We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,386)

Review by confirmed purchaser

At få tilsendt de varer jeg har bestilt er helt i top. Indpakket pænt og med et lille postkort med personlig hilsen på - super!
Også at der henledes opmærksomhed på, at mærkerne skal blive siddende til man har prøvet tøjet, så der ikke er problemer med evt. returnering.
Generelt er det rigtig lækkert tøj der kan købes på Fashioforme.

Helt i top!!

Hurtig levering og elsker den personlige håndskrevne hilsen som altid følger med :-)

Kan kun anbefales:-)

Super service - hurtig levering 😊

Virkelig sød og professionel service. Perfekte varer og levering dagen efter bestilling. Mange stjerner herfra ! Kan virkeligt anbefales.

Lige efter bogen

Som man ville forvente. Ikke noget at komme efter.

Review by confirmed purchaser

Absolut ingen forbehold ved køb hos Fashionforme

Dejligt med en personlig hilsen, som var vedlagt mit køb. Føler man som kunde er noget særlig - at de kender en personligt. Hurtig levering.

Tøj-levering lige til døren

Ingen porto og mærket kender jeg størrelsen på, så jeg bestiller bare...

perfekt

Sebdte en vare retur og fik lynhurtigt pengene retur. Kanon service og handler gerne igen.

Review by confirmed purchaser

perfekt service - absolut ikke sidste gang jeg har handlet her!

Fed side med fedt tøj... Og super service..

Meget tilfreds

Meget service minded. Hurtig ekspedition. Handler gerne igen :-)

Hurtigt og nemt

Jeg handler gerne på Fashionforme igen, og anbefaler også gerne til alle. Det er hurtigt og nemt, og priserne er i orden. Intet at klage over.

Review by confirmed purchaser

Internetseite auch in Deutsch !

Ich bin begeistert von NU und trage sie mit sehr viel Freude!
Leider gibt es sie in nur sehr wenigen Läden in Deutschland zu kaufen und dann nur ausgesuchte Stücke. Bitte macht die Internetseite und den Shop auch auf DEUTSCH - dringend, ganz schnell. Ich bin überzeugt, dass Ihr noch mehr verkaufen könnt!
Ansonsten: weiter so! Tolle und außergewöhnliche Mode zu einem tollen Preis! Danke

Review by confirmed purchaser

Fin og hurtig service. Intet at klage over. Tværtimod :-)

Review by confirmed purchaser

Smart modetøj fantastisk service!

Hvis man er i tvivl, kan man bare bestille en masse tøj og returnere det der ikke passer i størrelse og eksisterende garderobe - man får hurtigt sine penge retur tilbage på kontoen.

Extra godt

Hurtig levering, varerne er lækkert pakket ind og der medfølger en personlig hilsen med pakken :) Har ikke prøvet at sende noget retur, men kunne ikke forstille mig andet end at det bare fungerede

Review by confirmed purchaser

Tak for skønne varer og fantastisk vejledning omkring størrelser - de passer perfekt..

Super

Hurtig, præcis levering. Og en hyggelig besked i pakken :-)

perfekt

Lækkert, lækkert - dejlige mærker og god levering

Perfekt!

Rigtig fine varer, super priser og hurtig levering.

Super service!

Fantastisk service! Hurtig gratis levering og overraskelser i pakken:)

Skøn forretning

Fashionforme har et personlige twist som jeg savner hos de fleste andre netbutikker.
Varen kommer ikke bare i en plastikpose, men man har givet sig tid til at pakke det lækkert ind og ovenikøbet sende en lille hilsen. Fashionforme har et stort, lækkert udvalg til konkurrencedygtige priser og ordren bliver ekspederet på eksprestid.

Fantastisk service.

Jeg har kun rosende ord at sige. Hurtig levering, fantastisk service og ikke mindst blev jeg posivtiv overrasket over at få et fint lille kort med en hilsen om en god dag. Ikke sidste gang jeg handler hos fashionforme.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, handler helt klart igen hos jer :-)

Jeg er en glad og tilfreds kunde, handler helt klart hos jer igen :-) Er glad for jeres nyhedsbreve og Facebook opdateringer :-)

Rigtig god handel.

Man får hurtigt svar på de spørgsmål man stiller, og der er hurtig forsendelse. Vil helst sikkert anbefale Fashionforme til andre.

Fashionforme.dk

endte ikke med at købe, men syns de har helt vildt god kundeservice ved spørgsmål..

Review by confirmed purchaser

Varer der lever op til din forventning og hurtig levering

Fashion for me gør alt for at hjælpe dig som kunde til at få det ønskede produkt i den rigtige størrelse

Nemt og hurtigt

Let at se varerne på hjemmesiden. Jeg købte en kjole og modtog den få dage senere.

Review by confirmed purchaser

Gode varer, fin service, jeg handler der igen og igen:-)

Godt sted og handle. Tingene kommer hurtigt. Og hvis der er fejl, så retter de op på det straks. Meget fin service.

super!

jeg fik pakken dagen efter! SÅ lækker levering! dog var min bestilling for stor i str, men så hjalp en venlig personale fra fashionforme.dk mig med at sende pakken tilbage. MEGA god service.

Review by confirmed purchaser

Som altid - en super service

Super super tilfreds

Fantastisk sød service

Næste gang jeg køber på nettet vil jeg først se om varen findes hos "Fashionforme".

Super service og hurtig ekspedition - kan varmt anbefales at handle her.

supergod service

God og meget personlig service

Review by confirmed purchaser

Supergod service og hurtig levering

Udover ovenstående, så er varerne meget lækkert pakket ind og meget fint præsenteret.

Review by confirmed purchaser

Personlig og hurtig ekspedition!

Varerne kom med det samme - sammen med en sød hilsen :-) Jeg har været meget tilfreds med mit køb!

Review by confirmed purchaser

Fik hurtigt min bestilling og et kort med "tillykke med dit køb", så har ikke noget at sætte en finger på.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og seriøs behandling.

Her kan du rolig handle, seriøst foretagende.

Review by confirmed purchaser

Servicen levede op til mine forventninger :-)

Review by confirmed purchaser

Could not have been better.

This shop goes to favorites

Review by confirmed purchaser

En anderledes smart skjorte med nogle nye detaljer på.

Det er en skjorte som er anderledes og virkelig behagelig at have på. stoffet er smart og luftigt, smarte detaljer ved ærmerne og ved lukningen i halsen.
Holder faconen ved vask.

lækker web-shop smukke vare og skønt at åben en pakke herfra, 5 stjerner

Super fed web-shop smukke varer tip top service, mange overraskelser og ekstra ting med i pakken, som at få en gave. Det er ikke sidste gang jeg handler med jer.
mange stjerner herfra *************

Venlig og effektiv handel

Helt klart en webshop der skal under favoritter.