[REPLY]
Vi ledte efter muligheden for nemt og hurtigt at kunne oprette en professionel telefonmenu til modtagelse af kunder der ringede på vores hovednummer.
Vi blev overraskede over hvor nemt, hurtigt og billigt en professionel løsning kunne fås hos Firmafon.
Den 30 dages gratis prøveperiode gjorde os trygge ved beslutningen, og både før, under og efter har der været hurtigt og god hjælp at hente hos Firmafons kundeservice og salg.
jeg ar været spændt over at skulle igang med mit firmafon, til min forretning. men er dog allerede skuffet, jeg søgte om at få flyttet mit nummer for over en måned siden, og har ventet og ventet. uden nogen som helst form for varsling, blir mit gamle simkort lukket (er dog ikke sikkert fejlen er på firmafon's side) derfor skynder jeg mig at skifte til det nye simkort fra firma fon, og den beder om puk kode. jeg læser i brevet at jeg skal se puk koden i den mail jeg skulle have fået til sendt med oplysningerne, denne mail har jeg aldrig modtaget,
jeg benytter så det link jeg fik tilsendt af en medarbejder fra dagen jeg ville oprettes hos firmafon, som sagde jeg skulle oprette mig med adresse mail, osv.... jeg gør som aftalt. den siger nu den ikke kan finde min mail og jeg kan ikke logge ind og se min puk kode. da jeg ikke havde mulighed for at ringe ud med en kalender fuld af kunder, og mine kunder vil ikke kunne komme i kontakt med mig hele den dag, jeg tænker jeg må klare dagen (fredag) uden telefon, lørdag morgen står jeg op og låner min kærestes telefon for at skulle ringe til firmafon for at få løst problemet. men men, men, undskyld mit sure opstød nu. hvad går der galt for et mobilselskab DER HAR I WEEKEND LUKKET??? jeg ved ikke om jeg er den eneste som synes det er en smule belastende, det er altså ens firma der skal være til at komme i kontakt med OGSÅ I WEEKENDERNE derfor af alle skal i da ikke holde lukket en weekend? og hvis i skal det så sku i måske få styr på jeres andet arbejde så man ikke står med sådanne problemer og selv kan løse det. jeg må sige jeg allerede overvejer at flytte et andet sted hen igen, da det her trods andre anmeldelser virker pisse useriøst og uproffesionelt.
tak for så mange dage hvor jeg måske har mistet kunder som ikke kunne komme igennem.
Enkelt, nemt. Perfekt omstilling.
Det er virkelig let at betjene, og jeg kan med ro i maven anbefale det til andre erhvervsdrivende, som søger en komplet og billig omstilling.
Vi er flyttet over til firmafon, og hele konceptet er fantastisk, jeg kan kun anbefale det til andre der ser på den slags løsninger og som søger noget ENKELT!
MEN hos Firmafon er der tydeligt en del manuelle papirgange stadigvæk, hvilket er normalt for de fleste unge virksomheder, men det resulterer i aftaler som glemmes (flytning af SIM kort), så vi må ringe ind og genopfriske om det aftalte. Herefter løses problemerne, det ville bare være rart at få det løst første gang.
Den anden stjerne fratrækkes grundet opstart på mit personlige mobil abonnement som jeg har flyttet over til firmafon. Jeg bestilte 10 timer, for det burde være nok, og man kan skalere hver måned, så jeg tænkte "her starter jeg".
Det viser sig at jeg kun får ca. 5 timer da jeg blev flyttet over midt på måneden.
Det er alt for lidt, og det er 10 timer nok også, så jeg har bestilt "fri tale", men først fra næste måned, så lige nu betaler jeg for hvert minut og det er dyrt.(!)
Havde jeg vidst jeg kun fik 5 timer havde jeg valgt anerledes, og efter samtale med kundeservice i dag er det "desværre" sådan det er, altså mit problem :) En lille smule service her, og en løsning på min irritation i dag, havde gjort at SIM kort problematikken var glemt og 5 stjerner var det blevet til, i stedet har jeg nu haft 2 uheldige oplevelser i kundeservice, ærgeligt - for jeres produkt er fantastisk - i mangler bare fantastisk service også.
Tine C. Richard found this review useful
Jeg har brugt dem i over 1 år nu og vil ikke flytte. eneste jeg savner lidt at de laver nogen nye smarte ting, og jeg gad godt ha en android app til aflytning af beskeder, de mangler en app til telefoni fra udland og de kunne lave noget som gør det lettere at kommunikere med vores kunder på vores hjemmeside. måske noget lidt alla zopim men via telefonen.
men overordnet meget tilfreds og ønsker dem det bedste :o)
hov de burde lave det sådan man kan skifte abonnement midt i måneden hvis man skifter til dyrere pakke og hvis man vil ha billigere pakke, så er det ok at det skifter ved starten af næste måned
Havde brug for et hoved nummer til min virksomhed, som var nemt at administrere.
Firmafon giver mig en full-feature løsning som koster en brøkdel af et rigtigt omstillingsanlæg.
De lovede der var lte/4g men der er de ikke nået helt til endnu
Min bedste oplevelse med telefonselskab uden nogen form for sammenligning. Firmafon fik flyttet mine telefoner fra TDC som havde kokset rundt i det så vi igen havde nedbrud på vores telefoner i virksomheden, hvilket skete jævnligt, deres service var lige så dårlig som forbindelsen :-)
Vi har nu haft Firmafon i et par måneder og servicen har været helt i top. Endelig et telefonselskab der er til at få fat i og personer der kan tage en beslutning og løse opgaverne STORT TAK
Vi er netop overgået til Firmafon fra TDC. Vi havde en Skaleløsning fra TDC og det krævede ualmindeligt meget tålmodighed at få overført vores telefonnumre fra TDC. Noget Firmafon sørgede for.
TDC smed os så af vores forbindelse en uge før det ellers var aftalt, men Firmafon gik ind med det samme og gjorde deres alleryderste for at det blev til så lille en gene for os som muligt.
Så fordommen om TDC blev bekræftet - det er noget dyrt hø - og til gengæld fik vi en perfekt start på vores nye samarbejde med Firmafon og alle beskeder, viderestillinger oprettelser m.v. spiller bare. Og det er næsten chokerende enkelt at betjene sig selv på hjemmesiden.
Vi er meget tilfredse indtil videre og håber, at samarbejdet bliver lige så smukt fremadrettet.
Jakob Lundgaard
Direktør
Lundgaard Konsulenterne
Vi har brugt Firmafon i lidt over en måned nu, og har netop tegnet abonnement så vi kan fortsætte med at bruge det. Det virker bare - og det virker 110%.
Servicen er enkel at sætte op, det er let at tilknytte telefonnumre der viderestilles til, nemt at skifte åbningstider på telefonen, og muligheden for at aflytte beskeder direkte i browseren er bare kanon. At der så også findes en app til telefonen der gør det endnu lettere at administrere Firmafon (og som man i øvrigt OGSÅ kan aflytte sine beskeder i) giver lige den sidste stjerne.
De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg er yderst tilfreds med den service og betjening jeg har fået af firmafon.dk
det er sjældent at man finder et selskab der har tid til kunderne.
Men det har de hos firmafon efter min opfattelse.
FIRMAFON KAN VARMT ANBEFALES.
Firmafon har rettet deres fejl. Både skriftlig og mundtlig undskyldning. Er positivt overrasket over deres behandling. Nu krydser jeg fingre for at løsningen holder.
Vores regning er kommet ned på 1/4 i forhold til vores tidligere selskab. Omstilling og telefonsvarer samt ventemusik virker perfekt. Og man kan som kunde hos os ikke høre man ringer ind til mobiltelefoner. .
Deres system er let og overskueligt og har du under 20 mand ansat bør du skifte til firmafon
Lynhurtig kundeservice: TJEK
Professionel og IT-mindet: TJEK
HTTP/JSON API: TJEK
Billig: TJEK
Snyder sine kunder som de fleste andre selskaber: MINUS TJEK
Jeg forstår ikke helt hvad der foregår... et teleselskab der behandler sine kunder ordentligt - mystisk ! ;)
hvis ikke ens betaling går igennem første gang lukker de nummert og for at beholde nummer (genåbne) koster det 500 kr
det for man ikke at vide når men vil tilmelde sig og det holder heller ikke med 10 timers tale har taget måling på det jeg har talt i knap fem timer men på min profil havde jeg kun 1,23 time tilbage TYVERI det er hva firmafon er
Henrik Nymann Hansen found this review useful
Super system.
Jeg har i lang tid gået rundt med tre telefoner, for at kunne svarer med det rette firma når der blev ringet. Det slipper jeg for med Firmafon. Her kan de tilbyde viderestilling, hvor det er det nummer der ringes TIL der vises på min mobil. Dette gør at jeg kan svare på den rette måde hver gang, med bare en telefon.
Desuden er deres webinterface let og smart.
Super lækker teleselskab med god dækning og mange fede features til erhvervsdrivende! Er super glad for mit abonnement.
Rigtig godt system - nem opsætning, og rigtig billigt i forhold til hvad mand kan bruge systemet til.
Vi er generelt godt tilfredse med Firmafon.
At kunne kombinere vores telefonsystem så vores medarbejdere har deres mobil nummer, men samtidig er på et fleksibelt fastnet system, som vi selv kan styre er rigtigt godt. Derudover er det er nemt at bruge, vi kan se vores forbrug online og prisen på de faste dele af aftalen er god.
Grunden til den mistede stjerne er deres udlandstelefoni. Den er tæt på uforskammet. Desværre fandt vi først ud af det efter vores medarbejder havde ringet hjem fra USA til 9 kr. i minuttet. Det gør vi ikke mere!
Firmafon er noget så paradoksalt, som et tjekket og nyskabende telefonselskab. Venlige, kompetente og med mange spændende tiltag, specielt til SMV.
Det faktum at man overhoved overvejer, at skrive en anmeldelse af et telefonselskab siger jo det hele.
Der er ingen sælger taktik, uigennemskuelige betingelser eller overraskende regninger.
Firmafons løsning er fantastisk for os mindre erhvervsdrivende. Jeg har været kunde med hovednummer og omstilling i årevis. Jeg kan ikke finde noget bedre eller billigere. Nu har jeg også flyttet mobilerne over, da mobilnettet er blevet bedre dækkende. Tidligere var det kun TDC der dækkede her, men det er heldigvis slut nu.
Vi har i vores lille firma anvendt Firmafon de seneste 6 mdr. Herfra er der fuld tilfredshed. Det eneste der kan siges er, at det er ærgerligt at vi ikke skiftede for lang tid siden.
Anbefaling fra os.
Gundsø Rengøringsservice ApS
Vi har haft 3 tele udbyder der ikke har kunne levere hvad vi havde brug for til en rimelig pris.
I en mellemstor virksomhed med en eksisterende infrastruktur af både mobil og fastnet kan det være noget af en opgave at samle trådene for telefoni. Men skal det gøres:
Firmafon samler alt i én mobil løsning, der holder hvad den lover.
Stort plus er den personlige service og assistance der altid er til rådighed, eksempelvis ved portering af telefonnumre, hvor det er vigtigt at genere virksomhedens drift mindst muligt. Man kan mærke at der er en masse know-how i røret når man taler med Firmafon. Vi kan styre løsningen online, og det sparer nok netop en masse supportopkald netop af den årsag.
Løbende innovation med en iPhone app og kommende velovervejede tiltag gør det særdeles attraktivt at kaste sig ud i Firmafon. Den gode oplevelse med Omstilling og overgangen til mobiltelefoni efterlader høje forventninger til den løbende drift og stabilitet, og det glæder vi os til at se opfyldt.
Stor ros og tak for hjælpen!
Jess and Kasper Siedler found this review useful
fik en brand god salgstale da vi skulle oprette, de glemte bare at informere om deres måder at fakturere på, at det sker på de mest mystikske datoer. og når de så selv laver en fejl hvilket jeg stadig har på skrft i mail fra dem, så benægter de bare at de har lavet en fejl og det et os der misfortsået, til trods for at vi aftalerne sort på hvidt i mails fra dem. ville under ingen omstændigheder bruge dem igen og vil fraråde alle der prøver at drive noget seriøst at indgå et samarbejde med dem,
abonnementspriserne er fornuftige og til at forstå, omstillings løsningen er til at forstå men er latterlig billig, og fungerer bedre og lettere end nogen andres.
Firmafon er det eneste selskab der fortjener en positiv forside på BT eller ekstra bladet..
Overskrift - Firmafon får jobbet gjort, de andre ....................
¨Venner¨ PAS på et opkald fra Firmafon! Har lige fået en regning på 3722 kr WTF !!!!!!!
En meget dygtig salgsmand ringede og sagde han var fra Firmafon og at han kunne se jeg ca betalte 800 kr om måned hos 3. Han sagde også hvad jeg nøjagtigt brugte for i Data, Opkald, SMS og MMS.
Med præcis det samme forbrug som jeg havde, kunne han og firmafon gør det for 199 kr om måned uden oprettelse gebyr og bindning. JEG TÆNKER HELT SIKKERT, og bliver flyttet over til firmafon:(
Mit nye abonnement hos firmafon hedder: 199 kr om måned med fri sms, fri mms, 10 timers tale og 10 GB Data.
Nu hvor jeg har det billigste abonnement i DK så gør det ikk noget jeg går lidt over mit for brug tænker jeg:
mit forbrug af sms i udlandet 142 kr
Mit forbrug af Sms billet 540 kr
Mit forbrug af opkald i udlandet 38 kr
199+142+540+38 = 919 kr
Nu kommer vi til det Crazyyyyyyy!
Data Data Data Data!!!
Jeg havde 10 GB data at surfe for. Men da vi startede abonnementen lidt inde i måneden havde jeg åbenbart kun 8 GB selv om der stadig står 10 GB tæller inde på ders hjemmeside og var IKKE oplyst om de 8 GB
Da jeg var noget til 10 surfede jeg 2 dage mere som udgjorde 12 GB. og så var der ligepludselig trukket 1800 kr ekstra fra min konto.
Ringede med det samme og sagde de skulle spærre det med det samme!
nu når jeg går ind på ders hjemmeside står der stadig jeg har brugt 12 GB = 1800 kr. Men når jeg går ind på detaljer står der lige pludselig jeg har brugt 17,6 GB = 2982 kr WTF
Til grin til grin til grin
Prøv lige det her system! Det er intet mindre end genialt til den mindre virksomhed der lever af at kunderne ringer til en. Super anbefaling herfra! Og så er det billigt.
Vi skiftede til firmafon og har kun godt at sige. Under en dag fra tilmelding til vi var oppe og køre inklusiv nummerportering.
Supergod service hvis man har spørgsmål til produktet.
Kan klart anbefales
Bestilte Firmafon til firmaet, og det er en ren fornøjelse. Nem opsætning, billige priser, gode muligheder og en support og service fra en anden verden.
Omstilling har aldrig været nemmere.
Har brugt firmafon i lidt over 14 dage nu, det spiller max ifht. til det mobilomstilling vi tidligere havde hos telenor.
Flytning m.v. gik smertefrit og rigtig hurtigt.
Kan klart anbefales
Jeg må indrømme at Firmafon er det fedeste system jeg længe har set og brugt. Super fleksibel opsætning, og alligevel lige til! Servicen er helt i top - jeg vil klart anbefale Firmafon til dig!
Usandsynligt hurtig opsætning, usandsynligt konkurrence dygtig pris - rigtig god service pr. telefon, informativ hjemmeside og når man først har et login, så er det ultra let at lave selv avancerede opsætninger af hovednummer, telefonsvarer med tale og musik, omstilling, viderestilling, indvalg, ringegrupper, åben og lukketid på hovednummer osv. osv. osv. Slet og ret fantastisk.
Eneste årsag til at Firmafon IKKE får 5 stjerner er, at der ikke findes en app til Android. Man har indtil videre valgt kun at udvikle til iOS - selvom man godt ved at over 80% af den samlede mobil-bruger mængde i Danmark ikke bruger Apple telefoner.
Kilde: http://iphoneguide.dk/nyheder/apple-taber-for-forste-gang-laenge-markedsandele-i-smartphonesegmentet-hvor-samsung-buldrer-afsted/
Super oplevelse med Firmafon. Jeg er ikke helt upartisk da jeg til hverdag samarbejder med Firmafon, men vil alligevel udtrykke min store tilfredshed med deres super tjeneste.
Som mindre virksomhed finder man ikke et mere effektivt system til at håndtere ens telefoni.
Havde brug for hjælp til speak og opsætning, som blev klaret hurtigt hurtigt og nemt. Fint resultat. God service.
Som sagt meget tilfreds med overgangen fra mit gamle teleselskab, kundeservice (telefonen/ eller mail bliver svaret med det samme og man får et kompetent svar), nemt at logge ind og benytte sig af et overskueligt interface og ikke mindst opnået en stor besparelse.
Firmafon kan varmt anbefales!.
Tak for super hurtig support. Hvis det forsætter sådan. Så er jeg ikke 3 kunde meget længere;-)
Nem opsætning, venlig support og hurtig aktivering.
Kort sagt ingen dikkedarer og den varmeste anbefaling fra mig!