[REPLY]
Jeg har intet at udsætte på FDM butikken. Alle de gange jeg har brugt dem, har det virkede. Så kun positivt herfra.
Som jeg så lige har fundet ud af, skulle have sin anmeldelse et andet sted. NÅ hvad pokker. Lidt god karma her også ;)
Jeg har heller ikke noget at udsætte på FDM. De gange jeg har været i kontakt med dem, har de svaret prompte og effektivt.
Jeg købte en kaskoforsikring igennem mit FDM medlemskab.
I Oktober måned ringer en hurtigttalende sælgertypde og spørger hvorfor jeg ikke har betalt mit FDM medlemskab, om der er noget de kan gøre bedre. Jeg forklarer ham at jeg er tilfreds, medlemskabet er bare ikke trukket på PBS, men jeg tilbyder at betale med baknkoverførsel med det samme, det ønsker han ikke, men han vil sende mig et Girokort.
Jeg modtager ikke noget Girokort, jeg kontakter FDM i November og spørger til det, får svaret at det er en fejl, at de sender det med det samme.
I Januar modtager jeg "Motor" og kommer i tanke om at jeg aldrig har fået det girokort og ringer igen, samme svar, et uheld...
Så kommer forsikringen, ændring fra fuld kasko til kun ansvar, til 4541,00 PER KVARTAL ???
Jeg røg i RKI i Augustmåned sidste år pga en strid med Statoil, jeg er sikker på at det har sat mig i en sværere position i FDM, men at skide på folk på denne måde er helt absurd. De vil nu have over 9000 kroner af mig for at ansvarsforsikre min bil det første halvår = jeg er blevet tvunget til at sælge bilen for ikke at ryge i et dybt hul. Det er sgu ikke helt det jeg havde regnet med fra FDM, jeg betaler mine regninger og medlemskaber til tiden, det har jeg altid gjort, i mine øjne er FDM en bedragerisk forening.
Dette er blot til den almene information. FOR de personer der ønsker at udmelde sig af FDM, sørg for at dette sker ALLER senest 1 mdr før betaling for det næste års medlemsskab.....
Jeg har netop udmeldt mig af FDM med aktuel udmeldelse 2/2 2014.... :-) Det er sgu' da til at grine af!!!!!
BEMÆRK ligeledes LAAAAAAANG upsigelsesfrist for FDM vejhjælp - 3 mdr + 1 mdr (hvis man er så uheldig at vælge at udmelde sig primo i måneden).,....
Jeg har været medlem i flere år, og har benyttet mig af netbutik, juridisk assistance og forsikringstilbud. Jeg har altid fået en super service og jeg anbefaler alle venner og bekendte, at melde sig ind i FDM.
Da jeg begyndte at lede efter ny bil meldte jeg mig ind i fdm og kiggede lidt på deres tjek af bil før man købte. Men jeg syntes godt nok at det var mange penge at de skulle have. Men ok det var så også et 3 timers tjek at jeg kiggede på. Men jeg besluttede mig alligevel for at købe det sammen med medlems skabet og det var de bedste penge som jeg nogen sinde har givet ud før jeg købte bil. De var meget profesionelle og jeg var forbi dem på vesterballe vej i fredericia imens at de var igang med bilen og de fortalte om en masse fejl som de havde fundet. Så det kunne havde blevet en dyr affære hvis jeg ikke havde købt den pakke. Men her også en stor ros til brian fra damm-auto. Jeg ringede til ham før at de var færdige med bilen og fortalte ham lidt om det. Det eneste han sagde var at det ikke var noget problem når han havde bilen tilbage og seddel fra fdm hvad den fejlede. Så kørte han på værekstedet med bilen og seddelen fra fdm. Så måtte de lave den og manden holdte ord. Så det var en god handel
Fdms troværdighed er lig nul i en retssag da man ikke tillægger deres test nogen betydning for en sag.
Jeg har været medlem hos FDM igennem små 5 år, og har kun benyttet mig af meget få af deres tilbud.
Men for en måneds tid siden, valgte jeg at bestille en FDM vedligeholdelsestest, hos FDM center Esbjerg.
Efter bilen var gennemgået af testcentret, gennemgik de de kritikpunkter de havde fundet - og indtil da har jeg bestemt ingen kritik, oplevede at det var en seriøs og grundig gennemgang.
Problemet opstår da testmanden vil vise mig at der er gennemtæringer i støddæmper-holderen, og han begynder at stikke og dreje godt og grundigt i den højre støddæmper holder ved højre baghjul.
Jeg kan godt se hans pointe og nævner at jeg om en måned har bestilt tid til at få skiftet hele undervognssættet, og spørger ham om der vil være problemer med at vente 1 måned, hvilken han ikke mener der vil.
Dagen efter om morgenen kører jeg på arbejde, og pludselig hopper støddæmperen på højre baghjul (netop den som han dagen forinden havde stået og skruet og prikket godt og grundigt i) igennem holderen, og ned i hjulet som eksploderer.
Jeg har efterfølgende kontaktet FDM ang. dette, da min pointe var, at hans lidt voldsomme behandling for at bevise sin pointe har gjort at han fik ødelagt støddæmper-holderen så meget at dette skete. FDM afviser dette, og jeg påpeger så overfor dem, at hvis de mener at den i forvejen har været i så dårlig (gennemtæret) stand at FDM testmandens lidt hårdhændede ikke har været af betydning for dette, så overrasker det mig at han overhovedet lod mig køre fra testcenteret, uden at påpege at der var risiko for dette kunne ske - han mente jo netop at den godt kunne køre en måneds tid mere - men dette sker altså DAGEN EFTER at den har været til vedligeholdelsessyn.
Så min pointe er, at enten må det have været testmandens hårdhændede behandling, eller også er det utrolig dårlig information (og i dette tilfælde ligefrem mangefuld - der kunne have kostet stor person og bilskade), af en person som ellers selv fortalte mig at han havde 25 års erfaring i branchen, bestemt ikke det jeg umiddelbart forbinder med FDM.
Jeg betalte netop 1665kr. for at undgå uforudsete omkostninger, men i stedet kom det til at koste mig yderligere 3400kr.
FDM fraskriver sig et hvert ansvar i denne sag, men beklager blot min oplevelse - hvilket jeg rent praktisk set ikke kan bruge til ret meget.
Jeg vil dog slutte af med at nævne at jeg havde en god samtale med manden der udførte testen på FDM centeret, under hele forløbet, men dette lille positive aspekt blegner desværre i forhold til min meget negative oplevelse!
Medlemstilbud og rejser kan som regel findes billigere på nettet.
Ikke nemt at finde præsis den campingplads man gerne vil have info om i deres Eu-guide.
Alt foregik uden problemer, billigste sted at handle den GPS jeg ville ha. Levering hurtigt og smertefrit. Kan varmt anbefales
Har to gange bestilt på FDM's webshop og har kun godt at sige. De har gode priser og er hurtige til at levere. Produkterne er også fine. Jeg bestilte min seneste vare mandag aften og modtager ordremail med info om, at den forventes leveret fredag. Blev dog allerede leveret onsdag!
har lige fået synet min bil ved FDM i vejle.. meget venlig service, selvom jeg kunne se jeg kom i middags pausen og spurte om jeg skulle komme tilbage... den venlige ekspedient lagde maden i køleskabet spurte om vi ville have kaffe og te og synede bilen..
bilen havde ingen fejl, men de bemærkede en reperetion jeg havde fået lavet der ikke var "ordentligt" lukket, så kom med rådet om at kontakte værkstedet hvor det var lavet så jeg ikke fik rustskader..
Beskrivelsen på : http://netbutik.fdm.dk/bon-gout-sportstaske.html#
passer meget godt i virkeligheden.
Ordredato den 09.01.2012. Leveret den 16.01.2012.
Prisen for tiden er også ok.
Altid nyttige artikler/test af feks bedste vinterdæk dejligt at der er nogen der vil teste dem for en sådan man kan købe testvinderen :)
Har kun godt at sige om FDM, det er bare i orden.
Godt medlemsblad med fine artikler, god medlemsfordele, fair pris, billig vejhjælp og Jyllandsringen :-)
Jeg er super glade for at være medlem af FDM. Motor magasinet er godt læsestof, og jeg får altid god uafhængig vejledning fra fagfolk når jeg ringer.
Fik forsikring til en god pris og skiftede både indbo og bil forsikring til FDM. Rejseforsikring og vejhælp var inkluderede gratis.
Selve idéen med FDM = * * * * * (5 stjerner)
WEB-siden = * * * * (4 stjerner)
Butikkerne i hhv. KBH NV og Lyngby = * * * * * (5 stjerner)
Testcenter = * * * * * (5 stjerner)
Typer af test = * * * * * (5 stjerner)
Bistand fra FDM = * * * * * (5 stjerner)
Andre FDM-ydelser = * * * * (4 stjerner)
Jeg har efterhånden bestilt flere varer gennem FDM's netbutik. Alle gange fik jeg varerne før den estimerede leveringsdato.
Prisen og lager status passede hver gang.
Desuden vil jeg meget gerne rose medlemservice for eksemplarisk service. Ofte oplever jeg at Motor bladet er udeblevet. Og hvergang jeg skriver til FDM om det, kommer der lange mails med beklagelse og forslag hvordan det vil rette op på det. De vil endda ændre deres distributions procedurer i Valby. Man skal søge rigtigt længe for at finde service niveau magen til FDMs. Altid behjælpelige og utroligt hurtige. Hvis bare alle virksomheder kunne være som FDM!
Jeg købte en skråstol som jeg ikke rigtig kunne finde så mange andre steder - og endda 300 under 'normal' prisen.
Jeg havde fjumret lidt med leveringsadressen - men det ordnede de og havde god forståelse for. God service.
Har handlet 4 gange via FDMs netshop og har været meget tilfreds, hver gang. Gode varer til rimelig pris og med hurtig levering.
God information vedr.leveringsdag.
Kan klart anbefale fdm.dk
Jeg har handlet flere gange i FDM's webshop og har kun været utilfreds en enkelt gang fordi produktet ikke var beskrevet tilstrækkeligt, men der var ingen problemer med at få pengene igen.
Varerne er gennemgående af rigtig god kvalitet og priserne er rimelige og man får fin information om levering.
Har købt en autostol gennem FDM, og det foregik tilfredsstillende.
Dog synes jeg, at deres medlemsside er meget uoverskuelig.
FDM-netbutikken reklamerede med snesko, men gjorde ikke opmærksom på, at de var i restordre. Efter 3 uger afbestilte jeg dem og købte dem et andet sted. Da sne og is var væk kom sneskoene fra FDM, jeg ringede og gjorde opmærksom på, at varen var afbestilt og jeg ikke ønskede den. Hende jeg talte med var eller gav udtryk for en total ligegyldighed, der grænsede til det umulige. Hun kunne lige så godt have sagt, behold lortet og hold kæft.
KØB ALDRIG NOGET DER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Købte to luftmadrasser til en rigtig god pris. Lynhurtig levering. Den ene var deffekt. Sendte en mail til FDM og fik samme dag svar. FDM tilbød en ny vare eller pengene igen. Jeg valgte en ny vare, og de sendte den samme dag. I pakken lå en returseddel, så jeg kunne sende den deffekte reur fra Posthuset. Lynhurtig service. Topkarakter
Har været hos FDM i Tåstrup, og dem jeg mødte, burde aldrig skulle i kontakt med kunder. Magen til ubehøvlede og dovne folk skal man lede længe efter. Sjovt nok skulle en helt nyvasket bil, lige ind til naboen og blive vasket, inden den kunne ses igennem. Så fik naboen lige lidt omsætning, og FDM-manden behøvede ikke at lave noget den næste halve time, og vi kunne ikke være der, når bilen skulle ses igennem. Det blev den med medarbejderens ord "måske i morgen".
Havde indbrud i mit kælderrum i sommers, og der blev stjålet for 4000 kr. Politi anmeldte forholdet. I første omgang ville FDM Forsikring ikke udbetale noget, men efter en klage ville de udbetale 448 kr. i alt. Men de har fejlet idet de ville udbetale henholdsvis 60, 50 og 40 % af de 2100 kr. Så jeg skulle som minimum have 800 kr. ? Jeg har gentagne gange forsøgt at rette telefonisk henvende til min sagsbehandler, men hun er enten syg, til frokost kl. 1353/ gået hjem, eller har telefonfri. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at hvis man fik stjålet alt sit indbo, og så kun fik udbetalt 60 % så ville man virkelig være på røven.
For det beskedne beløb som jeg har fået udbetalt kan jeg aldrig komme i nærheden af at genkøbe de stjålne genstande.
Jeg følger op så sagen senere. Men hvis dette er måden FDM Forsikring behandler sine kunder på, så vil jeg anbefale et benytte et andet selvskab.
Daniel found this review useful
Suveræn service..
Jeg har fået en meget billig bil forsikring .. En super fin autostol..
Og så har jeg prøvet og få min veninde ind og de er meget behjælpelige til at give bil forsikrings tilbud selvom hun ikke er medlem.. Dog kan hun først få forsikring efter de 6 mdr, men derfor er det alligevel rart og kunne vide på forhånd hvad ens forsikring vil koste..
Fandt tøsens autostol hos fdm meget billigere end hos ønskebørn og babysam, levering var ca 5 dage.
Købte stolen mandag kl 8 og allerede tirsdag stod den hos os SUPER SKØN SERVICE
Handlede på FDM's webshop, og de levede til fulde op til den angivne leveringstid :-)
har altid været super glad for fdm, har brugt juridisk afd to gange og alt forløb perfekt, men syntes det er øv når fdm henviser til bilforhandlere der bryder love ved at sælge biler uden garanti, eller garanti for en merpris, jeg rettede henvendelse til dem, men det ku de ikke gøre noget ved, så ryger hele essensen for mig ved fdm. og nu er der truket i stjerner fordi der ikke kommer svar tilbage på spørgsmål
Generelt synes jeg FDM er blevet en mastodont der ikke har formået at bevare tidligere tiders succes. Deres såkaldte medlemstilbud kan som regel findes billigere på nettet. Det samme med Deres rejser. Alt for dyre! Vejhjælp via FDM er OK, bortset fra at mange forsikringsselskaber har inkluderet vejhjælp i kaskoen. Medlemsbladet er blevet for meget "vi skal kigge på ny bil" stof. Desværre en lidt forstokket virksomhed på larvefødder....
Bestilte Rømer King barnestol torsdag den 3/6 og fik bekræftelse med leveringsdato den 9/6, men modtog allerede stolen den 7/6.
Stolen var 700,- kr. billigere end den fuldtændig samme stol i Ønskebørn. Vi har ellers handlet eget i Ønskebørn, men denne kunne de ikke være med på.'
SUPER PRIS & SUPER SERVICE
Anett Faber Simonsen found this review useful
Købte en Campingguide fra FDMs netshop, blev fint leveret til Døgnpost, syntes dog godt de kunne have lidt mere information i forløbet. Syntes det er rart når jeg får en mail om at varen er afsendt, men det er der ikke noget af hos fdm, der får jeg kun en mail om at jeg har bestilt.
Jeg er nytegnet medlem i december 2009
Betaler kontant pr. 21.12.2009 med visadankort
Den 3. maj 2010 trækkes jeg igen for medlemsskab.
Jeg ringer til "Medlemsservice" og får at vide;
at betaling er indgået den 1. februar 2010
at jeg har haft en indbetaling yderliger på 175, der var trukket tilbage.
Jeg har ikke handlet for 175 kr, et forhold der er mig ukendt.
"Medlemsservice" mente jeg bare skulle trække betalingen tilbage pr. 3.maj, men jeg har bedt om, at få en forklaring over hvad der foregår i deres bogholderi.
Der foregår noget helt galt når:
- en betaling først indgår i bogføring over 2 måneder efter registreret betaling
- man kan få dobbeltfaktura med 4 måneders mellemrum.
- at der kan bogføres to posteringer, der er mig ukendte.
FDM har forklaret sig.
Da der er købt et samlet produkt (medlemsskab + bilsyn)
er der sket det, at den interne afregning mellem funktionerne er gået i fejl,
hvilket FDM beklager meget.
Har handlet flere gange med FDM og alle ting er kommet hurtigt, har også fået hurtig svar på spørgsmål om kørsel i udlandet.