We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (20)
Fiskogfang

Kundeservice i verdensklasse og bredt sortiment af kvalitetsprodukter

Fiskogfang.dk er blevet mit foretrukne valg når jeg skal købe fiskegrej. Levering sker fra dag-til-dag, og er der problemer af nogen art er kommunikationen med kundeservice hurtig og præcis. Det bliver ikke sidste gang jeg kommer til at købe hos fiskogfang.dk, og det træls at man kun kan give 5 stjerner. :-)

Perfekt – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle. :-)

Vh Lasse Pedersen

Alle tidres netbutik.

Dejligt stort udvalg af de fiske grej.
Nem side at finde rundt på.
Hurtig levering :-) :-)

Fiskogfang

Fremragende side at handle med! :)

Jeg bestilte lidt af hvert hos fiskogfang.dk, bestilte det onsdag aften og jeg fik det med posten fredag, så der var hurtig levering. Dog var der udsolgt af en spinne jeg havde bestilt og betalt men da den var udsolgt blev prisen trukket fra i fragt prisen.
Bestemt et sted jeg vil handle igen.

Mvh. Jannik

Imponeret endnu engang

Jeg havde bestilt mig et nyt stangrør, og fandt så dette tilbud hos Fisk & Fang
fiskogfang.dk
til en pris af 69 kr., desværre er billedet slet ikke retfærdigt overfor stangrøret. men for dælen da hvor er det bare kvalitet, og så til den lave pris c¨,). Jeg er bestemt glad for jeg i sidste ende købte to af dem.
Ikke noget med billige plasticspænder, der knækker når bare man kigger på dem.
Nej det bærehåndtag er syet fast, og webbingstroppen går gennem et dejligt rundt håndtag uden skarpe kanter.
Jeg giver den skam et nital ud af 10 mulige, og det er kun fordi der ingen rem er til at man kan bære stangrøret hen over skulderen, at jeg ikke giver den et 10-tal.
Så mangler i et sådant, så kan jeg kun råde jer til at bestille et der, men skynd jer der er kun en begrænset mængde til rådighed.

Fantastisk service

Har efterhånden købt en del hos Fisk og Fang og kan til stadighed blive forbløffet over servicen. Der kan mange andre virksomheder godt lære en masse. Har været så uheldig at min stang gik i stykker indenfor garantien og fik tilsendt en ny. Kan kun anbefale at man køber sit grej her!

rigtig god handel

Købte en fluestang og lidt tilbehør,,, stangen kostede langt under halv pris, jeg har handlet hos dem før ogkan kun være til freds da det er yders rimlige priser og hurtig levering.

God handel - et enkelt 'men'

God handel uden problemer. Fine priser og altid en handel værd med lidt ekstra rabat.

Eneste 'men' er, at jeg forventede en mail om at "varen er afsendt".

Super biks!

Stort udvalg, billige priser og ikke mindst lynhurtig levering. Det kan vist ikke gøres ret meget bedre.

Super...

Kanon webshop der holder max. Alt forløb efter planen og jeg havde mine varer til tiden.

Meget konkurrencedygtige priser !

Fin service

Havde bestilt en hue og nogen flåd og noget rygesmuld.. Alt ankom meget hurtigt og pænt pakket ned. Ingen problemer der, så jeg handler der gerne igen.

Udmærket webbutik

Bestilte onsdag, og forventede at modtage varen senest fredag, men den kom først mandag.
Pengene først trukket fredag, så varen formodentlig først afsendt fredag, hvilket giver en lidt for lang ekspeditions tid, da den stod som lagervare.

Modtog "ingen varen er afsendt" mail, hvilket jeg finder lidt utilfredsstillende.

Bortset fra disse småting en virkelig god webbutik, med gode vare til billige priser.

Derfor kun 4 stjerner

Preben Frederiksen

Perfekt.

Bestilte søndag aften via netbutikken og posten kom med mit nye grej tirsdag!

Jeg bestilte lidt forskelligt på tilbud, der var for ca. 1400,- i vejl. udsalgspriser - jeg kom af med lige knap 500,- incl. porto.

Virkelig gode priser!

Eneste minus er at man ikke får en bekræftelse med track&trace når pakken er sendt, men så hurtigt som det går er det jo til at leve med..

Kan varmt anbefales!

Fiskogfang

2 dage efter bestilling var det hele leveret og uden mangler.
Kan varmt anbefales.

Dejlig problemfrit...

Forløbet var helt uden problemer. Alle varer leveret som aftalt, og ovenikøbet en gratis vareprøve :c) Tak for det :c)

godt

Varen kom til tiden, dog syntes jeg et track & trace nummer kunne være rart :)

Carsten found this review useful

God service ved funktionsfejl

Jeg bestilte fra deres hjemmeside og fik mine ting hurtigt med posten.
Der viste sig at være et problem med en af de varer (ca. 50.-) som de havde sendt mig.
Jeg skrev en mail hvor jeg beskrev problemet og herefter sendte de mig en ny vare af samme slags, uden nogen form for merpris og uden jeg behøvede sende den defekte vare tilbage.
Det er god service.
Jeg handler helt sikkert hos dem igen.
Topkarakter herfra.

God side

Handlede for første gang hos fiskogfang.dk i sidste uge.
Fik pakken hurtigt og problemfrit, samt en lille pose med vareprøver.
God side som får 5 ud af 5 fra mig ;-)
John Høger

Perfekt på alle punkter

Har købt hos FiskogFang flere gang, det har aldrig været et eneste problem, perfekt service, perfekt leveringstid, ja, intet mindre end 5 stjerner.

Morten Adamsen

udmærket

hej jeg giver 4 stjerner til fiskogfang bestilte vare på nettet havde alle varene et par dage efter ikke noget at komme efter grunden til de ikke får fem stjerner er man kan ikke ringe dem op på telefonen men kun maile til dem.
og jeg er ikke god til at maile jeg fik et godt tilbud fra fiskogfang men ville ikke bruge over 2000kr for at ungå fragt så vis jeg kunne ringe dem op havde
jeg også købt et abu sorøn stx+berkley stang til 1199kr men ellers skal de have ros

Fiskogfang

Hurtig og korrekt levering af de bestilte varer.

Is Fiskogfang your company?