Execution time: 703ms

Rate company

evoMAG.ro - Featured story - 23 articles found online

See all  |  Add
  (21 July 2010)

Afacerile cumulate ale primilor cinci jucatori din piata locala de e-commerce au scazut anul tre­cut cu aproximativ 10 mil. euro comparativ cu 2008. Po­­trivi

437 REVIEWS

Media

Scaderi de pana la 25% pentru comertul online | It&C

www.financiarul.com

Submitted by   (21 July 2010) (Report abuse)

DVD-ul, încă un dinozaur pe cale de dispariţie - IT > EVZ.ro

www.evz.ro

Durata de viaţă a gadgeturilor tehnologice este tot mai scurtă. Hard diskul portabil trimite la pensie DVD-ul, care n-a rezistat decât un deceniu.

Submitted by   (10 July 2010) (Report abuse)

Cinema în sufragerie - IT > EVZ.ro

www.evz.ro

Un proiector 3D şi o pereche de ochelari sunt suficiente ca să vezi filmele preferate acasă, pe un perete. Pentru o imagine bună, trageţi perdelele.

Submitted by   (26 June 2010) (Report abuse)

Vanzarile de televizoare 3D au depasit asteptarile ... | It&C

www.financiarul.com

Daca la momentul lansarii tele­vizoarelor 3D pe piata locala companiile producatoare spu­neau ca nu stiu cum va evolua noua tehnologie, se pare ca van­zarile

Submitted by   (22 June 2010) (Report abuse)

Ce aduce vara pentru comertul online?

www.wall-street.ro

Perioada verii va aduce vanzari mai scazute pentru retailer-ul online de produse electro IT evoMag.ro comparativ cu primul trimestru din 2010, cand cifra de afaceri a companiei a crescut cu 60% fata d

Submitted by   (05 May 2010) (Report abuse)

Jucatorii din e-commerce nu asteapta o... | It&C

www.financiarul.com

In primul trimestru din acest an jucatorii din comertul electronic de produse electroIT au anuntat rezultate in crestere comparativ cu perioada similara din 2009, desi pi

Submitted by   (03 May 2010) (Report abuse)

Retailerii online au inceput lupta pentru distributia Google Nexus One

www.wall-street.ro

La aproximativ o luna si jumatate de cand magazinul online Evomag, cu afaceri de sapte milioane de euro anul trecut, a inceput sa comercializeze pe piata locala telefonul inteligent Google Nexus One,

Submitted by   (31 March 2010) (Report abuse)

Sezonul de fuziuni si achizitii in e-commerce s-a incheiat | New Media

www.financiarul.com

Daca in 2009 s-au facut pe pia­ta locala de comert electronic mai multe achizitii, din care patru ma­jo­re, pentru anul acesta mana­gerii din industrie nu

Submitted by   (17 March 2010) (Report abuse)

Comertul electronic nu va atinge miliardul de euro pana in 2014

www.financiarul.com

Jucatorii din e-commerce estimeaza ca valoarea acestei pietei va ajunge la un miliard de euro cel mai devreme in 2014, cu patru ani mai tarziu decat ara­tau studiile...

Submitted by   (02 March 2010) (Report abuse)

PC pentru mamaia şi tataia | EVZ.ro

www.evz.ro

Fără mouse şi tastatură, Acer T230H primeşte comenzi prin „touchscreen”. Astfel, folosirea calculatorului poate deveni mai simplă pentru cei mai în vârstă.

Submitted by   (27 February 2010) (Report abuse)

Test pe primul laptop 3D din lume: merită banii? | EVZ.ro

www.evz.ro

EXPERIENŢĂ. Pentru 2.700 de lei, cu o pereche de ochelari speciali şi un laptop Acer, poţi simţi că intri cu totul într-un joc sau într-un film, iar fotografiile personale prind viaţă.

Submitted by   (20 February 2010) (Report abuse)

Optimism: Seful evoMAG estimeaza ca piata de comert online creste in 2010

www.wall-street.ro

Desi analistii estimeaza ca 2010 va fi un an mai greu pentru e-commerce-ul autohton, retailer-ul online de produse electro IT evoMAG.ro crede ca piata de profil va creste cu cel putin 30%.

Submitted by   (15 February 2010) (Report abuse)

Nexus One, în România cu 600 de euro | EVZ.ro

www.evz.ro

Telefonul produs de Google şi HTC se vinde şi în România de câteva zile, dar numai prin intermediul magazinelor on-line, de categorie mică şi mijlocie. Unul dintre acestea este EvoMag.ro, care a adus Nexus One la un preţ de 2.499 de lei.

Submitted by   (15 February 2010) (Report abuse)

1.000 de site-uri noi de e-commerce s-au inscris anul trecut

www.financiarul.com

Dupa ce mai multe grupuri media si alti publisheri s-au retras in 2008 din sis­temul de monitorizare a traficului pe internet trafic.ro, anul trecut a adus peste 1.000 de site-uri noi de e-commerce.

Submitted by   (20 January 2010) (Report abuse)

Retailerul EvoMag.ro a obtinut venituri de 4,8 mil. euro in 10 luni

www.zf.ro

Retailerul online EvoMag.ro a obtinut venituri de 4,8 mil. euro in ultimele 10 luni.

Submitted by   (08 December 2009) (Report abuse)

Evomag estimeaza vanzaƒri de 0,8 mil. euro in Decembrie - Money.ro

www.money.ro

Evomag.ro, unul dintre principalele magazine online, administrat de compania Evolution Prest Systems, estimează pentru luna decembrie vânzări de 0,8 milioane de euro, în creştere cu 30% comparativ cu o lună normală de vânzări.

Submitted by   (01 December 2009) (Report abuse)

Piata de comert electronic poate cresŸte in 2010 cu peste 50% - Money.ro

www.money.ro

Piata localaƒ de comert electronic poate creste anul viitor intre 30% sŸi 55%, spun principalii jucaƒtori din acest domeniu, pe fondul migraƒrii mai multor companii caƒtre online.

Submitted by   (30 November 2009) (Report abuse)

EvoMAG vizeaza afaceri de 7 milioane euro | It&C

www.financiarul.com

Compania Evolution Prest Systems, care administreaza magazinul on-line evoMAG, s-a orientat anul acesta spre castigarea cotei de piata, urmand ca de anul viitor sa se concentreze pe obtinerea profitului.

Submitted by   (24 November 2009) (Report abuse)

Clientul roman al magazinelor on-line imatur de acum 5-10 ani

www.financiarul.com

Principalele caracteristici ale clientului magazinului on-line sunt varsta intre 18 si 45 de ani, educatia peste medie, gradul de informare, lipsa timpului, dar si prefer

Submitted by   (18 November 2009) (Report abuse)

evoMAG.ro introduce plata online cu card. Contributie la promovarea comertu

www.comunicatedepresa.ro

Bucuresti- 13 Octombrie 2009 - evoMAG.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de IT&C din România, implementeaza cu ajutorul integratorului de soluţii pentru comerţ electronic GECAD ePayment plata online cu cardul.

Submitted by   (13 October 2009) (Report abuse)

Found online

Hyderabad Online Flowers

www.hyderabadonlineflowers.com

hyderabadonlineflowers.com offers wide range of wonderful fresh flowers arrangement, gifts, cakes, chocolates & sweets to Hyderabad for various occasions such as birthday, wedding, wedding anniversary and other special occasions.

Submitted by   (02 July 2010) (Report abuse)

Cum alegi computerul potrivit | Libertatea.ro

www.libertatea.ro

Pe piaÅ£a computerelor, ofertele curg gârlă şi fiecare sistem pare mai bun decât altul, astfel încât parcă te îmbie să faci alegerea cea mai costisitoare, ca să ştii sigur că vei avea tot ce îÅ£i trebuie. ...

Submitted by   (07 March 2010) (Report abuse)

Seriosi si amabili !

www.evomag.ro

Multumesc pt produsele pe care mi le-ati recomandat, sunt multumit de ele si voi cumpara in continuare de la voi!

Submitted by   (14 April 2009) (Report abuse)
01 September 2010

Ireprosabili

Produsul a fost livrat in mai putin de 48 de h de la efectuarea comenczi si chiar daca acesta nu se afla in depozitul evomag. Recomand cu cea mai mare placere

Featured review of evoMAG.ro

• Rodica
28 August 2010

Excelent!

Din colaborarea cu magazinul dumneavoastră nu pot să am decât cuvinte de laudă. Sunteţi nişte profesionişti. Site-ul este printre puţinele care întradevăr de actualizează în timp real. Baftă multă!

• P.Radu
  • Cluj-Napoca, RO
  • 30 points
01 September 2010

servicii de calitate germana

Produsul a ajuns in ziua cand l-am dorit avind toate informatiile despre el printr-un simplu telefon

31 August 2010

Calitatea produsului si eficienta livrarii lui, fara probleme

Va recomand si altora pentru calitatea si rapiditatea serviciilor.

26 August 2010

Monitor Horizon 2004LW5 in loc de LW

Am comandat un monitor Horizon LW . S-a verificat stocul furnizorului, mi s-a confirmat existenta produsului, am fost invitat sa ridic comanda la ora 18,00 . Am fost avertizat ca programul de lucru este pana la ora 19,00 si din acest motiv produsul nu poate fi testat la ridicare. Am ridicat "pe fuga" comanda la ora 18,01 si ajuns la domiciliu am constat ca produsul ridicat nu coincide cu produsul comandat si platit . In loc de Horizon LW am primit un Horizon LW5 . Desi doar o singura cifra constituie motivul nemultumirii , in fapt aceasta cifra 5 in plus ascunde cateva aspecte in minus ale produsului astfel intitulat . Concluzia este ca un astfel de monitor nu ma intereseaza si in aceste conditii solicit de urgenta remedierea greselii si livrarea corecta a produsului comandat si achitat !
... ... ...
O zi mai tarziu greseala a fost remediata prin returnarea banilor . Recunosc ca ma asteptam sa primesc monitorul dorit in conditiile in care acest produs inca mai exista pe piata . S-a preferat solutia cea mai facila dar e bine ca povestea a avut un final amiabil .

22 August 2010

Simplu si ieftin

preturi foarte bune, livrare OK, site web foarte simplu --> servicii foarte bune

• mary
  • 30 points
22 August 2010

serviciul clienti nota10

servicii f. bune si livrare rapida

• Daniel
21 August 2010

5 stele, la prima comanda

produsul la usa intact, angajatii cu bun simt si responsabilitate

• Liam
  • 20 points
  • 4 Reviews
21 August 2010

normal

It is very normal.I can not find something fascinating.

• Vyrgil
19 August 2010

laptop

Sunt foarte multumit de integritatea coletului.Sigilat, asa cum mi l-am dorit Multumesc mult !!

19 August 2010

Experienta de cumparare buna cu o mica scapare

Am cumparat un laptop Acer Aspire 1410 care a venit in cutie cu stecher american si nu putea fi folosit in prizele din Romania. Cand am primit produsul nu mi s-a adus la cunostinta acest fapt. In scurt timp am contactat consilierul de vanzari si in termen de o zi mi-a fost trimis prin curier un cablu pentru prizele din Romania.

18 August 2010

rating

am acodat doar 3 stele pt ca sunt la prima comarnda, iar produsul comandat este unul minor. deci nu pot sa-mi fac o parere finala despre activitatea firmei dumneavoastra.

• liviu
18 August 2010

promptitudine , profesionalism

foarte amabili

17 August 2010

Servicii Excelente

Cel mai bun magazin virtual de produse IT la ora actuala. Service EXCELENT la standarde Europene. Amabili si au cunostinte foarte bune despre produsele vandute.

• Bogdan
07 August 2010

Am primit comanda

coperta pe care am comandat-o a fost foarte buna
ma asteptam la o hatrie mai groasa si mai lucioasa
exista posibilitatea sa inlocuim hartia din interior?

• Alin
05 August 2010

foarte buni

extrem de prompti ...

• KDT
  • 9 points
05 August 2010

Panasonic FZ-38

Produs excelent, normal e panasonic.
Cardul SDHC 8 GB cadou e super ok! Trepiedul cadou e de rasul lumii...! (plastic ieftin, nu poate fi folosit cu aparatul care e destul de greu. Daca pica mi-l scoateti sigur din garantie...)
Cand am intrebat daca trepiedul poate fi inlocuit cu o geanta la pret echivalent (sau as fi platit diferenta) mi s-a spus ca nu se poate ca asa vine de la producator... Miroase a minciunica deoarece nici cardul nu vine de la producator, nu? Cu un pic de bunavointa s-ar fi putut... Deci rating mic pentru lipsa de negociere.

Liam and George found this review useful

03 August 2010

seriozitate si amabilitate

produsele foarte bune . suport tehnic foarte bun . foarte multa amabilitate

03 August 2010

Absolut totul a fost de nota 10

Am comandat produsul intr-o perioada cand nu se afla pe stoc. Am fost instiintat imediat ce produsul a sosit in magazin. Angajatii cu care am intrat in contact sunt profesionoisti. Produsul sper sa fie la inaltimea vanzatorului. Inca nu am apucat sa il testez. Pachet intact, cu sigiliile originale

02 August 2010

suuuuuppeerrr

super ok!!!!!!!!!!!

27 July 2010

DOBRIN RAZVAN

Produsul a fost livrat a doua zi dupa comanda, dupa un telefon in care am fost anuntat ca banii au intrat in cont

22 July 2010

Am achizitionat exact ce-mi doream

promptitudine+seriozitate+profesionalism=satisfactie client

• neagoe
21 July 2010

parere

multe produse.putine pe stoc

• Popa
20 July 2010

magazin online profesionist

excelente optiuni de sortare a produselor,
am comandat, primit, platit produsul,
intr-un cuvant un magazin profesionist.

15 July 2010

Excelent

Am primit comanda foarte bine si am ramas placut surprins atat de prezentatea de pe site cat si de bunavointa cu care am fost tratat.
Si pretul este ok.

14 July 2010

O firma de incredere si intelegatoare

Am cumparat mai multe de la ei. Sunt flexibili, isi recunosc greselile si le corecteaza astfel incat sa fie cat mai bine clientului. N-am avut probleme cu ei si au fost intotdeauna foarte expeditivi si politicosi. Din multe puncte de vedere peste eMag

• Teodor
13 July 2010

In pricipiu e ok, mai trebuie sa umble la preturi

Am comandat acum 2 zile pe firma, a fost ok, mi-au emis proforma, am platiti-o (adaugati pe viitor toate conturile bancare pe proforma, am aflat ulterior ca aveti si in BRD si nu mai asteptam atat confirmarea platii), mi-a dat SMS de preluare de comanda si de confirmare a platii si ridicare de marfa. Am ridicat marfa si sunt multumit. O zi buna

13 July 2010

Promtitudine si calitate

Imediat dupa plasarea comenzii am fost contactata de un reprezentant. Comanda a fost gata a doua zi dimineata, dar nu a fost livrata, eu preferand plata cu cardul prin POS la sediul firmei. Factura fiscala eliberata fara problema. Produsele sunt de o calitate ridicata si mai greu de gasit la distribuitori in Romania (Blackberry 8900 Javelin - la liber, mouse HP Espresso Black - editie limitata). Preturile atractive, nu neaparat mici sau cele mai mici, dar reflectand foarte bine calitatea serviciilor prestate.

09 July 2010

Excelent

Serviciul clienti a fost de mare ajutor, am primit toate informatiile necesare. Serviciul de notificare prin SMS a fuinctionat fara repros.

03 July 2010

Service

Promptitudine, disponibilitate la dialog in rezolvarea problemelor legate de service.

03 July 2010

EXCELENT !!!

Un serviciu care poate servi drept model altora. De ce ?
- personele contactate telefonic (contabilitatea (din greseala) si serviciul clienti) au fost deosebit de amabili, prietenosi chiar, intr-un mod natural
- in timpul tranzactiei (in care din cauza urgentei comenzii am fost condus pas cu pas de catre agentul de vinzari) si dupa plasarea comenzii si a platii, in orgaizarea logisticii livrarii am avut mereu un sentiment de grija fata de client.
- site-ul (impreuna cu functionalitatile aferente: plata on-line, mailuri de confirmare, urmarirea comenzii/livrarii) da un sentiment de comfort ridicat
- preturi corecte
- livrare rapida, precisa si nu in ultimul rind, flexibila pe ultima suta de metri. (momentul livrarii la domiciliu se poate stabili prin intelegere cu agentul firmei de logistica)

Daca va fi cazul, am sa recomand tuturor acest serviciu. Eu insumi am aflat de la un prieten.

Felicitari EvoMAG! (multumiri speciale lui Marian Patrascu si intregului colectiv)
Zoltan

Teodoreanu Alex found this review useful

• Dragos
02 July 2010

promptitudine si servicii foarte bune

servicii foarte bune

Seriozitate, amabilitate

Produsele, ca produsele, nu le fac ei, dar esti tratat cu respect, sunt amabili si foarte bine organizati. Ai facut o comanda, stii tot timpul starea ei. Esti anuntat prin SMS, prin e-mail. Adica le pasa.

• Adrian

Excelenta atitudine

Marfa de calitate,comunicare reprezentant firma - client foarte buna, profesionalism si seriozitate. Felicitari!

Produs livrat deja defect

Am primit produsul deja defect.

• Gabi
  • Bucuresti, RO

Nota 10 !!!

Sunt foarte multumit de serviciile oferite de Evomag, respectiv: am dat comanda telefonic, dupa apelul telefonic am ajuns la sediu in mai putin de 10 minute si factura era deja emisa! Am semnat, am achitat si am plecat cu produsele comandate in urma cu 10 minute. Recomand cu incredere, multumesc echipei Evomag!

29 June 2010

Totul ca la carte!

Noaptea pe la ora 2 am inregistrat comanda, cu mentiunea sa o pot ridica personal in jurul orei 12.

De dimineata am fost anuntat PRIN SMS (gratis!) cine se ocupa de comanda mea si in jur de ora 10 am fost anuntat din nou, tot prin sms, ca pot ridica produsul!

Foarte simplu de ajuns (statia de metrou la 30 de metri) si se poate plati si cu card bancar!

Cei de acolo sunt gata sa raspunda si solicitarilor mai "pretentioase" (gen probat produsul)
Felicitari si la cat mai multe magazine in tara pe acest sistem!

Gabi found this review useful

28 June 2010

Buna ziua

A-ti fost mai rapizi de cat ma asteptam...:) si o sa revin cu mare placere.

• Dragos
  • 10 points
  • 2 Reviews
25 June 2010

In general Ok

Am primit produsul dorit o pereche de boxe la 2 zile diferenta.(fiind din bucuresti ma asteptam ca a doua zi sa ajunga)

• Gusu
22 June 2010

excelen

am fost permanent informat si produsul a ajuns la timp

21 June 2010

Incarcator HP 90 W

Absolut profesional! Foarte multumit!

18 June 2010

Profesionisti

Sunt firme care vand aceleasi produse un pic mai ieftin dar nu se compara cu EvoMag in promtitudinea livrarii, profesionalism, seriozitate.

16 June 2010

Profesionisti !

Dupa felul cum au decurs lucrurile in cazul meu, toate etapele, pornind de la constructia site-ului, pe partea de asistenta si urmarire a comenzii, incluzand mesajele atat e-mail cat si sms, de confirmare a livrarii mi-au creat impresia ca chiar va pasa de clientii vostri. Inca nu mi-a sosit coletul expediat ieri (17.10 PM) dar nu-mi fac griji ca stiu ca sunt pe maini bune.

• Roxana
11 June 2010

Promtitudine si corectitudine

Fata de alte magazine on-line,aici am vazut ca intr-adevar le pasa de clienti!Promti si profesionosti.

10 June 2010

promptitudine

Sunt din Cluj Napoca si am comandat un produs. am fost surprins de rapiditatea cu care am fost anuntat, in cateva minute de la comanda, ca voi primi coletul chiar a doua zi. Dupa alte cateva minute eram ininstintat pe mail ca pachetul este deja in custodia fan curier din Cluj. De aici deduc faptul ca produsul se gasea in cluj si puteam sa-l iau personal fara sa platesc si transportul la fan curier. Din site-ul evomag nu am inteles ca exista aceasta posibilitate decat in Bucuresti. as vrea sa stiu pe viitor daca exista depozit si la Cluj Napoca pentru ca la o alta comanda as putea economisi 20 de lei.

Reply from evoMAG.ro

10 June 2010

Doresc sa va informez ca am avut produsul pe stoc si de aceea l-am livrat catre curierat asa repede. Suntem un magazin online si ca atare avem un singur punct de lucru pentru toata tara (numai in Bucuresti).

Multumim pentru recenzie. In cazul in care am lamurit neclaritatea d-voastra va rog sa acordati mai multe stele in cazul in care considerati ca am lamurit acesta cerere.

simplu

am telefonat , agentul de vanzari mi-a facut cont, am ridicat produsul a doua zi, plata card.
poate ar fi bine sa existe mai multe desk-uri de unde sa ridici comanda. crec ca daca era aglomerat asteptam ceva.

Promptitudine

Din punct de vedere al promptitudinii,absolut ok.Lasand la o parte cablul HDMI (acordat gratuit la completarea comenzii)care dupa solicitare mi-a fost in cele din urma dat,pot spune ca sunt multumita.

Foarte prompti

Servicii excelente, livrare rapida, preturi acceptabile. Recomand

• rec

prompt si sigur

am avut problema ca 2 memori comandate, fara problema au fost inlocuite chiar am avut posibilitatea sa aleg alt model (daca nu treubuia sa platesc difernta acordam 6*:D)

05 June 2010

cei mai tari

promtitudine, preturi decente

• Marius
05 June 2010

Profesionalism si seriozitate in perioada de garantie

procedura de solutionare a cazurilor produselor care se defecteaza in perioada de garantie pe care o aveti este foarte buna. Eu am avut ghinionul de a trebui sa apelez la garantie (s-a defectat un produs achizitionat in urma cu un an si aflat inca pentru un an in garantie) si am avut parte de profesionalism si seriozitate din partea "evomag".
Marius-Timisoara

04 June 2010

Profesionalism

Am primit produsul in cateva ore. Serviciu ireprosabil. Atentie deosebita, amabilitate, rabdare si profesionalism. Va pot recomanda cu incredere tuturor cunoscutilor. Ramaneti asa.

03 June 2010

feedback evoMAG.ro

Un site excelet pentru cumparaturi cu inregistrare simpla, produse de calitate, preturi competitive, informare corecta a clientului in privinta produselor si a livrarii, si servire impecabila.
Multumesc echipei evoMAg

02 June 2010

Televizor lcd SAMSUNG

Va multumesc foarte mult pentru serviciul pe care m-ati acordat,si sint foarte multumit de flexibilitatea cu care rar se intilneste in aceasta tara!Mult succes in continuare!Cu stima,si mult respect Fülöp Attila!

01 June 2010

OK

Produsul a fost livrat a doua zi dupa efectuarea comenzii.

29 May 2010

Profesionalism si promptitudine

Desi este prima colaborare cu evomag am fost placut impresionat de profesionalismul si promptitudinea de care au dat dovada . Cu siguranta voi apela si in viitor la serviciile evomag.ro !

28 May 2010

Servicii excelente

Sunt foarte multumit de serviciile evomag.Mereu aceeasi promtitudine si seriozitate.Felicitari si tineti-o tot asa.Nota 10 +

27 May 2010

Promptitudine excelenta.

Am facut comanda pe data de 25.05.2010 si am primit raspuns ca imi pot ridica pachetul urmatoarea zi.
Excelent de rapid.

27 May 2010

Promptitudine ireprosabila

Desi au trecut doar cateva minute de la lansarea comenzii constat cu o placere deosebita ca produsul comandat si-a inceput deja parcursul catre destinatie. Viteza de reactie si multitudinea de metode de abordare (online, sms, email, telefon) m-au lasat efectiv fara replica. Desi sunt la prima mea relationare cu acest furnizor atitudinea m-a determinat sa ma simt in segmentul business client. Felicitari pentru politica "customer care"!

• Nelu M
23 May 2010

Multumit in totalitate.

Am comandat si am primit in timpul pormis ceea ce am dorit.Calitatea este conform asteptarii.
Deci merita colaborarea cu Evomag.Foarte promt raspunsul lor.

21 May 2010

Promptitudine

Comanda a ajuns in mai putin de 24 h.

• Razvan
21 May 2010

Cadoul a ajuns la timp exact asa cum m-am asteptat

Foarte multumit de livrare. Am comandat un hdd de 500 si este exact asa cum l-am dorit. Acum am inceput sa salvez datele pe el. La pretul asta nu gasesti ceva mai bun. Excelent

20 May 2010

Servicii clienti de nota 10

Rapiditate in ceea ce priveste suportul si feedback-ul primit din partea Evomag. Serviciul clienti as putea spune ca este impecabil (comunicare buna pe mail, yahoo messenger, telefon, sms) - la capitolul asta nota 10.

Dezamagita ca nu aveau produsul solicitat pe stoc si a durat destul de mult pana a fost disponibil.

• ileana
19 May 2010

super

Produsul a ajuns rapid, serviciul clienti este excelent.

19 May 2010

Foarte prompti

Am primit telefon la 15 minute dupa lansarea comenzii si produsele au ajuns a doua zi.

16 May 2010

promti si amabili. recomand

14 May 2010

Foarte amabili si foarte promti!

De cele mai multe ori produsele comandate mi-au ajuns ori in aceeashi zi, daca am facut comanda pana in ora 11-12, ori a doua zi. Angajati foarte amabili si competenti.

12 May 2010

Serviabilitate si seriozitate

Sunt foarte multumit de "logistica" comenzii si deci de promtitate.
Alegerea de a cumpara de pe acest site a fost nu doar transparenta datelor dar si complexitatea acestora. Aici am gasit tot ce ma interesa despre produsul care mi-l doream

• Atomei
11 May 2010

nota 9

Foarte rapizi in preluarea comenzilor si in expedierea produselor. Pacat ca, desi pe site apareau produsele pe stoc, prin mail am fost informat ca "nu mai sunt", in schimb oferindu-mi-se o alternativa acceptabila.

11 May 2010

promtitudine si amabilitate , aer inchis, irespirabil in sala de asteptare.

Am avut o experienta buna primind comanda la timp.

06 May 2010

experienta placuta ca si in trecut

Recomand seriozitatea si promptitudinea

Serviciu excelent!

A doua zi am ridicat produsul cerut. Foarte bun pentru consumabile si nu numai! Produsele au fost sigilate, calitatea lor nu a ridicat astfel nici o problema.

promti si seriosi

Folosesc acest antivirus de ani buni atat la servici cat si in particular .Este flexibil si bun.Recomand celor care doresc un lucru serios.Cat despre EVOMAG ?....este o firma care SE RESPECTA cu adevarat.Categoric poate constitui un exemplu pozitiv pt.multe firme din Bucuresti in ceea ce priveste bunul simt,promtitudine,amabilitate,preturi bune pt.produse etc...etc.

05 May 2010

excelent

promtitudine din partea serviciului clienti
foarte ok

• emy
04 May 2010

Bancul de proba inexistent la ora livrarii produsului

livrarea produselor este dupa 18.00.... ora la care '"colegii de la bancul de proba au plecat.."" ...... Sunt curios cand sunt?!... Produsul achizitionat este ok.

30 April 2010

mihaela nitu SUPER!

AM CUMPARAT DE 2ORI SI SUNT SUPER OK.

29 April 2010

am comandat ieri un htc desire

ieri am comandat de la evomag un htc desire si urma in cursul celei de-a doua zii sa achizitionez produsul. Dupa comanda am vorbit imediat cu un consultant pe internet si am cerut detalii despre produs. Ce pot sa zic, au fost foarte amabili, mi-au raspuns rapid si au fost foarte respectuosi. A doua zii imi inchipuiam ca trebuie sa ajunga undeva la ora 6-8 seara telefonul, dar de unde, la ora 8:35 dimineata ma suna cei de la fan curier sa ridic produsul. Am fost impresionat ca a ajuns asa repede. La evomag gasesti lucruri de calitate si raportul de pret foarte bun. Personal bine ales, care te respecta, iti ofera toate informatiile cu placere si te indruma in caz de nevoie. Va recomand cu placere sa comandati de la evomag.ro, pentru ca nu veti regreta.

Adrian H. found this review useful

• Bogdan
28 April 2010

Rapiditate si profesionalism

Este pentru prima data cand comand de pe acest site si am ramas placut impresionat de amabilitatea personalului si de rapiditatea livrarii.Comanda facuta Duminica si Miercuri am primit marfa in Mures.Continuati cu aceleasi servicii!!

27 April 2010

Recomand

Este ok ,citeste orice ,silentios se instaleaza rapid ,sunt foarte multumit de produs si de serviciile Evomag.-

27 April 2010

9/10 pentru intarzierea livrarii, 10/10 pentru suportul si ajutorul de la comanda pana la livrare

Am facut comanda vineri si mi s-a zis ca ajunge luni, din pacate a ajuns marti, dar in tot acest timp am fost tinut la curent cu statusul comenzii. Pachetul continea tot ce trebuie, obiectul a fost instalat si functioneaza corespunzator.

26 April 2010

Servicii de 5 stele

Am facut comanda vineri si tot vineri am fost contactata. Mi s-a promis ca luni voi primi produsul si luni a sosit la locatia aleasa de mine cu factura corecta si cu un angajat plin de solicitudine. Servicii impecabile, ajutor de nadejde. Am reusit sa fac un cadou frumos la timp. Toata lumea este fericita :D
CUMPARATI DE AICI! SERVICII DE OCCIDENT IN ROMANIA.

26 April 2010

A doua comanda...

Sambata am facut comanda, si (normal) luni dimineata, sunt contactat de catre un reprezentant evomag, iar la 11:30 deja aveam telefonul HTC Desire pe care il comandasem. Nu doar ca baietii de la evomag pot da o lectie de educatie si profesionalism altor companii, dar si logistica este impecabila.

A fost a doua comanda pe care am facut-o la dansii, in ambele cazuri nota este 10 cu felicitari. Aici nu am decat 5 stele, asa ca rating-ul meu este 5(maxim) fara ezitare.

Felicitari, EvoMag !

Stefan Ghelbere

23 April 2010

Profesionisti

Servicii excelente si livrare rapida

• Anna
21 April 2010

Exact ce iti trebuie si cand iti trebuie!

Singurul magazin unde am gasit ce imi trebuia exact cand imi trebuia...Altii aveau, dar peste 3 zile, 7 sau chiar 10...Cei de la Evomag mi-au raspuns prompt la solicitarea pe email, am mai cerut cateva caracteristici pe mess si mi-am ridicat personal marfa cu rapiditate...Sunt cei mai buni!

20 April 2010

Am achizitionat un xbox

Sunt multumit de produs dar din pacate nu o sa mai cumpar de la dumneavoastra. Modul de tratare al clientilor nu este prea ok. Sau poate asa a fost decat cu mine... Domnul care a incasat banii si mi-a dat produsul a facut EXACT acest lucru... A incasat banii si mi-a dat produsul + factura. Am cerut niste detalii doar ca sa mi se raspunda cu 'nu stiu'. Daca insista doar putin imi mai vindea cel putin 2 jocuri pentru consola (pe care le-am luat de la emag a 2-a zi). In rest produsul este ok si va multumesc. Un sfat: o vanzare BUNA nu este facuta doar de agentul de vanzari ci si de oamenii cu care clientul intra in contact dupa ce a incheiat acordul cu agentul. Oamenii de pe aftersales trebuie sa intretina o relatie buna cu clientul. Toate cele bune!

20 April 2010

EvoMAG a fost la inaltime, ca intotdeauna

Echipa EvoMAG mi-a depasit ca de obicei, asteptarile. Coletul a ajuns chiar mai devreme decat il asteptam. De asemenea, am primit toate informatiile de care aveam nevoie. Va multumesc, EvoMAG!

19 April 2010

excelenta

este o companie de incredere, pe care te poti baza.
oamenii care lucreaza acolo sunt profesionisti si orientati spre satisfacerea clientilor. acest lucru se vede si in toate comentariile pe care le-au primit pana acum.

toate comenzile mele au fost lucrate rapid si bine!

18 April 2010

Seriozitate

Produsul l-am ridicat chiar in ziua in care am facut comanda. Cei de la relatii clienti si cei de la livrari au fost foarte amabili. Pe cei de la evomag ii recomand si altora care vor sa fie serviti cu promtitudine.

15 April 2010

am primit produsul este ok

AM primit un alt produs de data acesta functional, foarte prompt Este vorba despre un DVD Player Portabil PDVD-798T (TV Tuner incorporat).Este in regula acum dar imi pare rau de acest incident, insa sunt bucuros ca sa rezolvat foarte rapid.Se poate intimpla oricui. Cele doua stele acordate prima data au fost foarte multe avand in vedere ca produsul expediat a fost defect.Pentru remedierea problemei cu profesionalism va ofer 4 stele

laurentiu lupu found this review useful

10 April 2010

ec51 wholesale given me good buy expirence

I can only praise I ordered a nokia N97 from ec51 wholesale.2 weeks of ordering and though I

was exremely nervous opening the box,I was not disappointed the cellphone is good as

description on ec51 wholesale and that's good rate that i pay. I can honestly say I was

thrilled with my purchase. Definately worth looking into mall.ec51.com

• Jeacks
09 April 2010

Best Of Best

3 comenzi si toate au decurs impecabil

3 comenzi si toate au decurs impecabil.

• razvan

promptitudine si calitate

sunt multumit de alegerea facuta,este prima data cand fac cumparaturi on line dar am fost placut surprins sa constat ca mai sunt si lucruri care nu numai se spun chiar se fac.
bafta in continuare.
multumesc

excelent

lucrul pe care l-am apreciat cel mai mult este vizualizarea stocurilor in timp real. nu mai stiu alt site care sa aiba sistemul asta. si comunicarea pe messenger a fost foarte utila.

02 April 2010

ireprosabil

o experienta foarte buna

01 April 2010

ok

Nu au fost probleme cu livrarea pentru ca produsul se afla in stocul magazinului.

• Corina

Bine

Sunt bucuroasa ca am primit comanda si ca nu a durat mult partea cu birocratia spre deosebire de alte companii. Totul a mers foarte repede. Angajatii sunt destul de amabili.

Rapizi, comozi, profesionisti

Comanda f rapida, service-ul e nota 10.

4 stele

O stea minus pentru ora de nelivrare ( 17.00 - 18.00). Am facut o cursa contra cronometru de la serviciu pana la sediul dumneavoastra, pentru a nu pierde o ora. Acel interval orar dupa parerea mea reprezinta cea mai buna perioada in care poti ajunge de la serviciu la sediul dumneavoastra pentru a ridica comenzile.
Restul serviciilor 5 stele.

Evaluare prima comanda

Imi place sistemul de informare in legatura cu stare curenta a produsului.
Produsul este la calitatea asteptata, la o prima utilizare.
Un minus pentru durata livrarii - 24 de ore mai tarziu fata de concurenta

We have even more reviews

View all 437 reviews

danaros

22 May 2009

Nu este prima data cand cumpar de la evoMAG. De data asta au fost probleme cu o placa de baza..Am...

Trinity Alex

13 May 2009

Eu am comandat o placa video de la ei... si sincer, chiar mi s-au parut...

Elena

14 April 2009

Si eu am cumparat si o sa mai cumpar in continuare de la ei pt k nu am avut niciodata probleme cu produsele...

kakadoo14

01 January 2010

Am cumparat mai mereu de la acest magazin, si chiar au...

Roxeta

01 January 2009

Si eu am comandat produse de la ei si sunt foarte multumita. Daca citesti metodele de comanda sau livrare nu ai treaba cu ei. Azi dau comanda si maine ma duc sa o ridic...

mzor

01 January 2009

Am cumparat de la Evomag un multifunctional HP J4580. Am facut comanda seara, a 2-a zi am fost contactata pt confirmare (chiar am fost atentionata la...

iorgaalexandru

15 April 2009

Opinie: Totul decurge exact cum ar trebuisa...

R_girl_love

14 April 2009

Opinie: Am comandat si eu de la ei si afost totul ok. De vreo 5 luniincoace numai de la ei cumpar,adica 4-5 produse pe luna si suntfoarte multumita. Ori m-am...

Vlad Pop

13 September 2007

Opinie: Un magazin de incredere,...

RATING DISTRIBUTION

this company has reviews from:

trustpilot users (410 Reviews)
cauti.ro (5 Reviews)
compari.ro (13 Reviews)
shopmania.ro (9 Reviews)

evoMAG.ro Support

About this company

“Suntem echipa care administreaza de aproximativ 5 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 17.000 produse active cu informatia de stoc afisata in timp real din domeniul IT&C si Telecomunicatii. Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun). Evomag.ro este un magazin online pe care echipa noastra il dezvolta zilnic pentru a putea fi utilizat usor, incercand sa simplificam in fiecare zi efectuarea cumparaturilor online prin afisarea de stocuri in timp real, in functie de metoda de livrare aleasa veti stii in timp real cand aveti produsul la usa, notificari despre comanda si nota de transport prin MAIL, SMS, TELEFONIC. Evomag.ro – Alegi, comanzi online, livram, simplu si comod!“

Contact information

Romania

Who are evoMAG.ro?

Add category

Download TrustGuard

Distinguish between good and bad companies easily when you use Google.

Access information from Trustpilot in your google searches.

Download TrustGuard
found this review useful. Agree? 0 found this review useful and