01 September 2010
Ireprosabili
Produsul a fost livrat in mai putin de 48 de h de la efectuarea comenczi si chiar daca acesta nu se afla in depozitul evomag. Recomand cu cea mai mare placere
Your reply is now saved. You will in a moment receive an email with your new login for your company profile.
Featured review of evoMAG.ro
Rodica
28 August 2010
Excelent!
Din colaborarea cu magazinul dumneavoastră nu pot să am decât cuvinte de laudă. Sunteţi nişte profesionişti. Site-ul este printre puţinele care întradevăr de actualizează în timp real. Baftă multă!
P.Radu
Cluj-Napoca, RO
01 September 2010
servicii de calitate germana
Produsul a ajuns in ziua cand l-am dorit avind toate informatiile despre el printr-un simplu telefon
31 August 2010
Calitatea produsului si eficienta livrarii lui, fara probleme
Va recomand si altora pentru calitatea si rapiditatea serviciilor.
26 August 2010
Monitor Horizon 2004LW5 in loc de LW
Am comandat un monitor Horizon LW . S-a verificat stocul furnizorului, mi s-a confirmat existenta produsului, am fost invitat sa ridic comanda la ora 18,00 . Am fost avertizat ca programul de lucru este pana la ora 19,00 si din acest motiv produsul nu poate fi testat la ridicare. Am ridicat "pe fuga" comanda la ora 18,01 si ajuns la domiciliu am constat ca produsul ridicat nu coincide cu produsul comandat si platit . In loc de Horizon LW am primit un Horizon LW5 . Desi doar o singura cifra constituie motivul nemultumirii , in fapt aceasta cifra 5 in plus ascunde cateva aspecte in minus ale produsului astfel intitulat . Concluzia este ca un astfel de monitor nu ma intereseaza si in aceste conditii solicit de urgenta remedierea greselii si livrarea corecta a produsului comandat si achitat !
... ... ...
O zi mai tarziu greseala a fost remediata prin returnarea banilor . Recunosc ca ma asteptam sa primesc monitorul dorit in conditiile in care acest produs inca mai exista pe piata . S-a preferat solutia cea mai facila dar e bine ca povestea a avut un final amiabil .
22 August 2010
Simplu si ieftin
preturi foarte bune, livrare OK, site web foarte simplu --> servicii foarte bune
mary
22 August 2010
serviciul clienti nota10
servicii f. bune si livrare rapida
Daniel
21 August 2010
5 stele, la prima comanda
produsul la usa intact, angajatii cu bun simt si responsabilitate
Liam
20 points
4 Reviews
21 August 2010
normal
It is very normal.I can not find something fascinating.
Vyrgil
19 August 2010
laptop
Sunt foarte multumit de integritatea coletului.Sigilat, asa cum mi l-am dorit Multumesc mult !!
Sorin P.
19 August 2010
Experienta de cumparare buna cu o mica scapare
Am cumparat un laptop Acer Aspire 1410 care a venit in cutie cu stecher american si nu putea fi folosit in prizele din Romania. Cand am primit produsul nu mi s-a adus la cunostinta acest fapt. In scurt timp am contactat consilierul de vanzari si in termen de o zi mi-a fost trimis prin curier un cablu pentru prizele din Romania.
18 August 2010
rating
am acodat doar 3 stele pt ca sunt la prima comarnda, iar produsul comandat este unul minor. deci nu pot sa-mi fac o parere finala despre activitatea firmei dumneavoastra.
liviu
18 August 2010
promptitudine , profesionalism
foarte amabili
17 August 2010
Servicii Excelente
Cel mai bun magazin virtual de produse IT la ora actuala. Service EXCELENT la standarde Europene. Amabili si au cunostinte foarte bune despre produsele vandute.
Bogdan
07 August 2010
Am primit comanda
coperta pe care am comandat-o a fost foarte buna
ma asteptam la o hatrie mai groasa si mai lucioasa
exista posibilitatea sa inlocuim hartia din interior?
Alin
05 August 2010
foarte buni
extrem de prompti ...
KDT
9 points
05 August 2010
Panasonic FZ-38
Produs excelent, normal e panasonic.
Cardul SDHC 8 GB cadou e super ok! Trepiedul cadou e de rasul lumii...! (plastic ieftin, nu poate fi folosit cu aparatul care e destul de greu. Daca pica mi-l scoateti sigur din garantie...)
Cand am intrebat daca trepiedul poate fi inlocuit cu o geanta la pret echivalent (sau as fi platit diferenta) mi s-a spus ca nu se poate ca asa vine de la producator... Miroase a minciunica deoarece nici cardul nu vine de la producator, nu? Cu un pic de bunavointa s-ar fi putut... Deci rating mic pentru lipsa de negociere.
Liam and George found this review useful
03 August 2010
seriozitate si amabilitate
produsele foarte bune . suport tehnic foarte bun . foarte multa amabilitate
03 August 2010
Absolut totul a fost de nota 10
Am comandat produsul intr-o perioada cand nu se afla pe stoc. Am fost instiintat imediat ce produsul a sosit in magazin. Angajatii cu care am intrat in contact sunt profesionoisti. Produsul sper sa fie la inaltimea vanzatorului. Inca nu am apucat sa il testez. Pachet intact, cu sigiliile originale
02 August 2010
suuuuuppeerrr
super ok!!!!!!!!!!!
27 July 2010
DOBRIN RAZVAN
Produsul a fost livrat a doua zi dupa comanda, dupa un telefon in care am fost anuntat ca banii au intrat in cont
22 July 2010
Am achizitionat exact ce-mi doream
promptitudine+seriozitate+profesionalism=satisfactie client
neagoe
21 July 2010
parere
multe produse.putine pe stoc
Popa
20 July 2010
magazin online profesionist
excelente optiuni de sortare a produselor,
am comandat, primit, platit produsul,
intr-un cuvant un magazin profesionist.
15 July 2010
Excelent
Am primit comanda foarte bine si am ramas placut surprins atat de prezentatea de pe site cat si de bunavointa cu care am fost tratat.
Si pretul este ok.
Ioan St.
14 July 2010
O firma de incredere si intelegatoare
Am cumparat mai multe de la ei. Sunt flexibili, isi recunosc greselile si le corecteaza astfel incat sa fie cat mai bine clientului. N-am avut probleme cu ei si au fost intotdeauna foarte expeditivi si politicosi. Din multe puncte de vedere peste eMag
Teodor
13 July 2010
In pricipiu e ok, mai trebuie sa umble la preturi
Am comandat acum 2 zile pe firma, a fost ok, mi-au emis proforma, am platiti-o (adaugati pe viitor toate conturile bancare pe proforma, am aflat ulterior ca aveti si in BRD si nu mai asteptam atat confirmarea platii), mi-a dat SMS de preluare de comanda si de confirmare a platii si ridicare de marfa. Am ridicat marfa si sunt multumit. O zi buna
13 July 2010
Promtitudine si calitate
Imediat dupa plasarea comenzii am fost contactata de un reprezentant. Comanda a fost gata a doua zi dimineata, dar nu a fost livrata, eu preferand plata cu cardul prin POS la sediul firmei. Factura fiscala eliberata fara problema. Produsele sunt de o calitate ridicata si mai greu de gasit la distribuitori in Romania (Blackberry 8900 Javelin - la liber, mouse HP Espresso Black - editie limitata). Preturile atractive, nu neaparat mici sau cele mai mici, dar reflectand foarte bine calitatea serviciilor prestate.
09 July 2010
Excelent
Serviciul clienti a fost de mare ajutor, am primit toate informatiile necesare. Serviciul de notificare prin SMS a fuinctionat fara repros.
03 July 2010
Service
Promptitudine, disponibilitate la dialog in rezolvarea problemelor legate de service.
03 July 2010
EXCELENT !!!
Un serviciu care poate servi drept model altora. De ce ?
- personele contactate telefonic (contabilitatea (din greseala) si serviciul clienti) au fost deosebit de amabili, prietenosi chiar, intr-un mod natural
- in timpul tranzactiei (in care din cauza urgentei comenzii am fost condus pas cu pas de catre agentul de vinzari) si dupa plasarea comenzii si a platii, in orgaizarea logisticii livrarii am avut mereu un sentiment de grija fata de client.
- site-ul (impreuna cu functionalitatile aferente: plata on-line, mailuri de confirmare, urmarirea comenzii/livrarii) da un sentiment de comfort ridicat
- preturi corecte
- livrare rapida, precisa si nu in ultimul rind, flexibila pe ultima suta de metri. (momentul livrarii la domiciliu se poate stabili prin intelegere cu agentul firmei de logistica)
Daca va fi cazul, am sa recomand tuturor acest serviciu. Eu insumi am aflat de la un prieten.
Felicitari EvoMAG! (multumiri speciale lui Marian Patrascu si intregului colectiv)
Zoltan
Teodoreanu Alex found this review useful
Dragos
02 July 2010
promptitudine si servicii foarte bune
servicii foarte bune
Seriozitate, amabilitate
Produsele, ca produsele, nu le fac ei, dar esti tratat cu respect, sunt amabili si foarte bine organizati. Ai facut o comanda, stii tot timpul starea ei. Esti anuntat prin SMS, prin e-mail. Adica le pasa.
Adrian
Excelenta atitudine
Marfa de calitate,comunicare reprezentant firma - client foarte buna, profesionalism si seriozitate. Felicitari!
Produs livrat deja defect
Am primit produsul deja defect.
Gabi
Bucuresti, RO
Nota 10 !!!
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de Evomag, respectiv: am dat comanda telefonic, dupa apelul telefonic am ajuns la sediu in mai putin de 10 minute si factura era deja emisa! Am semnat, am achitat si am plecat cu produsele comandate in urma cu 10 minute. Recomand cu incredere, multumesc echipei Evomag!
29 June 2010
Totul ca la carte!
Noaptea pe la ora 2 am inregistrat comanda, cu mentiunea sa o pot ridica personal in jurul orei 12.
De dimineata am fost anuntat PRIN SMS (gratis!) cine se ocupa de comanda mea si in jur de ora 10 am fost anuntat din nou, tot prin sms, ca pot ridica produsul!
Foarte simplu de ajuns (statia de metrou la 30 de metri) si se poate plati si cu card bancar!
Cei de acolo sunt gata sa raspunda si solicitarilor mai "pretentioase" (gen probat produsul)
Felicitari si la cat mai multe magazine in tara pe acest sistem!
Gabi found this review useful
simona
28 June 2010
Buna ziua
A-ti fost mai rapizi de cat ma asteptam...:) si o sa revin cu mare placere.
Dragos
10 points
2 Reviews
25 June 2010
In general Ok
Am primit produsul dorit o pereche de boxe la 2 zile diferenta.(fiind din bucuresti ma asteptam ca a doua zi sa ajunga)
Gusu
22 June 2010
excelen
am fost permanent informat si produsul a ajuns la timp
porfyrus
21 June 2010
Incarcator HP 90 W
Absolut profesional! Foarte multumit!
M Florin
18 June 2010
Profesionisti
Sunt firme care vand aceleasi produse un pic mai ieftin dar nu se compara cu EvoMag in promtitudinea livrarii, profesionalism, seriozitate.
16 June 2010
Profesionisti !
Dupa felul cum au decurs lucrurile in cazul meu, toate etapele, pornind de la constructia site-ului, pe partea de asistenta si urmarire a comenzii, incluzand mesajele atat e-mail cat si sms, de confirmare a livrarii mi-au creat impresia ca chiar va pasa de clientii vostri. Inca nu mi-a sosit coletul expediat ieri (17.10 PM) dar nu-mi fac griji ca stiu ca sunt pe maini bune.
Roxana
11 June 2010
Promtitudine si corectitudine
Fata de alte magazine on-line,aici am vazut ca intr-adevar le pasa de clienti!Promti si profesionosti.
10 June 2010
promptitudine
Sunt din Cluj Napoca si am comandat un produs. am fost surprins de rapiditatea cu care am fost anuntat, in cateva minute de la comanda, ca voi primi coletul chiar a doua zi. Dupa alte cateva minute eram ininstintat pe mail ca pachetul este deja in custodia fan curier din Cluj. De aici deduc faptul ca produsul se gasea in cluj si puteam sa-l iau personal fara sa platesc si transportul la fan curier. Din site-ul evomag nu am inteles ca exista aceasta posibilitate decat in Bucuresti. as vrea sa stiu pe viitor daca exista depozit si la Cluj Napoca pentru ca la o alta comanda as putea economisi 20 de lei.
simplu
am telefonat , agentul de vanzari mi-a facut cont, am ridicat produsul a doua zi, plata card.
poate ar fi bine sa existe mai multe desk-uri de unde sa ridici comanda. crec ca daca era aglomerat asteptam ceva.
Gabriela
Promptitudine
Din punct de vedere al promptitudinii,absolut ok.Lasand la o parte cablul HDMI (acordat gratuit la completarea comenzii)care dupa solicitare mi-a fost in cele din urma dat,pot spune ca sunt multumita.
Foarte prompti
Servicii excelente, livrare rapida, preturi acceptabile. Recomand
rec
prompt si sigur
am avut problema ca 2 memori comandate, fara problema au fost inlocuite chiar am avut posibilitatea sa aleg alt model (daca nu treubuia sa platesc difernta acordam 6*:D)
05 June 2010
cei mai tari
promtitudine, preturi decente
Marius
05 June 2010
Profesionalism si seriozitate in perioada de garantie
procedura de solutionare a cazurilor produselor care se defecteaza in perioada de garantie pe care o aveti este foarte buna. Eu am avut ghinionul de a trebui sa apelez la garantie (s-a defectat un produs achizitionat in urma cu un an si aflat inca pentru un an in garantie) si am avut parte de profesionalism si seriozitate din partea "evomag".
Marius-Timisoara
04 June 2010
Profesionalism
Am primit produsul in cateva ore. Serviciu ireprosabil. Atentie deosebita, amabilitate, rabdare si profesionalism. Va pot recomanda cu incredere tuturor cunoscutilor. Ramaneti asa.
03 June 2010
feedback evoMAG.ro
Un site excelet pentru cumparaturi cu inregistrare simpla, produse de calitate, preturi competitive, informare corecta a clientului in privinta produselor si a livrarii, si servire impecabila.
Multumesc echipei evoMAg
02 June 2010
Televizor lcd SAMSUNG
Va multumesc foarte mult pentru serviciul pe care m-ati acordat,si sint foarte multumit de flexibilitatea cu care rar se intilneste in aceasta tara!Mult succes in continuare!Cu stima,si mult respect Fülöp Attila!
01 June 2010
OK
Produsul a fost livrat a doua zi dupa efectuarea comenzii.
29 May 2010
Profesionalism si promptitudine
Desi este prima colaborare cu evomag am fost placut impresionat de profesionalismul si promptitudinea de care au dat dovada . Cu siguranta voi apela si in viitor la serviciile evomag.ro !
28 May 2010
Servicii excelente
Sunt foarte multumit de serviciile evomag.Mereu aceeasi promtitudine si seriozitate.Felicitari si tineti-o tot asa.Nota 10 +
27 May 2010
Promptitudine excelenta.
Am facut comanda pe data de 25.05.2010 si am primit raspuns ca imi pot ridica pachetul urmatoarea zi.
Excelent de rapid.
27 May 2010
Promptitudine ireprosabila
Desi au trecut doar cateva minute de la lansarea comenzii constat cu o placere deosebita ca produsul comandat si-a inceput deja parcursul catre destinatie. Viteza de reactie si multitudinea de metode de abordare (online, sms, email, telefon) m-au lasat efectiv fara replica. Desi sunt la prima mea relationare cu acest furnizor atitudinea m-a determinat sa ma simt in segmentul business client. Felicitari pentru politica "customer care"!
Nelu M
23 May 2010
Multumit in totalitate.
Am comandat si am primit in timpul pormis ceea ce am dorit.Calitatea este conform asteptarii.
Deci merita colaborarea cu Evomag.Foarte promt raspunsul lor.
31121974
21 May 2010
Promptitudine
Comanda a ajuns in mai putin de 24 h.
Razvan
21 May 2010
Cadoul a ajuns la timp exact asa cum m-am asteptat
Foarte multumit de livrare. Am comandat un hdd de 500 si este exact asa cum l-am dorit. Acum am inceput sa salvez datele pe el. La pretul asta nu gasesti ceva mai bun. Excelent
20 May 2010
Servicii clienti de nota 10
Rapiditate in ceea ce priveste suportul si feedback-ul primit din partea Evomag. Serviciul clienti as putea spune ca este impecabil (comunicare buna pe mail, yahoo messenger, telefon, sms) - la capitolul asta nota 10.
Dezamagita ca nu aveau produsul solicitat pe stoc si a durat destul de mult pana a fost disponibil.
ileana
19 May 2010
super
Produsul a ajuns rapid, serviciul clienti este excelent.
19 May 2010
Foarte prompti
Am primit telefon la 15 minute dupa lansarea comenzii si produsele au ajuns a doua zi.
16 May 2010
promti si amabili. recomand
14 May 2010
Foarte amabili si foarte promti!
De cele mai multe ori produsele comandate mi-au ajuns ori in aceeashi zi, daca am facut comanda pana in ora 11-12, ori a doua zi. Angajati foarte amabili si competenti.
12 May 2010
Serviabilitate si seriozitate
Sunt foarte multumit de "logistica" comenzii si deci de promtitate.
Alegerea de a cumpara de pe acest site a fost nu doar transparenta datelor dar si complexitatea acestora. Aici am gasit tot ce ma interesa despre produsul care mi-l doream
Atomei
11 May 2010
nota 9
Foarte rapizi in preluarea comenzilor si in expedierea produselor. Pacat ca, desi pe site apareau produsele pe stoc, prin mail am fost informat ca "nu mai sunt", in schimb oferindu-mi-se o alternativa acceptabila.
11 May 2010
promtitudine si amabilitate , aer inchis, irespirabil in sala de asteptare.
Am avut o experienta buna primind comanda la timp.
06 May 2010
experienta placuta ca si in trecut
Recomand seriozitatea si promptitudinea
Serviciu excelent!
A doua zi am ridicat produsul cerut. Foarte bun pentru consumabile si nu numai! Produsele au fost sigilate, calitatea lor nu a ridicat astfel nici o problema.
fischer
promti si seriosi
Folosesc acest antivirus de ani buni atat la servici cat si in particular .Este flexibil si bun.Recomand celor care doresc un lucru serios.Cat despre EVOMAG ?....este o firma care SE RESPECTA cu adevarat.Categoric poate constitui un exemplu pozitiv pt.multe firme din Bucuresti in ceea ce priveste bunul simt,promtitudine,amabilitate,preturi bune pt.produse etc...etc.
05 May 2010
excelent
promtitudine din partea serviciului clienti
foarte ok
emy
04 May 2010
Bancul de proba inexistent la ora livrarii produsului
livrarea produselor este dupa 18.00.... ora la care '"colegii de la bancul de proba au plecat.."" ...... Sunt curios cand sunt?!... Produsul achizitionat este ok.
30 April 2010
mihaela nitu SUPER!
AM CUMPARAT DE 2ORI SI SUNT SUPER OK.
Adrian H.
Siret, RO
32 points
29 April 2010
am comandat ieri un htc desire
ieri am comandat de la evomag un htc desire si urma in cursul celei de-a doua zii sa achizitionez produsul. Dupa comanda am vorbit imediat cu un consultant pe internet si am cerut detalii despre produs. Ce pot sa zic, au fost foarte amabili, mi-au raspuns rapid si au fost foarte respectuosi. A doua zii imi inchipuiam ca trebuie sa ajunga undeva la ora 6-8 seara telefonul, dar de unde, la ora 8:35 dimineata ma suna cei de la fan curier sa ridic produsul. Am fost impresionat ca a ajuns asa repede. La evomag gasesti lucruri de calitate si raportul de pret foarte bun. Personal bine ales, care te respecta, iti ofera toate informatiile cu placere si te indruma in caz de nevoie. Va recomand cu placere sa comandati de la evomag.ro, pentru ca nu veti regreta.
Adrian H. found this review useful
Bogdan
28 April 2010
Rapiditate si profesionalism
Este pentru prima data cand comand de pe acest site si am ramas placut impresionat de amabilitatea personalului si de rapiditatea livrarii.Comanda facuta Duminica si Miercuri am primit marfa in Mures.Continuati cu aceleasi servicii!!
27 April 2010
Recomand
Este ok ,citeste orice ,silentios se instaleaza rapid ,sunt foarte multumit de produs si de serviciile Evomag.-
27 April 2010
9/10 pentru intarzierea livrarii, 10/10 pentru suportul si ajutorul de la comanda pana la livrare
Am facut comanda vineri si mi s-a zis ca ajunge luni, din pacate a ajuns marti, dar in tot acest timp am fost tinut la curent cu statusul comenzii. Pachetul continea tot ce trebuie, obiectul a fost instalat si functioneaza corespunzator.
Catalina
26 April 2010
Servicii de 5 stele
Am facut comanda vineri si tot vineri am fost contactata. Mi s-a promis ca luni voi primi produsul si luni a sosit la locatia aleasa de mine cu factura corecta si cu un angajat plin de solicitudine. Servicii impecabile, ajutor de nadejde. Am reusit sa fac un cadou frumos la timp. Toata lumea este fericita :D
CUMPARATI DE AICI! SERVICII DE OCCIDENT IN ROMANIA.
26 April 2010
A doua comanda...
Sambata am facut comanda, si (normal) luni dimineata, sunt contactat de catre un reprezentant evomag, iar la 11:30 deja aveam telefonul HTC Desire pe care il comandasem. Nu doar ca baietii de la evomag pot da o lectie de educatie si profesionalism altor companii, dar si logistica este impecabila.
A fost a doua comanda pe care am facut-o la dansii, in ambele cazuri nota este 10 cu felicitari. Aici nu am decat 5 stele, asa ca rating-ul meu este 5(maxim) fara ezitare.
Felicitari, EvoMag !
Stefan Ghelbere
23 April 2010
Profesionisti
Servicii excelente si livrare rapida
Anna
21 April 2010
Exact ce iti trebuie si cand iti trebuie!
Singurul magazin unde am gasit ce imi trebuia exact cand imi trebuia...Altii aveau, dar peste 3 zile, 7 sau chiar 10...Cei de la Evomag mi-au raspuns prompt la solicitarea pe email, am mai cerut cateva caracteristici pe mess si mi-am ridicat personal marfa cu rapiditate...Sunt cei mai buni!
20 April 2010
Am achizitionat un xbox
Sunt multumit de produs dar din pacate nu o sa mai cumpar de la dumneavoastra. Modul de tratare al clientilor nu este prea ok. Sau poate asa a fost decat cu mine... Domnul care a incasat banii si mi-a dat produsul a facut EXACT acest lucru... A incasat banii si mi-a dat produsul + factura. Am cerut niste detalii doar ca sa mi se raspunda cu 'nu stiu'. Daca insista doar putin imi mai vindea cel putin 2 jocuri pentru consola (pe care le-am luat de la emag a 2-a zi). In rest produsul este ok si va multumesc. Un sfat: o vanzare BUNA nu este facuta doar de agentul de vanzari ci si de oamenii cu care clientul intra in contact dupa ce a incheiat acordul cu agentul. Oamenii de pe aftersales trebuie sa intretina o relatie buna cu clientul. Toate cele bune!
20 April 2010
EvoMAG a fost la inaltime, ca intotdeauna
Echipa EvoMAG mi-a depasit ca de obicei, asteptarile. Coletul a ajuns chiar mai devreme decat il asteptam. De asemenea, am primit toate informatiile de care aveam nevoie. Va multumesc, EvoMAG!
19 April 2010
excelenta
este o companie de incredere, pe care te poti baza.
oamenii care lucreaza acolo sunt profesionisti si orientati spre satisfacerea clientilor. acest lucru se vede si in toate comentariile pe care le-au primit pana acum.
toate comenzile mele au fost lucrate rapid si bine!
18 April 2010
Seriozitate
Produsul l-am ridicat chiar in ziua in care am facut comanda. Cei de la relatii clienti si cei de la livrari au fost foarte amabili. Pe cei de la evomag ii recomand si altora care vor sa fie serviti cu promtitudine.
15 April 2010
am primit produsul este ok
AM primit un alt produs de data acesta functional, foarte prompt Este vorba despre un DVD Player Portabil PDVD-798T (TV Tuner incorporat).Este in regula acum dar imi pare rau de acest incident, insa sunt bucuros ca sa rezolvat foarte rapid.Se poate intimpla oricui. Cele doua stele acordate prima data au fost foarte multe avand in vedere ca produsul expediat a fost defect.Pentru remedierea problemei cu profesionalism va ofer 4 stele
laurentiu lupu found this review useful
10 April 2010
ec51 wholesale given me good buy expirence
I can only praise I ordered a nokia N97 from ec51 wholesale.2 weeks of ordering and though I
was exremely nervous opening the box,I was not disappointed the cellphone is good as
description on ec51 wholesale and that's good rate that i pay. I can honestly say I was
thrilled with my purchase. Definately worth looking into mall.ec51.com
Jeacks
09 April 2010
Best Of Best
3 comenzi si toate au decurs impecabil
3 comenzi si toate au decurs impecabil.
razvan
promptitudine si calitate
sunt multumit de alegerea facuta,este prima data cand fac cumparaturi on line dar am fost placut surprins sa constat ca mai sunt si lucruri care nu numai se spun chiar se fac.
bafta in continuare.
multumesc
excelent
lucrul pe care l-am apreciat cel mai mult este vizualizarea stocurilor in timp real. nu mai stiu alt site care sa aiba sistemul asta. si comunicarea pe messenger a fost foarte utila.
02 April 2010
ireprosabil
o experienta foarte buna
01 April 2010
ok
Nu au fost probleme cu livrarea pentru ca produsul se afla in stocul magazinului.
Corina
Bine
Sunt bucuroasa ca am primit comanda si ca nu a durat mult partea cu birocratia spre deosebire de alte companii. Totul a mers foarte repede. Angajatii sunt destul de amabili.
Rapizi, comozi, profesionisti
Comanda f rapida, service-ul e nota 10.
4 stele
O stea minus pentru ora de nelivrare ( 17.00 - 18.00). Am facut o cursa contra cronometru de la serviciu pana la sediul dumneavoastra, pentru a nu pierde o ora. Acel interval orar dupa parerea mea reprezinta cea mai buna perioada in care poti ajunge de la serviciu la sediul dumneavoastra pentru a ridica comenzile.
Restul serviciilor 5 stele.
Evaluare prima comanda
Imi place sistemul de informare in legatura cu stare curenta a produsului.
Produsul este la calitatea asteptata, la o prima utilizare.
Un minus pentru durata livrarii - 24 de ore mai tarziu fata de concurenta
22 May 2009
Nu este prima data cand cumpar de la evoMAG. De data asta au fost probleme cu o placa de baza..Am...
13 May 2009
Eu am comandat o placa video de la ei... si sincer, chiar mi s-au parut...
14 April 2009
Si eu am cumparat si o sa mai cumpar in continuare de la ei pt k nu am avut niciodata probleme cu produsele...
01 January 2010
Am cumparat mai mereu de la acest magazin, si chiar au...
01 January 2009
Si eu am comandat produse de la ei si sunt foarte multumita. Daca citesti metodele de comanda sau livrare nu ai treaba cu ei. Azi dau comanda si maine ma duc sa o ridic...
01 January 2009
Am cumparat de la Evomag un multifunctional HP J4580. Am facut comanda seara, a 2-a zi am fost contactata pt confirmare (chiar am fost atentionata la...
15 April 2009
Opinie: Totul decurge exact cum ar trebuisa...
14 April 2009
Opinie: Am comandat si eu de la ei si afost totul ok. De vreo 5 luniincoace numai de la ei cumpar,adica 4-5 produse pe luna si suntfoarte multumita. Ori m-am...
13 September 2007
Opinie: Un magazin de incredere,...