[REPLY]
Bestilte 2 ting og modtog som forventet 2 rigtig fine ting meget hurtigt! :)
Fik mine bøtter hurtigt efter bestilling , gode og billige
Nem at bestille på overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering!
meget venlig og god service, fik hentet en heldragt hjem i den rigtige størrelse.
Det er skønt at varerne sendes samme dag, hvis man bestiller før kl 14. Jeg havde pakken dagen efter, hvilket er et stort plus i min bog. Samtidig har hjemmesiden nogle gode mærker og er overskuelig opbygget, så jeg kan varmt anbefale filateli.dk
rart at online-køb kan behandles så hurtigt - jeg modtog straks pakken. :)
Har bestilt tøj derfra en gang (første gang) og det bliver i hvert fald ikke sidste gang! :)
Jeg fik mine varer super hurtigt. Jeg kan godt anbefale dette sted til andre.
Jakken kom hurtigt og er rigtig fin. Super at der står hvor lang den er i ærmer og krop, så er man sikker, når man vælger størrelse.
Nemt at bestille, stort udvalg af varer og leveret på 2 dage!
Virkelig et godt sted at handle, vender helt sikkert tilbage!
Filabel leverer hurtigt, hjemmesiden er nem og brugervenlig og forhandler lækre varer! Det er næsten som at handle i en "rigtig" butik ;) Altid god service og en venlig tone :)
Der er altid super service, gode tilbud og hurtig levering :)
Jeg vil gerne anbefale filabel. Jeg var meget tilfreds med deres service.
Varen godt beskrevet på hjemmesiden, og hurtig levering.
Super duper hele vejen rundt! Bedre kan det vist ikke siges!
Jeg har bestilt her flere gange og både service, levering og varer har altid været helt i orden.
Jeg bestilte med b post søndag. Og tirsdag var mine vare her, lige til døren! Super godt :)
Fine varer pakket godt ind og pakken kom dagen efter, jeg havde bestilt
Jeg kan kun anbefale at handle med filabel da det er nemt at bestille sine vare, man får hurtig betjening og varen lever op til forventningerne. Jeg er i hvertfald ikke færdig med at handle der, da jeg allerede har fundet det næste jeg skal købe :)
Gode mærker. Overskuelig hjemmeside. God service! Er hurtige til at svare, hvis man har ?
Hurtig levering.
Varene var som de skulle være og pakket ind i gavepapir hver for sig, kunne ikke være nemmere for mig.
hurtig levering og små tatovering lagt ved pakken - det gjorde min søn super glad
Jeg har handlet hos Filabel 3 gange og gør det nok igen!
Stort udvalg af alle de rigtige mærker. Overskuelig hjemmeside. Levering fra dag til dag
Jeg kan kun anbefale at handle hos filabel, helt igennem en positiv oplevelse.
Nemt at bestille, billige priser, rigtig god kvalitet og hurtig levering.
Hurtig levering, alt var med, intet at klage over. Handler gerne igen :-)
Hurtig levering, også da jeg måtte bytte et par sko grundet forkert størrelse - der fik jeg den rigtige størrelse sendt dagen efter.