We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (8)
Fiskehuset

Super frisk og lækker torskerogn !!

Jeg har efterhånden bestilt frisk torskerogn fra Fiskehuset mange gange og har modtaget meget friske og store "bukser" hver gang - præcis som jeg har bedt om !
Dejligt at få en mail, når der er torskerogn til salg, da det er en sæsonvare.
Eneste minus er, at leveringen i mit område først sker efter kl. 17.00.
Kundebetjeningen er helt i top, og Lisbeth er da en usædvanlig dejlig person at tale med.
Jeg kan varmt anbefale handel med Fiskehuset!

Fiskehuset

Super lækker fisk og fornuftig pris

Stort udvalg. Lækre varer. Fornuftig pris. Emballeret indbydende og praktisk.
Der kommer mange flere bestillinger fra min side i fremtiden.
Det er ren fryd både for øjet og ganen.
Glæder mig til at sætte tænderne i endnu flere lækre varer fra Fiskehuset.

Fiskehuset

Fantastisk - frisk fisk fanget fra mindre kuttere med skånsomme metoder!

Først & fremmest er fisken superfrisk og af høj kvalitet - og for mig er det samtidig afgørende at Fiskehuset tillige vægter bæredygtigt fiskeri, altså at fangsten fortrinsvis er fra mindre kuttere og med skånsomme metoder. At jeg så er med til at den friske fisk sendes fra den ene ende af landet til den anden er selvfølgelig ikke særligt miljøvenligt - men som vestjyde & af en fiskerfamilie fra Hvide Sande, ja så er det altså ikke let med fisk her fra Øresund & Østersøen. Jeg er derfor meget glad for at kunne få mulighed for at få så god & bæredygtig fanget helt frisk fisk leveret lige til døren.
Sidst vil jeg også gerne fremhæve Fiskehuset´s meget venlige & imødekommende facon i de forskellige sammenhænge, hvor jeg har mailet eller ringet.

Frisk fisk

Bestilte fisk i weekenden, og modtog igår alletiders lækker og frisk fisk. Det er ikke sidste gang jeg har handlet på fiskehuset.dk.

Uovertruffent :-)

Har et par gange købt fisk hos Fiskehuset, og det er en sand fornøjelse at få de skønne fisk ind af døren! Friske, dejlige fisk, der er lækre at sætte tænderne i.
Fiskene har nærmest udkonkurreret kalvebøffer og andre lækkerier her på matriklen.
Super butik, super service og ikke mindst super super lækre fisk!
Vi vil vedblive at handle hos Fiskehuset så længe kvaliteten er i top.

den absolut bedste fiskebutik

Masser af roser til fiskehuset , helt afgjort værd at fremhæve, som den allerbedste fiskebutik på nettet, altid super service, altid fine friske fisk, så afgjort et sted jeg fortsætter med at handle, anbefales til alle der ønsker at købe fisk på nettet.
Edith

Fiskehuset

Det bedste sted på nettet at købe fisk

Jeg har prøvet flere stedet at købe fisk på nettet, og hos Fiskehuset.dk fås det absolut bedste. De køber først fisken på auktionen, når men har afgivet sin ordre, så ordrer de fisken og sender den med egen fragtmand. Så er man sikker på at få frisk fisk, og det kan smages.

Dejlig helt frisk fisk

man modtager rigtig lækker frisk fisk i en termoboks fyldt med is, så selv om du ikke er hjemme kan de stille den uden for din dør. Samge af fiskene er helt i top og de er meget hjælpsomme hvis du har nogle spørgsmål kan klart anbefale dem

Is Fiskehuset your company?