We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (16)
Faraos

Det bedste sted at købe manga bøger :)

Jeg har købe utrorligt meget hos Faraos :)
Masser af Manga godt udvalg, er dog ked af at der er så meget der er udgået på deres hjemme side, synes godt at de kunne slette dem, så man ikke forelsker sig i dem -.-

Perfekt!

Jeg bestilte en Deadpool statue fredag, og havde den allerede i hånden tirsdagen efter !
Statuen var godt pakket ind, så der ikke ville ske noget med den, under transport.
Er rigtig tilfreds med at handle hos Faraos i butik og nu også på nettet !
Og statuen ser skide godt ud på hylden med bladene :)

Perfekt, intet mindre

Har brugt Faraos mange gange, også deres butik da jeg stadigt boede i nærheden af KBH og har aldrig haft noget at klage over.
Bestilte sidste ordre søndag aften og har modtaget den tirsdag morgen på arbejde, man kan jo ikke bede om mere.
Kunne købe mig fattig hos dem hvis jeg havde mindre selvkontrol ;-)

Min yndlings tegneserie pusher

Jeg har handlet både online og i deres fysiske butik flere gange.
Jeg har altid været meget tilfreds med både service, produkter og leveringstider.

Det er rart at blive betjent af folk som virkelig ved noget om deres felt - og som brænder lige så meget for produkterne som en selv.
Når det kommer til butikker som Faraos Cigarer, er det langt fra en selvfølge at interesse og viden følges ad med servicemindehed og kundetække - Faraos Cigarer er en behagelig undtagelse.

Edit: Nu da jeg også har stiftet bekendtskab med Faraos' reklamationsservice, kan jeg berette at denne fuldt ud står mål med deres vanlige service :)

Kan kun anbefales

Har købt en del tegneserie hos Faraos, her på det sidste og levering har været hurtig, og de har været godt pakket godt ind, ingen ridser på min dyrebar tegneserier album, i det hele taget en positiv oplevelse.
De har et stort udvalg af tegneserier.
Kan varm anbefale at handle hos Faraos.
Venlig hilsen Michael Andersen.

super fed side ;)

jeg kommer fra aalborg og læser meget tegneserier specielt steen og stoffer (calvin and hobbes) så da jeg fandt faraos.dk var jeg nødt til at have fat i nogle af de amerikanske steen og stoffer bøger. jeg bestilte dem onsdag og de kom tirsdag. og venter nu på at resten af samlingen kommer hjem til min hoveddør. ingen klager herfra

SMAAZZXW - Chraxz - OK

Web-siden og det at finde produkter = * * * * * (5 stjerner)
Butikken og det at finde produkter = * * * * * (5 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Reklamation (RMA)= * * * * * (5 stjerner)

Support = ikke bedømt

Bedst Nørd Butik

Jeg bor i Aalborg og har handlet en del med Dragons Lair, men jeg har sådan set helt droppet dem siden jeg fandt Faraos Cigar, da jeg følte at de havde meget mere styr på hvad de solgte og sigtede ik' efter en bestemt skare af folk.

De har indtil videre altid leveret, har haft et stort udvalg af vare og kendt deres egne vare.

Faraos

God butik, trods leveringstid.

Jeg har flere gange handlet hos Faraos. Både i deres fysiske butik, og på deres webshop.

Deres fysiske shop er måske ikke virkelig stor, men der er hyggeligt, og det er vildt fedt at de har de der ting ingen andre har! Jeg vil kun anbefale andre at tage ned i butikken og møde de søde smilende ekspedienter.

Jeg kan rigtig godt lide deres store udvalg af engelske manga'er, og jeg syntes heller ikke at priserne er helt ved siden af. Dejligt.

Deres webshop kan måske godt være liiidt forvirende, men den forbedre sig hele tiden, så jeg syntes stadigvæk den er god. Og selvom leveringtiden ikke altid er helt i top syntes jeg alligevel at faraos cigarer fortjener 5 stjerner herfra.

Fuldt ud tilfreds

Faraos Cigarer er en rigtig god side med et stort og overskueligt udvalg.
Jeg bestilte 3 tegneserie hæfter lørdag og de ankom tirsdag.
Jeg ringede også til butikken da jeg havde lidt besvær med hvad jeg skulle skrive når jeg betalte over netbank. Og fik en rigtig flink og hjælpsom fyr i røret der guidede mig igennem det.
5 ud af 5 er velfortjent. Dem skal jeg helt klar bestille fra igen!

Fin bestilling og levering

Bestilte en World of Warcraft-figur til sønnike lørdag aften, fik mailbekræftelse fra faraos.dk med det samme, og endnu en mail tirsdag med besked om at pakken var afsendt, med faktura, track-and-trace og fin info om kontaktmuligheder.

Postmand Per kom med pakken dagen efter. Meget fint.

Faraos

Varierende leveringstider, men med kompensation

Jeg har 2 gange handlet hos Faraos' webshop. Den første gang kom pakken 2 dage efter, hvilket er perfekt. Men den anden gang gik det ikke helt så godt. Min bestilling ankom først 19 dage efter, hvor jeg måtte ringe adskillige gange for at rykke på den. Til sidst gik ham der sad ved telefonen ned på lageret selv og samlede tingene sammen og sendte det. Udover det lagde han også et par ekstra ting i som kompensation for den meget lange ventetid. Det var super gjort af en ansat, så stor ros til ham.

Faraos

Jeg har altid fået rigtig god service og hjælp, leveringer er kommet hurtigt og selv om hjemmesiden halter lidt har det næsten inegen betydning og jeg ved at de er ved at få en ny.

Hurtig levering og kundeservice

Jeg bestilte et Magic booster display og andet tilbehør, og en medarbejder ringede 5 min efter og spurgte om jeg ville have et promo kort med. Han meddelte at jeg ville modtage varerne dagen efter og de var der da også da posten kom.

Kan anbefales herfra!

Fint

Leveringen gik fint, men hjemmesiden er uoverskuelig og lidt forvirrende.

Faraos

God kontakt, siden at flot og nem at finde ud af, god leveringstid

Jeg har bestilt et par gange fra Faros Cigarer, og aldrig haft problemer. På et tidspunkt havde jeg bestilt et rollespilsvåben der så i mellemtiden var blevet udsolgt, der fik de hurtigt fat i mig og informerede mig om den pågældende varer desværre var blevet udsolgt og jeg fik lov at vælge en anden varer til samme pris hvis jeg ønskede det. Ellers har jeg ingen problemer haft. Email responsen er hurtigt og varerne fejlfrie og sendes godt pakket ind. Så alt i alt en god side som jeg ingen problemer har haft med og kun har tilfredse ord at sige om :)

Is Faraos your company?