We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (57)

Smadder godt

Vi har brugt Expedia flere gange og har været fuldt tilfredse. Jeg tjekker altid om det bedre kan betale sig at booke fly et sted og bestille hotel direkte hos hotellet, men det er som om Expedia altid er billigere.
Jeg elsker den måde de lister hotellerne op på det synes jeg giver et fremragende overblik. Vi har brugt dem til vores kommende rejse og jeg er sikker på det kommer til at gå godt som altid.

Helt fint

Vi har lige rejst med Expedia og vi havde ikke nogle problemer med dem. Vi fik rejsen billigt, og der fulgte mad med på flyet og da vi ringede to gange derind, fik vi hurtigt svar - men der er dog nogle af deres medarbejdere der kun snakker Engelsk men der er heller ikke noget der er et problem

Ingen problemer

Jeg blev lidt chokeret efter jeg havde læst anmeldelserne af Expedia, men efter min rejse er jeg dog blevet positivt overrasket. Bestilte en rejse til Las Vegas i 14 dage med 1 mellemlanding. Der var ingen problemer undervejs, hverken ved flybilletter eller hotel-reservation. Alt forløb smertefrit.

Mellemlanding

Jeg bestilte billetter til USA men en direkte rute uden stop. En par måneder efter fik jeg besked om at rute var ændret således at der kom en mellem landing på Island, hvilket jeg selvfølgelig var lidt bitter over.

Nemt og hurtigt

Vi bestilte hotel i Spanien i sidste øjeblik. Det var nemt og hurtigt. Da vi ankom til hotellet dagen efter havde de al information og vi kunne bare nyde resten af dagen. Og så var det hele betalt på forhånd.

Fin oplevelse

Jeg har været vant til at booke hotel og fly separat, men da jeg havde svært ved at finde en billig ferie til Nice, prøvede jeg Expedia, som var en del billigere end de alternativer jeg kunne finde. Jeg blev lidt mistænksom, da der stod på min bekræftelse af mine flybilletter ikke var bekræftet af SAS, så jeg kontaktede kundeservice via mail, som svarerede at alt var i orden. Jeg var dog stadig lidt bekymret da jeg kom ud i lufthavnen, men det var ubegrundet, da jeg kunne bruge selvbetjeningen og det hele. Jeg kan sagtens anbefale Expedia, for der er nogle penge at spare ved at booke begge dele sammen.

Servicen stinker!

Foretager ændringer i rejseplan, det kan ske, men man tvinges til en personlig kontakt, hvorefter det tager 3 x 30 minutters ventetid at komme igennem til en kundeservice, der ikke kan hjælpe med noget som helst uden at man skal betale gebyr (det kaldes vist salg og ikke service).
Ønsker man at tilkøbe noget til en eksisterende rejseplan kan dette heller ikke lade sig gøre.
Det virker som om de kun har 1 ansat i DK, men under alle omstændigheder:
Tag en anden udbyder, så er I advaret!

DÅRLIG SERVICE...."bondefangeri..."

Har nu 2 dårlige erfaringer med expedia....
Forsøgte at booke rejse online, men kunne ikke fuldføre betaling. Ringede derfor til dem for at afslutte rejse-handel. Her blev hele rejsen så bestilt...navn blev stavet for expedias medarbejder og fuldført. Da rejseplanen kom pr. mail havde de stavet navnet forkert. Søren Damkjær var blevet til Soeren Bankjaer. Hmmmm.. ihhh hvor jeg kan stave....
Forsøgte at rette fejlen både on-line og pr. tlf. men de påstod at det var mig som havde stavet forkert via online booking...havde ikke bestilt online.
Så værsgod......... 50 euro for at rette navn.
Så pest eller kolera. 1200.- for at trække betaling tilbage eller 50 euro for deres fejl.
Bestilte ligeledes hotel i København for et par måneder siden...
Forvekslede da deres beskrivelse af hotel pakken...og der var rigtig mange valgmuligheder på samme hotel. Valgte det dyreste for familien skulle hygge sig.
Og eksklusive blev forvekslet med eksklusiv, så måtte betale for ophold uden morgenmad til 3 personer. Det samme ophold med morgenmad kostede nøjagtigt det samme... Men var ikke opmærksom nok. Så kom desværre til at trykke på den forkerte rubrik....
ÆRGELIGT sagde de på hotellet...
EKSKLUSIVE: 1245,-
EKSKLUSIV : 1245,- + 350 for morgenmad.....

Ja...intet godt at sige om dette firma....

Ringe website

Forsøgte i flere omgange og med flere browser typer at bestille rejse via Expedia.se. Det lykkedes mig dog aldrig at betale og dermed booke rejsen. Den hang hver gang i godkendelsen. ØV en masse spildt tid.

Perfekt rejseoplevelse

Perfekt beskrivelse af rejse samt superhotel til meget billige penge. God vejledning mht flybilletter. Intet kan påklages som negativt hvor ihærdigt jeg prøver....

Dårlig kundeservice

Havde købt flybilletter gennem expedia.dk, da de var billigst fordi der flere flyskift. Bekræftelsen var lidt forvirrende med hensyn til bagagen, for der stod at vi samlet kun måtte have 1kg med. Vi bruger så deres online ting til at skrive til deres kundeservice hvor de lover at svare inden 24 timer (det er nu en måned siden at vi skrev, og har stadig ikke fået svar). Vi ringer så istedet til deres kundeservice hvor vi (efter næsten én time i kø) får at vide at vi skal betale direkte til flyselskabet, hvilket vi så gør. Ved tjek-inn lufthavnen, siger de at vi slet ikke skulle have betalt, så altså 200 kr spildt.

Kontakter derefter igen Expedias kundeservice, hvor de svarer (på lidt uforståeligt svensk) at det har de slet ikke noget med at gøre!

Skriver tilbage til dem at det jo ER DERES KUNDESERVICE der har sagt at jeg skulle betale for bagagen.

Derefter får jeg bare det svar at jeg slet ikke har betalt for bagagen, selvom jeg har sendt dem en kopi af kvitteringen!

Expedia

Har Expedia overhovedet servicekonsulenter ansat?

Problemløs bestilling af rejse til USA, fly og hotel. Prisen OK.
Men der manglede lige det booking nr. som SAS anvender, og jeg prøvede at kontakte Expedia.dk, per telefon og mail. Men ingen svarer undtagen den venlige dame, der siger "Tak fordi du ringede til Expedia". Men det er jo nok en optagelse. Har prøvet 20 gange á 10 minutter uden at være kommet igennem.
Man lover mailsvar inden for 24 timer. Nu er der gået 48 timer uden svar.
Min teori er at enten er der ingen ansat eller de er komplet ligeglade med kunder og service, når bare betalingen er faldet.
mvh JS

Katrine J found this review useful

ELENDIGT!

Efter flere timers frem og tilbage i telefonen og med at prøve forskellige bestillingsmetoder (på expedias opfordring), finder en servicemedarbejder ud af, at det, ved pakke-bestillinger, ikke er muligt at betale over 20.000 kr. på et kort, og heller ikke muligt at betale med 2 kort (selvom dette er en mulighed på deres side) - og sådan er det bare. Jeg kan jo skrive en mail til dem, hvis jeg vil, men vil nok ikke få noget ud af det, er svaret.

Dårlig service, dårlig oplevelse

Vi bestilte vores billet hos expedia da de var en af de få virksomheder der gjorde det muligt at indlægge flere stop på vores tur til USA. Tre uger inden afgang ringede de og sagde at vores rute derhen var blevet ændret, og at vi derfor ville ankomme 6 timer senere, og derved i vores øjne miste en dag. Vi fik dog gjort det klart at vi ville annullere billetten såfremt de ikke tilpassede den til det oprindelige, hvilket de så gjorde.

Da vi skulle hjem blev alle fly aflyst pga. sne, hvilket betød at vi lejede en bil og kørte til LAX. Vi forsøgte at ringe til selskabet, men det var desværre uden for telefontid.. Samtidig nåede vi ikke flyet, og måtte derfor overnatte på hotel i LA og tage afsted den efterfølgende dag. Da vi kom hjem snakkede vi med forbrugerstyrelsen, der sagde at expedia skulle refundere de ekstra omkostninger. Selvom de ikke var skyld i det, var det stadig deres ansvar.

Godt så, det siger vi til expedia, men først prøver de at tørre den af på vores forsikring. Vi gør det derfor klart at vi har snakket med forbrugerstyrelsen, og så ændrer de mening. Det er nu flyselskabet vi skal henvende os til.. hurra!. De forstod ikke budskabet, det er deres ansvar, derfor skal vi ikke tage kontakt til nogen, men det er deres ansvar, og de skal refundere vores omkostninger.. Vi har til dags dato(en måned efter) stadig ikke fået vores penge, og overvejer at melde dem til forbrugerstyrelsen.. meget dårlig oplevelse, og sidste gang vi handler med dem!

Rigtig god!

Har booket hotel her adskillige gange og hver gang har det alt været upåklageligt. En enkelt gang har jeg måttet annulere handlen og der var ingen problemer med at få pengene retur.

En af de helt store fordele ved Expedia, fremfor hos andre udbydere af hoteller, er at man med det samme ser den samlede reelle pris for x antal nætter på hotellet. Der kommer ikke skatter og gebyrer på til sidst. De hoteller Expedia anbefaler er virkelig gode og for det meste er prisen billigere end hvis man selv kontakter hotellet.

Elendige

Priserne og oplevelsen ved at bruge deres website er god. Men har du brug for hjælp eller der opstår et prob med din billet så kan du godt opgive. Det er uhygglig vanskeligt at komme igennem til dem på telefon og de svare ikke på deres online kontakt formular. Den Rejseplan jeg fik sammen med afregningen stemte ikke overens med den rejseplan jeg fik da jeg bestlite rejsen. Det endte med at jeg var nød til at købe en ny billet hos et andet bereau, for at være sikker på at jeg havde en billet der kunne bruges.

aldrig haft problemer

altid gode priser og der var god og nem service da jeg skulle have en refusion for nogle dage på et hotel

Kim Hansen found this review useful

Is Expedia your company?