We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (21)
Firstdate

Den værste dating side jeg har oplevet...........

Den her side er virkelig under nul for det eneste den gør er at fylde vores indbakke med reklamer og spam. Desuden er det en side der er så dårlig at man ikke kan beskrive det..Det eneste den gør er at fylde os med ´lort og spam og reklamer og intet nyttigt vi kan bruge da vi ikke har interesse at møde en fra Sverige Norge findland og hvor fanden det er og det betaler vi i dyre domme for. En anden ting er at vi ikke har en chance Jeg er færdig med at betale så meget som en krone til den side. Den er så dårlig at den får minus point selvom jeg har været på dating sider i flere år. Den her er under nul og desværre kan jeg ikke selv bestemme stjerner men jeg kan sgu skrive den er så langt under nul som den kan komme i mit point tal. Nul og nul og endnu engang nul og jeg har lavet mit eget pointtal,Som er -grader på et termometer.......Den ryger så langt ned at jeg er flov over at mennesker kan tillade sig at være sådan over for andre mennesker. men det er åbenbart tilfældet. Desværre.jeg håber bare på at den side får de største øretæver for er der noget de ikke kan så er det at køre en datingside........

Totalt uærlig virksomhed

Sender utroligt mange spammails. Det er ikke muligt at afmelde sig fra deres 'service'.

Hej,

Af sikkerhedsgrunde kan du kun afslutte dit Guldmedlemskab selv ved at angive dit kodeord. For at afslutte dit Guldmedlemskab, klik på linket nedenfor:

Angiv dit kodeord i feltet, og derefter kan du vælge at aktivere/deaktivere dit Guldmedlemskab, hvis det angivne kodeord er korrekt.

Really good!

I really like it!! Its worth to find your true love on!!

Karoline Goldberg found this review useful

Firstdate

Pas på dine penge - firstdate!

PAS PÅ - PAS PÅ!!!
Når du køber abonnement fra firstdate, skal du være opmærksom på, at selvom du slår automatisk fornyelse fra - så er du stadig bundet af en måneds opsigelse.
Den betaler du, uanset om du har en profil eller ej og hvornår i forløbet, du gør det.
Så 19 kr. kan nemt blive til i hvert fald plus 249.- Som det lige er sket for mig.

To ting gør, at jeg ikke på nogen måde vil anbefale brugen af firstdate:
1: De tager gerne penge for ikke at yde noget til gengæld - kan lede tanker hen på en tyv, som også bare tager noget uden at give noget til gengæld?!
(jeg betaler for en profil, som jeg ikke længere har, hvilket, helt korrekt, er mit eget valg. Jeg betalte 19 kr. for abonnement (kan desværre ikke huske præcist, hvad det gik ud på, men mener, at det var 2 mdr. og så blev der lagt en gratis md. oveni). Jeg sletter min profil lang tid før udløb - og alligevel bliver jeg trukket for en måneds "opsigelse".
2: Man kan ikke få telefonisk kontakt med dem - og du kan nærmest slet ikke komme i kontakt med dem, hvis du ikke har profil.
(Det lykkedes mig at finde navn og adresse på det, som jeg regnede med var dem "firstdate international" - men igen, ikke noget telefon nummer.
Jeg har, efter at have skrevet brev til adressen (sendt som alm. brev og anbefalet) og fået en mail fra dem...igen ikke noget telefon nummer og helt anonym, ikke noget navn.
På hjemmesiden går du kun i ring (når du ikke er medlem), under kontakt punktet står der INTET og du kan intet.)

- Kan man sige, det er positivt, firstdate reagerer på min anmeldelse på trustpilot til trustpilot og ikke mener, det er en kunde, der har anmeldt dem?
- Kan man sige, det ikke er positivt, når firstdate ikke lader pengene komme retur, når de ikke kan finde mig som kunde i deres kartotek?

Der er mange ikke positive "penge anmeldelser" af firstdate, hvad med at tage dem til efterretning firstdate?!

Kan ikke anbefale dem!!

Hej,

Vi har en automatisk fornyelse af Guldmedlemskabet samt en opsigelsesperiode på 60 dage,
du betaler for den aktuelle abonnementsperiode plus 60 dage.
Information om dette kan ses i vores brugerregler/betalingsvilkår, som du accepterede, da du registrerede dig, de er desuden linket inde på siden.

Godt - Blandet

Super fedt website!
Rigtig nemt og brugervenligt.

Har været der inde i 1 måned og er glad for det!

3 ud af 5 stjerner da der er lidt dyrt.

Firstdate

HELT UMULIG Å FÅ TAK I FIRSTDATE!!!!

Samme problemet her !!! Dette må jo gjøres noe med!!!
De har ikke kunde service, så det går jo ikke an å avbestille!!

Hej!

Vi beklager, at du ikke har kunnet komme i kontakt med os vedrørende dette problem.
Vi vil naturligvis hjælpe dig og skal derfor bruge nogle oplysninger om din konto!
Kontakt os venligst på support@firstdate.com, så vil vi løse dette problem, så du bliver tilfreds!

svindel og humbug

jeg har nu flere gange skrevet for at afmelde mit medlemskab.der står at man kan sende en kopi til sin egen mailadresse.men der kommer aldrig noget.de hæver hver måned 249 kr på min konto og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få det stoppet?

Med venlig hilsen Jesper Damm

Hej Jesper,

Vi beklager, at du føler dig utilfreds med Firstdate, og naturligvis vil vi være her for dig og løse eventuelle problemer!

Kontakt os venligst på support@firstdate.com, så vil vi tage et kig på din konto og udrede dette, så du bliver tilfreds!

Vi tales ved!

Firstdate

90 dages tvunget medlemskab...

Som alle andre herinde, blev jeg fanget af denne sides tilbud der lokkede med 19kr intro-tilbud. Der bliver nævnt i betingelserne, at man forpligtiger sig til at være medlem i 2-3 måneder, efter introduktionstilbudets udløb. Dette bliver dog kun gjort i en lille, næsten usynlig sektion, gemt væk blandt alle de andre informationer.
Jeg synes det er forkasteligt, at man bevidst gemmer sådan en information væk, i en lille afkrog!

Hold jer væk fra den side!
Mere er der ikke at sige.

Kære Simon,

Vi har læst dit indlæg, og vi beklager din utilfredshed.
Naturligvis vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at ordne det her! For at kunne undersøge din sag har vi brug for nogle oplysninger om din konto!

Skjulte udgifter

Jeg tog imod deres tilbud til 19,- kr. og en måned senere trækker de 239,- fra min konto og en måned senere igen trækker de 249,- og så kontakter jeg dem og de henviser til 90 opsigelses periode og jeg prøver alt for at få mine 249,- men uden hel

Jeg synes at det skulle være ulovligt og have 90 opsigelse man max. 30 dage og men skal modtage en mail på sin opsigelses.

det er hvad jeg synes...

Firstdate

FIRSTDATE = FUSK, SVINDEL, TYVERI.. Hvis de går fri for lov anklager så slip da også Stein B. Fri!!

RØD LAMPE RØD LAMPE RØD LAMPE... TIlmeld dig ALDRIG firstdate, 19kr om måneden, mmm - NEJ 19 kr FØRSTE MÅNED, herefter 270DK/md og så er der lige 3x270KR for opsigelses perioden

STAY AWAY from Firstdate!!!!!!

Jeg er igang med en anmeldelse til forbruger ombudsmanden her i DK. Firstdates handels politik er IKKE lovlig, da du ikke har UNDERSKREVET noget som helst dokument. Jeg henviser forbruger ombudsmanden til denne blog for at synliggøre omfanget af deres ureglementerede handlinger om indgriben på brugernes kontier.

Bedste tip for nu, få din bank til og spærre for trækket de laver, kan de ikke det, så opret nyt kreditkort og få det gamle lukket pronto.

Firstdate

ingen support and seriøst scam site!

det her er det største scam site jeg nogensinde har set! opret dig for 19kr og og når du afmelder blir de ved med at trække. wtf??

der må sku da kunne gøres noget kan da ikke være rigtigt

Ganske enkelt useriøst!

Oprettede en profil derinde, til min kære moder, da hun efter en skilsmisse var klar til dating igen. Jeg betalte medlemskabet, og synes siden virkede ganske fornuftig. Jeg fandt dog rimelig hurtig ud af, at jeg tog gruelig fejl. Samtlige mails hun fik, var fra svenskere, og var meget identiske med hinanden. Jeg tænkte okay, herre gud - jeg siger da bare medlemskabet op. Men, det viste sig at være noget værre bøvl. Jeg skrev mails op og ned til dem, om at jeg gerne ville slettes, men hørte aldrig noget svar fra dem. De blev ved med at trække penge fra min konto, måned efter måned. Efter 4 måneders kamp, blev jeg og min bankrådgiver enige om, at jeg simpelthen blev nødt til at få et nyt kort.

Det kan bare ikke være rigtigt, at det er det der skal til, før man kan komme ud af deres kløer. Det er yderst uprofessionelt, og vil råde alle, til at holde sig langt væk, fra firstdate.com.

organiseret svindel

Firstdate reklamerer med møde garanti og lover en måned for 19 kr. Langt inde i betingelserne står der så at der er 90 dages opsigelse. Total prisen bliver ikke oplyst hvilket er i strid med den danske markedsføringslov. Efter oprettelsen bliver man oversvømmet af beskeder dels fra mail robotter og dels fra brugere. Beskederne fra brugerne viser sig dog også at være sendt af mail robotter. Der er heller ikke mulighed for at vælge hvilke lande man ønsker at modtage mails fra. Jeg får i gennemsnit 4 mails om dagen med besked om at der 1) er nye brugere, 2) er ulæste beskeder og 3) reklame spam. Totalt useriøst firma på linje med be2

Ruben found this review useful

Firstdate

Hold jer væk fra dette Scam site

Hvordan pokker det kan vises i TVet, som et super sted, hvor det er hyggelig og sjovt at være og alt det andet øregas de siger i deres reklamer..

Ja, jeg som så mange andre hoppede med på vognen om at møde nye mennesker og evt finde en speciel person, men hvor jeg dog blev skuffet.

Først er det ikke gratis, som de siger, men okay så kan du i det mindste prøve det en mdr for 19kr, det kan man overleve, men heldigvis for mig, så betalte jeg over NETLELLER, så de ikke kan hæve mere end de 19kr, jeg vil anbefale NETELLER til alle, som bruge penge online, så man ikke udsættes for fusk og fup og mister penge.

Men jeg prøve så siden ud, men kom ind til løbende mellem 300-500 multi mails fra en masse ligegyldige personer, hvor mange sidder og læser de multi beskeder og tænker, der er min eneste ene eller en jeg vil lære at kende? Ja sq ikke mig, jeg fandt løbende beskeder mellem de multi mails fra nogen som prøvede at komme i kontakt med mig, men ja besvær med at skulle slette så mange hundrede beskeder for at skrive med et par stykker, det er ikke det værd, det hele derinde virker som SCAM og FUP, det er ALT for mange mails i en rigtig mail, det er enten de samme eller multi beskeder, som smides rundt og så trukker de penge bag ens ryg uden, man har givet dem tilladelse til det...

Nej tak hold jer væk fra dette pengeslugende, fup firma, som misbruger menneskers tillid til en god dating site pga det har været vist i TV, det er det ikke det her og alle de beskeder om at have fundet lykken osv osv, det er noget, som er skrevet af ejeren af sitet selv, det er ikke rigtig oplevelser, desværre.

Så nej tak til mere at gøre med sådan et SCAM site, som intet har med en dating side at gøre andet end modtage multibeskeder fra enten en bot eller 1000vis andre, som sender til hver en på sitet ikke kun dig..

Michael Vestergaard found this review useful

Firstdate

Useriøse, så det grænser til svindel.

Som medlem modtager du næsten enslydende henvelser fra - er jeg sikker på - fiktive medlemmer!
Meldte mig hurtigt ud, modtog bekræftelse herpå, og måtte - efter 3 måneder, hvor de bare blev ved at trække medlemsgebyr på min konto og konsekvent ikke svarede på mine henvender - bestille et nyt Visakort.
Min værste oplevelse på nettet overhovedet!!!!!

Varning för bedrägeri

Registrerade mig för 2 dgr sedan utan att betala. Efter att ha läst recensioner som de nedan har jag valt att snabbt avregistrera mig - vilket dock hittills varit helt omöjligt att göra... Enligt siten så ska ett bekräftelsemejl med vidare instruktioner komma men så sker ej. Har försökt kontakta dem utan svar.
Siten verkar lurigt uppbyggd då sk Lovemails ramlar in i mängder. Nog för att jag är en trevlig kille men jag är inte naiv och kan se att siten är uppbyggd kring falska profiler.

Varning för denna site alltså!!

Svindel Svindel

for det første så siger de at det er gratis og lave en profil og efter man har lavet en så koster det penge og bruge den og det er ulovligt for det andet så hvis man er førstegangs bruger så for man en guldpakke af dem fom vare i et bestemt stykke til det er så fint nok hvis man så også bare fik den hvilket man jo ikke gør og det er igen ulovligt så ja hold jer langt væk fra det her svindel sted Ps når kontant starter igen så ryger der en mail til den on det her svindel sted og jeg vil opfordre jer andre til og gøre det samme.-

CRAP!!!

Svare aldrig og bliver ved med at hæve penge selvom man ikke er medlem, mega fusk!

Voldsomt høj betaling.

Firstdate hæver et voldsomt højt beløb for at være betalende medlem.

De ignorerer totalt ens klage/spørgsmål om hvad der kan være hendt.

Siten giver udtryk for at være en ærlig side da man ser den i forbindelse med Dating i the dark på Kanal 5.

Sammentidig vælter det ind med post - faktisk så meget at det UMULIGT kan være sandt. TOTALT FAKE datingsite der kun stjæler folk penge.

Firstdate

Mangler du også pludselig penge på din konto?!

Firstdate hæver penge fra min konto mod min vilje. De ignorere mine henvendelser og fortsætter hvad jeg betragter som tyveri! Jeg tog sågar fat i en af ejerne, Chris - som var MEGET SVÆR at finde frem til - og han var pisse ligeglad - det er derfor ikke elendig kundeservice og masser af fejl. Nu VED jeg med 100% sikkerhed at de er fuldt bevidst om det de laver. Har spugt Kanal5 hvordan de kan samarbejde med sådan nogle, og afventer nu svar fra dem.

Firstdate

Hæver penge, selvom man er afmeldt

Har efter et tilbud på en Point side, valgt at oprette mig som medlem hos firstdate. Da jeg oprettede mig, var det for at prøve deres side, og se hvad det var for noget.

Efter jeg ikke brugte den så meget mere, afmeldte jeg mig hos dem. Nu ca. 3 måneder efter jeg har afmeldt mig, hæver de stadigvæk godt 200,- kr. fra min konto.

Jeg har afmeldt mit medlemskab, og sørget for at få det gjort rigtigt, men alligevel hæver de penge, som jeg kunne have brugt på noget meget bedre.

Jeg er skuffet og sur over denne behandling, og jeg undrer mig også over deres sides opbygning generelt. Der er intet telefon nr. at kontakte dem på, ingen bekræftelse på at man har stoppet og slettet sit medlemskab. Dette tyder jo på ren svindel, og når jeg ikke kan dokumentere det, kan jeg jo ikke gøre noget som helst, for at få det stoppet.

Jeg har jo som sagt meget få midler i denne sag, og derfor vælger jeg at skrive min anmeldelse herinde, da jeg gerne vil ud med noget info, som andre vil kunne gøre god brug af.

Har læst om andre der har haft nøjagtig samme problem, og samme fremgangsmåde som ved mig.

Jeg kan ikke anbefale nogen at bruge denne side.