We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (436)

Kvalitet og god service

Fenomen har en lækker og overskuelig hjemmeside hvor det er nemt at blive inspireret og nemt at handle fra. Modtager mail med bekræftelse og mail når der er afsendt. Fik mine varer i løbet af få dage - med en lille chokolade i pakken :-)
Er super tilfreds med mine varer og hele købet. Kan kun anbefale!

Kan absolut anbefales

Gode priser - hurtig og perfekt levering.

Superp

Jeg har flere gange været på jeres hjemmeside og man kan kun blive fristet. Jeg har lige købt en knagerække med en hylde der er formet som skål. Perfekt til vores sommerhus til nøgler, skohorn, paraply og lige til at hænge en trøje på. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Review by confirmed purchaser

Fin service, hurtig levering, gode produkter.

Fin service, hurtig levering, gode produkter.

overvældende hurtig

Handelen med Fenomen gik over al forventning. Varen blev afsendt sammen dag som den var bestilt og havde der været en hverdag lige efter var varen også modtaget er jeg sikker på. Men en weekend må vi da acceptere.
Dejligt arbejde.

Review by confirmed purchaser

Nemt, bekvemt og hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?

Super godt service

Det har været en fantastisk oplevelse at handle med jer, produktet kom til aftalt tid og perfekt stand, kort sagt en fornøjelse
Hilsen Heidi

Super nemt

Det er nemt og hurtig levering. Det eneste er jeg ville gerne kunne modtage mine vare med GLS.

Review by confirmed purchaser

Fenomen er for lækkert !!!!

Jeg har købt nogle ting hos fenomen og varerne var der virkelig hurtigt.
Alt var som det skulle være og jeg er generelt meget til freds

Review by confirmed purchaser

Fik min vare dagen efter jeg havde bestilt, og varen levede fuldt ud op til mine forventninger.

Hurtig afsendelse

Har aldrig oplevet mig gå så hurtigt.....her handler jeg klart igen

SUPER

rigtig god service og flotte vare, og hurtig levering og flotte gave ideer

Jeg skal handle igjen

Fin nettside, rask levering, fine produkter og lave priser

Review by confirmed purchaser

Det gik hurtigt med at få uret leveret, dog ser uret bedre ud i virkeligheden frem for på billeder på internetsiden, hvor de ser mere fesen ud.

Varer var som forventet.

Superservice!

Godt udvalg, hurtig levering!

Marcel Huss-Nielsen found this review useful

Bedste kundeservice

Perfekt kundeservice, søgte på en varer som var udsolgt og i følge aftale med indehaver, kontaktede hun mig da varen igen var på lager.
Hurtig levering, intet negativt fra min side. :)

Review by confirmed purchaser

Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Fenomen - super service og hurtig levering.

perfekt

Ingen problemer, hurtig levering. Kan anbefales.

Fin levering!

Fin levering:-)

Hurtigt og effektivt

Rigtig godt produkt, og leveret allerede dagen efter bestilling - og uden problemer :-)

Lynhurtig handel

Alt fungerede som forventet og afsendelse af produktet skete med det samme. Varen var i hus dagen efter bestilling. Flot service!

Hurtig og god service

Modtog et par dage efter bestilling mit ur, som desværre var blevet delvis ødelagt ved PostDanmark. Reklamerede pr mail og modtog allerede næste dag et nyt ur til erstatning uden yderligere sværdslag - god service!

Nemt og hurtigt

Let og nemt at bestille - lyn hurtig levering

Review by confirmed purchaser

GODT pakket ind og hurtig levering!

Jeg købte knager fra dem og modtog en fin pakke, hvor der var sørget godt for at mine ting ikke var gået i stykker og så kom pakken rigtig hurtigt :)

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering og god service hvis varen er i stykker

Min vare var i stykker ved ankomst, muligvis pga. transportskade.
Fenomen.dk var flinke at sende nyt produkt uden beregning, derfor 5 stjerne fra mig.

Hurtig og god service

God og hurtig service, jeg kunne sagtems finde på at handle der igen.

Review by confirmed purchaser

Fin enkel og hurtig servise

Vær opmærksomme på indpakningen. Den ene tidsskrift havde fået en let bule, som dog ikke var noget problem at rette ud

Reply from Fenomen.dk

Tak for din tilbagemelding. Kontakt os endelig hvis der er mere vi kan gøre i denne sag. Ring eller skriv til os 70215000 eller info@fenomen.dk. Hilsen Mette

Hurtigt og nemt.

God hjemmeside med masser af sjove ting og hurtig levering.

Utrolig effektiv

Bestilte et vægur den ene dag kl. 15.00. Og modtog besked om afsendelse straks, og uret blev leveret her i København næste dag kl. 11.00. Jeg blev helt overrasket over servicen.

Review by confirmed purchaser

Megahurtig levering! Top service!

Jeg bestilte spontant noget fra fenomen og dagen efter blev det leveret. Rigtig godt!

Review by confirmed purchaser

Fik varerne efter én dag :)

Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale Fenomen.

Review by confirmed purchaser

Rask levering, utrolig bra service!

Varen (en smykkeholder) var som vist på bildet, og jeg er veldig fornøyd!

Review by confirmed purchaser

Perfekt varesortiment, hurtig betjening og levering.

Hurtig levering og super service. Eneste minus er, at der ikke er fragtfri levering - ej heller ved større ordre.

Hurtigt og gesvindt

Super handel. Købte varer den ene dag, og modtog dem den næste (bortset fra jeg ikke var hjemme, og derfor måtte vente til næste dag! Men det var en post-ting - ikke Fenomen)
Jeg handler gerne her igen, og jeg anbefaler gerne Fenomen til andre kunder!
Mvh
Sus

Review by confirmed purchaser

Super rådgivning og hurtig modtagelse af vare.

Fik den hjælp jeg skulle bruge online, og bestilte en torsdag eftermiddag. Lørdag var varen hos mig.
Virklig god handel til god pris.

Review by confirmed purchaser

Super produkt og hurtig levering

Jeg har kun gode ting at sige. Mange produkter på webshop og en fed ramme jeg ikke har set andre steder - som jeg var nød til at eje.

god service

Fin og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering

Et fantastisk sted at handle på nettet... God service og hurtig levering... Mindre end 23 timer efter at varen var bestilt stod posten ved min dør, det kalder jeg service.. Iøvrigt lever fotoalbummene helt op til min forventning... Så kære Fenomen det er ikke sidste gang jeg handler med jer...

Review by confirmed purchaser

God kundeservice og rask levering!

Jeg bor i Norge, og sendte derfor en mail før jeg bestilte. Jeg fikk svar samme dag, og bestilte så på internett-siden. Varene kom i posten noen dager etterpå. Veldig fornøyd!