We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (62)

Ingen dårlige oplevelser

Har haft Finansnetbanken siden den startede som "Din Bank". Har aldrig haft dårlige oplevelser. Og så synes jeg at netbanken virker fint. Det er meget få gange der har været problemer - og så kun kort tid.

Tilfredshed over hele linjen

Jeg har været kunde i flere år (siden Eik Bank) og jeg er meget tilfreds. Når jeg hører andre tale om hvor utilfredse de er med deres bank pga. dårlig kundeservice og høje gebyrer, glæder jeg mig over at være kunde i Finansbanken. Netbanken og investeringsportalen er nem at bruge, der er meget få gebyrer og medarbejderne er altid venlige og meget tilgængelige på telefonen. Anbefaler min bank til alle jeg kender og jeg har ingen aktier eller andre økonomiske interesser i foretagendet.

Absolut tilfreds

Jeg har været kunde siden den hed Scandiabanken, så Eikbank og nu Finansbanken. Ja, indlånsrenten er negligerbar, men tiderne har også skiftet - jeg er dog super tilfreds med deres højrentekonto som jeg ikke har kunnet finde bedre andetsteds (Sweedbank var bedre i en priode, men forringede så vilkårene betragteligt.)
Jeg har brugt dem til et huskøb og fik en hurtig og venlig betjening i alle spørgsmål; en fejl blev også hurtigt rettet.
Netbanken fungerer upåklageligt - og jeg synes det er en stor fordel at kunne logge på og se sine posteringer uden nøglekortet, det skal først bruges når der skal "flyttes penge". Eik Banks hjemmeside var mere min stil, men jeg kan leve med den nye og den har sine fordele.

Navnet har jeg stadig aversion over hver gang jeg skriver det; jeg har minder om en gammel Finansbank der gik ned.

Used to love it...

Jeg har haft Eik Bank lige siden den startede, og altid fået den BEDST tænkelige kundeservice. Nu har jeg problemer med netbanken hver eneste gang jeg skal logge på, skal ligge og vælge mellem med og uden NEM-ID for at få lortet til at virke.

Idag virker deres hjemmesiden slet ikke - Så 2 stjerner til min bank. Det eneste jeg skal bruge jer til er overførsler og lidt kontokiggeri, og ikke engang dét kunne I klare.
Selvsagt skifter jeg bank nu.

Opsigelse af konto

Først ville Finansbanken først foretage opsigelsen efter 6 - 8 uger. . men efter et par mails frem og tilbage og med henvisning til gældende regler om 7 dage, fik jeg opgørelsen i løbet af et par dage.

Finansbanken

Fra svane til grim ælling.....

Skiftede for år tilbage til Scandia banken og var godt tilfreds. Det var jeg egentlig også, da den så kom til at hedde EIK Bank - forsat billig, effektiv service og medgørlig.
Nu hedder den så Finansnetbanken. Banken har forsat en god netbank brugerflade, men billige priser, god service og medgørlighed forsvandt åbenbart med Eik Bank. Måske har Sparekassen Lolland alligevel ikke lige kunne dy sig fra, at sætte et præg?

Jeg savner Scandia og Eik, men har ikke noget problem med at forlade Finansnetbanken. Så, farvel til Jer.....

super god bank

jeg har aldrig haft problemer der ikke kunne løsses ..havde problemer med nogen aktie hande ,,jeg ringet til kunder service og de satte mig vidre til deres finansbord og rettet fejlen ..det tog max 5 min ..

de er altid hurtige ..

men deres internetbank kunne godt være bedre men ok..
de er danmarks billigste med aktiehandel og har ikke depotændring gebyr som alle andre banker har..

folk brokker sig ovre renten..ingen banker giver noget i renter p.t..

God Bank blev Ringe.

Vores husstand har været kunde hos DinBank, SkandiaBanken, EIK og nu Finansbanken igennem mange år. Vi har været ganske gode kunder for den for banken. Skiftede oprindeligt til SkandiaBanken, som var en fantastisk bank. Med sin "høj rente, nul gebyrer" vi var mange, som beundrede, at de stadig var overordentligt servicemindede på mail og telefonen.
I dag kan renter til kunden dårlig ses på kontoudtoget.

I dag er deres hjemmesiden ikke bruger venlig. Indlåns Renter og gebyr og øvrige service er overhalet af øvrige penge institutter.
Og service: For eksempel er jeg blevet snydt i en nethandel med firmaet Infurn.com. Jeg har derfor bedt Finansbanken om at tilbagefører det beløb som jeg er blevet snydt/betalte for (der var brugt VISA kort). Opfyldt de krav som Finansbanken har bedt mig om. Men nu, flere måneder efter, er intet sket! Min sag skal samle støv = dårlig Service!
Bankes Kundeservice er åbenbart ligeglad med kritik da den ikke bliver kommenteret.
Desuden er den meget svær at komme bort fra. Det er pt. taget 12 uger at flytte vores konti til en anden bank. Smøl af dårligste slags. Mon ikke dette bank firma snart lukker?

Grethe Pedersen, Linda Hansen and Peter H. Nielsen found this review useful

Ringe Bank

Useriøs bank der ikke tror på kunder der henvender sig med et problem. Det var ikke muligt at få banken til at indse at jeg havde ret til adgang til vores fælles konti, og opgav reelt at få problemet løst.

Nu de igen påståelige i en anden sag. Jeg har fået nok at den bank.

Finansbanken

Knap så gode vilkår og mange kiks

Vilkårene er forringet efter skiftet til Finansbanken - fx gør knækrenter det vanskeligere at sammenligne med andre banker.

Skiftet til nyt netbanksystem i efteråret 2011 er ikke håndteret særlig professionelt. Nogle eksempler:

1. To erhvervskonti kunne jeg i flere uger ganske enkelt ikke få adgang til med NemID, før jeg selv havde klaget min nød til banken. Der burde de selv have kontaktet de berørte kunder, da fejlen lå ved banken.

2. Fra 21. november 2011 tilbyder banken en højrentekonto, men fra to forskellige pc'er og med to forskellige browsere har jeg med tre dages mellemrum ikke kunnet oprette en sådan konto, men får beskeden "Systemet er desværre ikke tilgængeligt lige i øjeblikket, prøv igen senere eller kontakt pengeinstituttet og oplys fejlkode: KSCH331E Oplys venligst brugernummer, dato og tid samt den handling du forsøgte at udføre, da fejlen opstod. "

3. Jeg har både prøvet igen og sendt en mail via netbankens krypterede forbindelse. Den er så kommet tilbage med besked om en "Domino"-fejl.

4. De har ikke oplyst kunderne om, at de månedlige kontoudtog (til e-Boks) ville ophøre med den nye netbank.

5. De oplyste heller ikke, at den tidligere visning af saldo, når der skulle overføres eller betales regninger, ikke fandtes i den nye netbank.

Småting? Ja, enkeltvis er det nok, men de skæmmer altså billedet af "Danmarks førende internetbank".

Annette found this review useful

Overblikket der forsvandt

Jeg har været kunde i Skandiabanken/EIKbank/ nu Finansbanken næsten siden Skandiabanken blev etableret som netbank. Årsagen har været de gode vilkår, men først og fremmest en uhyre praktisk og overskuelig brugerflade. Nu har man opdateret og "forbedret" netbanken og den simple hurtige og praktiske brugerflade er pist væk. - Og det er jeg også meget snart! :-( Jeg tror ikke de nye ejere overhovedet aner hvorfor vi som kunder i sin tid valgte Skandiabanken/EIKbank - men det finder de vel ud af når vi er væk!

René, Annette, Stephen Frank Mortensen and U. J. Schmidt found this review useful

Finansbanken

Ok bank, men ny netbank er noget l...

Den nye netbank gør det vanskeligt at styre en hel families økonomi. Overførsel mellem f.eks. min konto og børneopsparinger kræver at man nedskriver kontonummeret på børneopsparingen på et stykke papir først!

Synd for en ellers god bank.

Katrine Folmann found this review useful

Skuffende dårlig nyt netbank

Jeg er ekstremt skuffet over Finansbankens nye netbank. Det er svært om ikke umuligt at få et overblik over sin økomi og styre via budgettet. Og jeg har meget svært ved at se, hvad det Finansbanken synes er godt med denne netbank. Det har aldrig været mere besværligt at oprette en budgetoversigt, og umuligt, at få noget sammenligning på budget og faktisk udgifter.
Jeg synes der er så mange ting der overhovedet ikke fungere. Jeg er gået tilbage til at bruge et regneark som jeg selv har oprettet for at holde lidt styr på det hele Og så tænker jeg lige nu, hvad jeg skal i fremtiden, for jeg synes ikke jeg har andet end en oversigt over hvad jeg har indsæt og hævet. Så jeg kunne lige så godt bare få tilsendt et kontoudtog.
Jeg har ellers været meget glad ved Eik bank.

Flemming, Annette and Katrine Folmann found this review useful

tja så gik det galt

Det gamle eikbank er nu blevet til finansbank. Desværre vil jeg sige. Eikbank var rigtig god, men det samme kan man ikke sige om finansbanken. Vi har oplevet flere besynderlige ting. på et af vores lån tilbagefører man penge hvis man mener vi har betalt for meget. Til en anden konto end afsender kontoen og uden af give informationer? Er det virkelig lovligt? Der er flere episoder der gør at vi efterhånden er trætte af banken. Vi afslutter nok vores "affære" mend banken når vores lån er betalt, om 1-2 år.

Finansbanken

Finansbanken har slettet vores afstemningsdata

Jeg har været en meget tilfreds kunde i Finansbanken siden den startede som Skadiabanken. Selv under de islandske ejere og den meget turbulente periode banken har været igennem har jeg været tilfreds.
I forbindelse med skiftet til en ny IT platform formåede banken imidlertid at slette vores afstemnings data (afstemningsmarkeringen) på mere end 1.000 transaktioner. Denne lemfældige behandling af vitale kunde data er ganske uprofessionel.
Bankens svar har været, at de beklager det skete men at det ikke er muligt at genskabe de tabte data. Hvad kan man bruge dette til?
Det burde være ansvarspådragende at slette kundedata.

U. J. Schmidt, Safraneren and Annette found this review useful

Banken sletter dine data

Har været kunde i Finansbanken i flere år - først i Scandiabanken, så Eikbank og nu Finansbanken. Og har været jævnt tilfreds, selvom der er tale om en discountbank uden nogen brugbar service.
I forbindelse med Sparekassen Lollands køb af Finansbanken valgte banken dog at slette alle kunderners budgetter, planlagte overførsler og kontooversigter. Varslet var på 10 dage - men kunderne skulle selv finde det på bankens hjemmeside. Banken vil ikke hjælpe brugerne med at få deres data tilbage. Så vælg for guds skyld ikke denne bank - men i stedet en seriøs bank, der tager deres kunders data seriøst.

Safraneren and Rethe found this review useful

Finansbanken

Ny netbank? ...ny bank for mit vedkomne

Har brugt 20 min på at finde en gammel VISA betaling.. men fordi der nu ikke er nogen tekst som angiver modtager af betalingen, har jeg måtte beregne mig frem til ca. beløb og ca. dato for at finde den.
... og nej, det er ikke "fået et mere overskueligt og pænere design" som de skriver.
I bedste fald er den nye netbank dårligt testet og idriftsat for tidligt... i værste fald har de bare helt misset pointen.

Safraneren, Rethe and Annette found this review useful

Stadig en god bank

Selvom skiftet til SparLolland var noget kaotisk og netbanken blev noget 'dårligere', er jeg stadig tilfreds med at være kunde, da banken er suverænt billigst - for mit vedkommende.
Andre banker tager mindre formuer for det sammen, som er gratis her. Jeg anbefaler stadig.

Jeg vil give 4 stjerner. 5 hvis deres børsportal var lidt bedre.

U. J. Schmidt, Rethe and Annette found this review useful

Danmarks bedste internet bank

Den nu krakkede Eik Bank i nye klæder, har intet mindre end den bedste bank portal på markedet, ovenikøbet til spotpris. Deres investerings platform, er såre simpel og al dokumentation ender i E-boks. Du for tilmed gratis børs info både fra egne dygtige analytiker og ugebrevene. Hvis du fulgte deres invest. strategi gav det overskud. God personlig service. Overtræk accepteres IKKE -hvilket er OK - man kan jo ikke bruge penge man ikke har. Synd jeg ikke kan give 6 stjerner her.

Dårlige renter

De er fortsat meget hurtige om a besvare henvendelser. Net banken fungerer også fint bortset fra beskeden om eboks tilmelding der skal være tvungen startside. Det kan dog slet ikke opveje det faktum at Spar Lolland er ved at assimilere Eik Bank, og at resultatet ser ud til at blive den type bank som jeg ikke ønsker at være kunde i.

Modellen er set så mange gange før fra mobil selskaberne. Små billige og gode mobil udbydere har stor success. De bliver opkøbt og assmileret af store, dyre og dårlige mobiludbydere.

Det jeg ikke har forstået er.. når det tilsyneladende er muligt at få en god forretning ud af at drive en lille, god og billig bank(eller mobilselskab), hvorfor er det så at den forretningsmodel straks efter overtagelsen skal destrueres?

Renterne er elendige hos Finansbanken og knæk renten gør det bare endnu værre. At sætte penge i banken må siges at være en højrisiko investering, og det får man så 0,1% i rente for. Det skal man da være godt dum for at anse for en god forretning.

25.09.2010 opdatering: Spar Lolland har fortsat deres strategi med at få ødelagt banken totalt og har nu overført alle kunder til en ny og virkelig elendig netbank i forhold til den gamle netbank. Trustpilot scoren nedættes fra to stjerner til 1 stjerne.

Finansbanken

Utroværdig! Hvad sker der dog for FinansNetBanken?

-Nu en netbank helt uden netbank-vilkår!
Sparekassen Lolland, som er den nye ejer af banken, har skyndt sig at indføre nye uigennemsigtige vilkår, og dermed fjernet FinansNetBanken helt fra det markedsførte netbankkoncept. Nu er det derfor nemt at finde andre seriøse netbanker med oprigtige netbankvilkår, som tilbyder 3-4 dobbelt rente på fri opsparing og dobbelt rente på pensionskonti (begge dele vel at mærke fra første krone), samt gratis værdipapirdepoter.

Da banken hed SkandiaBanken anbefalede jeg banken til mange, men det er svært nu. SkandiaBanken eksisterer i øvrigt fortsat med gennemsigtige priser og en flot rentabilitet i både Sverige og Norge, og med en kundemasse på hele 800.000.

Selvom den forrige ejer, færøske EikBank, havde store problemer med skæve erhvervslån og derfor forhøjede rentemarginalerne, forblev vilkårene under dem gennemsigtige. Jeg har nu været kunde i banken i 15 år under 4 forskellige navne, og noterede, at Sparekassen Lolland ved overtagelsen i februar storladent udmeldte: ”fortsætte med at tilbyde konkurrencedygtige priser - attraktive rentesatser og lave gebyrer”. Nogle få måneder senere kan jeg fastslå, at det er gået stik modsat disse paroler:

Eksempler på nye forringelser:
*Indførelse af de fordømte knækrenter på opsparing, samt en stor forringelse af nederste rentetrappe på pensionskonti, gør prissætningen uigennemsigtig. FinansNetBankens vilkår ligner nu mange alm. bankers. Når kunderne skal respektere den nye store rentetrappe, bliver investeringsaktiviteten på pensionsordningerne desuden mindre. Dette er hverken til glæde for kunderne eller banken… En ”Lose-Lose Situation”.

*Samtidig med udvidelsen af indlånsmarginalen blev udlånsmarginalen udvidet med dobbelt effekt, så ”speederen” er helt i bund på vej væk fra det attraktive!

*Afregning af Daniscosalget til USA skete til rådgivningskurtage, selvom banken altid tidligere, som andre netbanker, har anvendt den lavere netbankkurtage på alle aktienotaer, når kunden ikke selv kunne indtaste ordrer. Selv Danske Bank indrømmede også hér netbankkunderne den lave netbankkurtage. FinansNetBanken må have misforstået netbankkonceptet, og at kunderne i FinansNetBanken jo ikke er skiftet over til en netbank for sjov?

*FinansNetBanken vil til september forlade den netbank-platform, som i uafhængige undersøgelser vinder sammenligninger af netbanker, for at overgå til den netbankløsning, som konsekvent får bundplaceringer i disse tests… (se fx TÆNK).

Gad vide om Sparekassen Lolland/FinansNetBanken oprigtigt tror, at de tilbageværende 80.000 ud af de oprindeligt 120.000 bevidste danske kunder, som flyttede til netbankkonceptet i SkandiaBanken, pludselig skulle have fået skyklapper på? -Og om de har overvejet om rentabiliteten (via denne nye forretningsmodel for netbanken) forbedres jo mindre kundebasen bliver? Hvis de på et senere tidspunkt atter skulle ønske at gøre sig konkurrencedygtige, så koster det mere end blot priser i den gode ende, at vinde nogle af de frafaldne kunder tilbage. Det er i sandhed en dårlig historie, samtidig med at Sparekassen Lolland her i juni måned søger yderligere 200 mio. aktiekapital fra nye investorer.

Man kommer til at tænke på en elefant i en glasbutik, eller også tvinger andre problemer den nyeste ejer ud i disse drastiske selvundergravende dispositioner!

René, Lars Munk Løfgreen l?green, Flemming, Robin, U. J. Schmidt, Safraneren, Rethe, Annette, Allan and Katrine Folmann found this review useful

Ikke billige længere

Havde i starten Skandiabanken, blandt andet fordi man kunne hæve gratis i udenlandske hæveautomater. Men siden er det gået ned ad bakke.

• holstebro, DK
  • 28 Reviews

God bank!!!

De er billigt og flinke snakke med i tlf, når man har problemer

Bliver ringere og ringere

Snyder med VISA-gebyr. Betaler næsten intet i rente på indestående.

Finansbanken

Forfærdeligt navn, forringede renter, god IT og betjening

Man kunne næppe have valgt et værre navn. Det giver associationer til Brask Thomsens tvivlsomme bank af samme navn, og man kommer til at tænke på oversmarte spekulanter, der er helt uden moral. Jeg tror ikke, det er det, de gamle kunder fra DinBank og SkandiaBanken gerne vil forbinde med deres bank. De ønsker en reel bank med enkle og gennemsigtige produkter, bl.a. nul gebyrer og gode renter, der konsekvent følger Nationalbankens renteændringer på både udlån og indlån. Det gjorde man ikke ved sidste ændring, hvor man indførte et kompliceret trappesystem, og hvor der var stor forskel på ændringerne på indlåns- og udlånssiden - et rigtig skidt signal at sende for bankens fremtidige retning - nu adskiller man sig ikke fra andre banker.
Der er ingen gode indlånsprodukter i øjeblikket, så jeg har flyttet min opsparing til et andet pengeinstitut. Flytter efter sommerferien min lønkonto til et tredje pengeinstitutut, der giver 3 gange så høj rente som Finansbanken, og hvor der ikke er gebyrer.
Hvis I igen bliver konkurrencedygtige, og prøver at forstå, hvem jeres kunder er, er jeg tilbage i folden - jeg har altid været godt tilfreds, og synes at netbanken IT-mæssigt fungerer aldeles upåklageligt. Har også været absolut tilfreds med kundebetjening. Derfor trods alt 3 stjerner.

winnie

det er en udmærket bank med ingen gebyr når man overfører penge til andre banker, Ingen gebyr når man hæver i de forskellige automater. hjemmesiden er nem at betjene

tilfreds kunde

har haft denne bank siden de hed skandiabanken. altid hjælpsomme og hurtig service

Finansbanken

Ingen gebyrer men høj service

Selvom banken vel kun er 10 uger gammel har vi været kunder i omkring 10 år. I starten hed banken Skandiabanken. Siden Eikbank.

Hvorfor er vi glade:
- Ingen gebyrer overhovedet og lave handelsomkostninger. (Dog depotgebyr på udenlandske værdipapirer).
- Eminent service 24/7. Vi sender en email og har gerne et kvalificeret svar inden for én eller to timer. Og så har vi også automatisk dokumentation
- Vi er hidtil blevet inviteret til årlige kundemøder med god information.

Det var en gang...

Enig med Peter fra København...

Det var en gang jeg anbefalede bankens profil, produkter og service til ALLE der ville høre, nu siger jeg at de heller skal vælge en anden bank fx Merkur, da der i hvert fald er en ideologi bag...
Den gode rente og gebyrfri betaling, er vist ikke så nemt at finde i dag, og da ikke i min bank, som jeg overvejer at forlade.

Men ret skal være ret servisen er stadig god, men det var ligesom rosinen i pølesenden ikke selve pølsen, som den gang det var Skandibank!

Finansbanken

En dengang fantastisk bank bliver vandet ud

Skiftede oprindeligt til SkandiaBanken, som var en fantastisk bank. Med sin "høj rente, nul gebyrer" tror jeg vi var mange, som beundrede, at de stadig var overordentligt servicemindede på mail og telefonen.

Kontakten med banken fungerer i dag også hurtigt og problemfrit. Deres netbank bliver moderniseret senere i år. Grunden til at min vurdering af "Finansbanken" alligevel ikke bliver bedre, er at de nye ejere (inkl. Eik Banki) åbenbart troede, at man kunne købe 80-100.000 attraktive, prisbevidste kunder, og så spise dem af med dårligere og dårligere renter og forhold.
Den gamle Skandiabank var konsekvent i at følge nationalbankens renteændringer - nu stiger udlånsrenterne hurtigere end på indlån!

Min opfordring til de nye ejere er derfor, at I skal i offensiven for at imponere nuværende kunder og skaffe grundlag for at fortsætte/generobre posten som Danmarks internetbank nr. 1.

PS. Skynd jer også at finde et andet navn og slogan, inden I markedsfører Finansbanken mere. Det er måske ikke basal markedsføringsviden, men ordet "finans" er ikke det mest tillidsvækkende og appellerende blandt forbrugere i disse tider.

Janne, Lars, René, Annette and Stephen Frank Mortensen found this review useful

Dorte S

Syns det er gået tilbage med renterne, siden jeg i sin tid skiftede fra Den Danske Bank til Skandiabanken, der var der god grund til at skifte, - nu ser jeg ikke nogen forskel på Finansbanken og andre banker, desværre...!

Det var bedre før

Skandiabanken VAR en god bank, og gav i sin tid et godt renteafkast.
Eik kørte banken i sank, men jeg håber at Finansbanken (Lolland) snart kan vise bedre resultater...

Ny bank søges!!

Skiftede i sin tid fra Nykredit til Skandiabanken pga nul gebyrer og gode renter på "alt i et konto" m.m..
Men efter Eik Bank overtog Skandiabanken er det kun gået een vej med indlånsrenten, og det er NED NED NED, og det er ikke blevet bedre efter "Lolland" overtog den!!!
Bruger dog stadig Finansbankens som den hedder nu (uha uha for et navn) "alt i et konto" men resten er flyttet. Sørger dog for at der ikke står flere penge end højst nødvendig på kontoen mens vi leder efter en anden bank!!!

Finansbanken

Fem stjerner for servicen - men navnet...

Vi skiftede i sin tid fra Nordea til SkandiaBanken, fordi vi årligt kunne spare mellem 8.000 og 9.000 kroner i gebyrer etc., og det har vi ikke haft grund til at fortryde. Tværtimod. Vi bruger i dag alene vores bank som Alt-i-en-konto-bank, og de få gange vi har været enten i telefonisk kontakt eller har mailet sammen, har det fungeret perfekt - hele vejen. Men, det nye navn! Uha da da. Nu gik det jo galt med Eik Bank, som ellers er et flot og udtryksfuldt navn - kunne I dog ikke have overvejet noget i retning af: Netbank Danmark - eller for min skyld gerne: Netbanken Lolland.

Aldeles ordinær

Var ekstremt tilfreds med SkandiaBankens renter og fravær af gebyrer, men siden er det gået katastrofalt ned ad bakke, og jeg har kun en enkelt konto tilbage og er på vej ud.

Finansbanken

Føler mig værdsat som kunde

Dejligt nemt at kunne styre min økonomi fra PC´eren - har jeg spørgsmål, er I hurtige at komme i kontakt med og jeg har kun oplevet en stor hjælpsomhed af meget imødekommende medarbejdere og med en følelse af, at være meget velkommen uanset hvad, jeg har haft af "problemer"........:-)

Finansbanken

Forhåbentlig falder standarden ikke.....

Jeg valgte oprindelig denne netbank fordi den var enkel at overskue uden overflødigt "pjat", ingen gebyrer og en relativt fornuftig rente. Det med renten er ikke længere helt i orden, og hvis den nye netbank, der planlægges, ikke er ligeså god som den hidtidige, smutter jeg nok hen til dem med bedre renter.

Finansbanken

Har været kunde i snart mange år, men det går jævnt tilbage.

Vi overvejer kraftigt vores engagement. Vi synes, at vores lån på boligkredit nu er steget så meget, at flexlån absolut er blevet meget billigere. I starten var der ikke så meget forskel, men specielt Eik Bank skulle åbenbart have financieret deres mislykkede firmaudlån med "vores" penge.

Til næste år, når vi skal handle hus forventer vi, at vi også skifter bankforbindelse.

Bjarne

P.s. Valg af det nye navn giver også sårlige minder fra snart "gamle" dage med Brask Thomsen

Har været kunde siden "DinBank", håber den kommer tilbage til 5 stjerner

Har været kunde siden 96, var meget tilfreds med både DinBank og SkandiaBanken, men har været delvis utilfreds med EikBank og det ser ikke ud til at det bliver bedre med Finansbanken.
Ting der er blevet dårligere siden SkandiaBanken.
1.Gode renter på hele indestående på løn og budget konti
2. Opsparingskonto uden opsigelse, med høje renter, har af same grund flytte denne konto til andet pengeinstitut.
(jeg ved godt der har været finanskrise og meget lave renter generelt, men i SkandiaBank tiden lå de altid i top 3 med indlånsrenten, nu ligger man og roder nede i midterfeltet)
3. Ingen Gebyr på hævninger i udlandet med Visa kort.
Så Finansbanken har da noget at arbejde på, jeg vil med glæde ændre min karakter, men det kræver så at banken ændre på nogle af ovenstående punkter.
Jeg forstår heller ikke at man vil skifte Netbanken ud med en nyt koncept efter 6 måneder, da man købte banken var det netop Netbanken man fremhævede som den store fordel, så jeg frygter at det nye koncept er endnu et tilbageskridt. Hvis dette er tilfældet er min tålmodighed brugt op, og jeg vil se mig om efter en ny bankforbindelse.