[REPLY]
Vi handler kun diesel på f24, ganske enkelt fordi der her altid er billigst i vores område - ligesom bilvask. Det er samtidig også et godt tvist at der er konkurrencer.
F24 er på mange måder lidt mere fremme i skoen end de andre tank-selv stationer. Her bliver der kræset lidt mere om os billister med gratis støvsugning og billig bilvask. Nyeste tiltag med mere "interaktive" automater er et frisk pust - og giver sjove muligheder på sigt. Deres stationer er generelt pænt vedligeholdt - og betjeningen er nem og hurtig.
Jeg savner dog positive historier om selskabet bag (Q8) betaler sin skat igen - det har været fremme at de i en årrække ikke har betalt selskabsskat i Danmark - men kronisk har haft underskud i kassen. Et emne der dog er svært er gennemskue og meget politisk. Hvad skal man tro?
5 stjerner for at være fremme i skoen - men jeg er kan ikke tolerere skattesnyd. Hvis dette er uberettiget så lad os da høre at det går jer godt - eller giv politikerne svar på tiltale!
Jeg købte for 100 kroner benzin, og til min overraskelse havde de tilbageholdt 900 kroner. Det er deres betingelser at tilbageholde 450 kroner pr. gang man kører sit kort igennem deres " tank selv" stationer - og hvis man skal tanke for 100 kroner, ja så tilbageholder de 450 kroner. Hvis du så oven i købet vil have en kvittering for købet, så skal kortet køres igennem igen - og tja.. Endnu 450 kroner tilbageholdes.. I alt 900 kroner som de tilbageholder i 3 uger. Hamrende frækt, og de er kolde i bagdelen når man kontakter dem.. Sådan er deres betingelser siger de.. Jamen, det ville måske være rart med en advarsel når man kører kortet igennem, så var jeg da gået ind og betalt ved kassen i stedet - eller endnu bedre.. Jeg ville have valgt en anden tank station. Aldrig om jeg køber benzin hos dem mere. Desværre skal jeg give en stjerne for at få lov at bedømme, men de fortjener absolut nul stjerner !! Hvor er det frækt, og jeg vil da undersøge om det er lovligt at tilbageholde 450 kroner i 3 uger, bare for at få en kvittering for købet.
F24, aka Q8, nægter at vedkende sig ethvert ansvar, når deres bilvask's hårde børster åbenlyst banker lakken af ens bil. Det er dybt utilfredsstillende og jeg køber intet hos sådan et uansvarligt firma nogensinde mere.