[REPLY]
Forhandleren sælger, velvidende, ulovlige kopivarer. Jeg har personligt snakket med, hvad jeg går ud fra, er ejeren under J-Popcon (han var i al fald en tydelig autoritet i boden, som jeg blev henvist til, da jeg spurgte ind til deres leverandør).
Da jeg påpegede, at en af deres varer var en ulovlig kopi, fik jeg svaret "jeg er ligeglad." Jeg har senere fået at vide, at flere af deres figurer også er bootlegs.
Bestilte manga om mandagen og de kom næste dag. Altid dejligt at få sine ting hurtig og uden de store problemer. Altid et plus fra min side. Priserne er gode og overkommeligt
Kan kun varmt anbefale den til andre der leder efter manga og andre bøger.
altid på kundens side. sådan skal det være - især når det drejer sig om import fra USA, hvilket det gør i fantask.
Fuldstændigt perfekt.
Jeg ville gerne have fat i nogle tegneserier der er skrup umuglige at få fat i her i Europa. Så skrev jeg en mail til Fantask om hvem der udgiver dem, hvad tegneserien hedder og om de havde muglighed for at skaffe dem hjem fra USA.
Selvfølgelig kunne de det, så dem har jeg tegnet et abo på hos dem nu, så hver gang der udkommer et nyt eksemplar i USA, så bestiller de det hjem og sender det til mig med posten.
Kundeservicen er meget hjælpsom. Da jeg lavet en bestilling kom mine ting dagen efter.
Kan varmt anbefale dem.
Udmærket service og udvalg, men deres sortiment kan være noget svingende og deres priser skeler ofte til den høje ende. Man kan godt mærke at det er en af de gamle tegneserie og rollespils-butikker i landet på godt og ondt.
Nu har jeg aldrig prøvet deres webshop, så kan ikke udtale mig om leverinstid o.s.v, men jeg har kun haft gode oplevelser i deres fysiske shop, hvor de kun har været hjælpsomme, smilende, og hvor deres produkter har været af god kvalitet, og god udvalg.
Meget mere er der ikke at sige, men top-karakterer herfra!
God butik til bøger tegneserier, de har dog lidt besvær hvis man bestiller noget hos dem