[REPLY]
Forsøgte at opsige mit medlemsskab i slutningen af april hvor, jeg bliver henvist til at sende en skriftlig opsigelse. Da jeg via deres hjemmeside finder deres kontaktoplysninger, finder jeg samtidig ud af at jeg sagtens kunne have opsagt mit medlemsskab i et FitnessDK center.
Jeg sender en skriftlig opsigelse og får langtid efter en melding tilbage om, at jeg skal betale 2 måneder yderligere før mit medlemsskab ophører.
Grundet fitnessDk's manglende viden, omkring opsigelsesmuligheder og opsigelsesfristen ved personlig henvendelse, skal jeg derfor betale en måned ekstra.
Efterfølgende finder jeg også ud af, at jeg i min familie ikke er den eneste der har været igennem dette. Flere af mine familiemedlemmer er også blevet afvist i flere af deres centre, fordi de ønskede at opsige deres medlemsskab.
Savner virkelig at blive serviceret. Føler at jeg råber op, men der er ingen til at servicere en.
Her forleden ser min ven en stakkels pige forstuve anklen i centeret og hun må bare passe sig selv. Sikke et sted.
Er virkelig i tvivl om jeg skal fortsætte...
Har været medlem i knapt 27mdr, i Helsingør afd.. men her på de sidste fik jeg pludselig en kæmpebøde, for 8 holdbookinger jeg angiveligt ikke har mødt op i.
Her får jeg standset PBS aftalen pr. netbank og kontakter deres kundeservice, da der må have været sket en fejl, for jeg havde både beviser (Endomondo med GPS), samt vidner på at jeg har været til samtidige hold og at bøderne var skudt helt ved siden af. Men næææ nej.. deres computer siger at min kort ikke er kørt igennem... Men for at det ikke skal være løgn, har jeg faktisk hver eneste gang kørt kortet igennem, og efterlyser en mulig fejl i systemet eller kortlæseren.. men de fastholdte deres første svar og dermed sagt at deres teknik, system og kortlæser fuldstændigt er så perfekte, at de ikke kan lave fejl.. Så hermed meldte jeg mig ud og så ærlig som jeg er, bad jeg om deres reg. og kontonummer hvor jeg så betalte min allersidste kontigent. De "fiktive IKKE eksisterende" bøder, kan de simpelthen få lov til at beholde!! Mage til ringe service, skal man fandme lede længe efter!!!
Især fordi jeg har været medlem af fitnessdk i flere år og i bund og grund været tilfreds med centret, faciliteterne og instruktørerne.
I marts besluttede jeg mig for at melde mig ud fordi jeg bor langt fra centret og sjældent får det brugt.
Jeg sendte en email hvori jeg skrev at jeg ønskede at melde mig ud, samt mit medlemsnummer. Jeg fik den der automatiske svarmail, men hørte ikke mere.
Ved samme lejlighed meldte min kæreste sig ud, han fik udover den automatiske svarmail en bekræftelse på udmeldingen.
Jeg tænkte ikke videre over det at han fik en bekræftelse og at jeg ikke gjorde. Det skal lige siges at abonnementet altid har kørt over min BetalingsService.
Jeg skulle reelt være udmeldt ved udgangen af april da jeg sendte mailen i marts (løbende måned + en måned)
I slutningen af april, ser jeg dog på betalingsservice at både mit og min kærestes medlemsskab står til at blive trukket igen 1.maj. Jeg skriver derfor til fitnessdk og beder dem om at slette mig fra deres system.
Herefter følger en række mailudvekslinger- 12 i alt.
Jeg får 4 dage senere en mail hvori der står at de udmelder mig ultimo april og at jeg så skal betale indtil udgangen af maj, da de ikke kan se at der er registreret en udmeldelse. Jeg sender så mailen fra marts. Her får jeg svar tilbage at de ikke kan se at der har modtaget den mail og når de ikke har bekræftet at de har modtaget den, er den ikke gyldig, desværre. At jeg ikke kan være sikker på de har fået den, når ikke jeg har fået en bekræftelse. Jeg skriver tilbage at det mener jeg bestemt den er, og at det er deres opgave at læse de mails de får. Herefter jeg får oplyst telefonnummeret til kundeservice. Jeg kunne ikke se noget formål med at gentage mig selv over telefonen, hvor man heller ikke har det på skrift. Jeg skriver bl.a. at jeg synes det er rigtig dumt at skulle igennem forbrugerklagenævnet me det her. Endelig kommer jeg i tanker om den automatiske mail jeg fik da jeg sendte emailen første gang. Efter at have bladret i papirkurven på min emailkonto, finder jeg den endelig og sender den afsted. Herefter vil de se på det. Jeg får senere en mail på at den er sendt til sletning. Endelig! Jeg får lidt senere den samme besked af centerchefen. Jeg tænker at jeg lige vil give mig tid til at give hende noget, som jeg anser for værende værdifuld information for en forretningsdrivende. Jeg gør mig umage med at skrive en mail og forklarer hende at jeg altid har været glad for at komme i centret, men at mit besvær med at melde mig ud gør at jeg vil betænke mig ved at anbefale centret til andre eller selv at melde mig ind igen på et senere tidspunkt. Jeg får et kort: Tak og God sommer.
Tak for det og i lige måde, men jeg synes en kommentar her på Trustpilot er på sin plads, når ikke jeg føler at i har i sinde at ændre praksis. Så er det vigtigere for mig at advare fremtidige brugere om fitnessdks fremgangsmåde og det er hermed gjort. Det rigtige at gøre for fitnessdk ville være efter at jeg havde gensendt min mail , at undskylde- og melde mig ud med det samme.
UPDATE 16.05
I forgårs modtog jeg alligevel endnu en regning med posten. Jeg må så kontakte medlemsservice og sender dem hele korrespondencen imellem mig og centret. Jeg får svar tilbage på at de kan se at der er sket en fejl, at de nu vil slette mig fra systemet. Senere får jeg en mail,at de ikke kan se min kærestes mail heri- den sendte han jo individuelt da han sagde op og fik også en bekræftelse på (og som altså heller ikke blev registreret- normal praksis?) At han altså nu først kan opsiges ved udgangen af juni, men at de ved en individuel vurdering vil opsige ham ved udgangen af maj. Jeg skriver tilbage at min kæreste også har indsendt sin opsigelse og bekræftelse dagen før og oplyser hans emailadresse sådan at de kan søge på den. Jeg får en mail tilbage, hvori der står at de ikke skal bruge emailadressen, men referencenummeret og bliver bedt om at videresende min kærestes mails igen med et referencenummer, da de får mange emails hver dag. Nu siger jeg fra, da jeg heller ikke synes det er rimeligt at blive ved med at belemre ham med det her, at man kan søge på emailen og at de evt må evaluere deres interne arbejdsgang. Jeg har al mulig forståelse for at skulle sidde og behandle en masse forskellige sager, men når det er så uigennemskueligt for de der sidder med det, er det jo håbløst at være forbruger i det her firma. Jeg kunne faktisk godt lide at komme i centret- der var nogle ting der kunne forbedres, men alt i alt var jeg glad for det. På grund af den her farce det har været at melde mig ud, kunne jeg aldrig drømme om at melde mig ind igen og det er da vildt ærgerligt at arbejdsgangen skal være så træg. Det kan da ikke gavne nogen.
Havde engang en sag hvor jeg betalte min regning kontant!! havde så så mangle problemer og retssager du ikke aner det! stop med dette pis og hold jer fra det
Jeg har trænet i FitnessDK i flere år efterhånden. Og i starten var der intet dårligt at sige om dem. Det har godt nok ændret sig!
Aldrig i mit liv har jeg oplevet, at så mange medarbejdere har haft så dårlig attitude uden nogen grund.. Jeg træner næsten altid i centeret i Valby ved Spinderiet, fordi at centeret i sig selv er stort, flot og motiverende at træne i. Personalets indstilling til kunderne er derimod det stik modsatte. 80% af dem opfører sig som om, at det er deres egen private fitnessklub. Jeg har gentagne gange oplevet, at de står og taler sammen selvom der er kunder, velvidende at kunderne venter på at de bliver færdige. De holder på ingen måde øje med hvilken kunde der kom først til skranken, så hvis man er venligt anlagt, kan man snildt blive sprunget over nogle gange inden man får sin tur.
Hvis jeg skulle nævne alt det de gjorde galt, ville det blive til en bog! Så jeg stopper her.
Min konklusion er, at i disse tider, hvor kundeservice er alfa omega for de fleste brancher og man derfor med sikkerhed kan finde et træningscenter, hvor de er venlige, er der absolut ingen grund til at vælge at betale for den behandling de "giver" i FitnessDK. Specielt ikke til den pris de tager for det...
Jeg har kun trænet i Falkoner(Frederiksberg) og i Royal(Vesterport st.) - Begge steder har der været sødt og udadvendt personale samt fedt og hygiejnisk træningsmiljø. Foretrækker dog klart Falkoner pga. stemning og personale. :)
Mit fitnessdk abonnement var en total fejltagelse.
Jeg melder mig ind og betaler med dankort samme dag.
Da jeg så en måned senere efter at have trænet tit, kommer ned og skal træne får jeg afvide jeg ikke har betalt for de sidste par måneder.
Jeg skylder åbenbart 1200,-
Det siger jeg at jeg ikke vil betale, og sender de forskellige RKI og inkasse foreninger bevis på at jeg har betalt. Det accepterer de, men fitnessdk truer med advokater og det ene og det andet.
Kort historie: Jeg er blevet bortvist for evigt af en eller anden tumpe der var sur over jeg ikke ville betale 1200kr for 2 måneders træning (efter at have betalt 580,- for indmelding og 1 måned).
Fitness DK er det værste selskab i landet, gør jeg selv en tjeneste og hold jer LANGT væk fra det.
Stig Rosenberg Holte found this review useful
Centerets medarbejdere er rigtig venlige. Man går op i renlighed og hygiejne. Der er en masse holdtræning - med dygtige instruktører - og så faciliteter som sauna, dampbad mv. Jeg synes, at det er Odenses bedste fitnesscenter.
Det eneste minus er parkeringsselskabet FitnessDK benytter - de er ikke til at tale med og er rigtig stride. Jeg fik en bøde da jeg var på vej ind i centeret for at hente parkeringstilladelseskort. Parkeringsselskabet nægtede at annullere bøden, selvom centerleder bekræftede min forklaring. Det synes jeg er rigtig absurd.
jeg har gennem lang tid være passivt støttemedlem i fitness dk, har haft for travlt til at komme ned i centret men alligevel troeligt betalt hver måned. for nyelig kunne jeg se at min opkrævning var steget temmelig meget og kontakter kundeservice med besked om at jeg har stoppet betalingen og med et spørgsmål om hvad der skete. de vender efter 9 dage tilbage med beskeden om at fordi jeg ikke har vist mit studie id er jeg røget op til normal takst(er stadig studerende) da de har været meget lang tid om at svare er jeg røget ind i en ny måned og der er intet at gøre.
meldingen fra fitnessdk er at de har sendt en mail 75 dage før prisen er korrigeret, og at det står ved log in i centret at jeg skal vise studie id.
mailen har jeg ikke lagt mærke til og da jeg blindt har støttet dem trods af at jeg ikke har været i centret får jeg ikke beskeden.
jeg har dd meldt mig ud. og kommer ikke tilbage hvis det er den kunde service de vil stå for
Jeg er blevet opkrævet hold-bøder selvom begge hold var annulleret igen via deres hjemmeside! De har ikke styr på en skid ! Lav aldrig en PBS aftale eller mere sikkert bliv aldrig medlem! Det er den eneste måde du undgår at de stjæler fra dig!
Har gået i fitnessdk i 3 måneder og er tilfreds med stedet og personalet samt det udbud der er af forskellige maskiner derinde.
Pga PBS. De havde ingen forklaring, men sagde at regningen var sendt videre. Så det var intet de kunne gøre.
Jeg har været medlem siden Hardwork (før Fitnessdk blev overtaget). Maskinerne er for ca. 1 år siden blevet udskiftet med andre BRUGTE maskiner, hvilket efter min opfattelse har gjort centeret værre, i stedet for at købe nye maskiner. Maskinerne bliver tydeligvis ikke vedligeholdt, mangler at blive smurt i olie, hvilket mærkes når man bruger dem, at de ikke "glider/trækker" som de bør. Endvidere er diverse maskiner tit "ude af drift" eller ødelagt. Her går nemt 1 uge eller mere før disse bliver afhjulpet, hvilket er til grin, da fitnessdk er én af de fitness-kæder man betaler allermest for. Pris og kvalitet hænger på INGEN måde sammen her! Havde jeg et alternativt center nær min bopæl, så havde jeg meldt mig ind der!
Fitness dk må mangle medlemmer, da de beholder "dårlige" betalere i årevis og bruger trusler om inkasso/politi.
En smule logistik-problemer med tjek-in efter istandsættelse af receptionen.
Men altid et venligt smil og et "hej" ved ankomst. Sjældent ventetid ved spørgsmål og stor hjælpsomhed.
Fantastiske lokaler (Sal 1 er dog for lille!), lækkert udstyr og okay hygiejne/rengøring af toiletter bade mv.
Yderst kompetente instruktører, som gør det værd at deltage på holdene!
Velfungerende online-system, såvel som booking via nettet som App.
Jeg bruger centret (næsten) dagligt, og er altid glad for at komme der!
Tak til Nygårdsvej for at levere varen og motivere en til at dyrke motion :-)
Jeg har betalt til tiden og har kvittering på det. Alligevel sender fitnessdk Fields mig regning inkl. gebyr for sen betaling. Spild af min tid og dårlig service. Mit medlemskab er opsagt.
Jeg var nede i Køge afdelingen, den hvide by, for at melde mig ind i dag den 22. december. Jeg kan med fordel vente til den 27. december med at melde mig ind, grundet tilbud etc. Jeg har dog fri nu et par dage og vil være glad for at kunne træne og bruge lidt energi her i jule perioden.
Personalet havde dog ingen mulighed/lyst for at lade mig træne et par gange fra den 23-26. december (kan højest blive 4 gange). Indtil medlemskabet indtræder.
Så dårlig service, med så lidt fokus på kunden gør jeg ikke har lyst til at blive medlem der.
Hvis de forventer jeg betaler 369kr om måneden, så forventer jeg også lidt service igen. Det må blive et andet center end fitness.dk Køge afdelingen, den hvide by.
Hvor blev kunden i fokus af? Hvor blev helt almindelig service og godt købmandskab af?
Jeg har været medlem hos fitness.dk i snart 2 år. De sidste 8 måneder har jeg ikke kunne benytte faciliteterne i Lyngby hvor jeg har været tilknyttet og har derfor flere gange forsøgt at melde mig ud. Det har været nærmest umuligt. Jeg skulle møde personligt op - hvilket jeg flere gange har oplyst IKKE er muligt for mig. Jeg har dog betalt hver eneste måned - troligt - uden at benytte faciliteterne. Det lykkedes mig dog at møde personligt op hvor jeg bad om at blive udmeldt en gang for alle. Jeg trak dankortet op og betalte for melde mig ud + en ekstra måneds´s fee + hele december måned. Jeg skrev under på at jeg havde udmeldt mig.
Jeg bliver dog ved med at få rykkere fra fitness.DK - og senest er jeg blevet sendt til et inkasso firma ved navn intrum justitia, som truer med at sende mig til RKI.
Jeg vil fremover (og hver dag) poste på min LinkedIn, Twitter og Facebook profil følgende:
FITNESS:DK LYNGBY STINKER AF KORRUPTION OG DÅRLIG SERVICE
Indtil jeg får en tilkendegivelse om at jeg ikke skylder Fitness.DK en krone.
Mhv
Jesper
Ini2 and Mai Jørgensen found this review useful
Jeg træner til daglig på fitness dk i fields. Der er ingen klager over faciliteter der, men kundeservicen er elendig. Jeg blev mystisk vis opsagt af fitness dk og oplyste dem om denne. Jeg har måtte tale med 5 forskellige fitness dk personale før de gjorde noget ved det. Og hver gang skulle jeg forklare min historie til flere forskellige medarbejdere. Den ene lovede mig hvis jeg meldte mig ind om en uge så vil jeg få til samme pris som jeg betaler og ingen startgebyr. Hvilket er helt fint for det var ikke min fejl - jeg har ikke opsagt min abonnement. Ugen efter kommer jeg forbi og vil melde mig ind så får jeg at vide det ikke er muligt. Jeg skal betale 299 kr for mit medlemskab eftersom jeg betragtes som ny. Og den aftale som jeg blev lovet tidligere står intet sted. jeg føler mig snydt! Det er uacceptabelt. Jeg nægter at betale mere for noget som ikke var min fejl. De vil så tale med bestyrelsen og 'prøve' at rette denne fejl. Eftersom jeg gang på gang blev lovet noget men intet gjort har jeg ikke det største tillid til systemet. Også blev jeg lovet om at blive ringet op af ham som havde lovet jeg ville få medlemskab til samme pris, men intet hørt. De sagde på receptionen der ingen garanti var for han ringer da han har meget travlt. Okay, så han har meget travlt og det skal vi andre tage hensyn til? Vi har måske ikke så travlt? Det er absolut ingen god kundeservice. Åbenbart skal medlemmer tage hensyn til de ansatte på fitness dk har meget travlt og gøre alt arbejdet selv. Så så dårligt! Det vil være bedre og billigere at indsætte maskiner til at udføre arbejdet som reception på fitness dk fields eftersom servicen er superelendig. En maskine vil være mere effektiv og billigere i drift. Alt alt for dårligt!
Ini2 found this review useful
I skal ikke melde jer ind her hvis i har tænkt jer at melde jer ud igen en dag. Efter jeg meldte mig ud første gang sendte de mig stadig regninger. Jeg vidste godt at de har en politik om at man skal betale en måned efter sin opsigelse. Det havde jeg skrevet under på og betalte derfor regning. Da regning nummer 2 kom ringede jeg så for at oplyse fitness DK om deres fejl. Her fik jeg at vide at jeg ikke var meldt ud og at jeg "bare havde at betale". Pigen ved skranken som jeg meldte mig ud ved nægtede at jeg havde gjort dette da jeg ikke havde en bon derpå. Efter en enkelt rykker kom inkasso og jeg valgte at bide i det sure æble og betale. Jeg meldte mig ud igen og sørgende for at få underskrift på mit medlemskabs ophør. Så jeg betalte regning nummer 3. derefter kom regning nummer 4. Den betalte jeg også for bare at blive fri for deres pis. Da regning nummer 5 kom var jeg meget overrasket. Kort efter kom inkasso og hver gang jeg ringede til Fitness DK blev jeg sendt frem og tilbage mellem deres medlemsservice og det lokale center. De sagde at hvis jeg bare betalte regningen ville jeg være fri for dem. De sage at det godt kunne være at det var uretfærdigt men at der ikke var noget at gøre da sagen nu var sendt til inkasso. Dum som jeg er betalte jeg også den. Nu 5 måneder efter min sidste træningsdag i Fitness DK har jeg modtaget en rykker på 125 kr for noget jeg skal læse mig til på deres hjemmeside. Men da jeg ikke er medlem kan jeg ikke logge ind og læse det.
De sender mig altid regninger om fredagen der skal betales 3 dage efter (mandag) selv om der på regningen står at den er 7 dage gammel.
Jeg har aldrig modtaget mere end en rykker før inkasso
Jeg har aldrig oplevet så dårlig og ubehøvlet kundeservice i hele mit liv
Jeg vil advare alle fra at sætte deres ben i det helvedesværk som Fitness DK er
Efter jeg havde opsagt mit medlemsskab hos Fitness dk , modtog jeg stadig regninger efter 1-4 måneder , og er nu i inkasso pga de ikke har styr på en skid, jeg kontaktede dem igen og fortalte jeg havde meldt mig ud men i stedet fik jeg en flabet medarbejder i røret og fortalte mig at det var mit eget problem og hvis jeg ikke havde bon på jeg havde meldt mig ud så var der intet og gøre. Så nu står jeg her og skylder dem 1852 kr....... dårlig service og dårlig opsigelsesbetingelser.
DE SNYDER OG BEDRAGER FOLK!
Træner en hel del i fitnessdk's center i shoppen i city syd. Lækkert sted - flink personal, pænt og rent i omklædnings rummet og i lokalerne.. Der er ikke noget, at sætte en finger på for mit vedkommende ihvertfald.
Som man kunne "forvente" skal man møde op i et af deres centre for opsigelse... har ikke brugt mit abonnement i 8 mdr... og afmelder det fra betalingsservice... der bliver inkasseret med inkassobureau m.m... dårlig oplevelse... dyr fornøjelse!! man burde bare kunne ringe ned og opsige og så naturligvis kunne opsige efter deres bestemmelser... F... Fitness.dk
Ved indmeldelse i Fitnessdk på Nygårdsvej blev vi informeret om at startpakken inkluderede den sidste måned at medlemskabet. Dette stod dog ikke i betingelserne. Ved udmeldelse nægtede de alt og kaldte os løgnere.
P.S. [navn] og [navn] der har lavet to af de nyeste anmeldelser med 5 stjerner er begge centercheffer i fitnessdk!!! Det er da lidt uetisk!!!
Lav eller ingen service, dårlige maskiner til små menesker.
Sender regninger to gange på en måned og så tar det dem yderligere en måned at finde ud af at man har betalt , virkelig en dårlig afdeling sammenlignet me nørrebro eller alle andre centre , og personalet virker dvask og arrogant selv om de har adresse på en mark
Jeg har trænet hos Fitnessdk i en del år. Jeg har valgt dem, da deres center i Fields er tæt på mit hjem og fordi de har Les Mills hold. Jeg er glad for deres holdtræning og synes at de har nogle dygtige og humørfyldte instruktører, som gør et stort stykke arbejde for at motivere.
Her stopper det positive også. Centeret i Fields er varmt, deres aircon i salene virker ikke, hvilket instruktørerne også er sure over. Når man kontakter Fitnessdk er svaret: Det kan vi ikke gøre noget ved, det er Fields'vskyld. Jo, men nu kræver det ikke atomfysik at lave aircon og som lejer i Fields, burde I banke i bordet.
Derudover er løbebånd og andre maskiner tit i stykker. Badene har censor, der heller ikke virker og deres håndvask i kvindernes omklædningsrum har været stoppet i en måned. Få nu fikset den slags småting!
En sidste ting, jeg er utilfreds med, er den dille Fitnessdk har fået med at oprette ekstra medlemsskaber. For et gebyr kan du komme med på crossfit eller løbehold, komme med i slankeklub eller mandeklub. Hvad med at fokusere på at gøre det bedre for os, der allerede betaler en del hver måned for at træne???
Fitnessdk er ikke et meget dårligt center, men bestemt heller ikke de bedste!
Masser af vægte, maskiner og kæmpe lokaler. Venligt personale. Har brugt centeret på Nygårdsvej i mange år, og er rigtig glad for det.
Tror ikke at jeg nogensinde skifter center.
Pænt og brugbart site. Nemt at finde sit center og se åbningstider, melde sig på hold osv.
Et anke er, når man har tilmeldt sig nyhedsbrevet, og modtage en mail med links i. Disse links åbner telefonens browser, men fejler at gå direkte til den artikel man ønsker at læse. Dét trækker en stjerne fra. Fix dét, og så er der ikke noget at komme efter.
Jeg er meget tilfreds med Fitness.dk. Især efter at de har fået en bunke nye, lækre Precor maskiner i FitnessDK Nørrebro. Mums! Så er det lidt sjovere at træne.
FitmessDK er en god Fitness center kæde hvor man tilbyder ofte god og interessant holdtræning udover alle maskinerne.....
De er absolut ikke de billigste , men efter at de satte prisen lidt ned igen så syntes jeg at de absolut er pengene værd hvis man har energi til at "holde formen" for der følger mange fordele med et medlemsskab hos FitnessDK.
FitnessDK har ændret mit kontingent uden at varsle mig, og derfor opkrævet for meget i en periode. Da jeg krævede at få det for meget betalte, tilbagebetalt, endte min sag på Jens Guldhammers bord.
Hans beslutning blev at opsige mit medlemsskab!
Hvad er det dog for en holdning af have? "Vi har snydt dig, og nu vil du have dine penge tilbage. Nåmen så opsiger vi da bare dit medlemsskab - farvel og tak!"
Nu må forbrugerstyrelsen hjælpe mig med at på mine penge retur.
Jeg har ellers været glad for at træne i centrerne og fået fin service. Men ønsker absolut ikke at blive snydt og betale for meget.
At Fitness DK så er uenig i mit krav er én ting - så må 3. part jo afgøre sagen. Men at opsige mit medlemsskab på den baggrund er jo helt hen i skoven.
Mvh
Jakob
Jeg træder søndag ind i et af centrene i Kbh med kreditkortet i hånden og indstillet på at tegne medlemskab. Der er ingen mennesker i centret og to ansatte i receptionen. Trods manglende travlhed må jeg -efter at have ventet nogle minutter i receptionen - selv spørge om en af dem kan fortælle mig lidt om deres priser.
Jeg får langet en prisliste i hånden hvorefter receptionisten går hen til sin kollega og taler videre. Efter at have kigget på den et par minutter henvender jeg mig igen for at spørge lidt ind til priser og medlemskaber. Den åbenlyst arbejdstrætte receptionist kommer over og læser priserne op for mig. -ingen yderligere forklaring udover de ting jeg selv kan læse mig til... derefter går hun igen -det samme gjorde jeg så!
Jeg går ud fra fitness dk har nok medlemmer siden de ikke prøver at melde nye ind. Jeg har nu genovervejet situationen, og vælger at melde mig ind i en billigere kæde. -alt andet lige kan jeg se at det ikke er service som det højere medlemskabs kontingent hos fitness dk går til...
Et bankskifte og et længere ophold på hospitalet endte med mange rykkere og en inkassosag fra fra fitnessDK. Jeg betalte med det samme jeg var hjemme igen, skrev til dem og spurgte om vi kunne finde en løsning der var god for begge parter da jeg stadig var skadet og ikke kunne træne et par måneder....men fortsat gerne vil være kunde
fitnessDK afviste alle løsninger blankt og sagde jeg var velkommen til at melde mig ind igen... de havde åbenbart smidt mig ud mens jeg var indlagt på hospitalet...
Jeg har været kunde ved fitnessDK i ca. 3-4 år og har egenlig været okay tilfreds.. dog synes jeg tit at wellness & toiletterne i valby er istykker eller der mangler toiletpapir mm.. rimelig tid...
føler mig snydt af fitnessdk... skifter nu til et andet center...
Ini2 found this review useful
I have been going to Fitnessdk for a couple of years now. And in the beginning is was glad to pay a little extra for a bit more service than at other centers.
But the last 2 years i see that whenever you report a broken machine no action is taken. I play squash at Adelgade for over 2 years and i believe we reported the loose back wall on one of the squash courts during our first game. Now 2 years later they still have not fixed it nor do they seem overly troubled about it. The same goes for some of the treadmills.
Center i Rosengårdscentret, Odense, alt er udfra mine egne erfaringer.
Positive sider: Centret er hyggeligt, og giver en god atmosfære. Man får næsten lyst til at blive der og drikke te, kaffe whatever.
Negative sider:
1. Inkompetent personale. Ud af alle de medarbejdere jeg snakkede med, var der én der var yderst kompetent. Resten mente at al frivægtstræning ødelagde ryggen og man kun burde træne maskiner, samt de enkelte frivægtsøvelser, som de ansatte altså demonstrerede forkert (hvilket netop VILLE ødelægge ryggen eller andre kropsdele). Havde det resterende personale blot gjort opmærksom på at de intet anede om det givne, så kunne de sende folk videre til den kompetente, og alt havde været godt. Men at give misledende og direkte modsat (af hvad der er sundt og godt) råd, er ikke okay.
2. Lille center - ikke nok steder at træne. 1 squat rack, 1 bænkpres, 1 incline pres sæt, 1 smith, er ikke nok. Man kan kun træne på skæve tidspunkter hvor der ikke er andre, medmindre man ønsker at stå i kø.
3. Prisen er vildt overdrevet. Da jeg i sin tid meldte mig ud, spurgte de hvorfor, hvortil jeg svarede at Fitness World har mere udstyr, til den halve pris. De blev så lidt forargede og spurgte/forklarede hurtigt at de da havde en bedre service og hjælp her. Tjae, hvis man ser på 1# så ser vi tydeligt at det havde de ikke.