We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (147)

Review by confirmed purchaser

Super god og hurtig service med et høj kvalitetsprodukt!

Flashbay's konsulent var rigtig hurtig til at give et godt tilbud der matchede vores behov, samt følge op på det. Efter ordren blev afgivet gik der kun 5 arbejdsdage indtil vi havde produktet i hånden - super hurtigt!

de kan bare det der

søde mennesker, hurtig levering, gode priser

Hej Lone,

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du har oplevet en god kundeservice, hurtig levering og fornuftige priser, og vi glæder os til at samarbejde med dig i fremtiden.

SUPER

Utrolig hurtig levering

Hej Rene,

Tak for en flot anmeldelse. Vi er glade for alt levede op til forventningen, og at vi kunne sikre en hurtig levering. Vi ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

God service - Med efterfølgende opfølgning af ordren.

Att: Helene Flashbay.
Kompetent og servicemindet personale.
God kommunikation, og alle ønsker blev opfyldt - endda en "last minute" rettelse jeg havde til teksten på USB.

Hej Nicklas,

Tak for flot anmeldelse. Jeg er glad for at vi levede op til dine forventninger. Vi gør alt for at være så fleksible som muligt, så færdigt produkt bliver som ønsket.
Jeg håber at vi vil få muligheden for at lave noget for Jer igen i fremtiden.

Yderst proaktiv salgsindsats

jeg har bestilt 100 USB nøgler hos Flashbay grundet en meget ihærdig telefonsælger:-) jeg havde nok ikke husket at genbestille usb nøglerne, ikke fordi de fejler noget - dem har vi nu været mega glade for - men fordi vi egentlig ikke har et behov for flere USB nøgler. Men nu ringede sælgeren igen igen og så købte jeg et lille parti. Hun var så sød, virkede lidt ny i det, og sikken opfølgning på en lille bitte ordre! Yderst proaktiv telefonsalgsafdeling, for ham der var der tidligere var lige så ihærdig. det er lige før at det bliver for meget!

Hej Camilla,

Det glæder os at I er glade for vores produkt og valgte at genbestille hos os. Vi følger op på alle vores henvendelser, og ønsker at yde den bedste service både til store og små kunder. Vi håber på at samarbejde med Jer i fremtiden.

Mvh

Næsten perfekt!

Rigtigt god og tjekket behandling fra Flashbay.
Der er en ting man lige skal tjekke hvis du køber ind som privat person. Fragtselskabet er vandt til at køre til et firma hvor der er nogen til at tage i mod parken. Jeg var ikke hjemme og kunne vælge at hente dem i Hvidovre eller vente et par dage til.
Lidt ærgerligt.

Hej Rune,

Vi er glade for, at du synes du har fået en god kundeservice hos os. Hos Flashbay afleverer vi kun pakken i underskrevet tilstand, så vi er sikre på at varerne er nået frem til rette modtager. Vi håber der bliver mulighed for at samarbejde med dig igen i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Super betjening og hurtig levering !

Hurtig respons på forespørgsel, behagelig og venlig betjening og hurtig levering med opfølgning - perfekt.

Hej Birthe,

Tak for en flot anmeldelse. Vi er glade for at hele processen har forløbet som den skulle, og håber at få muligheden for at lave noget til jer i fremtiden.

God og hurtig service

Jeg skulle bruge nogle usb og fandt Flashbay på nettet.
Der var en meget fin og hurtig respons fra Tina, som var yderst hjælpsom med at få logo på plads. vi havde ikke den rette fil med det nye logo, men det fik vi klaret let og smertefrit. Nu sidder jeg med det færdige produkt og det er bare kanon. :O)

Hej Kirsten

Tusind tak for de fine ord, det var en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg er glad for at produktet er blevet som forventet, og at jeg kunne være behjælpelig undervejs i processen. Vi håber selvfølgelig at høre fra jer i fremtiden.

Leveringstid i verdensklasse!

Vi har nu, indtil flere gange, lavet forretning med Flashbay, og vi har hver eneste gang været ovenud tilfredse med det leverede produkt, samt leveringstiden.

Servicen hos deres ansatte er ligeledes helt i top.

Næste gang vi skal bruge USB sticks, da bliver de også købt hos Flashbay.

Hej Nick,

Tak for de flotte ord. Vi er også ovenud glade for at i er tilfredse med levering, produkt og kundeservice. Vi værdsætter vores tilbagevendende kunder og ser frem til at betjene jer næste gang.

God, hurtig service

Jeg oplevede god, og hurtig service, da jeg skulle indhente tilbud- og købe USB-nøgler til min arbejdsplads. Selvom min kontaktperson tog på ferie, stod der hurtigt en anden kollega til rådighed med at hjælpe og besvare mails.

Hej Kia,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sørger altid for at vores kunder får den bedste service, selvom det ikke er den samme kontaktperson. Vi ser frem til at høre fra dig i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Top-Professionel service og god kommunikation

Det var ikke første gang og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Flashbay. Kommunikationen har været rigtig god fra starten og jeg er løbende blevet opdateret om min ordre samt en opfølgende samtale efter modtagelse.
Priserne fra Flashbay er i den lave ende. Men det er nu ikke noget jeg har brugt meget tid på, da jeg er sikker på at få den rigtige pris her og har fået en ordentlig skovlfuld god-service oven i hatten.

/Tobias - Juristernes og Økonomernes Pensionskasse (JØP)

Hej Tobias

Mange tak for din anmeldelse, det er jeg rigtig glad for at høre.

Ser frem til at kunne hjælpe næste gang, så laver vi lasergraveringen på den ene side.

Venlig hilsner

Review by confirmed purchaser

Super service, super hurtig levering!

Det var en god oplevelse, igen. Det er 2. gang jeg bestiller her, og det spiller!

Hej Thomas,

Tak for en fin anmeldelse. Dejligt, at du som tilbagevendende kunde synes vores service er tilfredsstillende. Vi ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk opfølgning og super service

Kære Helene,
Du var hurtig til at besvarelse min forespøgsel, sendte godt oplæg og efterfølgende hurtig opfølgning. Prøverne vakte stor begejstring med et dejligt stort udvalg at vælge imellem, hvilke satte fantasien igang. Super service, hurtig levering og stor omtanke i forhold til om varene var kommet godt frem, da vi havde en stram deadline. Tak for denne gang og du hører helt sikkert fra mig igen.

Kære Pia,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at du var glad fra start til slut og at du var tilfreds med vores service og endelige produkt. Jeg håber at jeres USB nøgler med logo vil give jer meget opmærksomhed til jeres event og jeg ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Venlig og grundig kundeservice

God oplevelse at handle med Flashbay

Hej Gry,

Tak for den fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at vores kunder har en god kundeserviceoplevelse, og vi håber at få muligheden for at lave noget til jer igen engang.

nem og hurtig bestilling

Flotte usb-nøgler - nem og hurtig bestilling og god service.

Reply from flashbay.dk

Mange tak for en flot beskrivelse. Vi er meget glade for, at I har været tilfredse med resultatet og processen, og håber at komme til at samarbejde med jer igen i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

God service og meget tilfredsstillende resultat

Jeg kan varmt anbefale Flashbay. Jeg er blevet serviceret af en meget imødekommende og hjælpsom medarbejder, som har kunne svare på alle mine spærgsmål. Jeg kommer helt sikkert til, at bruge Flashbay igen, næste gang jeg skal have trykt logo på USB stiks.

Reply from flashbay.dk

Tusind tak for de varme ord. Vi er glade for, at vi har kunnet være behjælpelige under bestillingsprocessen, og ser meget frem til et fremtidigt samarbejde.

Service i top

God, hurtig og venlig service

Reply from flashbay.dk

Tusind tak for en flot anmeldelse. Vi bestræber os altid på at give den bedste service til vores kunder, og vi er glade for at I også har oplevet dette ved at handle hos os. Vi håber selvfølgelig at få muligheden for at lave noget til jer igen en anden gang.

Hej Jesper,

Tusind tak for en fin anmeldelse. Vi er glade for I har haft en god oplevelse, og håber at få muligheden for at lave noget til jer i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Fremragende service og opfølgning!

Jeg havde en vanskelig opgave for at nå at få de bestilte varer frem i tide. Det lykkedes takket være flot indsats i flere omgange fra Flashbay.

Hej Claus,

Mange tak for din venlighed. Her i Flashbay går vi langt for at vores kunder er tilfredse fra bestilling til levering. Vi håber at høre fra dig i fremtiden.

Nemt og hurtigt

Super service!

Hej Helene,

Mange tak for en fin anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse ved at handle hos os. Vi ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Super efterservice

Bestilte vare med eget tryk og alt var helt i orden.
Efterfølgende service er dog bedre en forventet.

Hej Dan,

Tak for din ros. Det er vigtigt for os at vores kunder har en god oplevelse fra start til slut og det betyder meget for os at du har værdsat vores opfølgning efter modtagelse af vare. Jeg ser frem til at samarbejde med dig i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Jeg har oplevet en utrolig hertig tilbagemelding på mine spørgsmål. Derudover har jeg oplevet en fantastisk venlig betjening af Helene

Hej Flemming,

Tak for dine varme ord. Vi har været glade for at betjene dig og vi håber at høre fra dig i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Nemt, bekvemt, venligt og til fulde tilfredshed

Meget god og venlig service. Glad for at blive kontaktet personligt med henblik på hvad der var af muligheder ud over dem jeg selv lige havde tænkt. Rigtig flot og tilfredsstillende resultat. Og fornemt med opfølgning på om vi havde modtaget varen.

Hej Pia,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du synes der er blevet fulgt godt op på din bestilling, og at vi har kunnet lave et tilfredsstillende resultat.
Vi håber selvfølgelig på at få muligheden for at lave noget til dig en anden god gang.

Review by confirmed purchaser

God service, hurtig opfølgning på spørgsmål og mails og hurtig levering.

Super godt!
Meget venligt og professionelt personale.

Hej Cecilie,

Tusind tak for din ros. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds med både produkt og service. Vi håber at høre fra dig en anden gang!

Review by confirmed purchaser

Hurtig, effektiv og professionel betjening.

Vi fik lavet memorysticks på mindre end en uge, vi oplevede en meget professionel håndtering i vores kontakt med virksomheden - både inden, under og efter vi havde afgivet ordre.

Hej Hanne,

Mange tak for den fine anmeldelse - Vi er glade for at hele processen har været tilfredsstillende og effektiv.
Vi håber at få muligheden for at lave noget til jer en anden gang.

Over alt forventning

Jeg blev behandlet over alt forventning. Mine mail blev besvaret hurtigt, var der uddybende spørgsmål, modtog jeg et opkald. Der blev fulgt op på leveringen.
Kvaliteten af produktet indfriede mine forventninger.

Hej Nadjia,

Mange tak for den flotte beskrivelse - Vi bestræber os på en hurtig og effektiv service. Det er vi glade for I også har oplevet.
Det var dejligt at vi fik muligheden for at lave et godt produkt til jer, og håber det kan gentage sig en anden gang.

Review by confirmed purchaser

God service, fin kvalitet, hurtig levering.

Købte nogle usb keys til reklamebrug.
Gennem hele processen fra bestilling til levering fik vi en god service og fin rådgivning.
Kan anbefales.

Hej John,

Tak for de fine ord. Det er vigtigt for os altid at give vores kunder den bedste service og vejledning.
Jeg håber at høre fra jer i fremtiden.

Problemfrit...

Fin opfølgning og hurtig levering - produktet helt iorden...

Hej Søren

Mange tak for dine rosende ord - jeg er glad for du er tilfreds med USB-nøglerne.
Håber at vi kan få mulighed for at lave noget til dig en anden gang.

Super flot produkt!

Vi er meget tilfredse med produktet, og vil til hver en tid anbefale FlashBay til andre virksomheder. Med de mange valgmuligheder er det nemt at finde en stick der passer til enhver virksomhed,, og slutresultatet med laserindgravering er virkelig flot.
Super fint! :)

Hej Mette

Tak for din feedback omkring USB-nøglerne og vores forskellige muligheder, det er jeg glad for at høre.
Dejligt vi fik muligheden for at lave disse til jer og lasergraveringen blev rigtig flot.

Review by confirmed purchaser

God service og fint produkt

Vi har fået rigtigt fin service og et produkt vi er meget glade for. Det var en stor hjælp med prøvepakken, da vi endte med at vælge en anden model da vi stod med dem i hånden, end den vi havde tænkt da vi "bare" så dem på nettet.

Hi Naked

Mange tak det er jeg glad for at høre - Prøvepakken er noget vi er rigtig glade for at have muligheden for at sende ud før i bestiller.

Håber vi kan lave noget til jer en anden gang

God hurtig service

God hurtig service

Hej Christian

Jeg var glad for vi kunne lave disse til jer, ser frem til at høre fra dig en anden gang.

Review by confirmed purchaser

Det kunne ikke være bedre!

Rigtig god oplevelse med at få udfærdiget usb-kort. Rigtig god opfølgning og super opbakning til at få det bedste resultat. Hurtig og effektiv levering!

Hej Charlotte

Mange tak for de fine ord omkring vores service, det er vigtig for os at gøre det så enkelt samt forsøge at vejlede dig så meget som muligt når du kontakter os.

Ser frem til at høre fra dig en anden gang

Profesionelt

Super profesionel og fleksibel samarbejdspartner

Hej Michael

Tak for de flotte ord - jeg er glad for vi kunne få USB-nøglerne frem til jer i en fart.
Håber der kan blive mulighed for at lave noget til jer i 2013

Review by confirmed purchaser

Effektivt forløb, tæt dialog og sikker levering

Jeg kan klart anbefale Flashbay som leverandør af USB-stick til commercielt formål.
Som kunden bliver man taget godt i hånden fra start til slut. Deres velassorterede prøvepakke gør det let at beslutte produkt - og et virtuelt eksempel af det færdige produkt sikrer, at man når frem til det ønskede udtryk.

Hej Sofie

Jeg er glad for vi kunne få mulighed for at lave noget til jer.
Det er præcis dette som du beskriver vi forsøger at opnå når vi er i kontakt med kunden.

Nemt, dejligt, hurtigt.

Det var en fornøjelse. Alt var som håbet.

Hej Jonas

Jeg er glad for du syntes om vores service
Mange tak fordi du har valgt at dele dette med andre her.

Review by confirmed purchaser

Super service - hurtigt levering - de kan anbefales!

Super service - hurtig levering - de kan anbefales!

Hej Lone

Tak for den fine feedback ser frem til at kunne hjælpe en anden gang

Review by confirmed purchaser

Super service, men lidt dyre

Dejlig overskuelig hjemmeside og gennemført høflig og god service.

Hej Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for at høre du synes godt om service og håber jeg kan lave noget til jer en anden gang.

Loyan

god service

Det har været en rigtig god handel. Der har været en utrolig god service og hele ordre + handel er forløbet ok uden problemer. her vil jeg handle igen.

Hej Frank,

Tak for din feedback. Vi er altid glad for at høre vores kunder har fået en god behandling og synes godt om service. Håber vi kan lave noget til jer en anden gang.

Loyan

Review by confirmed purchaser

God service og præcis, hvad vi aftalte

Jeg vil gerne anbefale Flashbay som leverandør af USB-nøgler. Vi er fuldt tilfredse.

Hej Jesper

Mange tak for de fine ord, det er jeg glad for at høre.
Vi bestræber os altid på at holde alle aftaler og deadline.

Jeg håber meget vi får mulighed for at lave noget til jer en anden gang

Hurtig service!

Der var en hurtig behandling af ordren og superhurtig leverance af varen.

Hej Claudius,

Tak for din feedback og en hurtig bestilling. Håber vi kan lave noget til jeres skole en anden gang.

Go' weekend.
Loyan,