[REPLY]
Jeg troede, jeg købte produkter, der var lavet af Findus. Jeg tog fejl. Deres lasagner er lavet at et fransk firma, der køber kød af et andet fransk firma, der importerer kød fra Rumanien! Man skal ikke undrer sig over, at køer bliver til heste undervejs. Og hvor er Findus' savoir-faire i processen? Hvad er Findus egentlig? Åbenbart kun et firmanavn på et stykke pap, som tager overpris for noget, de ikke selv laver. Min tillid til og respekt for Findus er i hvert fald forsvundet.
mit køb var da mere fladfrikadelleagtig og jeg blev ej godt nok mæt af den portion :-(
Jeg købte en pakke tacogratin. Ifølge brugsanvisningen skulle den i ovnen i varmluft i 35 min. ved 200 grader C, det gør man så og det viser sig at det får for meget og brænder på, hvilket er et lille minus i min bog.
Det smagte egentlig rimeligt godt, men da jeg fandt papstykker røg det hele i skraldespanden!