er død træt af at vente på mine varer kommer til butikken + gå forgæves + og høre på ekspedientens hjernedøde undskyldninger og i øvrigt hjælpe dem med at gøre deres arbejde for dem.
Jeg er færdig med eventyrsport!
Bestiller et par dejlige støvler, de er på lager ifølge deres webshop (fredag). Så modtager jeg senere (mandag) en mail fra dem om at ordren er annulleret da den ikke er på lager nogle steder.
Jeg er ikke begejstret for at handle steder der ikke har styr på deres lagersystem. Typsik når jeg handler bestiller jeg kun varer hvor de er på lager. Jeg kan jo ikke bruge det til noget hvis jeg lægger en ordre ind og ikke kan stole på det de skriver. Det er ikke ok.
Det er spild af min tid.
Kom ved en fejl til at bestille en parka til Grønland ved Toursport.dk i forkert farve og størrelse.
Forretningen ombyttede selvom de 14 dages returret var overskredet og ydede ekstraordinær service ved returforsendelsen.
www.toursport.dk kan varmt anbefales til kunder fra Grønland.
Har købt et ur og lidt andet forskellige grej hos dem de var gav en god rådgivning og prisen var heller ikke helt ved siden af. Jeg kan kun anbefale dem og har de ikke det på lager du skal bruge er de ikke blege for at finde det og bestille det hjem til dig.
Har handlet med Toursport en hel del gange og gennemsnitligt er jeg ganske tilfreds. De holder gos kommunikation hvis der er noget de ikke kan imødekomme fra deres side.
Jeg har netop afhentet mine bestilte varer i butikken - jeg er næsten nabo, hvorfor det ville være dumt at få varerne leveret på adressen. Varerne blev bestilt fredag aften og idag fik jeg en mail om at min ordrer var klar til afhentning. Der var dog lidt problemer med afregningen idet ekspedienten ikke havde fratrukket den rabat der på hjemmesiden skiltet med - dette løste sig dog hurtigt og jeg kom afsted med mine ting til den korrekte pris.
Mvh
Rasmus Krog
En skøn hjemmeside med god service og billige produkter, dog stadig af god kvalitet. De bedste anbefalinger!