[REPLY]
Jeg gik ind og bestillede et skørtesæt og der gik en uge så fik jeg det leveret på min ardesse. Kan kun anbefale Extremcarparts.
EC; er et kanon sted at få lavet anlæg, jeg snakkede med Thomas, og vi fik lavet en fed aftale hvor jeg brugte mine egne gamle JBL højtalere men fik et komplet alpine type G + andre ting installeret, det er en fed flexibilitet, og kanon service, vil klart anbefale EC,
Og især Thomas!!
Har nu anbefalet dem videre til andre kammerater og det er helt sikkert IKKE sidste gang de ser mig!
Mega glad for det anlæg i har bygget i min bil ;-)
Kan varmt anbefales de kan deres kram derover i Esbjerg ;-)
Mvh. Futte
extremecarparts er helt klart den bedste butik man kan tænke sig. har nu handlet der i rigtig lang tid og de har ikke skuffet mig en ENESTE gang.
fik så lavet mit super fede komplet massiv anlæg i min passat . 2 din radio, højtaler hele vejen rundt, custombygget bagagerum som ikke set før . spille helt utroligt godt :). er utrolig glad for det godt stykke arbejde der blev langt i . og så til en helt utrolig godt pris.
rigitg godt service er der vist ikke nogle trivl om at der er :) . hvis de ikke har de ting du mangler har de ikke noget i mod at skaffe det til dig . Fx manglede jeg en 2 din radio ramme til min passat og kunne ikke finde den andre steder men fixet Thomas lige så den var der 2 dage efter :) lækkert
alt i alt de bedste folk man kan ringe til eller kontakte når det har noget med biler og gøre :)
Mvh tommy
Så skal du helt sikkert enten kontakte Extreme Carparts eller besøge deres butik. Du får en fantastisk service, de har viden om produkterne og anbefaler kvalitet.
Jeg fik bygget et Alpine anlæg op fra bunden i min del sol, bagagerummets bund har fået to forstærkere bygget ned med knust glas og lys rundt om. Bag sæderne er der blevet indbygget en subwoofer i en tilpasset kasse, som bare passer 100 % perfekt til netop min bil!
Ikke nok med at servicen, kvaliteten og lyden er i top, så vil man altid få et super tilbud på prisen.
Extreme Carparts - Kvalitet og alle pengene værd!
Jeg søgte noget rådgivning om en bagpotte og luftfilter til slæden og på under 5 minutter var jeg rådgivet så jeg var tilfreds med svarene og jeg bestilte de vare, som man hos Extreme Car Parts mente var det jeg ville have, efter 3 dage havde jeg mine dele og efter de var monteret, var lyden præcis, som jeg ville have det.
Så uden at se min bil og kun ud fra det jeg gav udtryk for i telefonen rådgav de mig, så jeg er tilfreds.
Ikke nok med rådgivningen er i orden, var leveringstiden små 3 dage og det er meget normalt og der er derfor kun grund til at rose dette.
Indvidere var prisen ikke at pive over og jeg vil med glæde handle hos Extreme Car Parts igen og jeg vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Købte i december 2011 en ledning til min autoradio/iPhone, men modtog en forkert vare. Vi aftalte at den rigtige ledning skulle skaffes hjem, og det ville tage 6 - 8 uger.
Efter 13 uger rykkede jeg for ledningen. Nu var meldingen, at man nok ikke kunne skaffe ledningen og derfor ville betale mine penge tilbage.
Efter yderligere 5 ugers tovtrækkeri med en lang række uklare mails frem og tilbage, lykkedes det endelig at få pengene tilbage. Det tog altså næsten 5 måneder at afslutte en handel, som ikke blev til noget...
Jeg kan på ingen måde anbefale virksomheden. Kundeservicen og kommunikationen er dybt uprofessionel og særdeles langsom. Extremecarparts repræsenterer alt det, som E-handel ikke skal indeholde.
Hey.
For lang tid siden bestilte jeg et par beglygter inde på denne side.. Dengang gik jeg og ventede i over 2 måneder (jeg havde selvfølgelig kontakt med virksomheden imens, hvor jeg også fik tilegnet mig en nydelig rabat), inden jeg afbestilte varen.
Jeg var selvfølgelig irriteret over at der skulle gå så lang tid, men da de så sagde at jeg selvfølgelig havde min rabat til gode hvis jeg valgte at handle hos dem igen, valgte jeg at give dem en chance til.
D. 26/03 (uge 13) bestiller jeg et par forlygter. Jeg havde haft kontakt med en sælger ugen før, for at høre lidt mere omkring den rabat jeg havde til gode, men så vidste han også hvad for nogle lygter det drejede sig om. Jeg får så at vide da jeg bestiller at de ikke er på lager. Fair nok. Jeg får en besked om at lygterne vil lande hos Extremecarparts i uge 14/15 og at de derefter vil sende dem til mig.
Midt i uge 16 kontakter jeg SELV virksomheden der fortæller at de ikke er kommet endnu, men at de regner med at lygterne vil komme i næste uge (uge 17). Jeg synes selv jeg er en tålmodig ung herre, og venter selvfølgelig på at de så sender dem i uge 17..
I fredags d. 27/04 (uge 17), skriver jeg igen SELV hvordan og hvorledes det går med ordren. Her får jeg det samme svar, at ordren først kommer næste uge (uge 18).
Det er endt med at jeg i dag, 30/04 har afbestilt lygterne.
Patrick Walther Thomsen found this review useful
Kan kun anbefale Extremecarparts.dk til andre.
Jeg bestilte sorte tågelygte til min golf 2 da de var billigst her. De var ikke på lager, så jeg modtog flere mails, så jeg kunne følge med i min ordre. (Perfekt) Jeg har nu modtaget dem i hel tilstand:-)
Vente tiden var ikke lang.
Mvh Daniel Simonsen
Jeg har bestilt dele/ting her inde fra op til flere gange, og hver gang var der hurtig service samt levering.
Den seneste gang bestilte jeg en sportspotte til 499 kr. Den havde de ikke på lager mere, men i stedet sendte de mig en anden (næsten magen til) som stod til 925 kr, uden omkostninger.
Alt ang. den ovennævnte cituation blev behandlet over telefon med en mega god service.
Tak for det !
Super service, nem og hurtig, levering på bare 1 hverdag, så havde jeg varen. kan klart anbefales! :)
jeg købte en whitehooker bagpotte på extremecarparts som kom kun ganske få dage efter bestilling, servicen var i top og rigtig godt sted at handle..
men havde dog trykket at jeg ville have et extremecarparts stickers med som ikke kom med.. havde det stickers været med havde der været 5 stjerner :)
Extremecarparts var meget venlige og super hurtige til at levere.
jeg kan kun sige super god butik lev hurtigt når man har bestilt aldrig haft problemer med dem
mega god service alle der nede er imødekomne og kommer ed gode ideer til hvad man kan gøre og hvad der er godt at købe
De har god service og svare på alle mail hurtigt lidt for levering tid efter min mening (30) dage men alt i alt godt firma :-)
Exstrem god og hurtig behandling. Kan absolut anbefales, og det er ikke sidste gang jeg handler med firmaet, heldigvis findes der troværdige og ærlige firmaer på nettet, tak for det.
Bestilte 2stk K&N filter (samme slags og model) fik hurtigt en mail om jeg virkelig skulle bruge 2stk,eller om der var tale om en bestillings fejl..Jeg skulle så bruge 2stk,en til min kammi,og mig.Den ene var på lager,som blev sendt med det samme,og den anden skulle så bestilles hjem via K&N danmark,fik så en dato på den sidste vare,den modtog jeg 1 dag tidligere end aftalt,uden nogen former for problemer..Ikke sidste gang jeg handler der. ;-) Min vudering af Extremecarparts er derfor fuld hus ;-)
Hej alle som benytter sig af extreme Carparts!
Jeg har ærlig talt slæpt fået dårligere service, jeg bestilte 1 x speedometer, og ringede til extreme Carparts og de bekræftede at varen var på lager om tirsdagen som jeg bestilte den om fredagen!
Jeg ringede til dem tirsdag og ville høre hvordan det stod til med min varer, men de kunne ikke sige andet end den stadig var på vej, onsdag ringede jeg igen, og fik samme svar!!
Torsdag klippede båndet, jeg fik samme svar, at gls kunne komme med pakken når som helst, jeg ventede igen!
Fredag, ringede jeg igen, og fanme om jeg ik fik samme svar!! Jeg gik rasende til weekend, det speedometer sku jeg bruge til min bil som sku på udstilling!!!
Mandag, ringede jeg, og fik fat i en Thomas, som kunne fortælle mig at de ville genbestille min vare, jeg kunne ikke andet end at sidde med tanken om den overhovedet havde været bestilt!
Tirsdag, vareren kom på lager, og blev sendt til min adresse!
Håber på at i morgen den 1/9-11 modtager jeg min pakke efter 1 1/2 uge!!!
Jordens ringeste sted at handle!!!
Christoffer Viktor Hansen found this review useful
Nu har jeg handlet mange gange med Thomas. Super flink, altid god service. At der til tider kan ske en forglemmelse, er ikke uacceptabelt men menneskeligt!
Jeg siger tak for de mange handler og det gode humør som altid er der!
Mvh Thomas
Havde en dårlig oplevelse ved en af Extremecarparts(EC) konkurrenter med et par forlygter til en Peugeot 206. Besluttede mig for at ringe til EC og gutten jeg fik fat i, kunne give mig de svar som jeg havde brug for. 5 min efter min samtale med EC smed jeg en ordre på et sæt forlygter og utroligt nok var pakken der næste dag. Det kalder jeg sku hurtig ekspedition.
Thumps up gutter
jeg kan varmt anbefale køb af denne vare.. :P giver super lyd og passer perfekt v manifold, dog skal udstødningen forlænges ca 13 cm før kat, men den skal jo aligevel væk for at få effekt ud af monteringen.. :D så giv gas derude.. :P forøvrigt levering fra dag til dag og god service. ;)
Kom forbi butiiken, og tænke "den rene slikbutik for min kæreste" så jeg gik derind for og se om jeg kunne finde en ting til hans bil.. :) og med det samme blev jeg ekspederet og vejledet i hvilket der var bedst osv.. der gik ikke længe før varene var hjemme og i kan tro kæresten blev rigtig glad for gaven.. :-) Tak for en god service, jeg kommer helt sikker igen og handler hos jer..
jeg fatter ikke at der er nogen der handler her hvis man spøger til sin order (efter 12dage) så får man den besked at man kan afmelde sin order hvis man ikke er tilfreds.
samtidig kan de efter 12dage stadig ikke oplyse om leveringsdato.
man får dog oplyst at vare kommer fra tyskland.
så det jo nemt at forstå at der forløbig er gået 13 dage
man har jo købt ny bil inden de får leverert delene
Fik installeret c-lås som gik i stykker mindre end 1 år efter - kontaktet dem derefter personligt, men de kan ikke give mig en ny tid for en reparation, men vil ringe næste dag - det gør de så bare ikke - det er 3 måneder siden nu - og jeg har fået en ny c-lås i et andet sted. Kender en del andre der også er utilfredse med deres kundeservice eller mangel på samme!
Jeg super godt tilfreds med den gode servic som man får hos extreme car parts. Købte nogle rigtig fine måtter til en kanon pris og leveringen var hurtig. Giver derfor mine varmeste anbefalinger :D
Bestilte nye måtter til bilen, servicen var god, og der var hurtig levering, det er helt klart ikke sidste gang jeg handler ved extremcarparts :)
rigtig go' service!
jeg bestilte en ny kofanger og et par forlygter.
desværre kunne de ikke få hjem, men fik hurtig et opkald.
køber helt klart der igen! :)
Køber nogle dele, der går 4 uger så skriver jeg ind til dem og spørger hvornår man kan få sine varer.
"du skulle have haft dem nu men checker lige om om det" så sker der ikke en skid før man selv kontakter dem og så vupti har han lige pludselig ingen mails fra vores forrige samtaler. UTROLIG ringe kundeservice, dette sted kan på ingen måde anbefales. Det er nu 3 måneder siden jeg bestilte og venter stadig!
kan kun sige godt om Extremecarparts .. er fuldt ud tilfreds med de ting jeg har købt .. både med levering og betjening ... Thumps up til dig Thomas ! ;)
Jeg fik hurtigt leveret min gevindundervogn jeg havde bestilt. Eneste minus var at undervognen ikke var den samme som på billedet på hjemmesiden, og da der ikke er skiltet med at billedet kun er til illustration og ikke selve produktet, må jeg sige "DET ER EN OMMER".