[REPLY]
Fleggaard er fint hvis du skal have cigaretter og spiritus med over grænsen, udover det bør man holde sig fra butikken.
Jeg bor i Gråsten, altså meget tæt på den tyske grænse, og lod mig desværre lokke ind i Fleggaard i Kupfermühle én enkel gang, hold da op en rodebutik. Købte ingenting, kørte i stedet videre til Sky på Apenrader Strasse, hvor jeg også handlede fast det 1½ år jeg boede i Tyskland, og stadig kører til en gang om måneden. Det er muligt at priserne på nogle varer er dyrere i Sky, men for det første kan vi få alt hvad vi skal have i én butik, for det andet er butikken indrettet som en normal butik, det vil sige med reelle varereoler i stedet for en stålkonstruktion med en træplade hvor varerne står på - alternativt hvor varerne står stablet op direkte på gulvet!
At vi så i øvrigt hverken køber tobak eller spiritus tilføjer bare lidt ekstra til ovenstående.
Jeg har for 14 dage siden sendt en julegave retur.
Fik lovning på at pengene ville blive refunderet.
Nu kan de lige pludselig slet ikke finde varen, og der sker bare intet i sagen !! Det er bare ringe!
Bestilte to Tablets som viste sig ikke kunne skaffes til jul, men Fleggaard valgte at opgradere mit køb til en bedre og væsentlig dyrere model for at børnene skulle få sin julegave i tide. Det er sgu i orden, tak for det!
Jeg var d. 25 november nede og hente en ny telefon samsung galaxy S III i butikken harrislee. Jeg bestilt den til afhentning i deres webshop og det hele gik smertefrit. 10 dage senere opdager jeg så at produktet er faldet i pris og jeg tager dernæst kontakt til deres kundeservice som uden problemer udbetaler differencen på min netbank. Super service - noget mange andre danske forretninger godt kunne lære noget af :)
Bestilte et større stykke elektronik via deres webshop, og var løbende i kontakt med en af deres sælgere via email igennem hele forløbet. Fik altid hurtigt og venligt svar, og da det lykkedes De Danske Fragtmænd at få leveringen væk, var de også yderst hjælpsomme hos Fleggaard, og hjalp hurtigt og effektivt med at få det rettet. Så har absolut kun været en positiv oplevelse herfra!
Min søns Nintendo 3ds købte vi sidste år ved fleggard . Efter kun et år, så gik den i totalt sort. Jeg skrev til fleggaard, og de bad mig sende den ind til deres værksted. Jeg sendte den ind, og fik bekræftelse på modtagelse. Deres RMA opslagshalløj fungerer ikke, så jeg kunne ikke se hvordan det går. Jeg har skrevet 2 mails, men intet svar, og det nærmer sig 40 dage siden jeg sendte!!!
Min søn spørger dagligt og savner den rigtig meget..
Købte i uge 42 et tv til afhenting. Da min nabo så det ville han også have et. Så ville vi bestille et hvor det så skulle sendes. Fik en mail d. 27/10 om at jeg ville modtage tv'et inden for 2 hverdage (uden at man kunne se hvem det skulle komme med eller et track/trace nummer). Der er så gået 5 dage nu, hvor jeg så valgte at ringe til deres netbutik(hvilket tog en KRIG). Der kunne hun ikke finde ud af om det var Danskefragtmænd eller post danmark der havde pakken. Hun ville så ringe tilbage når hun kunne få fat i nogen på lageret. Men nej, ingen der har ringet! Ingen mail! Dårlig åbningstid for tlf(10-12 hverdage)! Ingen TV!
Desuden oplyser de ikke at momsen ændres. Tvet stod til 5499,- lagde det i kurven og gik til betaling, så var prisen pludselig anderledes. Dårlig information. Så heller afhente eller finde et andet sted og betale det mere!
God weekend - uden nyt TV
Jeg har købt et par ting hos Fleggaard og har hver gang været meget tilfreds. Senest købte jeg et 50-tommer fladskærms-TV; det blev leveret i løbet af mindre end 2 døgn, der var glimrende instruktioner til installation med, så alt var problemløst.
Tilmed er deres priser MEGET konkurrencedygtige!
Flot! Kan anbefale folk at købe hos Fleggaard!
Jeg bestilte en køkkenmaskine hos fleggaard, og blev lovet en leveringstid på 1-2 hverdage. Efter ca. halvanden uge kunne jeg ikke forstå endnu ikke at have modtaget noget, så jeg tog kontakt til Fleggaard. Jeg fandt ud af at der var leverings svigt hos leverandøren. Fair nok, det er ikke Fleggaards skyld, men syntes godt de kunne have informeret/taget initiativ til samme, i stedet for man selv skal tage kontakt med dem.
Noget helt andet er, og dette er under alt kritik, at de trækker penge for dine varer med det samme, og venter ikke til kunden har modtaget varen. Dette er direkte dårlig stil, man skal ALTID vente til kunden har modtaget varen!
På trods af at jeg havde læst et par skræmmehistorier her på trustpilot, besluttede jeg alligevel at prøve lykken og bestille et par fodboldstøvler hos sportsbrands.dk, som er en del af Fleggaard. Jeg bestilte og fik hurtigt en bekræftelse på mail, så langt så godt. Da den forventede leveringstid på 5-6 arbejdsdage var overskredet, ringede jeg og forhørte mig. Beskeden var at der muligvis var leveringsproblemer hos producenten, og jeg ville få en mail herom. Der blev i mailen føjet yderligere 10-14 dages leveringstid til min vare.
Jeg besluttede mig for at vente på varen, men selv efter der var gået 14 dage, havde jeg ikke hørt noget. Jeg har derfor valgt at annullere min ordre, fordi jeg er langt fra tilfreds med deres kundeservice. Det kan ikke være kundens arbejde, selv at skulle finde ud af om leveringen er udsat!
Nå, men nye fodboldstøvler har jeg købt mig, godt nok 400 kroner dyrere i en lokal butik, hvor kundeservicen var god.
Jeg vil aldrig bruge Fleggaard igen, - det har jeg ikke tid eller tålmodighed til.
Hvor er deres butik i Harrislee godt nok uinteressant at komme i. Man kan godt se at det er de sprut elskende danskere at den hoved saglig er rettet mod, det kan man allerede opdage ude på parkerings pladsen med deres kundevogne der er specielt designet til store mængder øl og vin kasser. Der findes overhovedet ikke almindelige mindre kundevogne.
Butikken inde i er til rene dumpe karakterer. Gangene ned mellem reolerne er yderst smalle, hvilket gør det praktisk talt umuligt at komme rundt der med de monster kundevogne de har og det bliver 100% umuligt når folk så også står i kø ved kasserne hele vejen ned igennem butikken i de smalle gange.
Andet udvalg af varer, der havde jeg det dælme som om jeg stod i et dansk supermarked med det udvalg de danske supermarkeder fører i dag, og så ligner priserne på det også til forveksling det de sælger det for her hjemme både hos Bilka, Føtex og Fakta.
Jeg fandt da en smule varer der kunne være af interesse, men grundet de kilometer lange køer ved kasserne, der gad jeg ikke at stå i kø for den smule. Så jeg lod vognen stå og forlod butikken uden at købe noget som helst og kørte til et andet grænsemarked i samme område i stedet for.
Varen er leveret som forventet, men leveringstiden blev skubbet nogle gange fra 1 uge til 3 uger
Jeg ville ønske jeg havde læst Trustpilot om Fleggaard, inden jeg handlede i deres shop, så kunne jeg have sparret unødvendig tid. Anmeldelserne herinde holder stik - hold Jer fra Fleggard. Det er et lotteri i spiller.
Jeg bestilte på webshoppen en mindre ordre på rengøringsartikler, deriblandt nogle neophos opvasketabs. Disse var på webshoppen listet til 3x42 tabs for 100 kr.
Når jeg så klikkede på "læg i kurv" røg der lige 30 kr oven i, så prisen endte på 130 kr. Se her: http://fleggaardshop.dk/Produktkategorier/Storkøb/Husholdning/Neophos/3-stk.-42-stk-Neophos-All-in-1-Tabs.aspx
Jeg var overbevist om at prisen var inkl. moms, i og med at det jo skal skrives, hvis andet er tilfældet.
Jeg skrev derfor i kommentarfeltet at der måtte foreligge en fejl, og bestilte ordren.
Dagen efter, midt i min arbejdstid, bliver jeg ringet op og får fortalt at de antager, på trods af at jeg har gjort indvending mod prisforskellen på de 30 kr, at jeg accepterer forholdene og sender mig ordren. Hvor fanden blev købeloven lige af?
Jeg tager derfor, dagen efter i deres yderst sparsomme telefontid 10-12 fat i kundeservice og får stukket en løgn i øret der lyder på at det var noget momshalløj, fra tysk til dansk moms (som jeg da udemærket godt ved er 6% differenc. - men det er jo ikke 30 kr!).
De andre artikler vi bestilte blev på ordren ikke tilskrevet moms difference, så det kan ikke have været det der gjorde udslaget.
Det er noget forbandet svineri, og af ren og skær princip har vi nægtet modtagelse af ordren. Om det er 2 kr eller 200 kr, så vil jeg ikke snydes når jeg handler i yderst god tro, og finder prisen rimelig.
med vores køb af hårde hvidevarer via butikken (Siemens køleskab til 9000kr + kaffemaskine til 2000 kroner).
Vi oplevede at termokanden til vores kaffemaskine gik i stykker (belægningen indeni gik itu), men der var ingen problemer, da vi ringede til kundeservice. Vi fik fat i en flink medarbejder, og derefter i Siemens - og vi fik tilsendt en ny kande.
Vores køleskab kom som aftalt med fragtmand - og til en god pris.
Det er et rigtigt godt køleskab, og vi har ikke haft problemer med selve skabet eller betaling/levering.
Vi bruger dog ikke fleggard til at handle ind i, når vi er i Tyskland 1 x pr md. - Her vælger vi 3 andre butikker, der matcher vores behov for dagligdagsvarer.
Vi har netop (02.03.12) haft kontakt med Fleggaard igen vedr. tilbehør/reservedele til vores køleskab, og kontakten har været super. Virkelig søde og hjælpsomme + halv pris ift. hvis de skulle sendes fra Siemens netbutik.
Kan kun anbefales!
jeg har et tv til reparationn hos Fleggard. Jeg har ventet over 1 måned på svar på om jeg kan få det lavet. Jeg ringer hver uge for at rykke for svar, og tilbagemeldingen lyder at det skal jeg forvendte når jeg handler hos dem. Jeg har fortrudt at jeg har købt hos Fleggard
Jeg forudbestilte den nye Galaxys Nexus på deres webshop, jeg fik en standard ordrebekræftelse og satte mig til at vente på at min vare blev sendt.
Men efter et par dage gik det hele så galt. Indledningsvis fik jeg fortalt at den forventede levering var d. 9 dec., dagen efter fik jeg en mail om at forventet levering nu var d. 21. dec. hvilket i sig selv ikke var noget problem. Men balladen startede for alvor ugen efter hvor jeg hver formiddag modtog en mail med ny forventet leveringsdato for den pågældende dato. D. 12 sagde de forventet levering d. 12 (altså samme dag), d. 13. skrev de d. 13, d. 14 skrev de d. 14. osv. Det fortsatte til idag d. 16, hvor forventet levering blev ændret til d. 2 feb. 2012.
Jeg forsøgte at få overblik over situationen via deres kundeservice mailadresse, men der var så godt som ingen hjælp at hente. Jeg fik ikke besvaret mine spørgsmål, og det virkede ikke rigtig som om de gad at hjælpe. Til sidst besluttede jeg at ringe til dem, og efter 25 min i telefon-kø (med virkelig irriterende musik) kom jeg igennem til at medarbejder. Hun vidste intet om hvad der skete, og blev ved med at sige "Hvis vi skriver det i en mail, så er det fordi vi regner med at det er sandheden. Vi kan ikke gøre andet end at vente på vores leverandør... Jeg kan ikke hjælpe dig med andet, desværre"
Jeg har nu annuleret min ordre, og fundet en anden webshop der kan levere den på 2 dage.
Man skal være forpasselig med at bestille varer hos Fleggaard, hvis de ikke er 100% sikre på lager og leverings status.
Jeg bestilte sammen med nogle venner 7 kanoer, som skulle bestilles på deres hjemmeside. Der stod, de var på lager, så da jeg havde bestilt besluttede vi os for at køre derned. Der stod godt nok, at man ville få en ordrebekræftelse, så vi ventede i en halv times tid, uden resultat. Vi tog derfor derned, da der stod, at de var på lager. Da vi så kommer derned finder vi ud af, at de ikke har dem på lager, så vi må køre tomhændede hjem. Vi får at vide, at der vil gå én dag før de har dem, og da jeg kommer hjem, kan jeg se, at jeg har fået en mail fra dem, hvori der står, at de vil være på lager i løbet af 3 dage, og har jeg vil modtage en mail fra dem, når de er på lager.
Så for at være på den sikre side, venter vi i 4-5 dage, og der er stadig ikke kommet en mail hvori der står at de er kommet på lager. Vi tænker derfor at det nok er en fejl, at de ikke har sendt mailen, ellers burde de jo have skrevet, hvis leveringen var forsinket.
Jeg tager så derned endnu en gang, hvor det satme viser sig, at de stadig ikke har fået dem hjem,(!) selv om de længe burde have været der. ENDNU EN SPILDT TUR! Så vi tager hjem og venter...
Efter nogle dage kommer der endelig en bekræftelse på, at de har fået varerne hjem. ENDELIG! Der gik så også kun 10 dage.
Så vi tager derned. Denne gang er det en anden vi møder ved vareudleveringen. Han er meget opsat på at få et varenr., så det var sgu heldigt, at vi havde et billed af mailen, da der står, at man skal medbringe denne. De to forrige gange kunne han dog nøjes med et navn.
Og for at det ikke skal være løgn, så spørger han ikke ind til en skid andet. Der stod også, at der skulle vises id, hvilket jeg jo kun kan bakke op. Men det spurgte han sgu ikke om. Når man kiggede ind på lageret, kunne man se ordrenummeret på de forskellige bestillinger, så man kunne sådan set bare oplyse vedkommende dette nummer og så få udleveret en andens bestilling. Det er sgu forkasteligt...
---
Når jeg handler i deres butik, er der normalt ikke problemer, hvilket trækker anmeldelsen op på 2 stjerner.
Hjemme hos os er vi blevet vaccineret mod at handle hos Fleggaard efter flere episoder.
Vi bor nær grænsen og har derfor god mulighed for at sammenligne de mange grænsehandelsbutikker. Har flere gange bemærket uoverstemmelser mellem Fleggaards priser i deres tilbudsaviser og så de faktiske priser, når man skal betale ved kassen – og det er selvfølgelig altid i Fleggaards favør. Når man gør opmærksom på fejlen, får man ikke nogen beklagelse endsige en undskyldning. Så alm. høflighed kender de heller ikke til hos Fleggaard.
I den tyske butik, vi normalt også handler hos, har vi aldrig oplevet noget tilsvarende i de ca. 25 år, vi er kommet der – altid korrekt og venlig betjening.
Og service efter køb, når det gælder hårde hvidevarer, kender de heller ikke til hos Fleggaard. For et par år siden havde vi købt et Miele køleskab (køb i DK og hent i Ty.) - og et par år senere var det nødvendigt at udskifte gummilisten i døren. Den bestilte vi så hos Fleggaard i Padborg, men da vi fik listen fra fabrikken i Tyskland, viste det sig, at det krævede specialværktøj for at kunne montere den. Det havde man bare undladt at oplyse os om ved bestillingen. At tage tingene retur kunne der ikke være tale om. Resultat: Knap 1.000 kr. hældt ud af vinduet – men sandelig også færdig med Fleggaard for tid og evighed!
Bondefangeri, hedder den slags i vores ordbog.
Har købt vaskemaskine, tumbler og opvaskemaskine der nede. nemt og billigt. købte også nogle CD´er på et tidspunkt, men kom til at betale ca det dobbelte af hvad der stod i reklamen.... ringede til dem og forklarede... skulle maile en kopi af bon´en og to dage senere fik jeg det overbetalte sat ind på kontoen..
Bestilte et Philips anlæg i januar 2010. Efter nogle ugers ventetid og flere rykkere blev jeg tilbudt at annullere orden, da anlægget ikke var på lager og en leveringsdato ikke kunne oplyses. Jeg valgte dog at fastholde ordren og i starten af marts hentede jeg anlægget hos Fleggaard.
Desværre var der en tydelig hørbar fejl i anlæggets subwoofer, så jeg sendte det til reparation. Efter adskillige uger og flere rykkere blev anlægget sendt tilbage, da man ikke kunne finde nogen fejl. Jeg valgte at sende anlægget retur igen, da fejlen var så tydelig og denne gang kunne værkstedet godt finde en fejl. Efter meget lang ventetid og utallige rykkere endte Fleggaard med at annullere handlen, da de ikke kunne få de nødvendige reservedele.
Undervejs har jeg som nævnt selv måttet følge op, og Fleggaard har haft meget svært ved at placere ansvar, lokalisere hvor anlægget har befundet sig og i det hele taget give klare og brugbare svar.
Efter næsten 10 måneder har jeg nu nu fået mine penge tilbage, og selvom Fleggaard har tilbudt mig 5 rammer øl (til afhentning) som kompensation, er jeg naurligvis ikke tilfreds med forløbet. Jeg håber ikke at dette er Fleggaards standard ved fejl og mangler.
For det meste billige produkter, såsom slik, sodavand, alkohol m.m
Ingen bagateller. Fin butik!
God betjening, nemt at finde rundt på siden, og de billigste produkter! Helt sikkert et sted jeg vil handle igen, når jeg lige står og mangler noget (-:
4/5 stjerner fra mig.
Købet et Phillips tv hos Fleggaard, men kunne ikke få den til at spille sammen men min reciever fra kabel tv, - hver gang den startede op kunne den ikke finde kanalerne. Efter at have kontaktet service flere gange fik jeg en kontakt person fra philips gennem Fleggaard som kunne afhjælpe problemet.
Jeg har købt et 22" Samsung fjernsyn med indbygget DVD. Oprindeligt så jeg det i en tv-reklame og tænkte det var godt nok en god pris. Det har nemlig været svært at finde fjernsyn med indbygget dvd, men jeg slog hurtigt til da jeg så tilbuddet.
Prisen for fragten var lidt dyr, men der var også mulighed for at selv vælge hvilken dag man ville have det leveret. Derfor er jeg ikke bange for at anbefale Fleggard til andre og selv bruge det igen.
Thumps up!
Jeg har oplevet at bestille en række varer via internettet og skulle afhente dem i Kruså/Tyskland. Jeg havde ringet og fået bekræftet at alle delene var i forretningen - der skulel endda stå mit navn på, men alligevel endte det med, at det køleskab, ikke var der.
Vi havde lejet en stor trailer, kørt den lange tur og må vende hjem med alle de småting, der kunne have været i bilen (uden trailer).
Det er ikke godt nok - og slet ikke et ekspempel på den tyske effektivitet!
Købte et Damixa håndvask amatur inkl. "click" bundventil. Bundventilen var defekt ved modtagelse, og da jeg først reklamerede prøvede jeg at slippe for alt besværet ved at sende varen retur osv., og det gik de faktisk med til, dvs. at de sendte mig en ny bunventil uden at jeg behøvede at returnere den defekte. Jeg havde dog også taget en del billieder og derigennem dokumenteret defekten fornuftigt. Det er der en del andre steder der godt kunne lære noget af.
Købte 37" plasma TV hos Fleggaard. Konkurrencedygtig pris og fin leveringstid. Fjernbetjeningen fungerede ikke ved modtagelsen, hvilket jeg reklamerede over telefonisk og skriftligt. Efter at have indsendt den defekte fjernbetjening fik jeg godt en uge senere en ny og fuldt funktiondygtig fjernbetjening retur.
- Trækker ned, at jeg selv skulle betale for at sende den defekte fjernbetjening retur - ellers god oplevelse.
Jeg bestilte et tv det to kun 4 min inde på hjemme siden. lige til at gå til man kunne selv bestemme hvilken dag man ville have det og det kom på den rigtig dag. hvad mere kan man forlange?
Har handlet hårde hvidevarer i fysisk butik i august sidste år, og har først nu fået monteret nogle af de sidste elementer. Jeg havde problemer med montering af afløb til vask. Efter lidt mailveksling og telefonisk kontakt blev jeg kontaktet af Fleggaard som guidede mig igennem monteringen. Ydermere kontaktede samme medarbejder mig igen dagen efter hvor der blev fulgt op på om alting nu også var i orden. Det får én til at føle sig godt behandlet. Tak til Jan hos Fleggaard.
Preben Kristensen found this review useful
Har handlet i deres fysiske butik et par gange efterhånden.
En af gangene oplevede jeg, at varen måtte til reparation fire gange på et halvt år. Da den skulle afsted til rep. for 5. gang, forbarmede Fleggaard sig over mig og ombyttede varen. De var ellers ikke meget for det, da de mente at det var producentens (Philips) skyld, at jeg ikke kunne få et nyt TV noget før (noget med 3 gange rep. af samme fejl). Den fremgangsmåde synes E-handelsfonden heller ikke var helt korrekt og de holdte med mig i min påstand om krav på et nyt TV.
Jeg fik tilsendt et nyt TV og modtog det et par dage efter jeg havde fået lovningen på et nyt. Jeg sagde til E-handelsesfonden, at jeg nu havde fået løst min sag, så de behøvede ikke at kontakte Fleggaard vedr. sagen alligevel. Men det vill de nu gøre alligevel, da de som sagt ikke mente at jeg havde fået den korrekte behandling jf. det Købeloven foreskriver - og det kunne jeg jo kun give dem ret i.
En senere gang havde jeg også brug for Fleggaard's hjælp i en sag og her fik jeg igen en fremragende support via mail. Her var det en anden person end i det første tilfælde, som var inde over, men også her var der super hjælp og god support!
Så ønsker du en god kundeservice kan Fleggaard godt anbefales. Havde ved min første sag, under hele forløbet, kontakt med den samme flinke supporter, som hele tiden svarede mig på mine henvendelser og godt vidste hvad det hele drejede sig om, når jeg henvendte mig. Der gik heller ikke så lang tid imellem de mange henvendelser, da jeg faktisk havde kontakt til ham, hver måned, igennem et halvt år, da TV'et stort set havde en fejl hver måned!
Heldigvis endte det hele altså lykkeligt og Fleggaard får fire store stjerner! Kan varmt anbefales!
Havde bestilt mine vare 4 dage får jeg skulle hente dem i Burg. Men da jeg endelig skulle hente varerne, var prisen lige pludselig meget dyrere.
Begrundelsen for dette, var at der havde været en fejl på deres hjemmeside, men mener at de i det mindste kunne have givet besked inden man havde lejet bil og kørt hele vejen derned.
Sjovt nok kunne jeg se i deres ordrebog, da de i kassen fandt orderen frem, at der stod den samme pris som der var oplyst på internettet.
Tør ikke bestille eller købe hos fleggaard igen.
Preben Kristensen found this review useful
Jeg bestilte en Jamo i300 højttaler. Dagen før den aftalte levering modtog jeg en mail om, at de desværre ikke kunne overholde aftalen, og at jeg ville høre nærmere.
Da der var gået 1 måned, uden at jeg havde hørt fra dem, skrev jeg og spurgte efter en ny leveringsdato. Dagen efter svarede de, at de ikke havde varen, og at de derfor havde annulleret ordren.
Preben Kristensen found this review useful
Afhentede TV'et i Harrislee, hvorved der på trods af lavere pris medfulgte 6 kasser øl :-)
På websiden blev der ved bestillingen lovet valgfrihed mellem flere typer øl, men ved afhentningen var der kun en enkelt type. Ved lagerets mellemkomst blev problemet løst, men det tog ekstra 45 minutter før vi var så vidt.
Ellers rigtig godt tilfreds med betjening mv.